Pou smagu man, kad kojinės tiko . Musų butas šiltas, buvo apie 21 ar 22 prieš išvažiuojant. Čekai prisišildę namus, net man šilta viešbutyje... oras labai taisosi, ryt žada 20. Melnikas turi tą ramybę, kaip ir prieš 28 metus. Smagu sugrįžti. Rytoj Šveicarijos nac. Parkas. Čekija, ne Saksonija.Lyg taip vadina ... Vilnones kojines mėgstu. Arba basa namie arba vilnonės. Su kitomis man kaista kojos. Vilnonės normalizuoja... kaime, kur senas namukas be jų neišgyventumei, šaltos grindys. Ps dėl gyvačių ir vilnonių... neperkąsdavo gyvatės . Megzdavo storų siūlų ir dar paveldavo . Pamenu , kaip baba liepdavo plauti ūkišku muilu, išvirkščias, gerai patrinti. Kad pasiveltų ir taip greitai nepradiltų.
Taip, ačiū, Dusiuk❤️
Pas mus vidinis butas, vidurinė laiptinė, trečias aukštas, šiaip labai šiltas. Na bet aš mėgstu vėdinti... o ir atvėso oras.
Pas Močiutę buvo maišas vilnonių, atvykę savas susirasdavom ir vietoj tapkių nešiodavom. Primegzdavo žiemą. Pati verpdavo vilną ir aš verpus esu, išmokino. Pas Sesę Močiutės ratelis yra.
Dar kojines slapias isodrina druska,smulkia ir palieka kelias val,po to pavelia,buna ilgaamzes.
Ka gi luzau ir as.Nieko nera is simptomu,nei gerkle,nei sloga,nei kosulys,temp.37,2.Krecia saltis ziauriai ir lauzo nugaros raumenis,sonus,kaip,kad galvojau,jog man metosi tarpsonkauliniu raumenu uzdegimas,dabar visa tai suintensyvejo,matyt tai buvo pradziu pradzia Lovoj gerai,
Silta,niekas neskauda.
Labas rytas.
Luety,sveikite.
Labas rytas,
sveikit visi ligošiukai
Gražios dienos
Nu logiška pasigaut tą pačią zarazą kartu gyvenant - ką jau dabar... Sveikit.
Ir gana čia kavą rytais pliumpint, prašau gerti gauromečio arbatą, nes Marius Lasinskas taip sako: "gauromečiu galima keisti visus populiarius tonizuojančius gėrimus, tarp jų ir kavą. Mat kava energiją sugrąžina trumpam, išsiurbdama jos atsargas iš organizmo ląstelių. Be to, ji išplauna mikroelementus, kalcį. Gaurometis veikia visiškai kitaip jis numalšina stresą, pakelia nuotaiką, pagyvina kraujotaką, pastiprina organizmą, mat jame gausu įvairiausių biologiškai aktyvių junginių: polifenolių, gleivių, taninų ir kt."
Bet aš pati ką tik po kavos . Geriu, nes skanu, o energijos man ryte nei kava, ne gaurometis nepridės
Labas rytas
Šiandien žada gerą orą ir iki 21 šilumos. Rytas giedras bet šaltas.
Graži, rudeninė,kaimiška kava. Dėkui Ingrida
Luety sveikit greičiau!
Mudu energiją renkam iš bičių duonelės net kelionėje. Va kodėl bitės tokios bistros... vakar viešbutyje nebuvo virdulio, tai kavinėje pasiprašėm karšto vandens.
Gražios dienos
Atostogos yra gėris...
Na,o as apturejau siaubo nakty.Galva per smilkinius ir kaktos srityje tiek skaudejo,kad net sutino veidas,kaulus ,raumenis lauze lyg mesmalej,i wc 5ltr meziausia,salcio kretinas,prakaitavimas,nu zodziu visi grazumai.Ryte isgeriau dichlomberlo,tai lyg atgimiau,pamiegojau,tik labai prakaituoju.Tikekimes,kad ateinanti naktis bus geresne.MB irgi silpna,kosti,jau eme gert antibus,as dar ne,gal issikapstysiu.
Jungiam į palata ir MB . Žodžiu gydomės .. visa laime saule jūra
Luety, Muka, sveikit greičiau
Sveikatos ir dar kartą sveikatos. Tikiuosi, kad jau ryt visi geriau jausitės.
Labas rytas.
Kaip ligoniukai?
Nusimato graži diena?
Vakar parsivežėme sultis,mašinos net nereikėjo šildyti,parsivežėme karštas sultis,net neparagavome vakar,tiek karštos buvo.
Širdis atsigavo,pagrybavau savo vietose,nors pilna grybautojų.Dar netvarkyti grybai,laukia kol kavos atsigersiu.
Visoms gražios,darbingos dienos.