Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(kavasucitrina @ 2022 10 11, 18:33)
Nu pvz. Ai, sukarščiuot aš nesiruošiu, nepirksiu jokio paracetamolio. Nu bet jei netyčia sukarščiuoji, tai gerai, kad nereikia bėgt laukais, ieškant tų vaistų ar kentėt, kol savaime praeis - Dievas duos, išgyvensiu, kaip sakai.
Arba, Nesiruošiu aš šaltai žiemai, nedaug tų malkų turiu, bet užteks. Nu bet jei netyčia tie šalčiai užeina, tai gerai, kad nereikia šaltyje gyvent ar lėkt ieškot pirkt tų malkų.
Nu ir pan.
Taip ir su tais karais marais. Turi kokį planelį - gerai, jei netyčia tas karas maras aCitiktų. Netikiu, kad visai nesupanikuotum, jei staiga netyčia netikėtai nutinka, o tu nežinai, ką čia dabar daryt. Nu, bet aišku - galima ir taip smile.gif
Šiaip mane irgi nepasiruošusią užkluptų. Ir tuo nesidžiaugiu ir nesigiriu. Vertėtų pagalvot ir apie save, ir apie artimuosius, pvz. mamą. Nežinau, kaip jūsų, bet mano nervai nėra nei šalti, nei stiprūs, kad ramiai atsisėdus ant sofkutės laukčiau, kuo viskas baigsis.

P.S. Kaip ten sakoma? Saugok save ir Dievas tau padės. Nu, kažkaip panašiai smile.gif

Laba,
Na jau apie tavo nervus- patylėsiu. Tavo protas stresinėj situacijoj, kaip laikrodukas. Retas kas tokius sprendimus rastų.....kai prisimenu, dar ir dabar supurto.
O "malkų" ir "paracetomolio" kažkiek visi turim.
Skaitau, skaitau. Kelis kartus parašiau- dingo. O šiaip- gyvenu gerai, gyvenu gerai ir nesvarbu .... visa kita. Kaip galvą susidėlioju taip ir turiu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 11 spalio 2022 - 19:27
Dusia,as ne tik ji paziuriu,bet ne visada.Labai daug telegrame,bet si syk Mikalauskas man patiko.Labai aiskiai ir protingai apie Eurosojuzo su griovima.
Paracetamolio vakar nupirkau,miltu,kruopu,konservu turiu,bet ar to uzteks/reiks.Abejoju ar kas issikels i sala,kaip i UA,ir uzpuls ja.Sala bus sunaikinta ,manau,jei bus greituoju budu.Todel,ar verta ruostis,jei iskilsi i ora ir amen.As taip galvoju.Zmones prisipilde saldiklius net po kelis,dabar liza kalba,kad savaitej kelis kartus 3 valandom atjungs elektra.Nu tai saldikliu turiniui amen.As taip ir galvojau,jog taip gali but.Vat ir ruoskis.Savo neadekvatuma ir stresine busena dar prisimenu is sausio 13d prie Sitkunu.Gerai,kad MB ramus,eme ziuret ,kaip islikt ir kartu pakenkt,jei atvaziuotu/gi nezinojom,kad jiems tu Sitkunu nereikia?/O man tik galva uzkaito,kelio nebematau...nu bet tai buvo ,kai man buvo apie 30,o dabar man jau pelenai byra,tai ir praradimai nedideli.
Atsakyti
Ne, ate, panikavau aš tose situacijose, ir sprendimai ne visai racionalūs buvo. Tuo metu taip atrodė, stresui pasibaigus jau kitaip.
Neturiu konservų, neturiu kruopų ir miltų. Paracetamolio turiu, bet jaučiu, kad pasenęs, reikėtų patikrint smile.gif
Atsakyti
Miltų neturiu smile.gif
Karo maro bado metui - šaldiklis lygus 0, elektros nebus . Atsargos konservai , rukyta vytinta mėsa. Džiovinti vaisiai ir daržovės yra aukso vertės, mažai sveria , maistinė vertė didelė .
Šaldiklis nedarinėjamas gali ilgai pabūti dingus elektrai .
O salos tai tikrai niekas nepuls... Niekam ji nereikalinga smile.gif
Bent jau kitas požiūris į karą UK , ne išplerusi Europa.
Ir baisumas karo ne maisto trūkumas. Baisumas yra tai kam žmogus nepasiruoši.
Ir vėl , tai tik mano nuomonė ax.gif Niekm neperšu .
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Nusišauk bute mezono internetas.Dar dar naktį nemiegojau nuo dviejų filmą žiūrėjau,bat nuo šešių kai visis aplinkui susikėlė,stop,nebe pavelka. bigsmile.gif Naktį sodinau,kepiau,grybavau,mezgiau.Paskui trūko kantrybė,kad nurimti įsijungiau filmą,galvojau suiims miegas,nė velnio. ax.gif
Vakar iš mb sesers dar gėrio prisirinkome šermukšnį Burka,čiobrelių citrininių bulvinį maišą,pas ją kaip kilimas,šilauogę vaikai padovanojo,nėra laiko pasodinti,man įkišo.Kadagys didelis (ne kazokinis),jau netilpo į mašiną,teks savaitgalį su autobusu parsivežti.Tai dabar naktį sodinau sodinau........... ax.gif
Atsakyti

Labas rytas,

na mano konservais gyvas nelabai gal būsi ilgai. Aš mėgstu mėsą.

Vakar tokia liūdna diena buvo. Be galo sunku, kai žmonės sąlyginai jauni išeina. Draugės šeima per 4 metus neteko 3 iš 4 tėvų.

Atsakyti
Dar būna ir mėsos konservai smile.gif. Ir žuvies.
O šiaip aš konservus mažiausiai turėjau galvoje, kalbant apie pasirengimą.

Ingrida, kur tu viską susodini - nesuprantu unsure.gif
Atsakyti
Tai as dar konservu atidarytuvo is po virykles neissitraukiau ir degtuku vis pamirstu nusipirkt.Reikia vaistu atminciai ,dievaz\.
Pas lenkus visokiu diz\ainu jau galima tu bunkeriu isigyt.Ir sklypa buvusiose angliu duobese apie katovicus.O siaip lenkai labiau ruosiasi ir tikri gynejai pas juos jau pribuvo,b du,c keturi ir panasiai.
O UK pensiju fondai labai riz\ikingi patapo,amerikos akcijos per pus nuvertejo,z\odz\iu pagal skaicius man jau atrodo kad cia didz\ioji depresija.
PS ,bettai kiek duobiu reikia prikast tiems medz\iams krumams ,meslo prikraut ,prilaistyt,na gal pas jus lyja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 12 spalio 2022 - 08:27
Labos,
Nėra tokių konservų kuriu nebūtų galima atidaryti geru peiliu biggrin.gif Bent jau man žmogui pragyvenusiam 5 metus žemkės bendrabučio sąlygomis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif AA nusinešk sklepan gerą peilį, labiau pravers 4u.gif
Jei galęsi likti ten kur esi , tai to karo baisumai menkesni , bet jei neliks kur , ar išvys ? Jei reiks keliauti į saugesnę vietą... Šuds iš tų konsevų, miltų, kruopų ir viso kito.
Jei tokie žvėrys Ukrainoje, tai ką su mumis darytų ? Mes nuo sovietų laikų jiem fašistai banditai ir tt... Paklauskit savo vyrų kurie tarnavo , ką jie girdėdavo armijoje. Jei jau aš šmeižiu "brolį".
Baigiu gąsdinti mirksiukas.gif
Svarbiausia nepasiduoti panikai smile.gif
Ir neklausyti durnų nurodymų - pvz išsijunk šviesą ar nesišildyk namų daugiau negu +19.
Ingrida , o tu abu namus pasijungus ant įmonės ?
MB kaip ūkininkas moka papigintu tarifu kaime...

Atsakyti
Ne Dusiuk,senas namas privatus.Mokame kaip gyventojai,0.24.
Kavute turiu dar kur sodinti,pusę žemės naujam sodui dar laisva.
už tai prisipirkau šiandien iš mokvežos egzotikos,japoninių alyvuogių.Verčiuosi iš anglų kalbos.Rašo invazinis augalas.Kaip jį tada pardavinėja viešai?Eleagnus umbellata.Arba aš blogai išsiverčiu? ax.gif
Atsakyti
As gyvenu su ivairiu tautybiu z\monemis.Net rusu ir ukrainieciu buna kartu dalyvaujanciu kur nors.Ir jokiu problemu politiniu nebuna.Na kol nepradedi apie skiepus ir ligas.Sita beda supriesino z\mones labiau nei karas.
Papildyta:
Ta kruma esu turejus.Na plinta jisai,bet saikingai.Uogos niekada nesunokdavo, o z\iedai troiniku kvepedavo.Didelis ,nereiklus.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 10 12, 05:26)
Labas rytas.
Nusišauk bute mezono internetas.Dar dar naktį nemiegojau nuo dviejų filmą žiūrėjau,bat nuo šešių kai visis aplinkui susikėlė,stop,nebe pavelka. bigsmile.gif Naktį sodinau,kepiau,grybavau,mezgiau.Paskui trūko kantrybė,kad nurimti įsijungiau filmą,galvojau suiims miegas,nė velnio. ax.gif
Vakar iš mb sesers dar gėrio prisirinkome šermukšnį Burka,čiobrelių citrininių bulvinį maišą,pas ją kaip kilimas,šilauogę vaikai padovanojo,nėra laiko pasodinti,man įkišo.Kadagys didelis (ne kazokinis),jau netilpo į mašiną,teks savaitgalį su autobusu parsivežti.Tai dabar naktį sodinau sodinau........... ax.gif

Labas rytas,

cia rimtai kazkokiu nezinomu ciobreliu bulvini maisa???Ar sapnavai??? bigsmile.gif bigsmile.gif
as imu popierine knyga,salia gulincia tam reikalui,kai nemiegu,ir imu skaityt,iskart uzmiegu.

QUOTE(Acqua Alta @ 2022 10 12, 07:25)
Tai as dar konservu atidarytuvo is po virykles neissitraukiau ir degtuku vis pamirstu nusipirkt.Reikia vaistu atminciai ,dievaz\.
Pas lenkus visokiu diz\ainu jau galima tu bunkeriu isigyt.Ir sklypa buvusiose angliu duobese apie katovicus.O siaip lenkai labiau ruosiasi ir tikri gynejai pas juos jau pribuvo,b du,c keturi ir panasiai.
O UK pensiju fondai labai riz\ikingi patapo,amerikos akcijos per pus nuvertejo,z\odz\iu pagal skaicius man jau atrodo kad cia didz\ioji depresija.
PS ,bettai kiek duobiu reikia prikast tiems medz\iams krumams ,meslo prikraut ,prilaistyt,na gal pas jus lyja.

Apie pensiju fondus ima kalbet vis dazniau ir garsiau,matysim,kazka sugalvos,reik viska suzlugdyt,prades nuo seniu. bigsmile.gif bigsmile.gif as tai nieko gero nelaukiu ,kol sugriaus sia sistema,kol pasidalins valiutinem zonom,kankins visus ir viska aplink,jei neisikis kitos jegos.Bus chaosas,nesamones,duok die,kad tik karai ir marai aplenktu.Zodziu pasauli sena isardysim lig pamatu paciu ir tuo,naujai pasauli atstatysim.... kazin kazin.
Dregna,lynojs 8 silumos,geriu ta Tegretoli nuo savo trisakio,zinoma,trisakio nebejauciu,bet to brudo vaisto poveiki jauciu labai.Jegu nera,mieguistumas,kazkiek lygsvara trinka,nezinau,turbut mesiu velniop,nors israse 56 tabl,ale kol as jas pabaigsiu bus krantai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 12 spalio 2022 - 10:18