Va po mėnesio pati galėsiu pasakyt - sumažėjo ar padidėjo ) nors sumažėt tai negali, nes ruduo gi, elektros tik daugiau naudojama.
Gyva bet nelabai tempa vis dar uzkyla bet nieko issivyniosiu. Dusia jeigu lako bus pirma antra dienomis pasiimkite hamama gerai nukrapsto
Luety MB kokios druskos pakaitintos ant krūtinės palengvins kosulį
Dusia, ant kojų tavo dryžiukės Šildo, gerulės!
Žadėjo lietų,susiruošiau darbus viduje,išsigiedrijo,vėjas rimsta,tik lauke darbai.
Kaip gerai mezgasi vakarais kojines iš šuns vilnos.Tikrai sau ir mb nusimegsiu,storos ,šiltos gausis.Kip tik mūms.Tapkės laukia susiūvimo,išskalbimo.
Medvilnines kojines prieš kelias dienas tik išsitraukiau, vilnonėms man kažkaip niekad nekyla poreikis. Kaip ir žieminės kaldros nereikia.
saintlina, aš irgi pagalvojau, ar Lesius jausis komfortiškai su tais apdarais. Bet jei jam gerai - puiku
Pečius palengva kūrenasi, kambaryje +23 - et, koks gėris, kai pats sau gali reguliuotis bent kiek gyvenimo...
Medvilnines kojines prieš kelias dienas tik išsitraukiau, vilnonėms man kažkaip niekad nekyla poreikis. Kaip ir žieminės kaldros nereikia.
saintlina, aš irgi pagalvojau, ar Lesius jausis komfortiškai su tais apdarais. Bet jei jam gerai - puiku
17 šilumos namuose, tai ir žieminę antklodę išsitraukiau (prieš tai buvo vasarinė visai plonytė), ir kojines šian susiradau. Kai judu nieko, bet jei sėdynę klest, pradeda vėsti kojos, rankos ir nosis. Ot.
Ligošiukams sveikatos!
Pou, prie +17 man mirtis alyvose Žemiausia kenčiama temperatūra +19. Iš bėdos. Bliamba, jungčiausi tavo vietoj elektrinį pečių, kad ir auksinė elektra
Kol kas elektra dar normaliai, 24 cnt iki metų pabaigos. Bet kai tokia tempa, miegot super po žiemine antklode.
Aš dar ir namus gera išvėdinu
Pečiukas kažkur rūsy yra, bet ryt bobų vasara, dabar saulė plieskia - išgyvensim Nuo pečiuko galvą skaudėt pradeda. Bet gal reiks atsinešt, jei dar ryt šildymo neįjungs.
Pas mus 19 šiaip nieko, tik patalynę išskalbiau - nedžiūsta. MB jau mielai pečių kurtųsi, jei toks būtų )) na, tas, mūrinis )) ale elektrinio turbūt nejungs, abo elektra pas mus už praėjusį mėn 82 ct/kw ))
O aš namie vis tiek basa ))
Gyva bet nelabai tempa vis dar uzkyla bet nieko issivyniosiu. Dusia jeigu lako bus pirma antra dienomis pasiimkite hamama gerai nukrapsto
Luety MB kokios druskos pakaitintos ant krūtinės palengvins kosulį
Aciu,Mukute ,uz patarimus,bet jo kosulys nera rimtas ir netrukdo jam gyvent,siaip tik pakosti,bet ,jei giles,imsimes rodos.Temperos neturi,nors nematavom,bet jis sako,kad nera,eisiu pamatuot i vakara pakils dar.bet,jei ligonis jau praso valgyt,bus gerai.vakar tik kiausini virta ryte paprase isvirt ir visa diena nieko nenorejo,tik arbatas,o siandien jau buljoniuko paprse,tik ka isviriau,pavalge,atsigule.Mudu gripo neturejom as gal 25mt.o jis gal kokia 30mt.Kazkaip issisukdavom be gripu ir skiepu nuo jo.Ir tai,kazin ar gripas cia,gal tik koks paersalimas,nesvarbu,svarbu kad jau daug geriau.
Gydykis ir tu,daug vitC mudu geriam ir,kadangi jam labai plese galva dejom didele doze aspirino.Praejo galva,siandien jau neskauda.
Musu vasarines koldros,tai tokios plonytes,kaip uzvalkalas,po jomis ziema salta.
O vilnones kojines gal jau menuo laiko ,jei nedaugiau,kaip aviu namie.Senike as jau.
Diena ir man turi but silta,jei vesu,as jau susiguzus,nenoriu judet kapisonas ant galvos,mane stabdo nuo visko tada.Greit susalciau,nes,kai salta,as susikaustau ir nejudu.Tokia veisle durna.As gimus vasaros vidury,per karscius,mama sake ta vasara buvo net 36 silumos.