Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 17, 08:20)

Jei rodys. Kas jautriu nervų nežiūrėkit!!!! Ramybės tai nepriduoda.

svajonės jų. Su Ukraina nesusitvarko, kiniečių pagalbos prašo. O čia visa Nato nepastebės, kaip jie visą pabaltijį užims. Napoleonai, blyn..
Atsakyti
Visada buvau prieš visokius miltukus ir tabletes metant svorį. Visada man buvo baisu tie Mukos ir Luety miltukai, ypač su tokiu kcal kiekiu. Metimas nekenkiant sveikatai, mano nuomone, tai tik pilnavertė mityba su kuo mažiau perdirbtų produktų, su visų pirma pakankamu kiekiu baltymų, na, o angliavandenių-riebalų santykis tai jau kaip kam geriau. Man asmeniškai tai tik min anglių, nes kitaip nepažaboju apetito. Valgymo kartai, laikas tai vėl kaip kam patogiau. Man – daugiau ir rečiau. Kalorijų skaičiavimas tai nebent pradžioj, jei visai nesigaudoma, kiek kas maždaug jų turi. O šiaip tai tos kalorijos šakėm ant vandens – net pvz. bananas skirtingo sunokimo skirtingai kcal turės. Man vėlgi – su min anglių tikrai žinau, kad kcal nepadauginsiu, galiu tik pamažint, nes apetitas kažkur pradingsta. O pamažint nuolat vėlgi nieko gero, nes metabolizmui grėsmė sulėtėti. Ir apskritai – su kokiu 800 – 1000 kcal numesti galima tikrai, bet galimai tai paskutinis metimas. Judesys bet kokiu atveju gerai – metant, palaikant ar auginant. Žodžiu, kad daryčiau taip, kaip parašiau, būčiau kaip nendrė biggrin.gif
Altos kūdikis labai mielas. Ir aš tik už sterilizaciją ir kastraciją, nebent šunys ir katės griežtoj kontrolėj ir dauginimasis negresia. Pvz. mūsų kalė rujoja tik kartą per metus, teritorija užtverta, bet ir tai per rują iš akių nepaleidžiam. Tikrai ruošiausi sterilizuot, bet kai pamatėm, kad tik kartą į metus ruja, tai nusprendėm geriau paganyti.
Atsakyti

svajonės jų. Su Ukraina nesusitvarko, kiniečių pagalbos prašo. O čia visa Nato nepastebės, kaip jie visą pabaltijį užims. Napoleonai, blyn..

Sunervino vien pezalai. Kas per nacija jų... Laida tai vidaus auditorijai skirta. Ne mums.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 17, 13:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="saintlina" data-cid="72944529" data-time="1647515882"><div><p>svajonės jų. Su Ukraina nesusitvarko, kiniečių pagalbos prašo. O čia visa Nato nepastebės, kaip jie visą pabaltijį užims. Napoleonai, blyn..</p></div></blockquote><p>Sunervino vien pezalai. Kas per nacija jų... Laida tai vidaus auditorijai skirta. Ne mums.</p>

dar ne tiek susinervintum, jei matytum, kiek jų taip ir galvoja. Paskaitau aš eilinių žmonių pasisakymus ir plaukai šiaušiasi. Ai..
Atsakyti
Labas dienas, gazelės biggrin.gif

Saintlina, dėkui dėl Darselect. Vadinasi nereik, jei neįsiminė.

Raportas apie maistą, ane? Ryte kava, o dabar samsono sasyska ir du ryšulėliai maximinių ridikėlių. Tiesą sakant, nėra kada valgyt, tai vienoj rankoj sasyska, o kišenėse ridikėliai. Lekiu ir va taip pavalgysiu. Nu kaip jūs dar turit laiko kalorijas kalkuliuot.. Blem, nuo ryto išsimyšt nėra kada..
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 03 17, 15:22)
Blem, nuo ryto išsimyšt nėra kada..

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
man kaime taip pat būna )))
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas,
Griežtai ryte grūdėta varškė su kava,apie pirmą pietūs,vakarienė pusę septynių per žinias.Bet gi prieš miegą pradedu varstyti šaldytuvą.Žinau žinau vaikai auklėja,sūris nakčiai. bigsmile.gif Ledai,sūrelis,kabanosiai.Man alkanai užmigti be šansų. ax.gif
Gyvenčiau viena kaip EX turbūt maistą kišenėn įsimeščiau,jokių gaminimų. ax.gif
Kaimynė atnešė 50 kiaušinių,dar prieš kelias dienas-30.Reiks giminėms vežti,kaimynėms.Vaikai negrįžta,kur aš tiek dėsiu?Kepčiau eklerus,kaip pasiilgau,laiko nerasta. ax.gif
Klausiau kodėl karvė baubė vieną vakarą labai,pasirodo karviukas numirė.Kaip gyvūlys supranta.Nesistebiu kokia ten priežiūra karvės,siaubinga. ax.gif Klausiau kodėl nekvietėte veterinoriaus,ai sako nepastebėjome,kad serga karviukė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 18 kovo 2022 - 07:28
Labas rytas.Vakar taigi Eire svente buvo.Vakarienei buvo dvi namines desreles su bulviu kose ir taure vyno.Ir ne taip jau ir bloga ,palyginus ,kaip kad anksciau nuo alko budavo biggrin.gif
Labai noreciau dar jums duot paskaita apie kuno elektra ,lasteliu osmosini slegi ,homeostaze kaip pou sake.Bet dar nezinau kaip cia suprantamiau paaiskint.Kai sugalvosiu ,parasysiu.Bet esme tokia ,kad tas veikia mazdaug kaip automobilyje- generatorius - itemptas necypiantis dirzelis - dinama- akumuliatorius.Kuo daugiau judi ,tuo daugiau elektros ir geresne kibirkstis.Aisku dyzeliams reikia pasildymo lempu ir turbinos biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Tai gal versis nudvese?
Taigi galima kiausinius ir uzkonservuot su soju padazu ,kaip kinai (kas nors parasys kinieciai )kaukstelsiu dievaz)daro.Man labai skanu ir tai funkcinis supermaistas.Tik gero soju padazo sunku gaut.Kazkada is lenkijos vezdavausi apkabom.
https://pinchandswir...soy-sauce-eggs/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 18 kovo 2022 - 07:35
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 18, 07:33)

Tai gal versis nudvese?
Taigi galima kiausinius ir uzkonservuot su soju padazu ,kaip kinai (kas nors parasys kinieciai )kaukstelsiu dievaz)daro.Man labai skanu ir tai funkcinis supermaistas.Tik gero soju padazo sunku gaut.Kazkada is lenkijos vezdavausi apkabom.
https://pinchandswir...soy-sauce-eggs/

Veršis-jautukas.Karviukas-karvytė. mirksiukas.gif Nemėgstu sojų padažo. ax.gif
Atsakyti
Versis yra karves jauniklis.Versis arba telycaite.Karvyte gali but ir suaugusi .Karviuku is viso nera.
Labai stengiuosi ,bet matau kad su zemes ukio leksika blogai,todel nebesusivaldau kartais.
Ai gal dar kas pareiks ka nors keeeeeeeeeeeeeeeembridzisko?
Ai vakar davem kales vaikui bulviu koses,labai godziai ede.Good irish dog biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 18 kovo 2022 - 08:00
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 18, 07:57)
Versis yra karves jauniklis.Versis arba telycaite.Karvyte gali but ir suaugusi .Karviuku is viso nera.
Labai stengiuosi ,bet matau kad su zemes ukio leksika blogai,todel nebesusivaldau kartais.
Ai gal dar kas pareiks ka nors keeeeeeeeeeeeeeeembridzisko?
Ai vakar davem kales vaikui bulviu koses,labai godziai ede.Good irish dog  biggrin.gif

Miesto vaikui atleistina(Kelios kartos miesto,nėra ko paklausti labai kaip pavadinti).Man gražiau vadinti karviuku.Telyčia man kraupus pavadinimas. mirksiukas.gif
Aš kažkaip vienintelė giminėje įsirašiau į kaimą. ax.gif Tai labai nekreipkite į mano paklydimus. ax.gif

Atsakyti
O kaimas sako - telycia ,bet manau kad cia vel keeeeeeembridzo lygio problema.
Laukiu kada oras bent iki pliuso isils,galesiu tempt pasodnikus i saule .Kad ji kur ,ta pasaulini atsilima,baigiam susalt.O turkija ,vienintele isties aktyvia ir nuolat kariaujancia NATO sali putkinas graziai sniegu uzverte.Tuo tarpu ir mus biggrin.gif
Atsakyti