Labos , Saintlina akurat apie mane Visur gerai, namie geriausia . Grįžom sėkmingai, be nuotykių. Luety koks daktarų operatyvumas. Smagu, kad prižiūri. Bjauriai čia Jus virusas. Imk Važiuoju iki kaimo. Pirtin noriu... o darbo namie bele kiek. Per 2 dienas reikės padaryti savaitės darbus, ir trečiadienį vėl atostogos.... kaip nors. Ne pirmas kartas. Kas kaitinant pomidorus stiklainiuose puode? Kiek laiko? Sesė guodėsi kad šaudo.... aš darau orkaitėje. Nežinau ką patarti.
Inkstai skauda nuo visu askorbinu ,cinku ir kitu gerybiu.Juos reikia profilaktiskai vartot.O ne kai jau visai susergi.Didelis skysciu kiekis tik apkrauna be reikalo.
Aciu,mieloji,viska priimu,darysiu isvadas.
Jei galima pasakyt apie mane,tai ,kai man trisakis nebebado,tai visai neblogai jauciuos,tik silpnumas nedidelus,prakaituoju pajudejus,retai atkosiu kazka,o siaip nusiteikus ramiai,be baimes.MB pasidare ta lateralini testa ir pratrydo.Nebezino ko griebtis,panikuoja.Oi tie vyrai Jis skysciu usgeria per para labai daug ir beklauso manes,saukia,kad jam yra toks pireikis.Nu ir ka tu.Siaip mano temperatura buvo 37,2 viena para,o jam 37,8 dvi paras.Daugiau nera.Jam visi bligunai del panikos,negatyvaus nnstymo,bet as negaliu jo atvest i prota,nesiduoda. visa kt.ok.Useinu pasivaiksciot,palieku ji pamastyt savo elgesi ir susitvarkyt su panika.Jis pakosti spastiskai,nezinau,jam visada padedavo garinimai,ar galima prie kovidinio kosulio tai daryt?
Luety kodėl tu manai kad kovidas MB? Taigi rašei, kad testas neigiamas?
Mums su kovodu gniaužė gerklę, tai dėjau šiltą druską. Virusas kaip virusas, bent jau tas kuris puolė mus.
Nauja mada yra bijoti... visi bijo.
Aš kažkaip tų madų nesivaikau
Būtų jų dar daugiau buvę, jei būčiau mb prileidus prie tvarkymo. Norėjo. Neleidau Negaliu leisti, kai žinau, kad sukirmijusių nemato. Ne ne - geriau jau aš viena vargsiu bet bent žinosiu, ką valgau .
Luety, bet jis, kaip suprantu, neblogai jaučiasi. Tempos nėr, kosti irgi ne kažkaip baisiai. Ko jis panikuoja? Aš suprantu, kad toli gražu ne visi yra gabuoliai šaunuoliai savo baimes įveikt, bet tik įdomu, ko jis konkrečiai bijo?
Vakar buvo neigiamas,o siandien,padarytas su mano prieziura,jau du bruksniukai isryskejo,reiskia teigiamas.Nu jei jo teigiamas,tai reiskia ir mano,nes nebuna taip,kad seimoj abu sirgtu,vienas kovidu,kitas ne.
Man jis praejo lengvai,para laiko galovos skausmas ir raumenu,kaulu lauzymas ir kovido neliko,bet ilgai kankino jo issauktas trisakio nervo uzdegimas.Dabar jau ir ta aptvarkiau.
pasivaiksciojau,oras 100 balu,sviezias,dangus melynas,sauleta,nei debesiuko,grozis neispasakytas.
Būtų jų dar daugiau buvę, jei būčiau mb prileidus prie tvarkymo. Norėjo. Neleidau Negaliu leisti, kai žinau, kad sukirmijusių nemato. Ne ne - geriau jau aš viena vargsiu bet bent žinosiu, ką valgau .
Luety, bet jis, kaip suprantu, neblogai jaučiasi. Tempos nėr, kosti irgi ne kažkaip baisiai. Ko jis panikuoja? Aš suprantu, kad toli gražu ne visi yra gabuoliai šaunuoliai savo baimes įveikt, bet tik įdomu, ko jis konkrečiai bijo?
Jis bijo nebepasveikt,vyrai daznai bijo patys nezino ko.Kosti tai negraziai,spastiskai,bet ne daznai.Isviriau avieciu lapu arbatos ir po piet duosiu ciobreliu arbatos.Kito gydymo nera.
Atrodo,kad prarado uosle,arba cia is baimes,kad gali prarast.Taip sako,kad neuzuodzia,nes parnesiau jam fish end chips,prase,kad nori,o sau tik fish su salotomis,sake neuzuodzia zuvies kvapo.Nu ten ir nera ka labai uost.
Einu pamegst,isikinkiau i 5 kojiniu on lain projekta,reik pradet,terminai spaudzia.
Dusia, puskitriuką aš po to, kai puode burbulai kyla pusvalandį, 3/4- 40 min. kaitinu.
Sveikatos ligosiukams!
Atrodo,kad prarado uosle,arba cia is baimes,kad gali prarast.Taip sako,kad neuzuodzia,nes parnesiau jam fish end chips,prase,kad nori,o sau tik fish su salotomis,sake neuzuodzia zuvies kvapo.Nu ten ir nera ka labai uost.
Nežinau, ką reiškia spastiškai , bet kad negražiai tai suprantu. Tuomet į nieką nežiūrint varyčiau pas gydytoją, kad paklausytų ar plaučių nuotrauką padarytų.
Man jau atsibodo kiekvieną rytą tą skauda,tą skauda.Jau nebe kreipiu dėmesio,skauda ir man,tai dabar atsisėsti ir verkti?Nejautri aš.Mama kasdien paskambina ,kaip nemiegu,na jei kažkiek pamiegi ir gerai.Čia suprantu amžius,nurašau į amžių. Aplinkui vien verkimas.
Priskyniau vėl kibirioką aviečių,gaminsime dar slyvų-aviečių vyną.Kur dėti?Turgelin,gaila laiko. Išdalinsiu giminėms slyvas,vežu visiems po kibirą ir dar nesibaigia.
Kol skyniau avietes,mb leido žemyn medžius malkoms,uosialapius praretinome prie garažo šiek tiek,kai dabar tiek malkos kainuoja.Paskui padėjau ir aš,priekabą pripjovėme.Dar liko nemažai.
Temperavau šokoladą - rankas dabar skauda nuo sukimo. Bet nu ką - poreikis yra, o sąlygos gaminimui dabar geros, tai tenka raumenis augintis
Mb šiaip yra mirštanti gulbė, vos tik gerklę suskausta ar 2 dalys temperatūros pakyla. Bet kai buvo kovidas, tai net stebėjausi. 2 dienas turėjo temperatūros, vienu metu ir 38 užkilo, bet jis gyveno visiškame ligos neigime. Eidavo į lauką šuniui pagalių pamėtyt, nes gi gaila šuniuko, liūdna jam vienam... Sakiau, gal neik su temperatūra. O jis: nieko man čia tokio, niekas neatsitiks. Prieš gulant miegot su 38 šalia pasidėjo paracetamolio - tipo, jei bus blogiau, tai išgersiu. Neišgėrė. Nu ir viskas. 2-3 dienos, ir sveikas.
Labas rytas.
Jo jo Kavutė ,sveikuolė aš. Vakar rastukus panešiojau,šiandien rankos sausgyslė tiek skauda,cypti norisi.Kur aš ją pasitemoiau,pastebiu sunkiau padirbunaktį jau pasijaučia. Bet čia jau mano problema.
Koks nuostabus rytas,kėkštai,gražuoliai,geltonas slyvutes pabaigia susirinkti.
Gal į bendruomenės šventę po pietų nuvažiuosime.Tinklinio aikštučių atidarymas už EU lėšas.
Luety, kaip jūs? Kaip tb - geriau jau gal ir baimės sumažėjo?