Labos,
pasivalkiojom siandien po pardes,seniai bebuvau,kaldra pukine pirkom,ta jau susidevet baigia per 20 mt.Oras neblogas,vejas dar nepakilo,o turejo jau but,tik eme lyt ir rodo ryt visa diena lietus.
Kavasucitrina,smagu,kad mazai nukentejo,kai paziuriu video is Floridos,siaubas ima.
Kolchoze nesu gyvenus.Visa laika nuosavam name.Del sodo kolektyvinio,neturiu jokiu problemu.Apsitverem,niekas nelenda,nekisa nosies,jei nepakvieti.Susimokam metini mokesti ir niekas nera klibines per 6 metus.Zinoma,i mano netvirta tvora kaimynas lenkas buvo atremes savo sunkius medienos gabalus,paprasiau,kad nuimtu,nes tvora ne solidi,o tik imitacija,is kitos puses buvo atreme nauji zmones stiklus nuo didelio siltnamio ir remus,tai tvora ilinko,bet jie greit issinesdino,o naujieji ateje labai puikus zmones,supratingi.Tai tas musu kolchozas gana ramus.
Nu bet jei tai mamos nuosavas sklypas,ji ji privatizavus,tai ar gali be kazkokiu leidimu ateit taip sau kas uzsimanys ir knist.As iskviesciau policija,,man tai cia,kaip isilauzimas,kenkimas,niekinimas.Nu as nuo LT istatymu atitolus,as tik ziuriu is moraliskos puses.Pagaliau,jei uzsikiso,tai ne mamos kalte,turi atlygint jai nuostolius ka padaro sklype.
Muka,daug daug saules ir semk sveikata kibirais,o ne samtukais.
Saintina,pavydziuuuuu,nenervuok.
Dusia,o tai gali metytis skausmai kune del siu vitaminu trukumo?Kazkaip nesurisu kodel?Nepraejo dar,slenka i kita sona siandien.Nors as ryte issimaudziau duse,galvoju,kas bus tas,galva sulipus,jau norejosi.Ir vonia buvo nekurenta ryte,tokia vesoka.Bet labiau neskauda,tik slenka i kita vieta,bet dalis lieka dar ir toj pacioj.Jauciasi tik judesy ir atrodo,toks jausmas jog turi kokia liga,kai norisi tik gulet siltai apsiklojus,bet negi pasiduosi.Temperaturos tai nera.Cia turbut tarpsonkauliniu nervu uzdegimas metosi?
Luety,esu turėjųsi kelis kartus tarpšonkaulinius skausmus.Ne duok dieve. Vieną kartą poliklinikoje net kardiogramą darė,galvojo,kad širdis,bet paskui nustatė tarpšonkaulinius.Užjaučiu.
Muka-pailsėk nuo dūšios.
Netikėtai vėl klientai paskambino,mes norime šiandien atvažiuoti,tai tik dabar sulaukiau.
Grįžau į senąjį namą,šaltoka.Bijome kurti ugnį,lauke rūkas vėl nebus traukos. Kaip nors.
Muka-pailsėk nuo dūšios.
Netikėtai vėl klientai paskambino,mes norime šiandien atvažiuoti,tai tik dabar sulaukiau.
Grįžau į senąjį namą,šaltoka.Bijome kurti ugnį,lauke rūkas vėl nebus traukos. Kaip nors.
Labas rytas.
Man kokie gražūs tokie moliūgai. Norėtųsi kitais metais užsiauginti.
Geltonus bent du šermukšnius auginu,tik mažiukai dar.
Lyja,smarkiai lyja.
Sesės gimtadienis,einu pyragą kepti.
Labas rytas,
Lyja...
Ingrida nesušalai? Vėsios naktys.
Luety nežinau dėl vitaminų, aš visai ne daktarė. Žinau ką man skirdavo... o magnis taigi nepakenks, ypač su tokiais skausmais. Norisi pagulėti dieną, taigi pagulėk. Kur Tau skubėti? Liga visada stabdo...
Mezgu vilnones, bet visai visai negražios. Ai neardysiu, bus kaiman.
Visko reikia nežinau kokį mezginį į kelionę pasiimti.
Gražaus šeštadienio, nesušlapkit
Dusiuk,jau išvažiuojate?Kur?
Ačiū Luety,už tapkes.Per vakarą beveik vieną tapkę numezgu.Patiko.Pabandžiau iš šuns vilnos megzti,iš viso stori siūlai.Turėtų greitai megztis.
Nesušalome,šiek tiek pakūriau prieš miegą.Miegoti vėsiai dar geriau. Dabar mb kūria girdžiu.
Ačiū Luety,už tapkes.Per vakarą beveik vieną tapkę numezgu.Patiko.Pabandžiau iš šuns vilnos megzti,iš viso stori siūlai.Turėtų greitai megztis.
Nesušalome,šiek tiek pakūriau prieš miegą.Miegoti vėsiai dar geriau. Dabar mb kūria girdžiu.
Ingrida Čekijon ryt išvažiuojam. Kinijoje šventės, MB laisviau su darbais. Šiemet vėl kita Čekijos dalis lankytina bus...
Labas rytas,
pas mus audra buvo nuo kokiu 9pm iki 2am,lijo,vejo gusiai,paskui vejas nurimo,tik lijo ilgai.Siandien jau grazu bus ir jau 13 silumos yra ,o dar tik 8:00
Grazi tokia rudenio gerybiu kava.Atrodo tokia pilnatvine,prisirpus rudenio derliumi.Aciu,Ingrida.
Na va,matai,patiko tapochkos.As gal pries 4 metus visiems seimoj tokias mezgiau is siulu likuciu.Sunaus ugis 2.05,tai jam amzinai kojos islenda pro kaldra,tai prase numegzt miegui tokias,buvau numezgusi is mohairos likuciu,tiko labai.Jos labai greitai mezgasi.Tik as megstu ispiriamas tapkes,o tokias,kur reikia lenktis,apsimaut,tai man jau kojines,o ne tapkes.As ziemai turiu прощай молодость tokius filcinius batus,bet jie lengvi.Ir Mb turi ir as.Kai jau buna kojoms salta,tai su vilnone i tokius labai gerai kambary.O as dar turiu ir zemus ir tokius aukstesnius iki puses blauzdu,tai labai smagu,kai salta.Pas mus apacioj kavine,bet labai storas sluoksnis skiria mus nuo jos,tai is grindu kyla kazkoks saltis.O va kaimyne sake,kai ji namie ir po ja dirba kavine,tai ji net silumos nejungia,sake jauciasi,kaip silta buna,o sekmadieni nedirba,tai ji tada kuria siluma jau.Kazkaip idomiai,gal kazkas padaryta seimininko buvusio,nes jis buvo savninkas ir kavines ir buto ant jos.O pas mus broliai valdo,Vienas musu buta,kitas kavine po mumis.Bet semos buves pastatas.
Mano skausmai nedave miegot vistiek,kamparas-svestas vanduo jam,tai si ryta issitryniau Fastum gel tokiu tepalu,bet nepaziurejau,kad jame yra mentolo,tai dabar saldo,apsivilkau penkis megztinius ,nes darosi salta ,bet nebejauciu skausmo,matyt nuskausmina,bet kazin ar gydo.Bus matyt veliau.
Dusia,geros keliones,saugios ir ispudingos.
As diena gulet negaliu,mane sazine uzgrauztu,turiu tokia begede,kuri vis priekaistauja man,kai atsigulu nelaiku.O siaip tai tikrai,turi but stipri liga,kad mane paguldytu diena,arba didele nemiga.MB tai kasdiena nugriuna ant sofutes 20 min jis pamiega ir vel pasikroves baterijas eina tolyn.O man neina taip.Jei miegot,tai miegot,o po 20 min as tik susierzinciau miegu ir viskas.
Ingrida,pasirodysi tapkutes?
pas mus audra buvo nuo kokiu 9pm iki 2am,lijo,vejo gusiai,paskui vejas nurimo,tik lijo ilgai.Siandien jau grazu bus ir jau 13 silumos yra ,o dar tik 8:00
Grazi tokia rudenio gerybiu kava.Atrodo tokia pilnatvine,prisirpus rudenio derliumi.Aciu,Ingrida.
Na va,matai,patiko tapochkos.As gal pries 4 metus visiems seimoj tokias mezgiau is siulu likuciu.Sunaus ugis 2.05,tai jam amzinai kojos islenda pro kaldra,tai prase numegzt miegui tokias,buvau numezgusi is mohairos likuciu,tiko labai.Jos labai greitai mezgasi.Tik as megstu ispiriamas tapkes,o tokias,kur reikia lenktis,apsimaut,tai man jau kojines,o ne tapkes.As ziemai turiu прощай молодость tokius filcinius batus,bet jie lengvi.Ir Mb turi ir as.Kai jau buna kojoms salta,tai su vilnone i tokius labai gerai kambary.O as dar turiu ir zemus ir tokius aukstesnius iki puses blauzdu,tai labai smagu,kai salta.Pas mus apacioj kavine,bet labai storas sluoksnis skiria mus nuo jos,tai is grindu kyla kazkoks saltis.O va kaimyne sake,kai ji namie ir po ja dirba kavine,tai ji net silumos nejungia,sake jauciasi,kaip silta buna,o sekmadieni nedirba,tai ji tada kuria siluma jau.Kazkaip idomiai,gal kazkas padaryta seimininko buvusio,nes jis buvo savninkas ir kavines ir buto ant jos.O pas mus broliai valdo,Vienas musu buta,kitas kavine po mumis.Bet semos buves pastatas.
Mano skausmai nedave miegot vistiek,kamparas-svestas vanduo jam,tai si ryta issitryniau Fastum gel tokiu tepalu,bet nepaziurejau,kad jame yra mentolo,tai dabar saldo,apsivilkau penkis megztinius ,nes darosi salta ,bet nebejauciu skausmo,matyt nuskausmina,bet kazin ar gydo.Bus matyt veliau.
Dusia,geros keliones,saugios ir ispudingos.
As diena gulet negaliu,mane sazine uzgrauztu,turiu tokia begede,kuri vis priekaistauja man,kai atsigulu nelaiku.O siaip tai tikrai,turi but stipri liga,kad mane paguldytu diena,arba didele nemiga.MB tai kasdiena nugriuna ant sofutes 20 min jis pamiega ir vel pasikroves baterijas eina tolyn.O man neina taip.Jei miegot,tai miegot,o po 20 min as tik susierzinciau miegu ir viskas.
Ingrida,pasirodysi tapkutes?
Uz\sikabinom valgyt kiz\yla.Anksciau tai kelias uogas susuktais snukiais suvalgydavom,o dabar jau atradau ,kad kai kurios minkstos ir visai skanios.
Tinktura vadinsis Berijos pagerintoji,pastebejau kad ir kaimynai siemet renka ,kaz\i cia koks 100 bez\dz\iones efektas ? Ingrida uz\vede kalba,tai taip susidomejautuo kiz\ylu.
Pas mane baltieji moliugai siemet kaz\kuo apsirgo,tai teko staigiai nuimt ir i stiklainius sukist.Liko tik neapolio ilgieji z\ali.
Tinktura vadinsis Berijos pagerintoji,pastebejau kad ir kaimynai siemet renka ,kaz\i cia koks 100 bez\dz\iones efektas ? Ingrida uz\vede kalba,tai taip susidomejautuo kiz\ylu.
Pas mane baltieji moliugai siemet kaz\kuo apsirgo,tai teko staigiai nuimt ir i stiklainius sukist.Liko tik neapolio ilgieji z\ali.
Tik nuo žemės skanus kizylas. Bet kiek žmonių nežino kas per uoga?Nuvežiau į turgelį,visiems naujiena.Tik ukrainiečiai žino,kas per uoga.
Už dūmijo,pečius,atrodo degė degė ir vualia.Gerai dabar ne aš kalta,ne aš užkūriau.Na gal kaminą išdžiovinsime pagaliau?
Ką darote iš rojaus obuoliukų?
Už dūmijo,pečius,atrodo degė degė ir vualia.Gerai dabar ne aš kalta,ne aš užkūriau.Na gal kaminą išdžiovinsime pagaliau?
Ką darote iš rojaus obuoliukų?
Imeskit man foto tu kizylo uogu,google man nerodo.
https://en.wikipedia...wiki/Cornus_mas
Tai kad tas kiz\ylas toks piatigorsko -kislovodsko fruktas.Kiek z\inau ,tik filmuose apie stalina ir berija jis minimas
Tai kad tas kiz\ylas toks piatigorsko -kislovodsko fruktas.Kiek z\inau ,tik filmuose apie stalina ir berija jis minimas
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 10 01, 09:13)
https://en.wikipedia...wiki/Cornus_mas
aciu,apziurejau,bet nesu macius pas mus,nors raso,kad auga ir augina.Varau i soda paziuret ar kokiu iskadu vejas nepadare.