O kada putino uogas rinkti? Jau galima?
QUOTE(Dusia37 @ 2022 10 01, 16:43)
<p>O kada putino uogas rinkti? Jau galima?</p>
Labos Dusia rinkti uogas kaip pirmos šalnos bus taip mociute darydavo
Aciu visoms už palinkėjimus po masažu lyg kojų tinimas mazeja o tai jau išsigandusi buvau o siaip jūra nuostabi saule irgi žodžiu atostogos /)
QUOTE(Muka @ 2022 09 30, 18:20)
Saintlina kartais ne puseleje? Aš su šeima ten atostogaudavom net 16 metu vieta nereali ir šeimos tos pačios ir vaikai užaugo ten
Ne, mes privačiam name. Bet praktiškai viskas, ko norėjom - ant marių kranto, su aptvertu sodeliu, atskiras įėjimas, vidus labai šiuolaikiškai įrengtas, viskas iki smulkmenų apgalvota. Virtuvė su visa įranga, net kavos aparatas ir tosteris yr. Ir net prie įėjimo laiptų šuo priprato, liuoksi pirmyn atgal be problemų. Ir langus pravėrus naktį bangelių pliuškenimas visai šalia
Į Parnidžio kopą naujas takas ir nauji laiptai. Viskas iščiustyta, sutvarkyta. Parke net kankorėžiai surinkti ir pušelių kamienai apačioj jais apdėti.
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2022 10 01, 09:20)
seimoj tokias mezgiau is siulu likuciu.Sunaus ugis 2.05,tai jam amzinai kojos islenda pro kaldra
Oho
Labas rytas.
Sako putino uogas reikia rinkti po šalnų?Bet jos pradeda juodoti,negražios pasidaro.Aš pamiškėje nusiskyniau jau praeitą savaitę.Dar vienas krūmas prieš namą,lauke,o kažkoks dekoratyvinis sodyboje,uogos gražios,bet tokios kietos.Išsilaiko iki pavasario ant krūmo,net paukščiai nenulesa.
Šiemet kžkip paukščiai net šalatalankio nenulesė.
Dusiuk,gero ,ramaus kelio.
Labos,
Dėkui Ingrida, kelias tikrai nedulka. Lynoja, rūkas.
Dėl putino žinosiu, niekad nedariau... pagalvojau kad medaus bele kiek, padaryčiau syrupo.
Mukute pailsėk. Masažas yra gėris.
Labas rytas,
ir pas mus lyja,graziai,ramiai.Norisi tik lovoj gulet su knyga toki sekmadieni. Bet as negaliu,nemoku.Man sunku sedet/gulet be mezginio
Dusia,grazaus poilsio |Chekijoj.
Muka,dziaugiuos del tavo geru jausmu Turkuose.Ilsekis,negailek nieko sau.
Vakar MB iskepe pirma obuoli pyraga ir uzzarazino mane,suvalgiau nedideli gabaliuka,bet svoris pakilo ogogo.Nu kodel man taip reaguoja,iki siol nesusigaudau.Psichologiskai?Nes suvalgius imu grauzt save ?Istikro ivyksta kazkokie pokyciai organizme,nes cukrus,miltai,kuriu as nevalgau jau seniai.Obuoli karts nuo karto suvalgau nuo obels,bet retai ir nieko,nereaguoja.Mysle,kuria reikia imint.Alta,gal tu padesi,nes matau,kaip tu puikiai orientuojies tokiuose dalykuose,please. Ar cia reikia visai nereaguot ir toliau eit savo keliu ir viskas susitvarkys.Zinoma,kad taip ir darysiu,bet vistiek idomu kodel?
ir pas mus lyja,graziai,ramiai.Norisi tik lovoj gulet su knyga toki sekmadieni. Bet as negaliu,nemoku.Man sunku sedet/gulet be mezginio
Dusia,grazaus poilsio |Chekijoj.
Muka,dziaugiuos del tavo geru jausmu Turkuose.Ilsekis,negailek nieko sau.
Vakar MB iskepe pirma obuoli pyraga ir uzzarazino mane,suvalgiau nedideli gabaliuka,bet svoris pakilo ogogo.Nu kodel man taip reaguoja,iki siol nesusigaudau.Psichologiskai?Nes suvalgius imu grauzt save ?Istikro ivyksta kazkokie pokyciai organizme,nes cukrus,miltai,kuriu as nevalgau jau seniai.Obuoli karts nuo karto suvalgau nuo obels,bet retai ir nieko,nereaguoja.Mysle,kuria reikia imint.Alta,gal tu padesi,nes matau,kaip tu puikiai orientuojies tokiuose dalykuose,please. Ar cia reikia visai nereaguot ir toliau eit savo keliu ir viskas susitvarkys.Zinoma,kad taip ir darysiu,bet vistiek idomu kodel?
Luety, aš ne Alta, bet savo nuomonę pasakysiu. Angliavandeniai skatina skysčių kaupimąsi. Faktas, kad riebalų nuo vakar neužsiauginai.
Luety,svoris po ilgesnio kritimo ,visada sustoja , o paskui net padideja.
O trys kilogramai yra tas vadinamas plius minus.
Didesne cukraus druskos koncentracija,vandens susilaikymas,nutekejimas ir pan.
Ir dusios patarimas del magnio ir b vitaminu tai turi tiesos ,siaip jau.Nervai tai elektros laidai,Skausmas rodo ,kad elektra nuteka i audinius.O sitie preaparatai yra izoliacija,kaip cia issireiskus.
Ir dar ,nesuprantu ko grauz\tis del tokiu dalyku.Na pavalgei ,tai eini ir sudegini tas kalorijas.Jei jau yra degalu ipilta,reikia isdegint.
Ir dusios patarimas del magnio ir b vitaminu tai turi tiesos ,siaip jau.Nervai tai elektros laidai,Skausmas rodo ,kad elektra nuteka i audinius.O sitie preaparatai yra izoliacija,kaip cia issireiskus.
Ir dar ,nesuprantu ko grauz\tis del tokiu dalyku.Na pavalgei ,tai eini ir sudegini tas kalorijas.Jei jau yra degalu ipilta,reikia isdegint.
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 10 02, 10:27)
Luety,svoris po ilgesnio kritimo ,visada sustoja , o paskui net padideja.
Aciu,sirdele.Vakar labai daug judejau,bet esu pastebejus,mano kunas didelius judesiu priima svorio didejimu.MB irgi sako,kad reikia degint sunaudotus degalus,bet man,kaip vezio zenklo atstovui,atvirksciai.Nezinau kodel.Taip buna.
Nesigrauziu,bet veikia psichologiskai.
Na i plius tik 800g,bet mane veikia,grauziuosi,nes noriu nusikratyt uzaugintus per depresija ir po jos,del didelio nejudejimo ir dideli edima,uzaugusius kilus.Uzsiauginau samoningai suprastada,kad taip ir bus,bet vidinis nenoras judet visa ziema,eme virsu.Manau,kad cia buvo podepresine reakcija.Si pavasari pasikeite mano savijauta,pajutau,kad noriu gyvent,judet,kurt grozi,o ir jaustis gerai,atrodyt graziai.Pries tai visus metus buvo dzin i viska.Todel ta grauzatis perdeta manau,bet smagu,kad yra 3kg svyravimo amplitude,reiskia viskas gerai,vaziuoju toliau.Vitaminu ieskosiu pirkt atskirai,nes dabar turiu polivit senjiram,eisiu paskaityt ar tu ingredientu ten yra,bet kazin ar juose yra reikiama paros doze.
Prie to, ką rašiau aukščiau, pridursiu - vakar priėdžiau ledų, šiandien vaikštau su kokių 5 mėn. nėščiosios pilvu. Bet kai aš nelaipioju ant svarstyklių, tai man dzin.
Dėl 3 kg svyravimo, tai manau, kad čia gal labiau jaunesnėms taikoma, nes svoris svyruoja ciklo metu. O šiaip dėl ko jis pakyla tai maža nuo ko - gal kada dėl kortizolio, gal dėl susikaupusių skysčių, gal dar dėl ko.
Dėl 3 kg svyravimo, tai manau, kad čia gal labiau jaunesnėms taikoma, nes svoris svyruoja ciklo metu. O šiaip dėl ko jis pakyla tai maža nuo ko - gal kada dėl kortizolio, gal dėl susikaupusių skysčių, gal dar dėl ko.
O kada putino uogas rinkti? Jau galima?
Atsiprašau už įsibrovima, kartais paskaitau jūs dėl kelių pažįstamų narių. Noriu paklaust, ką jūs darot su tom putino uogom? Pas mane kieme toks gražus didelis putinas, dabar uogos puikios, skaniai atrodo. Bet paragavus tai ne kažką 😆. Kaip jas panaudoti?