Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Aš mieste turėjau kelmus geltonų kelis.Dabar persivežiau sodybon,išskirščiau,matyt tiko žemė,kokio gražumo,skanumo uogos. wub.gif
Savaitę neskintos avietės buvo mieste,vakar išsigndau,raudona. bigsmile.gif Suskynėme du po 50 litrus kibirus vynuogių.Dar garantuotai kibirą tokį pat palikome. bigsmile.gif Na dabar jau tikrai vyną gminsime. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 25 rugsėjo 2022 - 06:19
Labas rytas.

Imu violetinį puodelį su kava. Ačiū.
Aš, katė ir kava. Kaip visada.
Nežinau ar verta rašyt litaniją. Vis kurią dieną parašau , pasipasakoju irrrr... neišsisiunčia. Tik laiko gaišimas tas rašinėjimas. Praradau viltį. Linkėjimai.

Atsakyti

Labos, 

Kava labai graži, dėkui Ingrida.

Turiu geltonų aviečių. Skanios. Bet avietės ir braškės ne mano smėlynuose auginti. Pavalgymui yra , bent tvarkyti nereikia.

Ex, sveika sugrįžusi :4u: 

Tokio gerumo oras! Net saulės vaško lydytuvas veikia. Antros partijos burokėlių net neviriau.  Nuodėmė prie puodų stovėti troboj kai kieme toks oras. O jau sausi daržai... žemė kaip pelenai. 

Ex jei prie kavos ir katės dar pasiiimtumei mezginį būtų iš viso tobula :4u:  . Juokauju žinoma. Čia mano tobulas rytas...

Gražaus sekmadienio :4u:​ 

Atsakyti
https://www.youtube....h?v=JtBnAVrOrZM
,koks optimiz\mas.
Kodel mes gavome ryto vietinio laikrascio vedamaji - kaip naudotis kosmetika po branduolinio sprogimo https://www.flagman....l-tzECRKqTBAqNU
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 09 25, 06:26)
Labas rytas.

Imu violetinį puodelį su kava. Ačiū.
Aš, katė ir kava. Kaip visada.
Nežinau ar verta rašyt litaniją. Vis kurią dieną parašau , pasipasakoju irrrr... neišsisiunčia. Tik laiko gaišimas tas rašinėjimas. Praradau viltį. Linkėjimai.

Labas rytas,
silumos 9,sauleta,tylus ramus sekmadienio rytas.
Ex,sveika sugryzus,gaila,kad pas tave ten kazkas su nustatymais negerai,kad neissisiuncia,o but smagu paskaityt apie tavo kelione.Juk nuskridai karalienes palaidot. ax.gif Gal kada issisius,tik rasyk.Ir siaip kokie ispudziai,idomu but isgirst.
Tavo rytas tobulas tau.

QUOTE(Acqua Alta @ 2022 09 25, 07:07)
https://www.youtube....h?v=JtBnAVrOrZM
,koks optimiz\mas.
Kodel mes gavome ryto vietinio laikrascio vedamaji - kaip naudotis kosmetika po branduolinio sprogimo https://www.flagman....l-tzECRKqTBAqNU

Na daina,tai suzeistos sielos sauksmas,bet tobula,kazkada labai megau.
O straipsnis=overtono langas,prie to einam,tik kazin ar kremo bereiks,o jei reiks,tai kiek ilgai ir ar tas bebus galvoj,jei isliksi.
MB miega,o as nezinau ka veikt anksti atsikelus.Megzt tamsoka,vartau interneta ir viskas.Kava gert irgi man dae ankstoka.
Kava karaliska. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 25 rugsėjo 2022 - 08:29

Nepradeda ryto be kavos... aš zombis kol jos neišgeriu. Luety reikia tau geros statinės ar kt lempos mezgimui... Aš jau informavau MB , kad po remonto man tokios reiks. Dabar tenka megzti sūnaus kambaryje jei reikia labai gero apšvietimo. Ten prie sofos yra labai puiki sieninė lemputė. Ne operacinė, bet labai nebloga.

Atsakyti

Labas rytas,

tas laikas, kai visos po trupinį renkasi prie židinio...

Ex, sveika sugrįžus 😘

Jaun išsitraukiau žieminę vilnonę anklodę. Miegot buvo per šilta.

Vakar pervargau, tai vakare krėtė šaltis.

Sutvarkiau šiltnamį, išroviau, perkasėm, prilaisčiau, užsėjau garstyčiomis. Nupešėm lauke agurkus. Žodžiu, liko tik morkos darže.

Obuolių priskyniau keturias dėžites žiemai - likę sultims. Na bet nedaug ten jų gausis

Vakar dar iš likusių pomidorų išviriau daržovinio padažo. Kažkaip sunkiai sekėsi subalansuoti skonius. Per daug česnakas jautėsi ir rūgštis. Na, gal į sriubas ir troškonius sueis. Sesuo davė paragaut, su anyta darė, toks skanus. Gaila, neturiu gelsvės, o ji ten taip skaniai skamba.

Neišvažiavom grybaut, na matyy, šįmet jau ir neteks.

Gražios dienos visoms ❤️

Atsakyti
As vakar visa viena gryba i cukiniju bulviu sriuba sudejau biggrin.gif
Vistiek buvo kvapas ir skonis.Bet cia ne pabaiga,pas mus buna apie kaledas grybavimas.
Yra bliudas isdarinetu papriku,kibiras pomidoru ir nulupta cukinija biggrin.gif Turbut irgi bus darzoviu ikra,zamorskaja biggrin.gif
Atsakyti

Daržovių ikra gerai skamba. MB ant makaronų ar ryžių... gaminsiu! Visokio gėrio turiu.

Atsakyti

O kas ta daržovių ikra?

Aš tai troškinau pomidorus, papriką, svogūnus ir česnaką.  Tik tiek, kad sublendinau, nors galėjau ir palikt gabaliukais, kai pagalvoju.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 09 25, 07:46)
<p>Nepradeda ryto be kavos... aš zombis kol jos neišgeriu. Luety reikia tau geros statinės ar kt lempos mezgimui... Aš jau informavau MB , kad po remonto man tokios reiks. Dabar tenka megzti sūnaus kambaryje jei reikia labai gero apšvietimo. Ten prie sofos yra labai puiki sieninė lemputė. Ne operacinė, bet labai nebloga.</p>

Dusia,turiu as labai gera lempa mezgimui su reguliuojamu kampu,galiu apsisviest kaip noriu,kada noriu,bet MB miega tame kambaryje ir nenoriu jo budint,as tai naktibalda.Be to ,tokia lemoa yra ir kt,kambaryje,bet man ten nesmagu megzt,langas kiek aukstokai nuo grindu,nera to jaukumo.Tai palandziau po kompa,zinias paskaiciau,laiskus patikrinau,laikas greit bega.
Einu prancuzaitei megzt pirstines ir kojines.Uzsakymas.
Tiesa,Dusia,rekomenduoju Hiya Hiya virbalus.Gavau savo,negaliu paleist is ranku,pirksiu daugiau.Labai lengvi,smailumas pats tas,nera astrus,o tiesiog puikus kabint aki,valas elastingas ,nesilamdantis,lengvuciau,lengvuciai,atrodo tokie trapus is to lengvumo,bet istiesu labai stiprus.Tikrai nenusivyliau.Ko gero paaukosiu rinkiniui pinigeliu,nes geri irankiai lemia lengvesni darba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 25 rugsėjo 2022 - 12:42

Pou čia iš filmo apie tą ikra...

Aš sumalsiu pomidorus, kad nereikėtų lupti, kitą gėrį paliksiu cielą. Ty gabalais pjaustytą.  Skonis po kokių 2 savaičių būna tikras. Paprastai pagerėja . Bent tokia mano patirtis.

Atsakyti