Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labos
Vakar sodan atvažiavome MB pirtyje prikaitino druskos uždėjo ant nugaros kažkiek atlėgo nes jau ieškojau ukolo bais surėmė nugara atrodo visa kaip nutirpus nei kvėptelti kur pertrauke čia mane verysad.gif šiandiena vos pasliauzioju tipo padirbėsiu verysad.gif dievaz link susinaikinimo einu
Satas nuostabus o kleckas koks taip ikisciau nosį i jo kailiuką wub.gif
Apie dizelini variklį ir dirzeli nelabai supratau ax.gif
Ingrida gaila gyvuliuko verysad.gif o kiaušiniu vis daugės pavasaris mes su MB suvalgom nemažai ax.gif
Dusia o tu abonementą isigijai i sportklubi ar čia jogos trenerė tokia aktyvi?
Putkinas tik su turkais tik ir besneka ….
Atsakyti
Labas ,
O man visai gražus žodis telyčaitė . Kaip mergaitė ... Gyvulys tai gražus biggrin.gif
AA lietuvybėje yra taip : Kembridžas . Pasitikrink žodyne . Ir jokio čia "lygio" ir jokios problemos mirksiukas.gif
https://ekalba.lt/li...be-d64fec234313
Ar šiaip kažkas netinka ar tik univeras ?

Muka aš ne joga lankau , o treniruoklių salėje su asmenine trenere ... Saugiai savo metuose, nes galiu sau leisti . Brangoka , bet man suknios, batai ir stiklinės - dzin, svarbu sveikata ax.gif O jogą kai lankiau tai trenerė visada ir patardavo ir ir padarydavom kartu jei tik kas pasiprašydavo ... Aš ne įpročio žmogus , ty jei jau taip pradėjau tai taip ir pabaigsiu . Atvira naujai patirčiai mirksiukas.gif
Saintlina klausau aš tų rusų daugiau negu reikėtų . Vakar net jų dainiaus lakštingalos Solovjovo laidos paklausiau ax.gif

Atsakyti
Nieko nezinau as apie ta Keimbridzo universiteta.Nei tinka ,nei netinka.Svarbiausia cia pozicija - mes cia lietuvoje geriau zinom biggrin.gif Bet irgi tik proga pasisaipyt.Tokia as jau esu - ne mielas kaciukas.
Muka , o kokia intencija tu cia kankiniesi? 40 dienu dykumoje? Kreipkis i brangu gydytoja ,tau reikia tikros pagalbos.Ir tavo kondicija yra gydoma.Tik gailesciu ir uzuojauta temoje jau tau nepadesi.
Siandien sv dilgeliu kokteili sugeriau.Tesiog sublenderiavau jaunus augalus su citrininiu vandeniu.Beje uzsisudziau trilitri citrinu.;Labai idomus produktas .
Bandau padaigint juodas pupeles pirktos kaip maistines ,bet organines ,gal dygtu ,butu labai faina.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 18, 10:13)
Nieko nezinau as apie ta Keimbridzo universiteta.Nei tinka ,nei netinka.Svarbiausia cia pozicija - mes cia lietuvoje geriau zinom biggrin.gif Bet irgi tik proga pasisaipyt.Tokia as jau esu - ne mielas kaciukas.

Žinojimas nuo gyvenamos vietos nepriklauso ax.gif
O aš tai žinau apie save vieną dalyką - kad nieko nežinau ... Galiu tik numanyti ax.gif
Univeras geras, jei ką biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti

AA, šiaip labai vaizdžiai apibūdinai tą homeostazę. Dar pridėčiau, kad plius mašinos filtrai turėtų gerai veikti :)

Kokia svorio metimo nauda be judesio, kai "mėsos ir skūros kabo" be tonuso. Žmogus be jėgos ir energijos.

Sveikas judesys yra sveikata.

Atsakyti
O jei apie nežinojimus:
Saintlina, tu brašių gurmanė ? Ką rekomenduotumei pasisodinti ? Mano lysvė 10 m. Mizeris ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 18, 09:57)
Saintlina klausau aš tų rusų daugiau negu reikėtų . Vakar net jų dainiaus lakštingalos Solovjovo laidos paklausiau  ax.gif

Turėjau omeny eilinius žmones, ne tuos kur ekranuose smile.gif aš matau šunininkus, kurie pas mane FB drauguose buvo iki šiol, kurie atrodė normalūs žmonės ir kai skaitau, ką jie rašo dabar, man dar baisiau nei Solovjovo kalbos.
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 18, 10:38)
Saintlina, tu brašių gurmanė ? Ką rekomenduotumei pasisodinti ? Mano lysvė 10 m. Mizeris ...

labai ankstyvų nepatarsiu, nes tokių stengiuosi nesodinti - pas mane vis tiek nušąla. Vidutinio ankstyvumo - Sonata, Polka, Korona. Vėlyvos - Pandora.
Man šitos labai patinka.
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 18, 07:57)
Ai vakar davem kales vaikui bulviu koses,labai godziai ede.Good irish dog  biggrin.gif

mėsos duokit, ne bulvių.
Atsakyti
Jis dar dantu neturi.Vakar jau svarstem jam kaula duot grauzt.
Del sunu forumu ,tai jie ir taikos metais sugebedavo aplenkt putina su zelenskiu agresyvumu.Buvo cia fyfsuniu jorkiu tema.ten daug geru SM nariu zuvo.Nedeciau jokiu sunininku i kisene biggrin.gif
Palaisciau pasodnikus laukan isnesus,bet tik toje vietoje ant laiptu turbut ir galima juos laikyt ,konstantinopolyje tebesninga,pas mus tik saltas siaures rytu vejas,ir vos pliusine temperatura.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 18 kovo 2022 - 11:19
Labos,

rasiau rasiau ir dingo.Nebekartosiu,tingiu.
Vakar atsisveikinom su teveliu,tyliai,ramiai,14 zmoniu cia esanciu artimuju.Te suteiks Dievulis ramybe jo sielai.

Sauleta pas mus,nebera lektuvu-barstytuvu ir dangus skaidrus ir silta,ryt poryt zada net 16 silumos,bet po to vel iki 11 nukris.Vaziuosim sodan pasidarbuot.Nezinau,ankstyvieji ,ispikuoti lipa lauk is vazonu,gal vezt ir sukist i zeme ir pakist po agro ,kai nukris temperatura lauke iki 11.Vesiuos ir paprikas persodint i soda,tada gal atgal su indais,bijau,kad jai gal ten bus vesoka.Nu paprikos turesiu ,kad tik uzaugtu.Sudygo9 indeliai po 3 daigus kiekvienam is 3 sejimu,bo nedygo. biggrin.gif biggrin.gif
Pou,pirma kart meciau svori be sporto,su Chazano dieta,buvau virs 50m amziaus,numeciau per 6 men virs 30kg ir jokia oda nekabejo niekur.Bet dariausi vonias,su juros druska ir pusu extraktu.Bet po to but buve gerai sportas,atstayt raumenyna,gal butu svoris ilgiau issilaikes.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 03 18, 11:06)
Turėjau omeny eilinius žmones, ne tuos kur ekranuose smile.gif aš matau šunininkus, kurie pas mane FB drauguose buvo iki šiol, kurie atrodė normalūs žmonės ir kai skaitau, ką jie rašo dabar, man dar baisiau nei Solovjovo kalbos.
Papildyta:
labai ankstyvų nepatarsiu, nes tokių stengiuosi nesodinti - pas mane vis tiek nušąla. Vidutinio ankstyvumo - Sonata, Polka, Korona. Vėlyvos - Pandora.
Man šitos labai patinka.
Papildyta:
mėsos duokit, ne bulvių.

Dėkui 4u.gif Ieškosiu frigo daigų , bo senas visas išmečiau dėl kenkėjo ...

Tas tai taip - Lakštingala talentingas dainius už pinigus . Tik labai piktas dabar, nes vilas iš jo atėmė unsure.gif
Video kurį ikėlus buvau yra 2022 01 mėn pabaigos ... Kai tikėjosi greito karo .

Papildyta:
Luety kiek aš pamenu Chazanas neleisdavo sportuoti metant svorį. 1200 kalorijų ir sportas ? Galus atiduosi . Na žmonės kuriems 50 metų ir nesportuodami neturi jokių ten spanelių - odelių man mistika ax.gif Sporto klube ateina kūdos moteriškės, stiprios fiziškai ... jei maikė trumpesnė odos vis tiek kabo . Ne 20 metų .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 18 kovo 2022 - 11:49
QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 18, 09:44)
Dėkui  4u.gif  Ieškosiu frigo daigų , bo senas visas išmečiau dėl kenkėjo ...

Tas tai taip - Lakštingala  talentingas dainius už pinigus .  Tik labai piktas dabar, nes  vilas iš jo atėmė  unsure.gif
Video kurį ikėlus buvau yra 2022 01 mėn pabaigos ... Kai tikėjosi greito karo .

Papildyta:
Luety kiek aš pamenu Chazanas neleisdavo sportuoti metant svorį. 1200 kalorijų ir sportas ? Galus atiduosi . Na žmonės kuriems  50 metų ir nesportuodami neturi jokių ten spanelių - odelių man mistika ax.gif  Sporto klube ateina kūdos moteriškės, stiprios fiziškai ... jei maikė trumpesnė odos vis tiek kabo .  Ne 20 metų .

Taip,neleisdavo.O sportklubyje,kur metem svori,kaloringumas irgi buvo 1000-1200 ir tris vakarus po valanda labai sunkaus sporto su svarmenimis,su sokinejimais ir t.t..Ir nieko,visos gyvos iki siol.
Labai graziai katafalkas nuveze si ryta i krematoriuma,tik neleido ivaziuot i jo teritorija broliui.Bet jis palydejo iki vartu su mano sunum ir tai jau labai grazu.Siaip neleidzia ilgu masinu vilkstiniu per miesta vaziuot.Krematoriumas kitame rajone ne musu.Yra ir musu,bet daug brangiau.laidojimo namai pasiule sita,jie juos aptarnauja ir uz pamanoma kaina,tai ir priemem pasiulyma.
Geles nuo karsto sake pades i kolumbariuma su neatsiimtu pelenu urnom.Mes sutikom,kam mums jos.
angel_sadangel.gif cray.gif sad.gif sad.gif
Atsakyti
Luety labai labai stipriai apkabinu
cray.gif console.gif 4u.gif
Atsakyti