QUOTE(kavasucitrina @ 2022 10 11, 18:33)
Nu pvz. Ai, sukarščiuot aš nesiruošiu, nepirksiu jokio paracetamolio. Nu bet jei netyčia sukarščiuoji, tai gerai, kad nereikia bėgt laukais, ieškant tų vaistų ar kentėt, kol savaime praeis - Dievas duos, išgyvensiu, kaip sakai.
Arba, Nesiruošiu aš šaltai žiemai, nedaug tų malkų turiu, bet užteks. Nu bet jei netyčia tie šalčiai užeina, tai gerai, kad nereikia šaltyje gyvent ar lėkt ieškot pirkt tų malkų.
Nu ir pan.
Taip ir su tais karais marais. Turi kokį planelį - gerai, jei netyčia tas karas maras aCitiktų. Netikiu, kad visai nesupanikuotum, jei staiga netyčia netikėtai nutinka, o tu nežinai, ką čia dabar daryt. Nu, bet aišku - galima ir taip
Šiaip mane irgi nepasiruošusią užkluptų. Ir tuo nesidžiaugiu ir nesigiriu. Vertėtų pagalvot ir apie save, ir apie artimuosius, pvz. mamą. Nežinau, kaip jūsų, bet mano nervai nėra nei šalti, nei stiprūs, kad ramiai atsisėdus ant sofkutės laukčiau, kuo viskas baigsis.
P.S. Kaip ten sakoma? Saugok save ir Dievas tau padės. Nu, kažkaip panašiai
Arba, Nesiruošiu aš šaltai žiemai, nedaug tų malkų turiu, bet užteks. Nu bet jei netyčia tie šalčiai užeina, tai gerai, kad nereikia šaltyje gyvent ar lėkt ieškot pirkt tų malkų.
Nu ir pan.
Taip ir su tais karais marais. Turi kokį planelį - gerai, jei netyčia tas karas maras aCitiktų. Netikiu, kad visai nesupanikuotum, jei staiga netyčia netikėtai nutinka, o tu nežinai, ką čia dabar daryt. Nu, bet aišku - galima ir taip
Šiaip mane irgi nepasiruošusią užkluptų. Ir tuo nesidžiaugiu ir nesigiriu. Vertėtų pagalvot ir apie save, ir apie artimuosius, pvz. mamą. Nežinau, kaip jūsų, bet mano nervai nėra nei šalti, nei stiprūs, kad ramiai atsisėdus ant sofkutės laukčiau, kuo viskas baigsis.
P.S. Kaip ten sakoma? Saugok save ir Dievas tau padės. Nu, kažkaip panašiai
Laba,
Na jau apie tavo nervus- patylėsiu. Tavo protas stresinėj situacijoj, kaip laikrodukas. Retas kas tokius sprendimus rastų.....kai prisimenu, dar ir dabar supurto.
O "malkų" ir "paracetomolio" kažkiek visi turim.
Skaitau, skaitau. Kelis kartus parašiau- dingo. O šiaip- gyvenu gerai, gyvenu gerai ir nesvarbu .... visa kita. Kaip galvą susidėlioju taip ir turiu.