Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Nelabai kaz\ka ir panaudot. Jos gan toxiskos,na kaip tu ir as biggrin.gif Bet kelias suvalgius nieko neatsitiks,kartais ir nuodingu medz\iagu truputi reikia. Dabar labai didele magnetine perkrova,mane kaz\kodel ant greifutu patrauke. biggrin.gif
Čia mes toxiskos? 🤣 Paskaičius internete tai tos uogos vaistas nuo visų ligų atrodo 🤔

Man tai praeitą savaitę vis ekstrasistoles šokinėjo nežinia nuo ko. Jau net kavos atsisakiau visiškai. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 02 spalio 2022 - 12:57
Na taip musu buvusios drauges sako.Kad mes toxiskos.Siaip tai as nieko pries.
As tai perskaiciau ,kad streliu antgalius tepdavo,kad geriau veiktu biggrin.gif
Bet tai daug kultivaru,vieni toxiski,kiti maz\iau.
Sitas saules stormas labai elektros laidininkus ir nervus veikia ,pastebejau. biggrin.gif
Atsakyti

Na taip musu buvusios drauges sako.Kad mes toxiskos.Siaip tai as nieko pries.
As tai perskaiciau ,kad streliu antgalius tepdavo,kad geriau veiktu biggrin.gif
Bet tai daug kultivaru,vieni toxiski,kiti maz\iau.
Sitas saules stormas labai elektros laidininkus ir nervus veikia ,pastebejau. biggrin.gif

Ex draugėms derėtų atidžiai į veidrodį pažiūrėti 😁

Atsakyti

O ką kitos darot su tom putino uogom?

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2022 10 02, 15:11)
<p>O ką kitos darot su tom putino uogom?</p>

Pirmas vaistas nuo kosulio medus, konjakas ir Putino uogos. Kartumą praranda pasaldzius. Todėl ir renka po šalnų tiesa tik kekėmis . Tempa aukšta geriu paracetamoli ryškiai nuo kondiskes masazuose verysad.gif reiks jau prašyti kad didintų tempa…
Atsakyti

Sveikos,

Kava, vieni nemoka vienų dalykų, kiti kitų.

Nesugebu aš su savo baime sukovot vairuojant. Kaip aš sakau, nesusijungia man laidai.

Aš turiu kažkokią žvėrišką baimę einant tiltu, gyliui, aukščiui,- kai yra judėjimas. Vestibuliarinis šūdinas nuo kūdikystės. Mamai buvo placentos pirmaeiga, gimiau labai pridusus. Be 5 minučių abi likom gyvos. Gal dėl to. Na gydytojų tokia hipotezė. Tokia pravėsusios sveikatos ir buvai, esu. Viskas susiję.

Va ir yra man bėdų su kai kuriomis veiklomis.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 10 02, 20:43)
<p>Sveikos,</p><p></p><p>Kava, vieni nemoka vienų dalykų, kiti kitų.</p><p>Nesugebu aš su savo baime sukovot vairuojant. Kaip aš sakau, nesusijungia man laidai.</p><p></p><p>Aš turiu kažkokią žvėrišką baimę einant tiltu, gyliui, aukščiui,- kai yra judėjimas. Vestibuliarinis šūdinas nuo kūdikystės. Mamai buvo placentos pirmaeiga, gimiau labai pridusus. Be 5 minučių abi likom gyvos. Gal dėl to. Na gydytojų tokia hipotezė. Tokia pravėsusios sveikatos ir buvai, esu. Viskas susiję.</p><p></p><p>Va ir yra man bėdų su kai kuriomis veiklomis.</p><p></p><p></p>

Žinok, aš irgi labai bijau vairuot kokiam Vilniuj ar kitam didesniam ir nepažįstamam mieste. Nemiegu naktį, kai ryte atsikėlus laukia vairavimas ten. Bet o ką daryt? Kartais kito varianto nėra. Ir gal dar labiau bijau šalia vairuotojo sėdėt. Žodžiu, visko bijau bigsmile.gif Ir aukščio bijau. Kai atsikėlėm į butą 7 aukšte, kurį laiką bijojau prie lango prieit ir žemyn pažiūrėt.
Mano vyresnioji smarkiai pridusus gimė. Kad situacija rimta, supratau iš to, kaip mane ruošė Cezariui. O paskui sakė: gaivinom, gaivinom, dabar jau graži, ružava. Ilgai nenešė man jos. Nu va, ir vos suėjo jai 18 metų, varė teisių laikytis, negalėjo kentėt biggrin.gif Varinėja visur ir nebijo smile.gif

Muka, susirgai? unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Šiek tiek paskaičiau apie jūsų veiklą, pravierką padariau ,visos savo darbo ir poilsio vietose. Liuks.
Jei nugriebsiu laiko, ateisiu Ingridos kavos puodelių pažiūrėt smile.gif
Šiaip veiklos daug neturiu, laiko rasčiau lyg ir bet kada čia užeiti, bet turiu daug rūpesčių, ir visa tai labai sujaukia galvą, o laikas savaime išgaruoja.
Rytas. Aš, katė ir kava. Kaip visada 3in1
Atsakyti

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Bandome akrobatinį variantą,kaip rašo apie kriaušių vyną.Gausis arba ne?Bandyti reikia.Pamaišymui beveik kibiras aviečių.Rašo,kad kriaušių vynui reikia rūgšties.Mb pasinešęs citrinos rūgšties dėti,sakau geriau citrinas kelias. ax.gif Na žiūrėsime. ax.gif
Noriu į mišką,noriu grybauti.Vis nėra kada.Tuoj gi baigsis sezonas. ax.gif
Nutarėme sultis spausti nuvežti.Nors vaikis sako nuodų negers,grynas cukrus.Kiti du sutinka naudoti. bigsmile.gif Slyvų nespaudžia,teks garinti toliau. ax.gif
Putino uogas su medumi maišau,peršalimo ligoms.Šiek tiek pasišaldau. ax.gif
Bandysiu kizylą pertrinti per sietelį,sako gaunasi drebučiai,kaip uogos su želė. mirksiukas.gif
Atsakyti
https://www.delfi.lt...i.d?id=91382839
Gal kam pravers?
Atsakyti

Labas rytas, 

Linkėjimai iš Čekijos :4u: .

Šermukšnių uogas džiovinu. Pirma pašaldau 2 ar 3 paras, tada į džiovyklę. Kartumo lieka, bet man skanu. Ir  sūnus  mėgsta... šiemet sodyboje neužderėjo, reikėtų paieškoti kokiam miškelyje. Putino uogomis esu nuo kosulio gydžiusi vaikus. Smirda.  Užpilsiu medumi, syrupą į Vilnių... anie  mėgsta pasirguliuoti, mudu su senuku retai. 

Muka,sveik :4u: 

ps BIČIŲ duonelės gėrimas yra vau!. Supratau , kad ne taip naudojau. Kam trūksta energijos rekomenduoju. Net maisto nesinori. 

Pou :4u: .  Aš negavau gero vyro ...  mane privertė vairuoti. Kai perlipau per savo baimę, labai džiaugiausi. Ilga istorija, kaip man baimes įveikti... 

Atostogos...

O jums gražios dienos!

Atsakyti
Aš tvirtinau irgi ilgą laiką,kad iki pirmo stulpo važiuosiu.Dabar neįsivaizduoju gyvenimo be mašinos.Aš laisva nuo nieko nepriklausoma.Sugalvojau mašinon ir jau miške.Šiandien irgi mausiu,Galiu dviračių kas čia yra 2 km,bet kam vargti? biggrin.gif mirksiukas.gif
Gairinu sultis slyvų,verda obuolių sūris su sėklomis įvairiomis. ax.gif
Atsakyti