Atleiskit ,bet kobra nekast negali.Kam nepatinka,nusipirkit antitoxo.
Saintlina, tai ilsetes prie didz\iausios pasaulio gaz\irovkes duobes
Man kaz\kaip atrodo,kad melioracijos irenginiai turi pirmenybe pries z\emes savininkus.O kolektyviniu sodu istatymu net geriausi teisininkai nesugeba interpretuot
Nusipirkom dar malku.Z\mogus issikrausto,issiparduoda.Dabar reiks kaz\kur sudet.
Muka , kaip atosotogos ?
Luety magnio ir vitamino B gali būti trūkumas. Bet jau padėtų ... Mano gydytojas visada skirdavo vitaminą B kai jaunystėje buvo stuburas subyrėjęs.
Luety magnio ir vitamino B gali būti trūkumas. Bet jau padėtų ... Mano gydytojas visada skirdavo vitaminą B kai jaunystėje buvo stuburas subyrėjęs.
Labos
Dar neįsibėgėja bet jau masažai užsakyti ryt pradedu . bet kainos du kart sukilusios siaip viešbutis nu ne ahty bet ko reikia saules vandens ir knygos siunčiu saules spindulius
Dar neįsibėgėja bet jau masažai užsakyti ryt pradedu . bet kainos du kart sukilusios siaip viešbutis nu ne ahty bet ko reikia saules vandens ir knygos siunčiu saules spindulius
Ingrida, kolchozas daugiabutyje ar soduose yra baisus blogis. Laikykitės
Pou, nežinau, gal ir užspaustas. Kol galiu kentėt, tol kentėsiu.
O galima tavęs paklaust, kodėl nevairuoji? Nes vairavimas tai jo - laisvė. Atrodo, kad nevairuodama nei gyvent nemokėčiau
saintlina, ale matai - žmonių nemažai . Įsivaizdavau, kad tokiu laiku ten nieko nėra, tuščia visiškai
Pou, nežinau, gal ir užspaustas. Kol galiu kentėt, tol kentėsiu.
O galima tavęs paklaust, kodėl nevairuoji? Nes vairavimas tai jo - laisvė. Atrodo, kad nevairuodama nei gyvent nemokėčiau
saintlina, ale matai - žmonių nemažai . Įsivaizdavau, kad tokiu laiku ten nieko nėra, tuščia visiškai
Muka gero poilsio
Išbandžiau bičių duonelės gėrimą pagal kursų info. Netgi skanus sakyčiau.
Gal taip visai netyčia kuri žinot gerą žandikaulio chirurgą? Per kelis metus išbandyti 3 - iš jų 2 privačiai, 1 klinikose. Nu ir visi ne kąžką, gal tas klinikų kažkiek... Čia ne man, jei ką
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 09 30, 13:02)
Saintlina, tai ilsetes prie didz\iausios pasaulio gaz\irovkes duobes
Gazirovkė kitoj pusėj, marios negazuotos )))
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 09 30, 16:59)
Kava,kodel taip sakai? Kodel blogis? Pav luety tai didziausias senatves dziaugsmas tas sodas.
O melioratoriai turi teise knist ,net jei tai ne sodas ,o sklypas vidury lauku.Ir visai suprantama.
O melioratoriai turi teise knist ,net jei tai ne sodas ,o sklypas vidury lauku.Ir visai suprantama.
Ai, tokie ne kokie prisiminimai, kai kažkada turėjom. Sprendžia sprendžia, ginčijasi ginčijasi, sušaukia kokį susirinkimą - ateina keli ir tie patys susibara, vos ne iki muštynių. Tai pinigus už kažką renka, tai kas duoda, kas ne. Žodžiu, bardakas ir tiek. Su malonumu pardavėm
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 09 30, 16:59)
Kava,kodel taip sakai? Kodel blogis? Pav luety tai didziausias senatves dziaugsmas tas sodas.
AA,nesiginčysiu,jei bus knisamasi pagristai.Parodė man popierių,kad tikrai užsikišę,melioratoriai,o ne kžkam šovė į galvą,kad už pusės kilometro užsikišo drenažas.Mes statydamai namuką,kasdami nuotekas,grežinį,kreipėmės į geodezinikus,žiūrėjome planus,tikrai ne su virgulėmis lakstėme po sklypą.
Tu galvoji čia pirmas kartas.Prieš 5 metus iškniso,o name netoli vėl rūsys drėksta.Tai gal čia mamos sklype problema?Melioratorių mes nematėme,kažkokie pacanai atvažiuoja,neprisistatę ir ima kasti.Įdomu kaip tu reaguotum,būdama 82-dviejų metų?
Dabar dar gražiau pareiškė,mamos kriaušė pasodinta prieš 30 metų ant drenažo.Tai gal dabar iškirsti visus medžius?
Galima senam žmogui ir žmoniškai paaiškinti,o ne niekas tavęs čia neklaus,atvažiuos ir iškas.Ir čia pirmininko buvo pareiga atvažiuoti ir pakalbėti su mama,o ne kažkokie pacanai aiškina.
Vat kodėl nemėgstame mes tų kolchozų.
Saintlina kartais ne puseleje? Aš su šeima ten atostogaudavom net 16 metu vieta nereali ir šeimos tos pačios ir vaikai užaugo ten