Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Yra citriniu ir apelsininiu ciobreliu.Kaz\kada tomson morgane nusipirkus esu su vaz\onu i lietuva vez\usis. biggrin.gif
Atsakyti

AA karas ir visa betvarkė išlaisvina žmoguje gyvulį... va ko bijau. Ne tautybės.

Luety dėl vaistų užjaučiu. Pati gėriau nesenai, žinau kaip sunku... aš mesti negalėjau, bakterija geruoju nemiršta.

Atsakyti
Vakar norejau rasyt babai dusiai ,kam jai tie mez\giniai turkijoje, o siandien z\iuriu medikeino perspejimas.Gal ir pravers. biggrin.gif
Nusipirk tokio surio,jis labai sveika.Na kad butu z\odz\iai van ir peynyr
https://vanotlupeyni...lu-peyniri-1-kg
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 10 12, 09:27)
Yra citriniu ir apelsininiu ciobreliu.Kaz\kada tomson morgane nusipirkus esu su vaz\onu i lietuva vez\usis. biggrin.gif

Gal ir yra,nu bet kubini maisa???Kur tiek suvartot??Nebent bizniui.
Atsakyti
Labos smile.gif

Dusia kada skrydis, kad rašinėji o gal jau ten smile.gif palikau orą gerą mirksiukas.gif
AA panašų sūrį valgiau man skanu 4u.gif man išvis turkuose sūriai skanu nors visi spjaudo, kad labai sūrus tačiau man su pomidoru pats tas 4u.gif
Na o aš jau darbe snarglys kosulys, MB tempa apie 39 žodžiu paatostogavom tep sakant. Knygos 5 perskaitytos, dvi išvis vežančios ax.gif viešbutį užskaitau biggrin.gif
Sakot bunkeriai, konservai ... na aš tuomet naivuma... visad buvo kas gąsdina ir tie kurie paniką kelia... nieko naujo...

Atsakyti

Muka, jau pakeliui į aerouostą. Vakar suknios pykosi, visos norėjo lipti į čemodaną, teko būti negailestingai. Iš kur jų tiek prisiveisė? Kažin ar prireiks? Šiandien oro prognozė pasikeitė... AA dėkui už patarimus, visus priimu, pirmas kartas Turkijon. Kad baba turi pirmų kartų smagu žinoma...

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 10 12, 10:30)
Ta kruma esu turejus.Na plinta jisai,bet saikingai.Uogos niekada nesunokdavo, o z\iedai troiniku kvepedavo.Didelis ,nereiklus.

Na gal bitėms tiks bent žiedai?Ir tai pliusas.Mačiau baltai žydi.Jei anksti kaip kizylas,tai bitėms duona. wub.gif celastrus orbiculatus Šitą gal irgi augini?

QUOTE(Luety @ 2022 10 12, 11:17)
cia rimtai kazkokiu nezinomu ciobreliu bulvini maisa???Ar sapnavai??? .

Nesapnavau Luety,tikrai.Išskirščiau.Naudos man nereikia,labai gražiai žiūrisi toks minkštas kilimas.O ir kvepia labai. wub.gif
Camsius dar du paėmiau skirtingų žiedų.
Kažkas kasėsi prie vyšnaitės duobę?Manau lapė,gal kurmį gaudė?Šunų aplinkui nėra.
Ligoniukai,sveikite. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 12 spalio 2022 - 11:16
Muka, aš būtent apie pasiplanavimą, kuris apima nebūtinai bunkerius ir konservus, kad NEBŪTŲ panikos, jei vis tik prireiks. Na, jei tu garantuota 100 proc., kad nereikės, tai puiku. Aš nesu garantuota.

Man reikia įsiveisti paprasto čiobrelio, turbūt jis vadinasi vaistinis čiobrelis. Nes ten, kur jis auga natūraliai, man toloka. O jei pasitaiko sausos vasaros, tai ir ten labai prastas būna. Turbūt yra sėklų, reikės kitiems metams nusipirkt.
Atsakyti

Luety, sugerk vaistą. Bjaurastis linkusi gi kartotis. Tik tiek, kad nuo jo snūdas ima, tai išties.

Kava, yra sėklų, bet sunkiai jis sėjasi, sunkiai veisiasi kažkaip. Atnaujinti norėjom, tai tik du kupsčiukai gavosi. Kitoje vietoje visai neblogai.

Sėk gal į dėžutę, vėliau persodinsiu.

Atsakyti
Ačiū, Pou, gera mintis - į vazonėlius pasisėsiu. Žiūrėsiu, gal ir gausis kas nors.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 10 12, 13:26)
Muka, aš būtent apie pasiplanavimą, kuris apima nebūtinai bunkerius ir konservus, kad NEBŪTŲ panikos, jei vis tik prireiks. Na, jei tu garantuota 100 proc., kad nereikės, tai puiku. Aš nesu garantuota.

Man reikia įsiveisti paprasto čiobrelio, turbūt jis vadinasi vaistinis čiobrelis. Nes ten, kur jis auga natūraliai, man toloka. O jei pasitaiko sausos vasaros, tai ir ten labai prastas būna. Turbūt yra sėklų, reikės kitiems metams nusipirkt.

man ne penkiolika, kad visakame būčiau garantuota 100% ... bet manau visos moterys turi tą geną... o jeigu prisireiks smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2022 10 12, 13:08)
<p>Muka, jau pakeliui į aerouostą. Vakar suknios pykosi, visos norėjo lipti į čemodaną, teko būti negailestingai. Iš kur jų tiek prisiveisė? Kažin ar prireiks? Šiandien oro prognozė pasikeitė... AA dėkui už patarimus, visus priimu, pirmas kartas Turkijon. Kad baba turi pirmų kartų smagu žinoma...</p>

gero skrydžio 4u.gif tai ką netelpate į 40 kg blink.gif
Atsakyti

Muka prajuokinai, telpa ir lieka... nu bet nesivešiu 20 suknių 7 dienom. O anos cypavo spintoj, visos nori saulės ir jūros :D​ 

Atsakyti