Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

o mano vyras kadaise parėjo ir pasakė - užrašiau tave į vairavimo kursus, ryt pirmas važiavimas, teorija eksternu. Ir išsilaikiau, ir kuo toliau gyvenime, tuo labiau patenkinta smile.gif

Kava, svetimam mieste visad stresas vairuoti. Bet šiais laikais žiauriai palengvina gyvenimą navigacijos wub.gif

Dusia, gero poilsio tau wub.gif labai seniai bebuvau Čekijoj, tikrai būtų baisiai smagu apsilankyti ir vėl. Dėk kuo daugiau nuotraukų 4u.gif

Muka, per atostogas sirgti - na nėr blogiau.. Sveik greičiau 4u.gif

Ex, linkėjimai katei smile.gif vakar važiavau pro Elektrėnus ir pagalvojau - o kas tavo katę prižiūri kai tu kur toliau išvažiuoji?
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2022 10 03, 09:34)
Šiandien irgi mausiu,Galiu dviračių kas čia yra 2 km,bet kam vargti? biggrin.gif  mirksiukas.gif

tai net ir nueiti būtų nesunku, bet grybus tampyt tai paskui užknisa. Aš net miške vaikštau taip, kad kartkartėm galėčiau grybus mašinoj palikt smile.gif Kai tų grybų yr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 03 spalio 2022 - 09:40
As tai pirma teises isigijau,paskui sutuoktini.Bet paskui teko su vaikais ir giminem labai daug egz\aminu laikyt biggrin.gif O paskui jaudintis del tu sviez\iai keptu vairuotoju. biggrin.gif
Bulgarijoje vairavimas igyja idomiu atspalviu.Atrodo ,kad vairavimo mokyklose cia moko kaip kurybingai uz\simust dvidesimcia budu.
Atsakyti
saintlina, be navigacijos gal tik po savo kaimą galėčiau važinėt biggrin.gif

Kai dukra gyveno Bangladeše, tai sakė - va ten tai važinėjimas, va ten "taisyklės"... Šiaip jiems nevietiniams net neleido važinėt, o darbo reikalams davė vairuotoją biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas,

poreikis vairuot pas mane atsirado tikrai anksčiau nei atsirado vyras, kuris paveža. Jei būčiau nebandžius, galėčiau pasakot istorijas. Bet yra dalykų, kur aš negaliu su savo stipria valia įveikti. Ir ne tik su valia, o su daug darbo ta linkme.

Čia ne tik psichologija, bet ir vestibuliarinio aparato ypatumai. Yra žmonės, kurie gali važiuoti su dviračiu, o yra, kurie virsta ant šono. 

Aš juk ne apie norą, o apie galėjimą. 

Atsakyti
Niekada nevaz\inejau su navigacija ir automatine transmisija biggrin.gif
Nors dabar jau tos navigacijos normalesnes .Kai kur nors i nez\inoma vieta vaziuoju,pasiz\iuriu z\emelapi ir paplanuoju marsruta ,kaz\kiek.
Atsakyti
Labos smile.gif
Ir nieko naujo verysad.gif pernai tryda šiemet persalimas verysad.gif vis mislinu gal neverta tokiu atostogų ….
Ha vairavimas atskira tema pirma masina paskui teises ir daug vilčių kad MB vairuos deja vairuotoja aš …. nėra lengva…
Pou ne visas baimes mes galime nugalėti aš va klaustrofobike net kaip masažus daro yra iššūkis įkišti galva į ta skyle biggrin.gif taip kad čiupk 4u.gif
AA viešbutyje bais daug bulgarų labai įdomi kalba tongue.gif
AA ir aš tik mehanika ir pagal vidine navigacija rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 03 spalio 2022 - 10:19
Labas rytas, 4u.gif

As galvojau,kad tik as darau cia pravierka,bet ziuriu EX irgi. biggrin.gif Svarbu turet pareigas biggrin.gif
MB kazkoki virusa pasigavo,visa nakti 4u.gif 4u.gif be miego,saukia auksta tempera,bet vaistu negeria,sake be pusryciu negersiu.Visa nakti nemiegojo,galva skaudejo,dabar pamaitinau,isgere aspirina didesne doze,vos nusnaude pusvalandi,as buvau vonioj,jis jau sliauzioja,iesko,kur as dingau. biggrin.gif biggrin.gif Su tokiais ligoniais bozhe upasi,kaip rusai sako.
Vairuot bandziau mokintis panemunyje,ivaziavau i griovi ant krumo pasikoriau,nuo tada supratau,kad niekaip.As sunkiai susigaudau be pamastymo kur kaire kur desine,turiu pagalvot,tai ,kai anksciau budavau sturmanu salia vairuotojo ir skaitydavau kelia jam,tai gaudavau pylos,reikia sukt i kaire,as sakau i desine ir panasiai.Nu bet vikams vos suejo 18,iskart pirkau kursus ir liepiau mokytis.Sunus iskart eme vaziuot,o dukrai studijos,ir kt.trukdziai,tai prie vairo sedo tik po 20 metu.Is naujo samde tik vairavimo pamokas iki tol,kol neisedo mano patarta i automatine pabvaru deze automobili,tada jau ir pamoku daugiau nebereikejo,o dabar yra laisva ir nepriklausoma ir man dekoja ir pati dziaugiasi.O as,zinoma gailiuosi,kad jaunesne nesiemiau mokytis,kartu su vaikais,bet dabar jau post factum.
Mukute,maudykis juroj,buk saulej,virusas dings isnaikinsi ji gamtos dovanomis. 4u.gif 4u.gif
Dusia maciau fb jau vakar po Praga vaikstinejo.Smagiu akimirku jums ten.

Atsakyti

Luety mes Prahos nekabinsim.    Vakar Olomoucas buvo. Prahoje daug kartų buvę, nevažiuosim.

Aš teises  gavau anksčiau negu MB. Bet po vaikų auginimo ir nevairavimo buvo baimė važinėti . Po Kauną. Perlipau... nes neturėjau kito pasirinkimo. 

Man su prasta vidine navigacija yra išsigelbėjimas telefoninės navigacijos. Mano mašina ne automatas, MB darbinės automatas. Vairuoju visokias... sekančią pirksiu automatą,  mieste labai patogu. Aukščio baimę turiu. Labai gydo kalnai... esu praėjusi labai kalnų takeliais, ožių takais... nes aš labai užsispyrusi. Paskui biški supykino... bet savimi didžiuojuosi. 

Atsakyti
Pralinksminot su savo vairavimo įgūdžiais biggrin.gif
Pou, tikrai yra žmonių, kurie net dviračiu negali važiuot, tiesiog kažkas ten su galva susisuka, o va, su mašina važiuoti,vairuoti ją gali. Bet tai kada asmeniškai žmogus nesi susidūręs su tokia savijauta, tai sunku suprasti kitus, kas ten iš tiesų vyksta tam jų galvos aparate . Bet tikrai tikiu, kad žmogus vairuoti ne nenori, bet negali prie didžiausių norų.
Vairuoju nuo 12m. Tėvas pamokino pradžią kur ką įjungti, o po to gal pasigailėjo dėl to biggrin.gif Tiesiog vogdavau tėvų mašina ir vaziuodavau viena pasivažinėti. Taip gi įdomiau..

Saintlina, jei kur išvažiuoju kelioms , 3-4 dienoms, tai katė puikiausiai išgyvena ir be mano globos. Maisto palieku, dėžė reikalams yra, veiklos turi. Čia ne šuo, kurį reik pavedžiot kasdien. O jei reikia ilgiau, tai vežu į Kauną, ten turiu kas ja pasirūpina.

Orelis šiandien visai ne pagal pageidavimą. Kada tą bobų vasara bus?
Atsakyti
Pažinojau tokį vieną mandrą, šustrą ir šiaip visaip kaip susireikšminusį vyriškį, kuris nevairavo mašinos. Pasicekavinus kodėl taip yra sužinojau, kad jam kažkaip abi kojos skirtingai nesudirba, skirtingų veiksmų vienu metu negali atlikt (automatinių tada gal dar nebuvo). Nu ir ką - vairuot niekaip.

Aš taip pvz. esu visiškai žiopla, be orientacijos. Galiu kelis kartus nuvažiuoti (su navigacijos ar šturmano pagalba) į tą pačią vietą, o kitą kartą ir vėl nežinau, kur važiuot unsure.gif. O paskutiniu metu tamsoj išvis 0 orientacijos - nesusigaudau, nei kur esu, nei kur važiuoju lotuliukas.gif

Ir buvau iš tų, kuri rėkė, kad niekada nevažiuosiu, nereikės, tegul vyras vežioja. Tėtė vis norėdavo pamokyt vairuot, sakydavo, vis tiek reikės. NEREIKĖS!!! - aiškinau biggrin.gif. Tai apie 30-us metus prireikė. Ir ačiū D - kaip dabar reikėtų gyvent, tai neturiu suopročio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 03 spalio 2022 - 13:19
Ex,kevirtadienį žada bobų vasarą. wub.gif wub.gif
Pas mus irgi vėjas baisus. bigsmile.gif Bet miškan sulakščiau.Tuščia,išsidėjo miškas matyt per sausrą?Kaip noriu prie miesto į mišką. ax.gif Garantuoju ten baravykų savo vietose. ax.gif
Turime ir automatą ir paprastą greičių dėžę.Kai važiuoji su automatu kali sau į galvą,kad kairė koja ilsisi. biggrin.gif Vairuoju,kai reikalas yra ir mikroautobusą. ax.gif Kažkada užsiėmėme mašinų perpardavimu,tai turgun važiuoti visokių teko vairuoti.Vaikai tik pilnametystę sulaukė vairavo ir dabar kad ir svetimoje šalyje vairuoja be problemų.Vat Maltoje,UK,negalėjau perlipti per save važiuoti kita puse,man ten tie žiedai,nepersisuka pusrutuliai,mb gelbėjo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aha, bobų vasarą žada per mano sekančias atostogas kitą savaitgalį ))))

Luety paskaičiau ir prisiminiau, kad ir aš su mašina buvau medin įvairavus. Tokį fainą kavalierių turėjau, vis pasodindavo už vairo. Aišku, jokių teisių tada akyse mačius nebuvau smile.gif
Atsakyti