Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas rytas,
aciu,Kvasucitrina,kad klausi,sianakt jau miegojo,burna ne taip jam jau bedziuvo,grieztai neleidau gert skysciu po 18 val.Jis kazkoks skysciumanas visa gyvenima.Iseina per duris ,jei neturi pasiemes vandens,tragedija,atrodo,kad jis paliko vaika uzrakinta. biggrin.gif sake jam vis reikia nugert,kyla blogumas kazkoks.Nakti siurbcioja taip pat.Nu zinai,kam kas,jo brolis siurbcioja makaluza,o jis,aciu die,tik vandeni.Matyt tokie instinktai biggrin.gif biggrin.gif as nesu sutikus daugiau kito tokio fanatiko vandens gerimui.Kiek as jam aiskinu,kad perdaug skysciu nesveika,plauna mineralus,niekas neveikia.
Pradejo gert avieciu lapu ir ciobreliu arbatas,vakar pats kojas kaitino vandeny su druska.Nu bent kazka daro.Bet po pietu aprimo,kai parnesiau ciobreliu arbatos,cia irgi,kaip vaikui bombonke,nakti sake miegojo gerai.Sakau,nu va prie tavo to kompleksinio gydymo truko tau ciobreliu tik arbatos.Kosti jau sausai daugiau,bet eina geryn,temperos seniai nera,nedusta,nera tirstu karkalu,kas ji baugina labiausiai ,as galvoju.Viskas tik geryn.
As vakar daug gamtoj buvau,daug vaiksciojau,tai kritau kaip kudikis iki ryto.
Vakar neturejo sveikatos vairuot,o sodas klykia,nebuta virs savaites turbut,palikau virsutines dureles adaras,naktys saltos,but gerai nuskint visus pomikus.Ten ir kopustai sudyge bus isdziuve dezutese.Va,kaip blogai,kai nevairuoji.Peskom man dar perdidelis issukis.Nueit,gal ir nueiciau,su pasedejimais,bet atgal tai jau ne.
Atsakyti

Labos,

Smarkiai lyjo naktį, girdėjau.

Ingrida  :4u:.  Dėl rankos :4u:  :4u:  :4u: 

Luety kai mano MB visai kitokio molio, tai dažnai nesuprantu.  Jei suserga vaistų neikiši, pasidaro sau čiobrelių arbatos, ir nieko nevalgo. Piktas, tai geriau nešnekinti... tai mano supratimu sergantis vyras yra toks prie kurio tik per šluotkotį prieisi  :D .

Visi žmonės skirtingi.

Luery, kaip pačios sveikata? Kaip MB šiandien? Nuo kosulio man greičiausiai padeda kepintų svogūnų kompresas. Kažkoks stebuklas. Tik smirda nemaloniai.

Muka, kaip judu? Jau gal namie? Nebesusiskaičiuoju....

Pou dėkui dėl pomidorų. Perduosiu sesei :4u:  :4u:  :4u: 

ji pas mane labai daug konservų daro, tai buvo labai keista, kad šaudo.... aš ko gero iš visos giminės mažiausiai konservuoju. 

Bijau girtis , bet šiemet niekas neatšovė.  Keli agurkų stiklainiai neirūgo o suminkštėjo per karščius. Išmečiau. Visi kiti stovi puikiai.

O pomidorų dar gyvas velnias. Du krepšus priskinsiu, kitus paliksiu... jei išgyvens dvi savaites tada.  Vis tik neskanūs namie suvokę.

Gražaus sekmadienio :4u:​ 

Atsakyti

Smagu, kad taisosi sveikatos.

Luety, aš net sriubą užsigeriu...

Atsakyti
Dusia,kai buna tokia busena,kaip tu aprasai,as isvis nesneku,einu i savo kambari ir mezgu,praeis ,kaip mano drauge sako,"Kiau... gelimas" ir pats paprasys ko nors.Visada taip buna,nes be manes nera ant ko beda suverst,bet be manes ir pagalbos nera.O visumoj,tai cia niekis,puikus vyras bigsmile.gif ,as bjauri,o cia tik gyvenimo niuansai.Be kuriu but liudna. bigsmile.gif bigsmile.gif
Na va,Pou irgi is anciu gimines,kaip ir mano vyras.
O as atvirksciai,man reikia vis primint,kad vandens reikia gert,man ziema nera poreikio,tik vasara per karscius.
Atsakyti
Z\inau ,kad cia tik budas susipykt ,bet luety ,pasigailek z\mogaus.Yra ir bronchus pleciantys vaistai ,yra priesuz\degiminiai vaistai,galu gale nuo panikos isgerus tablete xanaxo narkomanu netapsi.O tu sakai gydymo nera.Yra.Ir kodel jis pas gydytoja su tavim nejo.But recepta irgi gaves,net moket nereiketu.
Kas nevalgo apsirges,reiskia issaugojes puikius savisaugos instinktus.Labai gerai.
Ir panika su sia liga nedidelis stebuklas,tiems kuriems paz\eidz\ia termostata ,atsiranda toks kuno sustojimo jausmas,temperatura krenta,metaboliz\mas sustoja.Naturalu ,kad z\mogus supanikuoja.
O kad geria ir krauja skiedz\ia irgio kaz\koks islikimo instinktas.Troskulys rodo per didele cukraus ar druskos koncentracija ir skiedimo butinybe.
Atsakyti
Maniškis ir vaikis visada kruzą vandens turi prie lovos.Ir a.a. anyta gėrė visą gyvenimą naktį.Čia gal paveldimą?Man naktį tikrai nebutinybė.Žinau blogai aš ir dieną mažai geriu.Vaikai rėkia pasiimti į mišką vanedns.Išbūnu kartais visą dieną negėrųsi.Jei jau užsinoriu gerti ,uogų pavalgau.Man tampyti butelį jau per sunku būtų. ax.gif
Atsakyti
Ingrida ,puiku,reiskia organiz\mas sugeba palaikyt tinkama koncentracija.
O ko nakti gert,kad i tulika lakstyt? As tai asmeniskai tingiu.Todel nemegstu baliu vakarais,kai geriama ant nakties.As jau per sena tam.Aisku buna ,kad koks ypatingas atvejis,labai karsta ar temperatura pakilus,tada gal daugiau isgeriama.
Atsakyti

Ingrida, maža kuprinytė su gertuve ant pečių, ir jokio tampymo...

Mes kai dviese keliaujam jokio maisto neimam,  bet vandens visada mašinoje yra. Kai mažai geriu ima galvą skaudėti. 

Nors yra tas sausas badavimas, ty be vandens. Kalbėjau su žmonėmis išbandžiusiais, sakė lengviau negu su vandeniu.

Mano MB visiškai savarankiškas, jei blogai ir vaistų pasiims pats ir gydytojai pasiskambins. 

Jei išgirstu kažkokį prašymą žinau kad visai blogai. Pvz kai  susilaužė petį, paskambino man į darbą ir paprašė nuvežti... nereikėjo rentgeno, žinojau kad lūžo. Toks charakteris....

Kaip bus senatvėje nežinau. Kol kas daugiau mažiau sveiki esam abudu. Be vaistų gyvenam...  kuo džiaugiuosi.

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 10 09, 11:29)
* O visumoj,tai cia niekis,puikus vyras bigsmile.gif ,as bjauri
* * O as atvirksciai,man reikia vis primint,kad vandens reikia gert,man ziema nera poreikio,tik vasara per karscius.

* O pas mus mes abu bjaurūs biggrin.gif. Geriausia tai bent pačiai būt sau faina bigsmile.gif
* * Aš irgi beveik negeriu vandens. Tik kai sūriai pavalgau ar per karščius, kai prakaituoju. Tada man ir Vytuko mineralinis labai skanus būna. O šiaip tai tik paprastas vanduo geriamas, tik ypač mažais kiekiais. Nežinau - viena nuomonė, kad reikia siurbčiot tą vandenį iki kažkiek ten litrų (kažkiek ml 1-am kūno kg), kita - kad gerti tik kai norisi. Man labiau patinka antroji nuomonė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 10 09, 09:47)
Z\inau ,kad cia tik budas susipykt ,bet luety ,pasigailek z\mogaus.Yra ir bronchus pleciantys vaistai ,yra priesuz\degiminiai vaistai,galu gale nuo panikos isgerus tablete xanaxo narkomanu netapsi.O tu sakai gydymo nera.Yra.Ir kodel jis pas gydytoja su tavim nejo.But recepta irgi gaves,net moket nereiketu.
Kas nevalgo apsirges,reiskia issaugojes puikius savisaugos instinktus.Labai gerai.
Ir panika su sia liga nedidelis stebuklas,tiems kuriems paz\eidz\ia termostata ,atsiranda toks kuno sustojimo jausmas,temperatura krenta,metaboliz\mas sustoja.Naturalu ,kad z\mogus supanikuoja.
O kad geria ir krauja skiedz\ia irgio kaz\koks islikimo instinktas.Troskulys rodo per didele cukraus ar druskos koncentracija ir skiedimo butinybe.

Alta,kad tai butu kosulys,kuris jau vertas gydymo,tai butu imtasi visu priemoniu.Dabar toks,kad uztenka arbatu pagert,pagarint ir jis praeis.
Jokiu xanaksu as neturiu,pati negeriu ir namuose neturiu,o jam neikisi jokiu psichotropiniu.Karta labai nemiegojo,nervinosi del kazko tais,daviau puse savo antidepresantines,ismiegojo labai gerai,bet iki pietu pabust negalejo,sake daugiau niekada.
Pas gydytoja jis eit nenorejo,sake neturesiu ka pasakyt,o jei butu suzinoje,kad pas mane kvd,dar nezinau ar mane butu prieme.O i vaistine nieko cia negausi,jokiu antibronchitiniu be receptu.
Siandien jau viskas praejo,kosti dar,bet vis reciau,buvom sode,kibiras pomidoru,sode net nesukosejo,pasedejom saulutej,abu jauciame silpnuma po ligos,tai gryze dejom i aki valanda laiko,kas labai herai.Manes nenulausi diena.Viskas gerai,Alta,as jo nezadu pakeist,o ir niekada nesistengiau,bet kartais taip uzknisa su tuo savo vyvejimu,dejavimu del nieko,kad norisi uzdrozt.Siandien viskas kaip ir visada.Jokiu paniku,baimiu,kalbu apie "komplexini" gydyma.Tiesa,beje jusu ziniai,brolis sirgo,skambino GP,jokiu vaistu nuo kovido nera,pasake,gerk paracetamoli,jei auksta tempera,ir daug arbatu.Jokiu minejimu apie vitaminus,cinkus ir panasiai.Pasake,jei blogetu,kviesk greitaja.Gal pas jus,Bulgarijoj gydo kvd,visur kitur,kur skaitau,niekur negydo.Indijoj gydo sekmingai mazom dozem Iver...arkliu vaistais vadinamais.Beje,sitie vaistai puikiai gydo vezinius auglius ir labai sekmingai.
Isploviau puse vonios kambario,kita puse rytoj,nera jegu.Einu pamegzt.
Atsakyti

Aš sūrokai valgau, tad mėgstu gerti. Niekad negeriu dėl to, kad reikia. Geriu dėl to, kad noriu gert. Pas mane inkstuose skamba akmenys nuo 12 metų. Bėda su tais akmenimis. Ir visuomet geriu, nuo mažų dienų, kiek save pamenu.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 10 09, 11:59)
Mes kai dviese keliaujam jokio maisto neimam,  bet vandens visada mašinoje yra.
Be vaistų gyvenam...  kuo džiaugiuosi.

Pamatytumėt kiek pas mane mašinoje būna vandens ))) Bent 6-8 buteliai 1,5-2 litrų. Pagrinde, aišku, dėl šuns smile.gif Bet ir MB daug labai išgeria. Man pačiai didelio noro gert nėr, tik per karščius.

Psio, kelionės baigėsi. Šuo negyvas guli, namie baisinis bardakas, Žaliuokei morčius, nesėdi terariume, laksto po namus. Ir dar darbas trukdo poilsiui smile.gif

Lesius absoliuti kelionės žvaigždė buvo. Nerealiai daug dėmesio gavo. Visuose kabakuose bandytas vaišinti kumpiais, dešrom, pančetom, dešrelėm ir pan. Mažai kas praėjo nepašnekinęs, nepabandęs paglosyti ar nepasakęs komplimento. Ir prie visko vakar ganymo varžybose užėmė trečią vietą trasoje, bendroje su borderkoliais. Buvo žiauriai laimingas paskui avis palakstęs ir dar gavo krūvą prizų. Iš kurių keisčiausias - žuvų pašaro kilogramas )))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 10 spalio 2022 - 07:51