Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Pou čia iš filmo apie tą ikra...

Aš sumalsiu pomidorus, kad nereikėtų lupti, kitą gėrį paliksiu cielą. Ty gabalais pjaustytą.  Skonis po kokių 2 savaičių būna tikras. Paprastai pagerėja . Bent tokia mano patirtis.

Visų skonis vėliau pagerėja, va kaip su padažais nežinau - pirmą kartą dariau. Vieną dieną dariau su vienom žolėm, kitą dieną - su kitomis. Ir kažkas nesugrojo. Tiesiog gal pomidorai daugiau rūgšties iš savęs turėjo, česnako galvutėj daugiau buvo. Geriausiai česnaką  galvutėj iškept, aišku, ir išspaust, bet aš pagal receotą dariau - ten žalias per spaudyklę išspaudžiamas.

Šveičiu šiandien virtuvę, užėjo įkvėpimas.

Atsakyti
Ikra z\amorskaja,baklaz\anovaja.Dabar darau is keptu baklaz\anu ,tesiog su cesnakais.Pridejus sudytu citrinu ir sez\amu gaunasi baba ganush.Tai yra vidurz\emio juros pakranciu maistas.
Paskui dar keptos paprikos,cesnakas ,pomidorai- peperonata,baklaz\anai,cesnakai pomidorai - imam byaldy biggrin.gif
Z\odz\iu visos keptos darz\oves ant alyvuogiu aliejaus yra skanu su bet kuo,gabaleliu suriu,duona,ryziais ,z\uvim .
Ir visos vidutinio amz\iaus damos ,bus tikrai sunkus saules stormas ,siulau isgerti kokiu statinu,tesiog ,kad kuno neapkraut.
Atsakyti

Nesu pAjautusi  saulės aktyvumo... mano kraujas be geležies  :D .Reikės save pastebėti.

Pou mano padažai būna pagal naglazovą.... dažniausiai. Visokių per gyvenimą virusi, kepusi ir tt. Du senukai mažai beauvalgom, mažai beverdu. Dabar virstu kad sunaudoti nekondicines daržoves. 

Sūris skaniausias su vynu :D  ne su kokiu ten padažu  :D  :D  :D​ 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Vakar mokvežoje nusipirkau dvi obelaites,šiandien reikia pasodinti.Didiname toliau naują sodą. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labos,
Dėkui Ingrida už kavą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Vėl namie turiu gerus rytus su kava, kate ir mezginiu smile.gif Atsibundu anksti .
Luety smagu , kad virbalai patiko . Jau ir aš noriu ... Bet palauksiu kokios progos . Taigi turiu Chiao rinkinį. Ir kinietukų daug.
Man smagiau megzti pagal "užsakymus" , kai kažkam kažko reikia .
Baigiu pusženčiui antras kojines. Dar iki šeštadienio būtų gerai spėti kokią kepurę nurakalioti . Atiduosiu dukriukui katę pasaugoti . Kad ir nuomojamas butas... Mano katė gerietė , nei baldų sudraskys nei kur nos prisisios. Tvarkingas gyvulys.
Pou , gal pradėjai šaliką megzti ?
Kas ten darosi Kinijoje? LT tyli , rusai sąmokslo teorijas skelbia ...
Kaimietis ( ė) . Gal kam reikia rolleyes.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
Kas darosi kinijoje,jums teisybes nesuzinot,man beje irgi.Jie puikiai ismano cenz\ura ,bijo ir yra disciplinuoti.Ir dar pasakysiu ,kad labai ismintingi.Tai ka jie transliuoja yra beveik dez\a.
Darz\oviu valgymas - kiausiniene su darz\ovem tai saksuka arba kaimo kiausiniai.Keptas kiausinis su karstu darz\obiu garnyru.Is stiklainio-pomidorai ,paprika,baklaz\anai ,cesnakai.As dar dedu soju padaz\o.Kinai kinijoje valgo kiausinius su soju padaz\u. biggrin.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Pou pranešu mano karšte nėra grybų dievaž nei musmerės blink.gif nors miške šlapia tik su botais ... na tose vietose kur aš lankausi smile.gif
Prikepiau pomidorų šįkart dar morkos įdėjau sumaliau ir bus makalošė prie bet ko vadinasi 4u.gif Dar kūgelio keliom dienom prikepiau nes nėra kada kiekviena dien gaminti iš darbo kojas vos parvelku o ir sode yra kas veikti nes ryt jau paliekame keliom savaitėm. Nežinau ar gerai bet pomikus palieku šiltnamyje gal nenušals o ir noksta labai lėtai. 4u.gif Ir ką teliko lapcokiųras iš grožio procedūrų, kudlas nukirpau nes dažyti tai tikrai neapsimoka ax.gif trūksta kelių šlebių bo į pernykščias nelabai įtelpu ale nieko išsiversiu 4u.gif madų ir bernų nevažiuoju šaudyti, bet va knygas dvi nusipirkau mano buvusio bendradarbio, girdėjau neblogų atsiliepimų 4u.gif
Dusia kaimietį rainį ir aš siūlau 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
14 silumos ir lietus toks gana neblogas,o man 11 val mesla atveza ir paziurejus i dangu,teks jo laukt lietuje.
Ingrida,labai grazi kava,aciu uz vaizdeli.
Katina vezkit pas mane,toks grazuolis ispopintas. biggrin.gif biggrin.gif
Na,o Mukai ir Dusiai linkiu saules ir silumos svetur.
Vakar US saltiniai rase apie China incidenta,del ZI,kad tai fake,o siaip kazkoks perversmas buvo daromas,nes kariuomene isikiso,manau cia dalinai surista gal su Shanchajaus gyventoju smaugimu.Reikia laukt daugiau ziniu.Pas juos tuoj rinks cara nauja,tai visi troksta tos valdzios,o liberoidai visur arsus,gal nori nuverst komunistus kinu.Pamatysim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 26 rugsėjo 2022 - 08:44
Visokiu pletku prisiklausiau ir prisiz\iurejau.Tai kinu tankai jau rusijoje,tai az\ovcai saudoarabijoje ,tai lenkijoje eletros neber ,bo ruskiai lembergo pastote atjunge.
Z\odz\iu balagane.
Galvoju nuraut ir sukonservuot jau visas paprikas ,jei branduolinis karas prasides.Visuose saituose tas minima biggrin.gif
Atsakyti
Luety iki saulės ir šilumos man dar tolokai ...
Kitą savaitę Kinijoje šventės tai mudu po Europą truputi pakeliausim. Paskui grįšim , padirbsim porą dienų ir lėksim šildytis. Nusipelnėm normalių atostogų. Darbai , daržai , bitės , konservai. Visą vasarą lėkime smile.gif Kad ir kokia aš greita būčiau , vis tik senstu jau .
Muka labai dėkui už tarkos rekomendacija ! Puikiai 4u.gif
Kirpykla, manikiūras- pedikiūras , dantų higiena, profilaktiniai apsilankimai pas gydytojus - man reiškia meile sau . Tada save giriu. Kadangi nemėgstu tokių procedūrų. Netgi sportas man reiškia meile sau ... Vadinasi dėl savęs kažką padariau .
Kinija galėtų likti stabili. Daug nesąmonių buvo praėjusį rudenį.

Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 09 26, 12:10)

Galvoju nuraut ir sukonservuot jau visas paprikas ,jei branduolinis karas prasides.Visuose saituose tas minima biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

O mes tą tesconos tarką nusipirkom, labai jau siūliukais ji tarkuoja.  Gal per minkšti burokėliai buvo.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 09 26, 14:52)
<p>O mes tą tesconos tarką nusipirkom, labai jau siūliukais ji tarkuoja.  Gal per minkšti burokėliai buvo.</p>

Reikėjo Mukos (nu, ir manęs šiek tiek) klausyt ir nusipirkt, kurią sakėm smile.gif

saintlina, mano windowsai 10, o naršyklės visokios: mozilla, chrome, opera. Nors ir nusipirkau tada, bet ten yra visokios labai geros informacijos man, tai praverstų tas vertimas.
Atsakyti