Tai kai puodeliuose airanas ,tai visos dingot.Z\inau ,kad airanas,nes sunku gert karsta gerima is to varinio alavinio.
Kava ,lenkai jau susirado sleptuves ir dabar treniruojasi per kiek gali nubegt iki ju.Mano sugyventinis rekomendavo konservu atidarytuva nesiotis.Siaip manau issitraukt is po virykles ir nunest i sklepa .Dar reikia z\vakiu ir degtuku nusipirkt.
Labos,
Parašiau ryte ir neišsisiuntė
Gąsdinimo anatomija :
mirsim nuo kovido
mirsim nuo skiepų
karas, užpus rusai
bus badas
sušalsim
branduolinis karas ...
Kas toliau ?
Vis liepia ir liepia vadžia kažko nedaryti - neiti į parduotuves, nesusitikti su artimais, išsijungti lempas namie ... Ką dabar lieps bunkerius pasistatyti ?
Lenkijoje buvau ketvirtadienį. Breslau kaip visad daug žmonių , pilnos gatvės ir kavinės ... Žmonės nesėdi išsijungę šviesas namie .
Tai tik mano pastebėjimai . Nežadu išsijungti šviesos , sėdėti ir bijoti
Pou gražus ruduo
Ingrida drąsuolė. Aš briedžių bijau , jei man dideli ir kvaili padarai .
Grybauti norėčiau , bet šiemt jau nespėsiu Ne pagrindinis maistas man .O mano metuose iš viso reiktų retai vartoti tokio sunkiai virškinamo maisto .
Mano sveikata šeip, galėtų būti geresnė Imunitetą visai numušė antibiotikai. Kas dieną pasidarau po testuką , kaip vieniša taip vieniša ne kovidukas , tik kosulys ... Bronhai , ne gerklė. Slogos neturiu . Po atstogų eisiu pas "raganą" , ty masažistę ir tt. Ką man pasakys. Pernai MB buvo,gerai sudėliojo jam. Papildus ir maistą. Sakyčiau vykusiai . O praėjęs ruduo vieni nervai darbe - nuo rugsėjo iki Kalėdų . Darbas su Kinija visai šikn* buvo.
Turiu tik 2 knygas atostogoms... Reikės pasiimti mezginį, gal kojines ?
Parašiau ryte ir neišsisiuntė
Gąsdinimo anatomija :
mirsim nuo kovido
mirsim nuo skiepų
karas, užpus rusai
bus badas
sušalsim
branduolinis karas ...
Kas toliau ?
Vis liepia ir liepia vadžia kažko nedaryti - neiti į parduotuves, nesusitikti su artimais, išsijungti lempas namie ... Ką dabar lieps bunkerius pasistatyti ?
Lenkijoje buvau ketvirtadienį. Breslau kaip visad daug žmonių , pilnos gatvės ir kavinės ... Žmonės nesėdi išsijungę šviesas namie .
Tai tik mano pastebėjimai . Nežadu išsijungti šviesos , sėdėti ir bijoti
Pou gražus ruduo
Ingrida drąsuolė. Aš briedžių bijau , jei man dideli ir kvaili padarai .
Grybauti norėčiau , bet šiemt jau nespėsiu Ne pagrindinis maistas man .O mano metuose iš viso reiktų retai vartoti tokio sunkiai virškinamo maisto .
Mano sveikata šeip, galėtų būti geresnė Imunitetą visai numušė antibiotikai. Kas dieną pasidarau po testuką , kaip vieniša taip vieniša ne kovidukas , tik kosulys ... Bronhai , ne gerklė. Slogos neturiu . Po atstogų eisiu pas "raganą" , ty masažistę ir tt. Ką man pasakys. Pernai MB buvo,gerai sudėliojo jam. Papildus ir maistą. Sakyčiau vykusiai . O praėjęs ruduo vieni nervai darbe - nuo rugsėjo iki Kalėdų . Darbas su Kinija visai šikn* buvo.
Turiu tik 2 knygas atostogoms... Reikės pasiimti mezginį, gal kojines ?
Dusia kur dabar lėksite?
Man grybų irgi nelabai reikia,bet miške apsilankyti,būtinybė.
Išploviau kojines šuns-avies vilnos,labai gražus plaukas gavosi.
Spėriai dirba žmonės,šiandien užsakėme iš Medėjos etiketes vynui dar smulkmenų vynui,jau rytoj atvažiuoja.Planuose buvo mieste malkas pjauti,na ką apsisukame ir atgal grįžtame rytoj,parašė žinutę rytoj pristato iš Plungės. Nevažiuotume visai,mb rytoj turi priduoti kraują anksti ryte.Dar pririnkau giminei tris kibirus slyvų ,suges.Nes jau rinktos nuo žemės.
Man grybų irgi nelabai reikia,bet miške apsilankyti,būtinybė.
Išploviau kojines šuns-avies vilnos,labai gražus plaukas gavosi.
Spėriai dirba žmonės,šiandien užsakėme iš Medėjos etiketes vynui dar smulkmenų vynui,jau rytoj atvažiuoja.Planuose buvo mieste malkas pjauti,na ką apsisukame ir atgal grįžtame rytoj,parašė žinutę rytoj pristato iš Plungės. Nevažiuotume visai,mb rytoj turi priduoti kraują anksti ryte.Dar pririnkau giminei tris kibirus slyvų ,suges.Nes jau rinktos nuo žemės.
QUOTE(IngridaB @ 2022 10 11, 14:00)
Ingrida Mukutė grįžta, po mudu Turkijon savaitei .
Vasara taigi nebuvo kada, daržai , bitės ir tt...
QUOTE(Dusia37 @ 2022 10 11, 14:34)
Ingrida Mukutė grįžta, po mudu Turkijon savaitei .
Parvežkite bent lagaminą šilumos.
Alta, gerai, kad tie lenkai turi kur bėgt . Šiaip tai visada geriau būti pasiruošus įvairiems galimiems / tikėtiniems atvejams, negu ne.
Mano pomidorai labai į pabaigą, juodai taškuojasi, o aš dar jų neatsivalgiau. Cukinijos ir moliūgai dar darže - nesugalvoju, kur juos dėt, tai gal dar tegul pasivolioja prieš saulę
Mano pomidorai labai į pabaigą, juodai taškuojasi, o aš dar jų neatsivalgiau. Cukinijos ir moliūgai dar darže - nesugalvoju, kur juos dėt, tai gal dar tegul pasivolioja prieš saulę
QUOTE(IngridaB @ 2022 10 11, 14:41)
Parvežkite bent lagaminą šilumos.
Būtinai !!!
Mudu nebuvę... Bet MB galų gale paseno , pasirašė tinginio poilsiui
Aš gydysiuos kosulį , o anas tegul gaudo ruselkas Senukas
šilumą jau tik nuo pečiaus galėsit lagaminan kraut )) Spalio mėnesį vargiai labiau beatšils.
Pažiūrėjau šian sąskaitą už karštą vandenį ir gyvatuką ir žagtelėjau. Aš tiek šalčiausią mėnesį už šildymą mokėdavau Gyvatukas - 39 pinigai Kaip ne diena, taip šventė )))
Pažiūrėjau šian sąskaitą už karštą vandenį ir gyvatuką ir žagtelėjau. Aš tiek šalčiausią mėnesį už šildymą mokėdavau Gyvatukas - 39 pinigai Kaip ne diena, taip šventė )))
Pas mus nera silta,ryte vos 4 silumos buvo,dabar 15,bet uztat sauleta,grazu.bet mudu kazkokie sukiuze,jauciasi dar viruso padariniai.MB turi siandien technikine masinos pravaryt,jau atidejom,kai jis sirgo,tai jau siandien niekaip.
Jokiem karam,maram nesiruosiu,Dievas duos,isgyvensiu,ne,reiskia tokia jo valia.Ir kur tu zmogau lysi,jei zemej bus pekla?
O mano energijos tiekejas parase,kad as net maziau mokesiu,negu mokejau.Nedaug £2,ale juokinga kaip.Gasdino visa vasara del tu kainu,ismokejo kompensacijas,uzdejo stoga kainom ir pasirodo mokesiu maziau nei visada. nu aciu Die,smagu.Dviem metams ramu,o kaip bus toliau,mazu nebereiks.?
Idomius laikus gyvenam,chaotiskus kazkokius,nebegali susigaudyt kur tiesa,kur melas ir vis esi verciamas stebetis,nu ar gali taip buti?Bet kiek ziniu pasikrauni per ta chaosa beieskodamas supratimo.Bet vistiek norisi,kad issisprestu greiciau tu valiutiniu zonu dalybos,eurosojuzo griutis ir imtumem lipt is duobes.Labai gera laida buvo Gorienes, paskutinis interviu su Mikalausku,labai graziai isaiskino,kodel viskas taip vyksta.Tik ilga bjaurybe,o pats idomumas pries gala,tai mezgiau ir klausiau.
Jokiem karam,maram nesiruosiu,Dievas duos,isgyvensiu,ne,reiskia tokia jo valia.Ir kur tu zmogau lysi,jei zemej bus pekla?
O mano energijos tiekejas parase,kad as net maziau mokesiu,negu mokejau.Nedaug £2,ale juokinga kaip.Gasdino visa vasara del tu kainu,ismokejo kompensacijas,uzdejo stoga kainom ir pasirodo mokesiu maziau nei visada. nu aciu Die,smagu.Dviem metams ramu,o kaip bus toliau,mazu nebereiks.?
Idomius laikus gyvenam,chaotiskus kazkokius,nebegali susigaudyt kur tiesa,kur melas ir vis esi verciamas stebetis,nu ar gali taip buti?Bet kiek ziniu pasikrauni per ta chaosa beieskodamas supratimo.Bet vistiek norisi,kad issisprestu greiciau tu valiutiniu zonu dalybos,eurosojuzo griutis ir imtumem lipt is duobes.Labai gera laida buvo Gorienes, paskutinis interviu su Mikalausku,labai graziai isaiskino,kodel viskas taip vyksta.Tik ilga bjaurybe,o pats idomumas pries gala,tai mezgiau ir klausiau.
Vakar mačiau žinių gabalą, kaip aukštas ir gražus su uniforma pratybas prižiūrėjo Gražiai gula uniforma vyrui Taigi Saintlina žinok , mus gina vokiečiai . Jei rusai užims - per 10 dienų ateis mūsų ginti Teip yra pasirašyta. Negali vokiečiai karių laikyti Lietuvoj , nėra infrostruktūros Ir juokinga ir graudu . Tokia ta nato...
Vokietija nekariauja ir nekariaus prieš rusus. Tokia realybė.
Pas mus AA labiausiai pasiruošusi
Luety netikėk viskuo ir kitoj pusėj . Tiesa yra per vidurį.
Vokietija nekariauja ir nekariaus prieš rusus. Tokia realybė.
Pas mus AA labiausiai pasiruošusi
Luety netikėk viskuo ir kitoj pusėj . Tiesa yra per vidurį.
QUOTE(Luety @ 2022 10 11, 17:52)
Jokiem karam,maram nesiruosiu,Dievas duos,isgyvensiu,ne,reiskia tokia jo valia.
Nu pvz. Ai, sukarščiuot aš nesiruošiu, nepirksiu jokio paracetamolio. Nu bet jei netyčia sukarščiuoji, tai gerai, kad nereikia bėgt laukais, ieškant tų vaistų ar kentėt, kol savaime praeis - Dievas duos, išgyvensiu, kaip sakai.
Arba, Nesiruošiu aš šaltai žiemai, nedaug tų malkų turiu, bet užteks. Nu bet jei netyčia tie šalčiai užeina, tai gerai, kad nereikia šaltyje gyvent ar lėkt ieškot pirkt tų malkų.
Nu ir pan.
Taip ir su tais karais marais. Turi kokį planelį - gerai, jei netyčia tas karas maras aCitiktų. Netikiu, kad visai nesupanikuotum, jei staiga netyčia netikėtai nutinka, o tu nežinai, ką čia dabar daryt. Nu, bet aišku - galima ir taip
Šiaip mane irgi nepasiruošusią užkluptų. Ir tuo nesidžiaugiu ir nesigiriu. Vertėtų pagalvot ir apie save, ir apie artimuosius, pvz. mamą. Nežinau, kaip jūsų, bet mano nervai nėra nei šalti, nei stiprūs, kad ramiai atsisėdus ant sofkutės laukčiau, kuo viskas baigsis.
P.S. Kaip ten sakoma? Saugok save ir Dievas tau padės. Nu, kažkaip panašiai
QUOTE(Dusia37 @ 2022 10 11, 17:16)
Taigi Saintlina žinok , mus gina vokiečiai . Jei rusai užims - per 10 dienų ateis mūsų ginti Teip yra pasirašyta. Negali vokiečiai karių laikyti Lietuvoj , nėra infrostruktūros Ir juokinga ir graudu . Tokia ta nato...
Vokietija nekariauja ir nekariaus prieš rusus.
Vokietija nekariauja ir nekariaus prieš rusus.
Tai nieko naujo. Viskas kaip anksčiau.