Alta,as irgi kasdien visur susiduriu su tais bauginimais,ir ta gresme yra reali.Nu bet va,uzsiveziau meslo ir tikiu sviesia ateitim.Ir sventam raste parasyta,kad moterys gimdys,vyrai dirbs savo darbus iki paskutines teismo valandos.Negi sedesi ir lauksi.Jei mes skirti tai pergyvent,reiskia siela turi kazko ismokt,ko neismokom per kitas reinkarnacijas,todel priimu tai,kaip Dievo valia ir viskas.Gyvenkim gyvenima,kol jis dar egzistuoja.
Reikėjo Mukos (nu, ir manęs šiek tiek) klausyt ir nusipirkt, kurią sakėm
Norėjau tik tą vieną burokams skirtą nusipirkt, o ne visą komplektą, ir negavau. Užkniso, kai virtuvė užgrūsta visokiais rakandais. Ta tesconos taip pat gera, kokybiški ašmenys, aštri, gerai tarkuoja, bet man išp..dėjusiai norėtųsi labiau išreikštų, storesnių šiaudelių. Tai dalį tarkavom, dalį pjaustėm - na liubytelia bus - kas kokį stiklainį pagriebs, tokį ir valgys . Turbūt ji labiau švežioms morkoms skirta, daryt korėjietiškoms salotoms.
</p></div></blockquote><p>Norėjau tik tą vieną burokams skirtą nusipirkt, o ne visą komplektą, ir negavau. Užkniso, kai virtuvė užgrūsta visokiais rakandais. Ta tesconos taip pat gera, kokybiški ašmenys, aštri, gerai tarkuoja, bet man išp..dėjusiai norėtųsi labiau išreikštų, storesnių šiaudelių. Tai dalį tarkavom, dalį pjaustėm - na liubytelia bus - kas kokį stiklainį pagriebs, tokį ir valgys . Turbūt ji labiau švežioms morkoms skirta, daryt korėjietiškoms salotoms.</p><p></p>
Tai gal mes vis tik ne apie tą patį. Nes pas mane toks, tik komplektacija be bliūdo - po vieną ar du daiktus neparsiduoda. Ir kiek jau ten to komplekto, kiek tos vietos užima - tikrai minimaliai.
https://borner.lt/co...les/products/16
https://www.youtube....5eAqr8IIUo&t=1s
Tai gal mes vis tik ne apie tą patį. Nes pas mane toks, tik komplektacija be bliūdo - po vieną ar du daiktus neparsiduoda. Ir kiek jau ten to komplekto, kiek tos vietos užima - tikrai minimaliai.
https://borner.lt/co...les/products/16
https://www.youtube....5eAqr8IIUo&t=1s
Kava, aš buvau radus Borner vien tik burokėlių tarką, tokios ir norėjau. Na žodžiu, nusipirkau ir brangesnę, ir ne tokią gerą. Geriausios yra rankos juokauju. Bet jei rimtai, rankom aš greičiau supjaustau, tik va sunku, nes pjaustant pas mane dirba būtent ta skaudama peties vieta, o po to jau naktį galima cypt iš skausmo. Jau dabar matau, kad reik reabilitacijos. Metus nebuvau ir pradėjo blogėt. Su vaiku visokius reikalus apsimėtysiu ir šiaušiu.
Labas rytas.
Pou-
Na ne tegul ne šiaudeliais ,bet rankomis nieko nepjaustau,tik elektra tarkuoju.
Pou,nuraminsiu,dar taip nebuvo,mano vietose(vakar išleidau svečius,bėgte mašinon ir miškan,planuose tai buvo aplnkyti vietas)nei vieno baravyko,raudonikio.Ruduokių šiek tiek pasirinkau.Sausa,sausa pas mus,atrodo užvakar smulkiai palijo.Ir girioje pas mus įdomiai,vieni krepšius velka,kiti nieko neranda.
Šiandien reikalų mieste,kol mb važinės,aš palėksiu į savo vietas,na tikrai bent voveraičių rasti turiu.
Vakarais prasikuriame,visai malonu,glėbelį sukūrenus.
Ingrida, sakai, nieko nepjaustai, tik elektra tarkuoji. Jei tas tarkavimas kaip per burokinę tarką ar pjaustymas griežinėliais, šiaudeliais - pasidalink, kokią naudoji, nes aš turiu elektrinė daržovių pjaustyklę,su 5 skirtingais peiliais, kainavusią virš 600 eur - visiškas š...
Ingrida, nuraminai, bet vis tiek vaizdeliai kirbina mane. Noriu šilbaravykiukų...
Kava, maniškė va tokia.
Ingrida, sakai, nieko nepjaustai, tik elektra tarkuoji. Jei tas tarkavimas kaip per burokinę tarką ar pjaustymas griežinėliais, šiaudeliais - pasidalink, kokią naudoji, nes aš turiu elektrinė daržovių pjaustyklę,su 5 skirtingais peiliais, kainavusią virš 600 eur - visiškas š...
Kavute,man užtenka maximinės,jau gal jai 20 metų,burokine tarkuoja dar už surinktus taškus kažkada pirkta,arba lidline,kur keičiasi peiliai ir ripkutėmis pjausto ,ypač gurkus mėgstu ripkutėmis supjaustyti. Kaip man sočiai.
Šaltoka.Renku dar sedulą,antram,vyno buteliui pagaminti.Kriaušės duoda į stogą.MB iškilo klausimas iš kriaušių įmanoma sūrį kaip obuolių pagaminti/Man atrodo nesukibs kaip iš antaninių?Reiks jei rankos daeis džiovinti kriaušes?
Video matosi, kad ten tik sliekiukai išlenda. Nu niekaip burokėliams man netiktų.
Grybaut labai norėjau, dabar jau lyg pratraukė - matyt, kad šiemet apsieisim be grybavimo. Biškį gaila, kad proceso nebus, bet tai ką dabar...
Nu supratau, Ingrida, kad man belieka arba rankom su gera pjaustykle dirbt, arba elektra, bet su bloga pjaustykle
O man reikėtų becukrio obuolių sūrio nors truputį padaryt. Obuoliai raičiojasi po kojom, o aš nieko nedarau. Nors pridžiovint šiandien reikia, o prie sūrio irgi gal jau kažkada prieisiu...
Video matosi, kad ten tik sliekiukai išlenda. Nu niekaip burokėliams man netiktų.
Grybaut labai norėjau, dabar jau lyg pratraukė - matyt, kad šiemet apsieisim be grybavimo. Biškį gaila, kad proceso nebus, bet tai ką dabar...
Nu supratau, Ingrida, kad man belieka arba rankom su gera pjaustykle dirbt, arba elektra, bet su bloga pjaustykle
Nieko, sunaudosiu morkoms ir agurkams Ai, na ką dabar. Yra ir labai dailiai rankomis supjaustytų ir jų dauguma, ir koks 20 stiklainiukų sliekiukų.
Sliekiukus padalinsiu mums, tėčiui ir vyro dukrai, tai gaunasi po mizerį Tik va, nusipirko boba tarką, vadinasi
Ingrida paguglinus man meta obuolių - kriaušių sūrį.
http://ausrra.blogsp...ml#.YzKcb3ZBy3A
Obuolių sūrio esmė yra džiovinimas ... Jei turi kur džiovinti ko gero visokie obuoliai tiktų ? Ir kriaušės tiktų ? Iš slyvų irgi gamina sūrį :
https://skaniausi.net/slyvu-suris/
Aš pirkau internetu tarka. Ko nėra fizinėje parduotuvėja visada galima nusipirkti internetu. O daug kas ir žymiai pigiau . Ypač tas jaučiasi jei papildus perki ar kosmetiką. Kažkada pati vaistininkė man taip patarė , reikėjo geležies papildų... Kaina minus 30 nusipirkus internetu. O pasiimu toje pačioje vaistinėje tik pigiau. Kam pemokėti ?
Kažkur nuo vasaros pamečiau 2 kg . Nors nuvažiavus į kaimą valgau obuolių , aviečių , gervuogių kiek tik noriu . O kol vaistus gėriau tai ir pieno produktų daug naudojau ...jogurtas ryte , jogurtas vakare. Judesys duoda savo . Čia vizualizacijai - raumuo ir taukai
Mezginio rimto nepradėjau , tik kojinę. Yra vilnos likučių , reikia pasimažinti . Atsargos kur buvau primezgusi išgaravo . Nepardavinėju , tik turiu gerų draugų