Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Tikiuosi, kad ligoniukams geriau.

Labas rytas!

Atsakyti
Na, ligoniai, kaip jūs? Prisiduodam, netylim - kolektyvas nerimauja biggrin.gif

Bet tai kiek sergančių aplinkui... Gal daugiau, nei madingos ligos laikais. Kai kurie ir visai neprastai serga. Bet tai kas ieško viruso pavadinimo, kas ne. O ir ieškantiems nepasiseka to pavadinimo rasti biggrin.gif . Jo, (ne)laukiu, kada mb iš darbo kokią zarazą parneš - ir ten pilna visokių bent jau snargliuojančių. Ir kur mano teisė neužsikrėsti? biggrin.gif Ta pati teisė, kur neseniai edukuotieji vakseriai ieškojo, ir kurios, aišku, kad net nėra ir nebuvo biggrin.gif Bet mb vis dar maudosi kiekvieną dieną ežere, vaidina užsigrūdinusį, ir nesiruošia sirgti bigsmile.gif. Nu, žiūrėsim.
Atsakyti

Kava, jei jau nori pešiotis - tas pačias teises turi tiek vakseriai, tiek antivakseriai.

Iš kitos pusės, bepigu pešiotis, kai virusas mutavo iki formos, kuri išties stipriai nesikandžioja ir mirtingumas stipriai mažesnis. Ko visi laukė ir prognozavo.

Bet pas mus kiekvienas yra gydytojas, infektologas ir t. t.

Atsakyti
Nesipešioju, neįdomu biggrin.gif. Taip, turi tas pačias teises. Tokias, kokios yra, o ne sugalvotas. Ir va vakserių sugalvotos teisės neužsikrėsti buvo labai paisoma prieš kurį laiką, o dabar kažkodėl nepaisoma. Aišku, niekada ir nebuvo paisoma - visą gyvenimą į darbus ir kitur vaikščiojom snargliuoti, su skaudamom gerklėm, net su temperatūrom. Ir man tas niekad nepatikdavo, bet tai ką dabar... Nerėkiau niekada: "kur mano teisė neužsikrėsti?" biggrin.gif
Gal tas ar anas virusas mutavo, gal ne, gal kiti atsirado, nes kaip jau minėjau - kas susirgę jo ieško, tai dažniausiai neranda. Bet aš tai nenoriu jokio viruso pasigauti - ar su pavadinimu, ar no name. Tai kur mano teisė neužsikrėsti? bigsmile.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
Aš jau lyg geriau, MB dar pike ligos:(. Kas keista man greit nusileido į bronhus koseju retai bet net iki rašymo Aciu die atsikosėjimą vakare išgersiu arbatos su brendžiuku mažu palengvins naktį smile.gif
Dar viena pora kaliošų ogi išbėrė visa kūną kaip dilgėlinė verysad.gif o jau niežti blink.gif pirkau vakar tepalą vaistinėje mažu padės … įtarimas ant masažinio aliejaus … kiba tikrai man nevalia atostogauti…. Dusia jeigu į Alanijos regioną vitaminų nėra pantogar verysad.gif pirkau kitus jų čia pasirinkimas nemažas kaip ir Lietuvoje 3 men kursas kainavo apie 55 eurus.
Atsakyti
Ingrida, o z\ibaline lempa tai cia ateitis numatoma, taip sakant biggrin.gif
As tai laukiu kokiu ekonomisciu ,bet niekas nesirodo.
Keisciausia ,kad net lenkijoje,kur man atrode jau visai gerai ,daug gamybos,pigesni energetiniai daiktai,labai nekas.Cia taip lenkai sako.Algos pradejo veluot,darbu nebera.
Gal dabar galim ekonomistem pabut,nusibodo tos ligos.Beto visi tuoj susipyksta kai tik pradeda apie ligas kalbet.
Atsakyti

Nerėkiau niekada: "kur mano teisė neužsikrėsti?" biggrin.gif
Gal tas ar anas virusas mutavo, gal ne, gal kiti atsirado, nes kaip jau minėjau - kas susirgę jo ieško, tai dažniausiai neranda. Bet aš tai nenoriu jokio viruso pasigauti - ar su pavadinimu, ar no name. Tai kur mano teisė neužsikrėsti? bigsmile.gif

Pandemija atšaukta. O kada ji skelbiama, tai yra bendrai nustatyti kriterijai. Ir jie nustatyti juk ne dabar, o nežinia kiek metų atgal.

Teisė neužsikrėsti yra tokia pati kaip visuomet ir buvo. Suserga, paisai higienos, skirtinguose kambariuose būni, sumažini kontaktus ir tiek, jei įmanoma. Ką nori naujo išrasti?

Ar tik vyras gali atnešti? Gali gi ir tu :) 

Pas mus į šeimą vyras atnešė, nepavyko išvengti. Bet galėjau ir aš atnešti.

Čia aš neteigiu ir nepiktai, jei pamanytumėt kitaip. Postringauju ir tiek.

Atsakyti
Pou, kur numatyta teisė neužsikrėsti? Konstitucijoj nemačiau, bet gal blogai ieškojau...

Aš nelabai kur valadojuosi, kontaktų mažai turiu, tai tikimybė, kad aš parnešiu, yra žymiai menkesnė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 06 spalio 2022 - 09:15

Labas rytas, 

Ligoniukams linkėjimai iš kalnų! Kalnų stiprybės Jums.

Ingrida dėkui už kavą :4u: 

Šiandien Saksonijos Šveicarija. Vakar buvo vartai, šiandie  tiltas. Vakar apie 14 km kalnais. I viršų biški pompa, žemyn per blauzdas kerta. Bet už kalnus geriau tik kalnai... Lesiui patiktų. Daug einančių su šunimis.

Daug metų nesirgau dirbama dideliam kolektyve...  visi lūždavo, aš ne. Net abydna  būdavo. Dabar esu ne tokioje geroje formoje . Po visų atostogų teks apsivalyti.

Gražios dienos!

Atsakyti
Beje, o krūva mano ir daugybės piliečių konstitucinių teisių per tą plandemiją tai tikrai buvo pažeista.

Viskas, lekiu pasigaudyt virusų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 06 spalio 2022 - 09:43

Pou, kur numatyta teisė neužsikrėsti? Konstitucijoj nemačiau, bet gal blogai ieškojau...

Aš nelabai kur valadojuosi, kontaktų mažai turiu, tai tikimybė, kad aš parnešiu, yra žymiai menkesnė.

Prašom nesikabinėt :) Nenusiteikus nei aiškintis, nei tuo labiau teisintis :) Ne mano tai kova. Tiesos galima ieškoti teisme, pagal norą, galimybes ir dar kitus parametrus.

Atsakyti
Cia buvo tik lengvas pasipratinimas prie visokiu teisiu paz\eidimo biggrin.gif
Pratestavimas ,kaip populiacija reaguos.Reagavo nelogiskai ir emocingai.Isvada,iteigti galima bet kokia nesamone. biggrin.gif

Eisiu kiz\ylo uz\piltiniu pasidarysiu.Vis sis tas.
Atsakyti