Labas rytas,
As galvojau,kad tik as darau cia pravierka,bet ziuriu EX irgi.
Svarbu turet pareigas
MB kazkoki virusa pasigavo,visa nakti
be miego,saukia auksta tempera,bet vaistu negeria,sake be pusryciu negersiu.Visa nakti nemiegojo,galva skaudejo,dabar pamaitinau,isgere aspirina didesne doze,vos nusnaude pusvalandi,as buvau vonioj,jis jau sliauzioja,iesko,kur as dingau.
Su tokiais ligoniais bozhe upasi,kaip rusai sako.
Vairuot bandziau mokintis panemunyje,ivaziavau i griovi ant krumo pasikoriau,nuo tada supratau,kad niekaip.As sunkiai susigaudau be pamastymo kur kaire kur desine,turiu pagalvot,tai ,kai anksciau budavau sturmanu salia vairuotojo ir skaitydavau kelia jam,tai gaudavau pylos,reikia sukt i kaire,as sakau i desine ir panasiai.Nu bet vikams vos suejo 18,iskart pirkau kursus ir liepiau mokytis.Sunus iskart eme vaziuot,o dukrai studijos,ir kt.trukdziai,tai prie vairo sedo tik po 20 metu.Is naujo samde tik vairavimo pamokas iki tol,kol neisedo mano patarta i automatine pabvaru deze automobili,tada jau ir pamoku daugiau nebereikejo,o dabar yra laisva ir nepriklausoma ir man dekoja ir pati dziaugiasi.O as,zinoma gailiuosi,kad jaunesne nesiemiau mokytis,kartu su vaikais,bet dabar jau post factum.
Mukute,maudykis juroj,buk saulej,virusas dings isnaikinsi ji gamtos dovanomis.
Dusia maciau fb jau vakar po Praga vaikstinejo.Smagiu akimirku jums ten.