Ingrida, tikrai žinau, kad kamanės žemėj lizdus suka.
Gal ryt į savo šabakštynus įkišiu nosį. Sode šilbaravykiai neauga, baravykai ir raudonviršiai tik. Bet vyras sakė, kad siaubingai sausa miške.
O dėl vapsvų, tai taip. Pas mane šiltnamį medinis karkasas. Kasmet pradeda iš pradžių graužt, vėliau lipdyt, vyras gelbėja mane nuo jų.
Esu daigojusi tokį lizdą, bo man jauną bičių šeimelę nužudė. Gyveno po aviliu žemėje. O aš sudariau šeimelę , įdaviau mamka ir išvažiavau atostogauti savaitei . O kad po avilių bl***s gyvena nemačiau .
Teko vakare miltukų į vapsvų lizdą ir ATA joms buvo .
Kiaunė gražus gyvulys. Ir peles medžioja. Esu sutikusi pas save ...
Buvau užlipus grybaudama - samanose buvo, nepastebėjau. Gyvenime taip neskuodžiau.. bet kojoms kliuvo gerokai.
Papildyta:
Saintlina pasiūtų korius . Vašką išskiria tam tikros bičių liaukos .
Senais laikais kol nebuvo sugalvoję rėmų taip ir medų atimdavo - išpjauna su koriu ir tiek .
Aha, tikrai gi anksčiau iš drevių medų traukdavo. Bet kad bičių liaukos vašką išskiria, nesu girdėjus jatau, kaip įdomu, kaip jos ten atsirenka ką išskirt - kada pienelį, kada vašką koks sudėtingas gyvūnas atrodytų paprasta bitė
Einu pagooglinsiu dar kas yr pikis ir bičių duonelė, tai visai nemokša pasijutau
Na žinokite kas antrą dieną skinu mažutes dar braškes.Ne remontantinės tikrai,bet sudurniavo.Pilnos dar uogų.Matysime kaip kitais metais bus?
Garinu sklyvas,gaunasi tokios senovinės sultys s megkotju.
Geras tas mūsų kaiminis katinas. Atvažuojam, pusė pelės ant laiptų, paukščio išnaros ant kiemo... iš bado numirsiu. Pasirūpina manimi... Negalima tokio į butą.
Ingrida faunos Tavo braškės.
Labas rytas.
Pas mane irgi jau apsigyveno kaimynų katinas.Ten niekas valgyti neduoda,tai dabar trinasi į mane,lenda kartais įkyriai po kojomis.Eini,bijai nuspirti,nu tiek reikalauja dėmesio.
Koms gražus rytas šiandien bet šalnos būta. Ir stiprios.
aciu,Ingrida,uz kava.O kodel tie sausainiai porcijom suristi? As ir taip ju neimsiu
Pas mus si ryta ramu,saules ner,visa nakti lijo,bet gausiai,kuom dziaugiuosi,12 silumos.
Atskrenda brolio dukra su vyru,bus smagu paplepet.
Labos,
Gal medžioklis mano katinas papuolė? Negirdėjau pelės graužiant namuose ir burokėliai darže visi sveiki. Dar nuodų nedėjau pelėms. O galvojau , kad visai žioplas. Medžioti nemoka.
Saintlina ir pratybos vyksta , kiek žinau. Ne tik paroda... parodai gražesnius tankiukus parenka? Nors nežinau tik taip galvoju.
O jau Tavo nuotraukos gražumas FB Tobulas šuo su laiminga šeimininke Surinkau vakar cukinijas ir moliūgus. Jaučiau , kad šalna ateina. Labai jau giedras vakaras buvo.
Gražus šeštadienio
Užpilsiu jus uogomis.Daržovių daug neauginu,bet jau uogomis džaiugiuosi.Užsiveisiau geltonų aviečių,džiaugiuosi saldesnės nei raudonos ir didesnės.Didinsiu jas.
As irgi grozejausi Saintlinos nuotrauka su Lesiu Fb.Tobula.Kokie judu abu laimingi.
Ingrida turejau geltonu viena kupsta,bet isnyko.Sakau,gal jos lepesnes?Brolis buvo atvezes isiveisimui.Neber.