Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Matai pas mus klausia,nes,kai ideda tavo energijos tiekejas savo smart skaitiklius,tu jau nepakeisi kompanijos,nes tai ju skaitiklis ir priristas prie ju sistemos.Istiesu anglu forumuose kalba,kad cia sekimo aparatura.O anglai turi daug saitu,kur iejes,suvedi prasomus duomenis ir parodo kitu kompaniju ikainius,kiek tau kainuotu energijos tiekimas metams,panasiai,kaip ieskant masinos,namo draudejo su geriausiais pasiulymais.Tai go compare.com,dar ten kokie jau net pamirsau.Ir jie tada keicia tiekeja i pigesni,o,pastacius tuos smart,niekas nebepriima kitos kompanijos.Mane labai spaude,bet pasakiau,kad landlordas neleidzia ir atsoko.Tie skaitliukai jokios ytakos nedaro energijos taupyme,absoliuciai,tik tiek,kad patys nusiskaito duomenis,o kokias funkcijas dar atlieka,vienas Dievas ir gamintojas zino.Kiek skaiciau,anglai vengia ju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 04 spalio 2022 - 10:35
Tai kad atvirksciai ,lyg sumaz\ejo suvartojimas.Mes dar ir patys pirkom,nes tas kur buvo nusipirktam name,buvo isties paveldinis.1961musu dievo metais itaisytas.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 10 04, 11:05)
Tai kad atvirksciai ,lyg sumaz\ejo suvartojimas.Mes dar ir patys pirkom,nes tas kur buvo nusipirktam name,buvo isties paveldinis.1961musu dievo metais itaisytas.

Va po mėnesio pati galėsiu pasakyt - sumažėjo ar padidėjo ) nors sumažėt tai negali, nes ruduo gi, elektros tik daugiau naudojama.
Atsakyti
Labos,
Gyva bet nelabai tempa vis dar uzkyla verysad.gif bet nieko issivyniosiu. Dusia jeigu lako bus pirma antra dienomis pasiimkite hamama gerai nukrapsto smile.gif
Luety MB kokios druskos pakaitintos ant krūtinės palengvins kosulį
Atsakyti

Dusia, ant kojų tavo dryžiukės  :wub:​  Šildo, gerulės!

Atsakyti
Mukute- 4u.gif 4u.gif 4u.gif Na ir atsotogos.
Žadėjo lietų,susiruošiau darbus viduje,išsigiedrijo,vėjas rimsta,tik lauke darbai. mirksiukas.gif
Kaip gerai mezgasi vakarais kojines iš šuns vilnos.Tikrai sau ir mb nusimegsiu,storos ,šiltos gausis.Kip tik mūms.Tapkės laukia susiūvimo,išskalbimo. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 04 spalio 2022 - 13:17
Pečius palengva kūrenasi, kambaryje +23 - et, koks gėris, kai pats sau gali reguliuotis bent kiek gyvenimo... wub.gif
Medvilnines kojines prieš kelias dienas tik išsitraukiau, vilnonėms man kažkaip niekad nekyla poreikis. Kaip ir žieminės kaldros nereikia.

saintlina, aš irgi pagalvojau, ar Lesius jausis komfortiškai su tais apdarais. Bet jei jam gerai - puiku smile.gif
Atsakyti

Pečius palengva kūrenasi, kambaryje +23 - et, koks gėris, kai pats sau gali reguliuotis bent kiek gyvenimo... wub.gif
Medvilnines kojines prieš kelias dienas tik išsitraukiau, vilnonėms man kažkaip niekad nekyla poreikis. Kaip ir žieminės kaldros nereikia.

saintlina, aš irgi pagalvojau, ar Lesius jausis komfortiškai su tais apdarais. Bet jei jam gerai - puiku smile.gif

17 šilumos namuose, tai ir žieminę antklodę išsitraukiau (prieš tai buvo vasarinė visai plonytė), ir kojines šian susiradau. Kai judu nieko, bet jei sėdynę klest, pradeda vėsti kojos, rankos ir nosis. Ot.

Ligošiukams sveikatos!

Atsakyti
Pou, prie +17 man mirtis alyvose biggrin.gif Žemiausia kenčiama temperatūra +19. Iš bėdos. Bliamba, jungčiausi tavo vietoj elektrinį pečių, kad ir auksinė elektra biggrin.gif
Atsakyti

Pou, prie +17 man mirtis alyvose biggrin.gifŽemiausia kenčiama temperatūra +19. Iš bėdos. Bliamba, jungčiausi tavo vietoj elektrinį pečių, kad ir auksinė elektra biggrin.gif

Kol kas elektra dar normaliai, 24 cnt iki metų pabaigos. Bet kai tokia tempa, miegot super po žiemine antklode.

Aš dar ir namus gera išvėdinu :)

Pečiukas kažkur rūsy yra, bet ryt bobų vasara, dabar saulė plieskia - išgyvensim :) Nuo pečiuko galvą skaudėt pradeda. Bet gal reiks atsinešt, jei dar ryt šildymo neįjungs.

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 10 04, 13:35)
Pou, prie +17 man mirtis alyvose biggrin.gif Žemiausia kenčiama temperatūra +19. Iš bėdos. Bliamba, jungčiausi tavo vietoj elektrinį pečių, kad ir auksinė elektra biggrin.gif

Pas mus 19 smile.gif šiaip nieko, tik patalynę išskalbiau - nedžiūsta. MB jau mielai pečių kurtųsi, jei toks būtų )) na, tas, mūrinis )) ale elektrinio turbūt nejungs, abo elektra pas mus už praėjusį mėn 82 ct/kw ))
O aš namie vis tiek basa ))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 04 spalio 2022 - 17:06
QUOTE(Muka @ 2022 10 04, 11:42)
Labos,
Gyva bet nelabai tempa vis dar uzkyla verysad.gif bet nieko issivyniosiu. Dusia jeigu lako bus pirma antra dienomis pasiimkite hamama gerai nukrapsto smile.gif
Luety MB kokios druskos pakaitintos ant krūtinės palengvins kosulį

Aciu,Mukute ,uz patarimus,bet jo kosulys nera rimtas ir netrukdo jam gyvent,siaip tik pakosti,bet ,jei giles,imsimes rodos.Temperos neturi,nors nematavom,bet jis sako,kad nera,eisiu pamatuot i vakara pakils dar.bet,jei ligonis jau praso valgyt,bus gerai.vakar tik kiausini virta ryte paprase isvirt ir visa diena nieko nenorejo,tik arbatas,o siandien jau buljoniuko paprse,tik ka isviriau,pavalge,atsigule.Mudu gripo neturejom as gal 25mt.o jis gal kokia 30mt.Kazkaip issisukdavom be gripu ir skiepu nuo jo.Ir tai,kazin ar gripas cia,gal tik koks paersalimas,nesvarbu,svarbu kad jau daug geriau.
Gydykis ir tu,daug vitC mudu geriam ir,kadangi jam labai plese galva dejom didele doze aspirino.Praejo galva,siandien jau neskauda.

QUOTE(kavasucitrina @ 2022 10 04, 12:18)

As jau pasikuriu ryte ir vakare,pasikuriu,tai pasuku termostato ratuka i reikiama temperatura ir viskas biggrin.gif Nakti mes niekada nesisildom,miegam vesiai,o as antram aukste dar ir langa atplesiu,man smagu miegot,kada nosis sala,o pats po siltais patalais.Cia ypratimas,nes visa savo samoninga gyvenima gyvenau tevu nuosavam name,kuris buvo kurenamas peciais,malkom ryte,o nakti nekurendavo niekas,tik paskutinis namas buvo apsiltinamas saliarkiniu peciumi,nori kuri nori ne nakciai.
Musu vasarines koldros,tai tokios plonytes,kaip uzvalkalas,po jomis ziema salta.
O vilnones kojines gal jau menuo laiko ,jei nedaugiau,kaip aviu namie.Senike as jau. biggrin.gif biggrin.gif
Diena ir man turi but silta,jei vesu,as jau susiguzus,nenoriu judet kapisonas ant galvos,mane stabdo nuo visko tada.Greit susalciau,nes,kai salta,as susikaustau ir nejudu.Tokia veisle durna.As gimus vasaros vidury,per karscius,mama sake ta vasara buvo net 36 silumos.
Atsakyti