QUOTE(saintlina @ 2022 10 04, 06:08)
Pasiuvo šuniui lietpaltį, tai dabar ir ta vienintelė priežastėlė, kai lietus man maišė, atkrito ))) koks gerumas - lietus pila, o šuva po valandinio pasivaikščiojimo sausutėle nugara ir šonais 👍👍👍 ir kodėl anksčiau neužsisakiau tokio daikto?
Parvažiavom iš Nidos - o mums elektros skaitiklis pakeistas. Išmanus pastatytas. Vieninteliams visoj laiptinėj. Čia kad daugiau elektros suvartojam? Ir nesimato taip paprastai, ką jis rodo. Viešai deklaruojama, kad labai patogu, visus duomenis bet kada matai eso svetainėj. Nieko ten nematai. Tik kad vyksta darbai ir pamatysi po mėnesio.
Labas rytas,
15 silumos,bet kazkoks apsiblauses rytas.
Noreciau foto pamatyt Lesiaus su nauju kostiumu.Jei sunes devi tokius rubus,tai labai patogu.Paprastai jie bijo visokiu brezdesiu tu neperlijamu kostiumu.
O tai ka,be jusu sutikimo tuos skaitiklius jums sudejo?Mane tai kalbino mano energijos tiekejai,as pasiskaiciau atsiliepimus,visokias variacijas ir atsisakiau grieztai.
QUOTE(Dusia37 @ 2022 10 04, 07:31)
<p>Labas rytas, </p><p>Labai graži kava, dėkui Ingrida. </p><p>Vakar aplankėm Telč, nakvojome Krumlov. Visur čia gražu. Šiandien važiuojam į Melniką. Turiu sentimentų.... buvę mudu ten 1994 metais, pirma kelionė į Vakarus. </p><p>Luety kaip brangiausio sveikata?</p><p>Muka, kaip Tu?</p><p>Gražios dienos
</p>
Dusia smagiu akimirku.
MB geriau,tempa nepakilo auksciau 37,8.Guli grieztai ,kosulys gerklinis,bet jo akys stulpu,kad cia jau tas baisusis,o ir kosti labai retai.Manau paprasciausias gripas,nes lauzo kaulus,akiu vokai skaudus vakar buvo.Nedidele sloga,daugiau niekas neskauda.Liepiau dar gulet siandien.Vaistu neduodu,ner del ko dar.Tik avieciu arbata,imbieras,citrina,turmerikas,viskas arbatose.Manau ryt bus sveikas.
Nusipirkau B grupes vitaminu.As nesu ju gerus savo gyvenime,isvis apart magnezijos ir vit D,atskiru elementu nesu gerus,o tik muiltivitaminuose.Magnezijos neradau tinkamo ipokavimo,visi dideli,o man nereikia ten 2-3 menesiam,man reik geru ir menesiui uztenka.Paziuresiu internete.Siaip siusdavausi is iherb,bet pas mus holland and Barret yra visi tie brendai,kuriu siuncia iherbas,tai ar verta siustis,nebent nerasciau to helatinio magnio.