Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Oi AA,kaip suprantu su sanariais.Paskauda,mažai verkiu,atsikeli ir vėl pirmyn. mirksiukas.gifVerkia verkia mb,nervai ima.Juk kas antrą dieną ir sportuoja.Žmogaus natūra,verkti. mirksiukas.gif
Kepa obuolių pyragas,garinu slyvas,gal gi išgersime per žiemą.Tetrapakuose skanios irgi sultys,su kriaušėmis,visai nerūgščios. mirksiukas.gif
Kavute,jaučiu nerasiu labai grybų,bet po pietų mausiu,pavaikščioti po rudeninį mišką.Man kvepia nukritusiais lapais. mirksiukas.gifPasikraunu.
Be acto kažką galima ar niekaip?Pomidorai neduos rūgšties? ax.gif

Ingrida, man taip pat pasivaikščiojimas miške yra kaip dovana. Na, po šabakštyną tai gal daugiau darbas :) 

Jei dėsi pomidorus, mažink acto. Gali obuolių actą pabandyt, rūgštis subalansuoja. Gal obuolių sultis vietoj vandens dėtum ir pakaktų rūgštumo, gali pabadyt nedidelį kiekį. Tik rūgščius produktus dėk ištroškinus svogūnus ir paprikas, kai jau jie suminkštės dėk ar pilk sultis vietoj vandens. Nes kitaip reks ilgai troškinti.

Atsakyti
Alta, nu supratau, kad mane nurašei į ligonius - einu paverkt į kamputį biggrin.gif

Ingrida, vis tik mane mb įkalbėjo - važiuosim kažkur ten link Kazlų Rūdos. Kaip jau bus - taip. Pasivaikščiosiu bent po mišką, tik tiek, kad ten miškai bjauroki - ne Dzūkija smile.gif
Atsakyti
Kava ,gi sakei kad turi kaz\kokiu nebepataisomu stuburo problemu.Todel ir nurasiau. biggrin.gif
Ir tavo postas labai ryskiai primine tam tikra gyvenimo etapa.As isklausius kaz\ka panasaus isvaz\iavau .Kaz\kokia labai represine nuotaika gimtineje.Jau tada buvo,gerais ,salyginai ,laikais.Ir nepriimk nieko asmeniskai.
Tesiog susideda daug aplinkybiu ,o mentalitetas toks lietuviu - vis papildomai pagasdinti ir padaryt kiek imanoma sudetingiau.Beje cia irgi panasiai,tik tiek kad valdzios tikros per pandemija nebuvo,tai buvo salyginai laisva.Bet irgi,kaz\kas per kameras paskaiciavo ,kad per metus dingo 30 tukst z\moniu
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 10 07, 11:20)
Kava ,gi sakei kad turi kaz\kokiu nebepataisomu stuburo problemu.Todel ir nurasiau. biggrin.gif
Ir tavo postas labai ryskiai primine tam tikra gyvenimo etapa.As isklausius kaz\ka panasaus isvaz\iavau .Kaz\kokia labai represine nuotaika gimtineje.Jau tada buvo,gerais ,salyginai ,laikais.Ir nepriimk nieko asmeniskai.
Tesiog susideda daug aplinkybiu ,o mentalitetas toks lietuviu - vis papildomai pagasdinti ir padaryt kiek imanoma sudetingiau.Beje cia irgi panasiai,tik tiek kad valdzios tikros per pandemija nebuvo,tai buvo salyginai laisva.Bet irgi,kaz\kas per kameras paskaiciavo ,kad per metus dingo 30 tukst z\moniu

Mano stuburo problemos nuo 18 ar 19 metų. Kažkada daryta paprasta nuotrauka rodė, kad 80 proc. tikimybė, kad išvarža. Tomografijos taip ir nesidariau. Bet nelaikau to kažkokiu ypatingu sveikatos sutrikimu - dabar dažnas tas išvaržas turi. Tai dar žinok, ir regėjimas mano nekoks biggrin.gif. Ir jau tipo sveikuolės problemų neturi? biggrin.gif. Tu va pati apie sąnarius rašai rolleyes.gif. Šiaip dabar bent kokių sveikatos problemų turi net vaikai.

Gąsdinimas paskutiniu metu pasiekė neregėtas aukštumas. Vien tik per plandemiją koks buvo. Dabar karu vis gąsdina, vos ne kiekvieną dieną apie branduolinį sprogimą vis rašo. Nu ir kam? Nei žino, ne ką... Geriau parašytų, kiek slėptuvių įrengė ar ką daryti, kaip elgtis, jei vis tik taip įvyktų. Kaip ir apie kovidinių lavonų krūvas vis rašinėjo vietoj to, kad rašytų, kaip gydytis patiems, kai gydytojai negydo. Ir dėl to, kad padaryt viską kuo sudėtingiau tai 100 proc. sutinku. Ir dar suvelt, susukt, kas mėnesį daryt to paties teisės akto pakeitimus, kai net pačios konsultuojančios institucijos susipainiojusios kai pakonsultuoja, tai tik apsiverkt. Ir daryk, žmogau, kaip išmanai, o bus blogai - sankcijos ir baudos. Va, ir vėl apie konsultavimą kalba išėjo biggrin.gif
Atsakyti
Kava ,tavo amz\ius toks,kad dar turetum atsiminti karinio parengimo ir civilines apsaugos paskaitas. biggrin.gif
Tarybiniu laiku statybos kolukiu vaiku darz\z\eliai buvo pastatyti ant giliu ,auksto tvirtumo cemento rusiu.
Ir rasyt ,kaip gydytis patiems,yra labai nedekingas uz\siemimas.Vien is forumo susilaukiau apvadinimu ivairiausiu. biggrin.gif O patarineju as labai atsakingai.
Atsakyti

Ingrida su Tavo diena!!!! Grybingų metų, grybingų... :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 10 07, 11:49)
Kava ,tavo amz\ius toks,kad dar turetum atsiminti karinio parengimo ir civilines apsaugos paskaitas. biggrin.gif
Tarybiniu laiku statybos kolukiu vaiku darz\z\eliai buvo pastatyti ant giliu ,auksto tvirtumo cemento rusiu.
Ir rasyt ,kaip gydytis patiems,yra labai nedekingas uz\siemimas.Vien is forumo susilaukiau apvadinimu ivairiausiu. biggrin.gif O patarineju as labai atsakingai.

Karinį atsimenu puikiai, o dar labiau - grieko vertą karinio mokytoją bigsmile.gif
Taigi aCakingi asmenys sako, kad reikalui esant slėptuvių užtektų tik daliai žmonių. O ir ta dalis turėtų žinok, į kur jiems pasiduot, jei reikės. Dabar žino kas nors? Ir ką kitai daliai daryt?
Dėl gydymosi tai toks ir gydymasis - vis tiek patys susiradę šiokią tokią info, gydėmės. Nu ten vit D, C, cinkas, kas ten dar - jau nepamenu. Kvėpavimo pratimai. Bet ai - praeitas etapas.
Atsakyti
Mano karinio mokytojai buvo kaz\kodel mano senelio amz\iaus. biggrin.gif
Ir jus ,ka kokie milenialai,kad uz\ rankos vedz\iok.Taigi vaz\iuoji ir tyrineji vietove ,pastatus,nuo kada skestanciu gelbejimas ne skestanciu reikalas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 10 07, 12:01)
Mano karinio mokytojai buvo kaz\kodel mano senelio amz\iaus. biggrin.gif
Ir jus ,ka kokie milenialai,kad uz\ rankos vedz\iok.Taigi vaz\iuoji ir tyrineji vietove ,pastatus,nuo kada skestanciu gelbejimas ne skestanciu reikalas. biggrin.gif

Mano apie 26-27 metų rolleyes.gif
Dėl skęstančių tu teisi...
Atsakyti
Ačiū Dusiuk,kad tik dygtų. ax.gif
Balius nukeliamas 22 dienai,sūnus su marčia grįš.Visi susirinks.
Senstame. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 07 spalio 2022 - 11:18

Dėkui AA , kad mane prie sveikuolių priskyrei...

Kai dievulis neduoda grožio, proto ir geros sveikatos reikia suktis  :D . Pasiutimo nepagailėjo... :D 

Yra Kingo knyga Dvikova. Asociacijos su tuo kas vyksta pasaulyje. Kas skaitot ir mėgstat fantazy.

Atsakyti
Kava tavo valia sutiktu ar ne patikek man tai nėra svarbu ;) o dėl išvardytų ką darai ko ne … et… tegu kalba kiti už mane ;) aš tokiam etape kad dzin kas ką galvoja, daro ir kaip tai daro žinau komunizmo nepastatysiu visu nei mokysiu elgtis kaip konstitucijoje parašyta, pati gerai pagalvojus irgi nesielgiu nors reiktų pasigilinti ;) o gal …. O bendraujant su institucijom lengviau, emociniu lygiu, gale paklausti o kur galiu pasigilinti juk tau reikalingos tos žinios ir poniai giliai dzin kur tu jas maudosi ji pasake kas yra instrukcijoje nurodyta. Blyn tu ką pamiršai kaip net nebuvo konsultacinių centru kas buvo geriausios žinios? Tai tapati zinai….
Papildyta:
Ingrida svajonių išsipildymo, parako toj energijos statinėje ir valio valio vaaaaaaalio !!!!!!!
Atsakyti