Labas rytas.
Prasijuokiau,dėl prizo.Na taip.Teks pradėti žvejoti.
Musu saturnelis jau mama praaugo.Siaip geras jis suniukas visuomeneje,bet kadangi nieks jo nuo mamos neskiria,visi bijo.Dabar miegam duris kedem uz\sibarikadave,ismoko atsidaryt ir ant koju atsigult
Pagaliau baigem su tom malkom,dabar jau sunys gauna pilna mociona,namuose irgi daz\niausiai guli
Pagaliau baigem su tom malkom,dabar jau sunys gauna pilna mociona,namuose irgi daz\niausiai guli
Labos,
Sveikinimai Lesiui
Darbas užgriuvo visu grožiu . O laikas ribotas . Kažkaip teks suktis
O dar kosulį pasigavau . Kaip jaunystėje . Daug metų neturėjusi . Išsilaižysiu .
Daug padariau vakar kaime . Bet dar liko morkos, porai , salierai darže ir pomidorai šiltnamyje. Nušals tai nušals. Gana kiek yra, du krepšus parsivežiau, dar kokie 4 kabo. Pas mane jie visada žieminiai , derėtų iki Kalėdų .
Luety smagu, kad sveikstat
Muka kaip Judu ?
Gražaus pirmadienio
Sveikinimai Lesiui
Darbas užgriuvo visu grožiu . O laikas ribotas . Kažkaip teks suktis
O dar kosulį pasigavau . Kaip jaunystėje . Daug metų neturėjusi . Išsilaižysiu .
Daug padariau vakar kaime . Bet dar liko morkos, porai , salierai darže ir pomidorai šiltnamyje. Nušals tai nušals. Gana kiek yra, du krepšus parsivežiau, dar kokie 4 kabo. Pas mane jie visada žieminiai , derėtų iki Kalėdų .
Luety smagu, kad sveikstat
Muka kaip Judu ?
Gražaus pirmadienio
Labos, ryt anksti namo taip kad ši diena paskutine. Kosulys dar vargina bet nieko jau be tempu. Mėgaujamės saulute, jūra ir karts nuo karto į darbinius reikalus įsisukusi:( tiesa viešbutyje Lietuvos izimybes Vida Norvilų familija nors man nei šilta nei salta bele vaikai ant kupros neliptų vo tep bunifacijo atostogos į pabaiga
Dar net salciai ir darganos neprasidejo , o beveik visos jau serga.Graz\u.
Luety,gi ne bulgarija,lietuva ar jungtine karalyste,ar duomenu mokslininkai gydo.O gydytojai.Todel nera cia nei pas jus pas mus.
Susaldz\iau kiz\yla ir uz\pyliau rakija.Visas litras .O z\iurint i ateiti einu artemisijos paskint,irgi uz\pilsiu.Labai jau visi cia sirgt pradejo,bent kibernetineje erdveje.
Luety,gi ne bulgarija,lietuva ar jungtine karalyste,ar duomenu mokslininkai gydo.O gydytojai.Todel nera cia nei pas jus pas mus.
Susaldz\iau kiz\yla ir uz\pyliau rakija.Visas litras .O z\iurint i ateiti einu artemisijos paskint,irgi uz\pilsiu.Labai jau visi cia sirgt pradejo,bent kibernetineje erdveje.
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 10 10, 09:04)
Dar net salciai ir darganos neprasidejo , o beveik visos jau serga.Graz\u.
Tai tokiu oru ir serga dažniausiai, ne per šalčius
Aš kol kas nesergu, bet ką gali žinot, nes jūroj netyčia išsimaudžiau ir vakar po trasas su šuniu ir avim be striukės laksčiau )
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2022 10 10, )
Prasijuokiau,dėl prizo.Na taip.Teks pradėti žvejoti.
Atidaviau šiandien kolegai žvejui ))) ir sausiaką reiks kažkam atiduot.
Sveikos,
aš taip pat vakar po piliakalnius sušilus prisilaksčiau. Nuostabi diena buvo.
Sveikit, kurios sirguliuojat.
Labas rytas,
kava palieku,i savo mylimiausius vafliukus tik paziuriu,pauostau ir palieku,palieju gelyte ir man gana.
Del prizo ha ha ha dvejopi pamastymai,bet nesakysiu.Bent aviu maistas butu buves,tai dar galima surist,o dabar?
Pas mus lyja,dangus storai cepelininis,lietaus reikia,nes ridikeliai jau pozemine dali augina,o as nepajegiau eit prie krano,atsinest vandens ir paliet.Pas mus vis dar galioja zaprietas naudot slangas darzo liejimui,bet cia manau balvonu ismislas ir turiu tokia minti,kad ir pavasari bei vasara jo jau nebeatsauks,o sodas 70% pensininku buveine,tai nezinau,kaip cia gausis.
Reik eit kazkuom uzsiimt,nes lietus planus sugadino,namie tamsu,o lempos nesinori zibint,nebent megzt su savo staline apsvieciant.
kava palieku,i savo mylimiausius vafliukus tik paziuriu,pauostau ir palieku,palieju gelyte ir man gana.
Del prizo ha ha ha dvejopi pamastymai,bet nesakysiu.Bent aviu maistas butu buves,tai dar galima surist,o dabar?
Pas mus lyja,dangus storai cepelininis,lietaus reikia,nes ridikeliai jau pozemine dali augina,o as nepajegiau eit prie krano,atsinest vandens ir paliet.Pas mus vis dar galioja zaprietas naudot slangas darzo liejimui,bet cia manau balvonu ismislas ir turiu tokia minti,kad ir pavasari bei vasara jo jau nebeatsauks,o sodas 70% pensininku buveine,tai nezinau,kaip cia gausis.
Reik eit kazkuom uzsiimt,nes lietus planus sugadino,namie tamsu,o lempos nesinori zibint,nebent megzt su savo staline apsvieciant.
Ir čia atnešiu
Labas rytas.
Pou,gražu rudenį.
Vakar miške tuščia,sustojau pakelėje putino uogų žinu,kad didelis krūmas,pušų šakų pasiskinti vėlynėms.O ten tokie šabakštynai,pelkė.Žiūriu ruduokės,mečiau putiną pradėjau grybauti.Kad užėjau kazlėkų,kibirą prisivariau.Pasirodo kaimynai ten pagrybauja,sako ir lepšiukai dygsta.
Dabar galvoju kur sudėti kazlėkus,mes tikrai nesuvalgysime,vakar apviriau du kartus. Man jie skanūs šalti su grietine ir svogūnais.
Ai dar didelį didelį briedį išbaidžiau iš pelkės,atėjųsį atsigerti.
Labas rytas,
Ingrida, o nelauki šalnos putino uogoms?
Man tai su grybais paprasta, verdu sūryme arba šaldau. Kitaip nemoku. O be to ir patinka natūralus grybo skonis, marinuojant jis keičiasi.
Ruošiuos į šermenis, laidotuves, - vakar draugės Mama išėjo Anapilin. Taip liūdna.