Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Ingrida, puikios dienos ir stiprios sveikatos!

Atsakyti
Labos,

visa naktis be miego,nebenorejau gert paracetamolio nakti,tai skausmas neleido miegot,iki asaru.Tai uzsiregistravau pas GP,konsultavo telefonu,jai pasirode ne tipiskas trisakio nervo uzdegimas,bijo sumaisyt su artreritu,nes panasus simptomai,eis pasitart su kolegom,gal reiks keliaut pas ja apsiciupinet.Nenoreciau,ten reik maske nesiot,o mane dusina.si ryta verkiau is skausmo,nei siluma,niekas nepadeda ir nu ka,vel isgriau paracetamolion ta didele doze,kol sulauksiu pagalbos,kad istvert.
Nukrito 3,2 kg per tas ligas ir dvi dienos badavimo.Manau sugrys kazkiek,siandien jau valgiau.
Ingrida,pasveikinau Fb,bet ir cia,linkiu daug daug sveikatos,te nesenka tavo energija ir isvis,tu esi saunuole. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pas mus karinio mokytojas buvo reto grozion jaunyolis,mes visos tik spoksojom i ji su primerktom akytem ir nieko nemokejom ir dabar neatsimenu,apie ka jis kalbejo.
Mukute,gal kokiu antialergenu pagerk nuo to berimo.Ar niezti?Gal ten yra koks gydytojas,kur priima atostogautojus,but gerai pasirodyt jam.Ka zinai.
Pou,ramybes tavo sielai.Viskas bus gerai.As uzmigau antra,trecia jau buvau gyva ir iki 6 nei bluosto nesudejau,nuo 6 iki 8 pamiegojau su skausmo priepuoliais ir keliausi daryt roda,bet emiau prakaitot ziauriai nuo to paracetamolio,sirdis eme slabt,tai nutariau nebezais,o kreiptis i medikus.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 10 07, 08:21)
<p>Ingrida, kažką nuo kenkėjų, ty blusų ir kirminų reiktų katinui, tada leistis vidun. </p><p>Smagi Tavo kelionė Saintlina!</p>

Stronghold lašiukai ant sprando nuo visų parazitų.

Labai smagu, nes su draugėm faina wub.gif Bet į Čekiją jau irgi norėčiau smile.gif
Atsakyti
Muka, man jau labai seniai nesvarbu, kas ką apie mane galvoja. Svarbu, ką aš pati apie save galvoju. Ir man apie save reikia galvoti bent jau pakenčiamai, kad jausčiausi gerai. O kad galvočiau bent pakenčiamai, savo darbą turiu atlikti bent jau neblogai. Bet vėl nuklydom į lankas smile.gif

Ingrida, tau linkiu būti ta sveikuole ir dar linkiu, kad tavęs dažnai lauktų geros gėlių akcijos 4u.gif
Atsakyti
Ingrida,paziurek,kokios grazios tapkutes
https://www.youtube....h?v=XN-YhJLLnxI
Atsakyti
O as pasigirt nutariau.Lankemes dideliam augalu pardavimo centre .Ir as visai nieko nepirkau.Taip visai nieko nieko nereikejo. biggrin.gif
Luety ,prakaituojama nuo temperaturos staigiu pokyciu ,ne nuo paracetamolio.Ir tavo svoris nukrites,tai vanduo isprakaituotas,kartu su elektrolitais.Todel gerk daug aukstos mineraliz\acijos mineralinio vandens.Tai ypac svarbu ,kai paz\eidz\iama nervu sistema.
Atsakyti

Luety :4u: . Skaudžiai susiskaitė. 

Muka mane ir prie Baltijos paberdavo... antialerginių visada turiu.

Pirkau ančių krūtinėlių ir anties, kažkiek pigiau negu LT.  Kainos sukilę.  Kiauliena lenkų neskani,  jautis brangus, parduotuvės vištos MB beveik nevalgo... 

Saintlina Čekija visada gerai :4u:  rudeniop labai man tinka , oras geras, o žmonių mažiau. 

Atsakyti
Ačiū Merginos. wub.gif
Bjauru,į septintą dešimtį įžengus.Na bet ką padarysiu ,to dar nejaučiu. ax.gif
Luety,išsisaugojau.Gal kada?Labai gražios. wub.gif
Prasilėkiau per mišką,gerai,kad ne su šluota. biggrin.gif Tuščia,sausa,reikia lietaus pas mus,nors dabar +17.Ko reikia šungrybiai dygsta,pilkųjų guočių vežimu vežk,man jos smirda,nors kiti renka.Kelios guotės,voveraitės ir tamprieji kazlėkai lenda,paliepė.Viskas,badas.Gal palijus dar ateis šventė ir į mūsų kiemą? bigsmile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Na kam katino prie kavos?
Kavute,radote grybų?Šilbaravykiai,makavykai karaliauja.Gaila prie manęs jų nėra.Norėčiau į rimtą girią.
Atsakyti
Labas rytas,
Katinas mano sirdies dziaugsmas,niurkyciau ir niurkyciau ryzikus,jie man ypatingi.
Labai tinka prie kavos rudenines.
Vakar rasiau,bet uzmirsau issiust,po to jau nebesiunciau atradus,nebuvo nuotaikos,nei sveikatos,buvau pavargus.
Papasakosiu savo nauja experiensa su savo poliklinija,pas mus surgery vadinama.
Tas mano trisakis nervas mane vos nepribaige nakti,ryte vel isgeriau paracetamolio ta arkliska doze ir tiesiog paemiau telefa ir paskambinau i surgere.Mano nustebimui,iskart atsiliepe.Vos soko negavau,buvau pasiruosus sedet valanda ir klausyt ju litaniju su siaubinga muzika.Pasakiau savo beda,pasake,su jumis susiskambins gydytoja per pora valandu.
Ok netruko nei pora,paskambino moteriske,isklause ir pasake,kad yra dvi panasios ligos,jau rasiau,kad ejo pasitart su kolegom.Pasuko uz valandos,paskyre 2:30 taloneli pas gydytoja,ir dar tuoj po dvieju kraujo tyrimus pasidaryt,del ko taip pat buvau nustebinta,niekada nesiule,turedavai pest uz skverno,kad padarytu.Iki talonelio laiko,gavau dvi zinutes apie tuos laikus ir manipuliacijas kokias darys ir viena skambuti.Supratau,kad neturi ka veikt,nes kai budavo bizy,negausi jokios info,niekas nieko nesiuntinedavo,jokiu ispejimu,pranesimu ka tau daryt toliau.
Nuejau,antsnukiai privalomi,receptine pasiule uzsidet,ant stalo pilna dezute,bet as buvau pasiemus savo.Laukiamajam as ir bobute viena.Is kraujo kabineto isejo vyriskis,tada as.Isejau vel i laukiamaji,tuscia,pakviete tuoj i kabineta.Gydytojas sako,as esu tikras,kad jums trisakio nervo uzdegimas,bet geriau,kai ateini biggrin.gif ko nebudavo anksciau,gausi telefonu konsultacija ir adjos.
Apciupino,israse vaistu ir eik i vaistine.
Padariau isvada:sistema ismoke zmones nebegt del kiekvieno pyrst pas gydytoja,o ieskot alternatyvaus gydymo metodu.Anksciau budavo senuku pilnas laukiamasis,dabar,jauciu jiems jau reik pacientu,dalis zmoniu nebeina,kad reik maskes ten devet,dalis,kad bijo iki siol uzsikrest,dalis ismire ir nemaza,vat taip ir valomes.Bet experiensas labai mane nustebino,tikrai nesitikejau,kad taip busiu maloniai sutikta.Uzskaitau,man patiko.Daznai ten nesivalkioju,bet tokiais extra atvejais smagu,kai pradeda gydytojai kreipt demesi i tave.
Gal cia tik man taip pasirode.
Skauda inkstai,geriu daug skysciu,gal isplausiu.
Paskirti vaistai baisus,kai imi skaityt anotacijas,ale reik issigydyt ta savo nerva.Kai paskutini karta isgeriau tu vaistu kursa,tai 30 su virsum metu nejutau jo.
Einu judet,MB nervina,neduok Die,segantis vyras.
Atleke vakare,man temperatura,rankos saltos,kunas dega,pamatuoju,nera.Baimes akys dideles.Daresi testa,kaimyne dave pasidaryt ta namini,neigiamas.O bijo,nervuojasi,kad kovidas.Zodziu OMG.
Atsakyti
O tu dieve mano,termostato sutrikimai yra labai pavojingi vyresniems z\monems.Kad ir koks sukelejas jums abiems paz\eide termoreguliacijos centrus,imunini atsaka.Imunine sistema butent auksta temperatura atsako i sukeleju dauginimasi.Is skubiu priemoniu tai mineralinis ir avieciu augalu arbata,Labai stipri,terapinem doz\em.
Inkstai skauda nuo visu askorbinu ,cinku ir kitu gerybiu.Juos reikia profilaktiskai vartot.O ne kai jau visai susergi.Didelis skysciu kiekis tik apkrauna be reikalo.
Atsakyti
Koks fainas katinas prie kavos 😍😍

Pamačiau prie viešbučio ant sporto klubo durų ir prisiminiau Dusią )))
Sunku salėje, lengva suknelėje smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 08 spalio 2022 - 10:18