Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Kiek gryyyybų Neringoj bigsmile.gif baravykų dar nemačiau, bet vakar buvom užlindę į miškelį - makavykų baisybė, prisirinkom mažiukų maišą per 15 min. Paskui lietas pliaupt pradėjo, nulėkėm į mašiną. O tada jau apartamentų su virtuve ieškojom, kad grybus išvirt biggrin.gif Bet labai fainoj vietoj apsigyvenom, visai šalia marių, per langus vaizdas už milijoną. Ir šiaip labai super įrengta. Vienas trūkumas - kad ir atskiras įėjimas, bet laiptukai į antrą aukštą, siaurokos medinės pakopos ir truputį slidžios, šuo bijo. Na bet nuėjom į Maxę, nusipirkom jogos kilimėlį ir lipnios juostos, sukarpėm ir suklijavom ant pakopų ))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 30 rugsėjo 2022 - 08:33
Labas rytas,

Saintlina,smagiai leidziat laika,saunuoliai. 4u.gif
O mane matyt vejas perpute susilusia sode,turiu tokius besimetancius skausmus.Prasidejo kazkur sone uz pazasties,MB istryne su kamfaro spiritu,parejo po krutim,istryne ten perejo link pilvo zemiau,siandien ten pati istryniau,ziuresim kur beeis.Nera ikyrus,tik judesy,bet lovoj versti,kai reikia,tai pabundi net.Kiek senam zmogui bereikia.Atrodo ir nebuvau issiplikinus,visa laika su megztuku,ir ne sintetika prie kuno,bet va,rado silpna vieta ir parodo ja,kad turiu tokia. biggrin.gif
Po pirt zada pas mus lietu ir stipru veja,reiks vaziuot apziuret,ka gali vejas nunest,tvirciau uzdaryt siltnami,kad but ramu.
Atsakyti

Saintlina, pavydžiu grybavimo. Ech, kad aš gebėčiau vairuot :(

Labas rytas.

Atsakyti
Labos,
Labai gražus puodelis. Dėkui Ingrida 4u.gif Energijos užteks visai dienai tokios kavos išgėrus.
Labai gražus oras šiandien. Lyg gražią dieną žada. Šiandien dirbu iš kaimo , trioba šilta, vaizdas spalvotai rudeninis už lango. Ir dar zylių ar kitų žvirblių serenados už lango . Kiek jų pas mane prisiveisė...
Katinas mano matyt medžioklinis . Rugsėjo pabaiga nei vienos pelės negirdėjau ir nesutikau trioboj. Paprastai jau kokius 3 pakelius "saldainių" būnam išdalinę.
Vakar tankiukai namo važiavo pro mano triobą. Trimis kolonomis, kas kelias valandas. Pirma kolona didelių tankiukų , lėta. Kita kolona aprūpinimas ir medikai . Ir pabaigoj , jau temstant greiti tankiukai . MB sakė pėstininkų kovos mašinos ... Man visi tankiukai . Fotografuoti nedrįsau , nors man nuo kalno gražiai matėsi ax.gif
Iškūlė man bičių duoną, kaina kūlimo *2. Ir kaina pakilusi , kas pardavinėja . Kai medaus kaina labai maža , tai sakyčiau duonelės normali. Kursą pradėsiu spalio pabaigoj , po visų atostogų . Daug šiemet turiu , bet iš šeimyna mano didelė . Sesėms reikia padalinti ... Ne jaunystė, o labai gerai , ypač vyresniems žmonėms .
Baigiau kepurytę ir supratau, kad ir sau tokios noriu biggrin.gif Labai minkšti siūlai , merinas su angora.
Saintlina, labai gražios nuotraukos 4u.gif Gero likusio laiko 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 30 rugsėjo 2022 - 10:00
saintlina, ir aš pavydžiu grybavimo, o ir ištuštėjusios Nidos pavydžiu. Tik tokio nekokio oro nepavydžiu biggrin.gif

Pou, nu ir kas, kad vairuoju? Dar reikia žinot, kur nuvairuot biggrin.gif Ai, dzin - aš jau apsiraminau šiemet su grybavimais.

Luety, sakai perpūtė? Nu gal. Mano nugara irgi pasiutus kokia savaitė, ir šlaunį tos pusės, kur nugara pasiutus, skauda. Toks diegiantis skausmas kai smeigia... Net negalvoju nuo ko. Koks skirtumas. Gal apmažės.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 09 30, 09:15)
saintlina, ir aš pavydžiu grybavimo, o ir ištuštėjusios Nidos pavydžiu. Tik tokio nekokio oro nepavydžiu biggrin.gif

Pou, nu ir kas, kad vairuoju? Dar reikia žinot, kur nuvairuot biggrin.gif Ai, dzin - aš jau apsiraminau šiemet su grybavimais.

Luety, sakai perpūtė? Nu gal. Mano nugara irgi pasiutus kokia savaitė, ir šlaunį tos pusės, kur nugara pasiutus, skauda. Toks diegiantis skausmas kai smeigia... Net negalvoju nuo ko. Koks skirtumas. Gal apmažės.

Tikslios priezasties as nezinau,tik speju. bigsmile.gif
Iki 50 mazdaug metu,praeina visi diegliai savaime,kaip ateje,taip ir iseina,o jau 70m.turi varyt su kuom nors.Budavo viesbuti ieini i kambari kur senukai gyvena,tai tvoskia i nosi visokiu tepalu kvapai. biggrin.gif biggrin.gif Dabar musu bute tuoj taip bus. biggrin.gif
Atsakyti
Kavasucitrina,kaip tavo broliukui?Ar ar nekliuvo uragano baisumu.?Kai ziuri ,kas ten darosi,darosi baisu,graudu,kiek kanciu ir nelaimiu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 09 30, 11:33)
Tikslios priezasties as nezinau,tik speju. bigsmile.gif
Iki 50 mazdaug metu,praeina visi diegliai savaime,kaip ateje,taip ir iseina,o jau 70m.turi varyt su kuom nors.Budavo viesbuti ieini i kambari kur senukai gyvena,tai tvoskia i nosi visokiu tepalu kvapai. biggrin.gif  biggrin.gif Dabar musu bute tuoj taip bus. biggrin.gif

Nu man nelabai taip. Kai su nugara problemos nuo jaunystės, tai nelabai savaime išeina smile.gif. Tiksliau, kai jau atėjo, tai nebeišeina biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2022 09 30, 12:16)
Kavasucitrina,kaip tavo broliukui?Ar ar nekliuvo uragano baisumu.?Kai ziuri ,kas ten darosi,darosi baisu,graudu,kiek kanciu ir nelaimiu. unsure.gif

Kliuvo, bet saikingai. Jau jie įpratę prie tų visokių stichijų, ne vieną jau apturėję. Laimei, kad be didelių pasekmių.
Atsakyti
Kovoju už mamą visą rytą.
Prieš porą dienų,darbavosi sode,ateina moteriškė,ar galite leisti kasti jūsų sklype drenažą,su virgulėmis,klausykite su virgulėmis,nustatė,kad pas jus užsikišęs drenažas.Mamai pagailo,sutiko.Prieš 5 metus jau kasė,paliko bardaką.Grįžo mama namo,pasitarė su mūmis,sakau neduok sutikimo.Mama vėl sodan,nueina pas tą moteriškę,sako aš persigalvojau neduosiu sutikimo,arti auga kriaušė,pažeisite šaknis,o ir vėl paliksite betvarkę.Tai ji pareiškė,kad atvažiuos technika ir iškas,Tavęs neklaus.Jau plokštelė persisuko ir ne tokia jau ji vargšė. ax.gif
Šiandien mama atvažiuoja sklype duobė iškasta,mamai spaudimas iš karto.Davė sodo pirmininko telefono numerį.Na aišku jis suokia savo,sakau duokite man popierių geodezininkų,kad čia tikrai užsikišę,o ne diedulė su virgulėmis vaikšto.Sako bendrijai kainuotų pinigai.MB jaunystėje dirbęs melioracijoje,sako bala pas mamą sklype stovėtų,jei būtų užsikišę.Va kodėl mes pabėgome iš kolektyvinio sodo,kas ką nori daro.Gal kitur bardako tokio nėra.Po pietų skambinsiu melioracijos vedėjai,dabar išvažiavus,klausiu ar jie turi tokią teisę be sutikimo savavaliauti.Su virgulėmis gal gyslą rodo,o ir ten namą kur pasisatė,gal ant paviršinių vandenų,todėl rūsys drėgsta.Nes kur prieš 5 metus irgi drėko,vėl drėgsta rūsys.
Mamos gaila ji jautriai reaguoja. ax.gif
Atsakyti

Pou, nu ir kas, kad vairuoju? Dar reikia žinot, kur nuvairuot biggrin.gifAi, dzin - aš jau apsiraminau šiemet su grybavimais.

Kava, oi aš tai rasčiau kur nuvažiuot, sugalvočiau - tokia laisvė būtų... Ne vien grybaut :)

Kava, nervas užspaustas negali būt? Reiktų pažiūrėti skausmo kelią, gali būti dirginama nervinė šaknelė. Tokiu atveju - reabilitacija ir dar kartą reabilitacija. Jau kokia aš dėkinga jai - aš juk visai šlubavau, o jau kaip žaibas dėdavo, galvodavau, kad prisysiosiu gatavai.

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 09 30, 10:15)

Šiandien oras fantastiškas 👍 saulė nuo ryto, Lesiui net per šilta ))) pasivaikštom nuo ryto ir aš kieme sėdžiu, į marias žiūriu, šuo miega prie manęs ant žolytės.
O šiandien Nida jau ne tokia ir tuščia. Ne vasaros kiekiai, bet link švyturio jau minios ėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 30 rugsėjo 2022 - 12:20