Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Pou @ 2022 10 12, 10:45)
<p>Luety, sugerk vaistą. Bjaurastis linkusi gi kartotis. Tik tiek, kad nuo jo snūdas ima, tai išties.</p><p></p><p>Kava, yra sėklų, bet sunkiai jis sėjasi, sunkiai veisiasi kažkaip. Atnaujinti norėjom, tai tik du kupsčiukai gavosi. Kitoje vietoje visai neblogai.</p><p>Sėk gal į dėžutę, vėliau persodinsiu.</p>

Aciu,Pou,geriu sia savaite po 1tx2d,o kita jau po 1tx3d,ir po to informuot savo gydytoja,ka jauciu.Gydyt reik,recidyvu nebenoriu.
Siandien pastebejau,kad uosle dingo blink.gif blink.gif Norejau pauostyt isdziuvusia meta ir nieko neuzuodziu,daviau MB ,sako kvepia,emiau uostyt viska is eiles ir nieko nejauciu,jokiu kvapu.Nauja pora kaliosu.Sirgau para laiko,o po 4 paru uosle dingo.Nebejuokinga.
Dusia,gero skrydzio,smagiu saules spinduliu.Isdemonstruok visas savo suknias,kada gi?
Man ciobrelis auga tik vazoneliuose,bet antrais metais jau nebe,jei bandau pasodint is vazonelio kur tais,nes saknys like,tai niekur neprigyja.Tai vat taip ir tasausi.O noreciau kazkur zolyneli turet,koki kampeli,bet matyt netinka kaimynyste kazkokia ar kas cia,ar seklos kokios nors ne laukines,o F.
Atsakyti

Mes tai turim tokį prie namuko ruožą: tribulkos, raudonėlis, mėta, čiobrelis. Dar petražoles pasėjam ten pat. Aš dar pakeltoj lysvėj turiu melisą, mėtą, žieminių svogūnų, salierą pavasarį pasėjo ir pabėriau ten čiobriukų. Užuovėja nuo kitų augalų buvo, žių, kad neblogai sudygo, jei tik svogūnai neužgosš, nes taip pat gyvas velnias pasisėjo.

Dusia, kaip smagu, pasišildysit... Gerų atostogų!

Ate, dažniau nosią įkišk :)

Ligo6iukai, sveikit.

Atsakyti
Aš dar pagalvojau ir pasijuokiau mintyse iš savęs - tipo, jei būsiu bent kažkiek pasirengus ir susiplanavus, tai nepanikuosiu. Nu kurgi ne biggrin.gif. Na, aš ne iš tų dzenbudisčių, tik turiu viltį, kad panikuočiau žymiai mažiau. Ale vis tiek nieko nepasiruošus, net konservų neturiu biggrin.gif

Beje, aš net nesirgdama covidu buvau susirankiojus antibus ir susiskaičiavus, ar užtektų. Nes nu ką - matau, kad gydyt negydo, o jei prireiks? Aišku, nuspręsti, ar juos gerti, reiktų pačiai. Užtai susirgus buvau tikrai visai rami. Bent jau keli žingsniai į priekį paruošti. O tie, kurie džiaugėsi pasiskiepiję ir nesuko galvos, ką reikės daryti, jei reikės (nes jiems nereikės), o man liepė eit į internetą, jei jau taip rūpi, o galų gale gi kreipsiuosi į gyd. ir pasakys, ką daryt, tai susirgę panikavo ir klausinėjo, ką daryt, kas tas pulsoksimetras ir ar jo reikia, nu ir pan.

Žodžiu, aš panikierė pagal jus, bet man dzin - pripratus per paskutinius metus būti visokia rolleyes.gif
Atsakyti

Čiobrelių pas mane hektarai pievose.... medus buvo čiobrelių ir liepos pagal kvapą ir skonį , vasarinis... vėlgi man. Čiobreliuii reikia lengvos dirvos ir nelaistyti!!! Visa pieva išdžiūva, čiobrelis ant smėlyno žydi. Apelsininio nemačiuis LT. Citrininį turiu.

Atsakyti
Prisiminiau. Vakar papasakojo gyvą tikrą pavyzdį iš Kanados sveikatos apsaugos. Pagalvojus, lyg ir nieko tokio, normalu, bet mums iki tokio požiūrio į pacientą dar šviesmečiai...
Atsakyti
Luety ,susirgot jus jau 30 rugsejo,po meslavez\io.
O visos kitos irgi susirgo.Be meslavez\io.
Dabar neserga ar bent neraso tik as,pou,ingrida ir saintlina.
Atsakyti
Nepanikuok,Kavut,viskas bus gerai.
pagaliau pasivaiksciojau 2km rata.Man tai issukis,bet kokia laiminga.Gal subresiu ir gymui,ko labai labai noreciau.Koja nei per sanarius,nei kitur nei cypt,tas labai gerai.O pavasari galvojau be repleismento neissiversiu.Labai dziaugiuos.
Apie Kanados sveikatos apsauga nei bum bum,man atrodo pas juos draudimine.
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 10 12, 12:38)
Luety ,susirgot jus jau 30 rugsejo,po meslavez\io.
O visos kitos irgi susirgo.Be meslavez\io.

MB susirgo 10.02,as 10.04.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 10 12, 14:38)

Ir vėl mane Alta sargdina lotuliukas.gif
Nu ok - pasakei ir šventa biggrin.gif

Luety, ir tau aš panikuoju? bigsmile.gif Ir nei yra gerai, nei bus gerai. Bet kaip sakoma, kas bus, tą krikštysim.
Atsakyti
Sakiau ,kad man su atmintim prastai.
Atsiprasau ,kavasu citrina.
Luety as tesiog postus skaitau ir komentuoju ka perskaitau.
O ka reiskia panikuot? As visada visokiais ginklais domiuosi,geopolitika ir ekonomika.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 10 12, 14:38)

Ir aš. Pamiršot.

Turiu darže dar bulvių 5 krumelius nenukastus, reik eit išsikabliuot. Vis atidedu, galvoju, kai reiks valgyt, po krumelį vis iškrapštysiu. Bet taip ir gyvena bulvės žemėj, niekaip man jų neprisireikia.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 10 12, 14:58)
Sakiau ,kad man su atmintim prastai.
Atsiprasau ,kavasu citrina.
Luety as tesiog postus skaitau ir komentuoju ka perskaitau.
O ka reiskia panikuot? As visada visokiais ginklais domiuosi,geopolitika ir ekonomika.

Atleista irnesakyk.gif biggrin.gif

Va dėl žodžio "panikuoti" reikšmės ir aš susimąsčiau. Reikia atsiversti žodyną bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 10 12, 16:06)
Atleista irnesakyk.gif  biggrin.gif

Va dėl žodžio "panikuoti" reikšmės ir aš susimąsčiau. Reikia atsiversti žodyną bigsmile.gif

Vikipedija smile.gif
Panika – ūmus potraukis bėgti ir slėptis, susidūrus su neišvengiamu pavojumi. Panika pasireiškia staigia ir stipria baime, kuri užvaldo ar užgožia mąstymą, dažnai apima visą grupę žmonių ar gyvūnų.[1] Panika paprastai atsiranda katastrofinėse arba kitose grėsmingose, žiauriose situacijose (apiplėšimas, įsilaužimas, susišaudymas), kurios sukelia pavojų panikos veikiamų žmonių ar gyvūnų sveikatai, gerovei. Panika gali būti vadinamas intensyvus ir ūmus nerimas.

Žodis panika kilęs nuo graikų k. žodžio panikon, reiškiančio priklausantis Panui, nes šis graikų dievas paslaptingais garsais miškuose ir laukuose neva galėjo sukelti didelę, nepagrįstą baimę bandoms, minioms ar pavieniams žmonėms apleistose vietose.
Atsakyti