Tikiuosi, kad ligoniukams geriau.
Labas rytas!
Kava, jei jau nori pešiotis - tas pačias teises turi tiek vakseriai, tiek antivakseriai.
Iš kitos pusės, bepigu pešiotis, kai virusas mutavo iki formos, kuri išties stipriai nesikandžioja ir mirtingumas stipriai mažesnis. Ko visi laukė ir prognozavo.
Bet pas mus kiekvienas yra gydytojas, infektologas ir t. t.
Nerėkiau niekada: "kur mano teisė neužsikrėsti?"
Gal tas ar anas virusas mutavo, gal ne, gal kiti atsirado, nes kaip jau minėjau - kas susirgę jo ieško, tai dažniausiai neranda. Bet aš tai nenoriu jokio viruso pasigauti - ar su pavadinimu, ar no name. Tai kur mano teisė neužsikrėsti?
Pandemija atšaukta. O kada ji skelbiama, tai yra bendrai nustatyti kriterijai. Ir jie nustatyti juk ne dabar, o nežinia kiek metų atgal.
Teisė neužsikrėsti yra tokia pati kaip visuomet ir buvo. Suserga, paisai higienos, skirtinguose kambariuose būni, sumažini kontaktus ir tiek, jei įmanoma. Ką nori naujo išrasti?
Ar tik vyras gali atnešti? Gali gi ir tu
Pas mus į šeimą vyras atnešė, nepavyko išvengti. Bet galėjau ir aš atnešti.
Čia aš neteigiu ir nepiktai, jei pamanytumėt kitaip. Postringauju ir tiek.
Labas rytas,
Ligoniukams linkėjimai iš kalnų! Kalnų stiprybės Jums.
Ingrida dėkui už kavą
Šiandien Saksonijos Šveicarija. Vakar buvo vartai, šiandie tiltas. Vakar apie 14 km kalnais. I viršų biški pompa, žemyn per blauzdas kerta. Bet už kalnus geriau tik kalnai... Lesiui patiktų. Daug einančių su šunimis.
Daug metų nesirgau dirbama dideliam kolektyve... visi lūždavo, aš ne. Net abydna būdavo. Dabar esu ne tokioje geroje formoje . Po visų atostogų teks apsivalyti.
Gražios dienos!
Pou, kur numatyta teisė neužsikrėsti? Konstitucijoj nemačiau, bet gal blogai ieškojau...
Aš nelabai kur valadojuosi, kontaktų mažai turiu, tai tikimybė, kad aš parnešiu, yra žymiai menkesnė.
Prašom nesikabinėt Nenusiteikus nei aiškintis, nei tuo labiau teisintis Ne mano tai kova. Tiesos galima ieškoti teisme, pagal norą, galimybes ir dar kitus parametrus.