Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Merginos - man reikia ir mašiną savo turiu, bet nu neišeina. Aš tikriausiai iš tų vieno procento pasaulio nesusipratimų, kuriems nesigauna.

Čia ne užgaida, kad mane turi vežioti. Man tiesiog baisiai, baisiai reikia vairuoti. Gi kiek situacijų buvo, yra, bus, kai vaiką reikėjo į ligoninę vežt, o nėra kam. O su autobusu anei kaip. Aš jau nekalbu apie tai, kiek tai laisvės suteikia: nori į pardę, kad nereiktų tąsytis pirkinių, nori grybaut, nori prie jūros. Ir nereiktų nieko prašyt, derintis, jaustis skolinga. Fu, kaip nekenčiu.  Čia juk ne tas pats, kad vyras gali ir nuveža - čia aš pati noriu, reikia.

Ir atstumus jaučiu, ir vidinę navigaciją neblogą turiu, - na ir kas iš to. Kažkoks laidelis atsijungęs schemoj ir trumpina :)

Jums reikėjo matyt kaip aš ant Kernavės piliakalnio užlipus verkiau, kad nulipt negaliu, nes pakilo vėjas. Verčia iš kojų, pykina, nejaučiu žemės. 

Jau net susitaikiau per tiek metų. Kiek bandžiau. Kažkokia brokuota gavausi, na bet ką padarysi, savo atgyvent turiu.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 10 03, 12:59)
<p>Merginos - man reikia ir mašiną savo turiu, bet nu neišeina. Aš tikriausiai iš tų vieno procento pasaulio nesusipratimų, kuriems nesigauna.</p><p>Čia ne užgaida, kad mane turi vežioti. Man tiesiog baisiai, baisiai reikia vairuoti. Gi kiek situacijų buvo, yra, bus, kai vaiką reikėjo į ligoninę vežt, o nėra kam. O su autobusu anei kaip. Aš jau nekalbu apie tai, kiek tai laisvės suteikia: nori į pardę, kad nereiktų tąsytis pirkinių, nori grybaut, nori prie jūros. Ir nereiktų nieko prašyt, derintis, jaustis skolinga. Fu, kaip nekenčiu.  Čia juk ne tas pats, kad vyras gali ir nuveža - čia aš pati noriu, reikia.</p><p></p><p>Ir atstumus jaučiu, ir vidinę navigaciją neblogą turiu, - na ir kas iš to. Kažkoks laidelis atsijungęs schemoj ir trumpina smile.gif</p><p></p><p>Jums reikėjo matyt kaip aš ant Kernavės piliakalnio užlipus verkiau, kad nulipt negaliu, nes pakilo vėjas. Verčia iš kojų, pykina, nejaučiu žemės. </p><p>Jau net susitaikiau per tiek metų. Kiek bandžiau. Kažkokia brokuota gavausi, na bet ką padarysi, savo atgyvent turiu.</p>

Mes Pou cia dviese tik nevairuojam,bet uztai mes moteriskos,ne feministiskos biggrin.gif biggrin.gif Turim savo vairuotojus su baltom pirstinaitem ir livreja,o mudvi sedim,kaip damos ir pirsteliu rodom kur vezt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ipratau ir atrodo gerai,bet pavydziu toms feministinems. bigsmile.gif bigsmile.gif
Neduok Die,vyra vos serganti,nuvarys nuo proto. tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Luety- 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ne nuvėjas,seniai toks nebuvo,pilna žemė slyvų,kibirą susirinkau,kai jau lis bandysiu slyvų sūrį.
Bet kaip sėklos pagerina skonį,obuolių sūriui. wub.gif Į slyvų bandysiu dėti migdolus.
Darau tokį desertą,išviriau sirupą,užpyliau vieną kartą,dar gal du kartus užpilsiu,rojaus obuoliukai,kizylas,svarainiai iš sirupo iššimti,kad rūgšties duotų.Galėsime žiemą kepti tortus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasiuvo šuniui lietpaltį, tai dabar ir ta vienintelė priežastėlė, kai lietus man maišė, atkrito ))) koks gerumas - lietus pila, o šuva po valandinio pasivaikščiojimo sausutėle nugara ir šonais 👍👍👍 ir kodėl anksčiau neužsisakiau tokio daikto?

Parvažiavom iš Nidos - o mums elektros skaitiklis pakeistas. Išmanus pastatytas. Vieninteliams visoj laiptinėj. Čia kad daugiau elektros suvartojam? Ir nesimato taip paprastai, ką jis rodo. Viešai deklaruojama, kad labai patogu, visus duomenis bet kada matai eso svetainėj. Nieko ten nematai. Tik kad vyksta darbai ir pamatysi po mėnesio.
Atsakyti
Labas rytas.
Lesius ir iš karto leido ,kad apvilktumėte? bigsmile.gif Suprato,kad gėris?
Sūnus atsiuntė nuotrauką,ant marčios mašinos šaka nulūžūsi,įšiąnakt,gal neapgadino automobilio,jie išskridę į Indoneziją,nepagalvojo,kad čia gali kilti toks vėjas. bigsmile.gif Pas mus irgi šiandien darbas tik viduje. ax.gif Reikės,gal šiltnamyje nusipurkšti kažkiek sausų gėlių,juk vėlynės artėja. ax.gifvartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 04 spalio 2022 - 07:30

Labas rytas, 

Labai graži kava, dėkui Ingrida. 

Vakar aplankėm Telč,  nakvojome Krumlov. Visur čia gražu. Šiandien važiuojam į Melniką. Turiu sentimentų.... buvę mudu ten 1994 metais, pirma kelionė į Vakarus. 

Luety kaip brangiausio sveikata?

Muka, kaip Tu?

Gražios dienos :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 10 04, 06:08)
Pasiuvo šuniui lietpaltį, tai dabar ir ta vienintelė priežastėlė, kai lietus man maišė, atkrito ))) koks gerumas - lietus pila, o šuva po valandinio pasivaikščiojimo sausutėle nugara ir šonais 👍👍👍 ir kodėl anksčiau neužsisakiau tokio daikto?

Parvažiavom iš Nidos - o mums elektros skaitiklis pakeistas. Išmanus pastatytas. Vieninteliams visoj laiptinėj. Čia kad daugiau elektros suvartojam? Ir nesimato taip paprastai, ką jis rodo. Viešai deklaruojama, kad labai patogu, visus duomenis bet kada matai eso svetainėj. Nieko ten nematai. Tik kad vyksta darbai ir pamatysi po mėnesio.

Labas rytas, 4u.gif 4u.gif 15 silumos,bet kazkoks apsiblauses rytas.
Noreciau foto pamatyt Lesiaus su nauju kostiumu.Jei sunes devi tokius rubus,tai labai patogu.Paprastai jie bijo visokiu brezdesiu tu neperlijamu kostiumu.
O tai ka,be jusu sutikimo tuos skaitiklius jums sudejo?Mane tai kalbino mano energijos tiekejai,as pasiskaiciau atsiliepimus,visokias variacijas ir atsisakiau grieztai.

QUOTE(Dusia37 @ 2022 10 04, 07:31)
<p>Labas rytas, </p><p>Labai graži kava, dėkui Ingrida. </p><p>Vakar aplankėm Telč,  nakvojome Krumlov. Visur čia gražu. Šiandien važiuojam į Melniką. Turiu sentimentų.... buvę mudu ten 1994 metais, pirma kelionė į Vakarus. </p><p>Luety kaip brangiausio sveikata?</p><p>Muka, kaip Tu?</p><p>Gražios dienos 4u.gif​ </p>

Dusia smagiu akimirku.
MB geriau,tempa nepakilo auksciau 37,8.Guli grieztai ,kosulys gerklinis,bet jo akys stulpu,kad cia jau tas baisusis,o ir kosti labai retai.Manau paprasciausias gripas,nes lauzo kaulus,akiu vokai skaudus vakar buvo.Nedidele sloga,daugiau niekas neskauda.Liepiau dar gulet siandien.Vaistu neduodu,ner del ko dar.Tik avieciu arbata,imbieras,citrina,turmerikas,viskas arbatose.Manau ryt bus sveikas.
Nusipirkau B grupes vitaminu.As nesu ju gerus savo gyvenime,isvis apart magnezijos ir vit D,atskiru elementu nesu gerus,o tik muiltivitaminuose.Magnezijos neradau tinkamo ipokavimo,visi dideli,o man nereikia ten 2-3 menesiam,man reik geru ir menesiui uztenka.Paziuresiu internete.Siaip siusdavausi is iherb,bet pas mus holland and Barret yra visi tie brendai,kuriu siuncia iherbas,tai ar verta siustis,nebent nerasciau to helatinio magnio.
Atsakyti

Sveikos  :4u:  :4u:  :4u: 

Atostogaujančioms - puikių įspūdžių, pailsėkit ir atsigaukit!

Ingrida, kokia šilta nuotrauka, taip ir norisi pasėdėt, sušilt ir apsiuostyt  :wub: 

Namuose šalta, blogai, nes tokiu oru man norisi šlamšti pilnais žandais :) Ot.

Atsakyti
Siaip tai maz\ai kas klausia ,nori tu skaitikli keist ar ne.Ir net neisivaiz\duoju kur kokie nors apie juos yra atsiliepimai.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 10 04, 07:28)
Lesius ir iš karto leido ,kad apvilktumėte? bigsmile.gif Suprato,kad gėris?
Sūnus atsiuntė nuotrauką,ant marčios mašinos šaka nulūžūsi,įšiąnakt,gal neapgadino automobilio

Nebuvo labai laimingas, bet jis man viską leidžia. Vakare jau straksėjo ir žaidė, tai manau, kad netrukdo ir nevaržo.

Svabu, kad viduj nieko nebuvo. O jei kokia skarda kiek įlinkus bus, tai nieko.
Pernai per tokį vėją ant mano mašinos bevažiuojant gatve visas medis užvirto. Laimei, ne kamienu, o šakom užvirto. Tai palankstė stogą, kapotą, veidrodėlį nulaužė. Bet visumoj labai laimingai baigėsi, atsipirkau išgąsčiu. Dar džiaugiausi, kad kaip tik buvau pakeitus automobilį į didelį tvirtą, nes prieš tai mažu važinėjau.
Atsakyti
Luety,niekas mūsų neklausia. ax.gif
Mūms greičiausiai į namuką sudės turbūt,čia daug elektros išnaudojame.Sename name praeitą mėnesę tik apie 60 kilovatų teišnaudojame,tai,kad mes grįžtame tik vakare namo.Visą dieną lauke.Bute iš viso permoka,juk reikia deklaruoti kažkiek per mėnesį.Dujų ten iš viso po 1 kubą deklaruoju,nors nieko neverdme.Va kur reikia obuolių sūrius džiovinti,bet tabaluok su viskuo į miestą? ax.gif
Vos spėju žiūrėti nuotraukas,Dusiuko,marčios. wub.gif
Kai judi lauke,normaliai.Surinkau obuolius,kriaušes rytoj vešime sultims.Toks vėjas baigia išpurtyti medžius. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 10 04, 09:37)
Noreciau foto pamatyt Lesiaus su nauju kostiumu.Jei sunes devi tokius rubus,tai labai patogu.Paprastai jie bijo visokiu brezdesiu tu neperlijamu kostiumu.

O tai ka,be jusu sutikimo tuos skaitiklius jums sudejo?

MB geriau,tempa nepakilo auksciau 37,8.

Kai normaliau nufotkinsiu, parodysiu smile.gif Labai kūdas staiga pasidaro aprengtas )) Nečeža šita medžiaga, specialiai šunims parinkta. Ir siūta individualiai, tai pritaikyta pagal jį. Net vardas išsiuvinėtas ))

Nieks neklausė jokio sutikimo. Skaitikliai laiptinėj. Atėjo ir pakeitė.

Sveikatos taviškiam 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2022 10 04, 10:15)
Mūms greičiausiai į namuką sudės turbūt,čia daug elektros išnaudojame.Sename name praeitą mėnesę tik apie 60 kilovatų teišnaudojame

Paskaičiau, kad pirmiau dės kur reikia naujų, kur žmonės norės, žmonėms su negalia ir tiems, kas virš 1000 kw į metus sunaudoja. Tai pas mus neseniai keistas buvo ir taip, tikrai nepageidavom, bet virš to tūkstančio sunaudojam, tai pirmoj eilėj pakeitė.
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 10 04, 10:02)
Siaip tai maz\ai kas klausia ,nori tu skaitikli keist ar ne.Ir net neisivaiz\duoju kur kokie nors apie juos yra atsiliepimai.

Išvis neklausia ) atsiliepimų esu mačius, kad gerokai išauga sunaudojimas. Nes fiksuoja visokius ten pakrovėjus įjungtus, nors ir nieko nekraunančius ir pan. Bet čia anksčiau skaičiau, kai dar neaktualu buvo, tai nelabai atidžiai.
Atsakyti