QUOTE(Pou @ 2022 10 02, 20:43)
<p>Sveikos,</p><p></p><p>Kava, vieni nemoka vienų dalykų, kiti kitų.</p><p>Nesugebu aš su savo baime sukovot vairuojant. Kaip aš sakau, nesusijungia man laidai.</p><p></p><p>Aš turiu kažkokią žvėrišką baimę einant tiltu, gyliui, aukščiui,- kai yra judėjimas. Vestibuliarinis šūdinas nuo kūdikystės. Mamai buvo placentos pirmaeiga, gimiau labai pridusus. Be 5 minučių abi likom gyvos. Gal dėl to. Na gydytojų tokia hipotezė. Tokia pravėsusios sveikatos ir buvai, esu. Viskas susiję.</p><p></p><p>Va ir yra man bėdų su kai kuriomis veiklomis.</p><p></p><p></p>
Žinok, aš irgi labai bijau vairuot kokiam Vilniuj ar kitam didesniam ir nepažįstamam mieste. Nemiegu naktį, kai ryte atsikėlus laukia vairavimas ten. Bet o ką daryt? Kartais kito varianto nėra. Ir gal dar labiau bijau šalia vairuotojo sėdėt. Žodžiu, visko bijau
Ir aukščio bijau. Kai atsikėlėm į butą 7 aukšte, kurį laiką bijojau prie lango prieit ir žemyn pažiūrėt.
Mano vyresnioji smarkiai pridusus gimė. Kad situacija rimta, supratau iš to, kaip mane ruošė Cezariui. O paskui sakė: gaivinom, gaivinom, dabar jau graži, ružava. Ilgai nenešė man jos. Nu va, ir vos suėjo jai 18 metų, varė teisių laikytis, negalėjo kentėt
Varinėja visur ir nebijo
Muka, susirgai?