Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Tai as irgi renku dervas,cia tai figu ir slyvu biggrin.gif Labai vaistingas daiktas.
Jo siaip tai pagyvene vapsvu liz\dai tai tokie i tualetini popieriu tampa panasus biggrin.gif
Beje kita savaite planuojamas toks saules aktyvumas didelis.Siaip jau ir vakar buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 23 rugsėjo 2022 - 10:44

Ingrida, tikrai žinau, kad kamanės žemėj lizdus suka.

Gal ryt į savo šabakštynus įkišiu nosį. Sode šilbaravykiai neauga, baravykai ir raudonviršiai tik. Bet vyras sakė, kad siaubingai sausa miške.

O dėl vapsvų, tai taip. Pas mane šiltnamį medinis karkasas. Kasmet pradeda iš pradžių graužt, vėliau lipdyt, vyras gelbėja mane nuo jų.

Atsakyti
Ingrida gyvena vapsvos žemėje .
Esu daigojusi tokį lizdą, bo man jauną bičių šeimelę nužudė. Gyveno po aviliu žemėje. O aš sudariau šeimelę , įdaviau mamka ir išvažiavau atostogauti savaitei . O kad po avilių bl***s gyvena nemačiau .
Teko vakare miltukų į vapsvų lizdą ir ATA joms buvo .
Kiaunė gražus gyvulys. Ir peles medžioja. Esu sutikusi pas save ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 23 rugsėjo 2022 - 11:47
QUOTE(IngridaB @ 2022 09 23, 10:41)
Vakar miške mačiau vapsvų duobę žemėje.Pagalvojau užlipus kažin ar smagu būtų? bigsmile.gif

Buvau užlipus grybaudama - samanose buvo, nepastebėjau. Gyvenime taip neskuodžiau.. bet kojoms kliuvo gerokai.
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2022 09 23, 10:38)
Nėr už ką smile.gif
Saintlina pasiūtų  korius . Vašką išskiria tam tikros bičių liaukos .
Senais laikais kol nebuvo sugalvoję rėmų taip ir medų atimdavo - išpjauna su koriu ir tiek .

Aha, tikrai gi anksčiau iš drevių medų traukdavo. Bet kad bičių liaukos vašką išskiria, nesu girdėjus bigsmile.gif jatau, kaip įdomu, kaip jos ten atsirenka ką išskirt - kada pienelį, kada vašką bigsmile.gif koks sudėtingas gyvūnas atrodytų paprasta bitė bigsmile.gif
Einu pagooglinsiu dar kas yr pikis ir bičių duonelė, tai visai nemokša pasijutau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 23 rugsėjo 2022 - 14:22
https://talpix.lt/u/dRBv45g
Na žinokite kas antrą dieną skinu mažutes dar braškes.Ne remontantinės tikrai,bet sudurniavo.Pilnos dar uogų.Matysime kaip kitais metais bus? bigsmile.gif

Garinu sklyvas,gaunasi tokios senovinės sultys s megkotju. biggrin.gif
Atsakyti

Geras tas mūsų kaiminis katinas. Atvažuojam, pusė pelės ant laiptų, paukščio išnaros ant kiemo... iš bado numirsiu. Pasirūpina manimi... Negalima tokio į butą.

Ingrida faunos Tavo braškės.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Pas mane irgi jau apsigyveno kaimynų katinas.Ten niekas valgyti neduoda,tai dabar trinasi į mane,lenda kartais įkyriai po kojomis.Eini,bijai nuspirti,nu tiek reikalauja dėmesio. mirksiukas.gif
Atsakyti
Dusia, paaiškėjo kur tankukai važiavo - Vilniuj karinės technikos parodomasis renginys.

Koms gražus rytas šiandien wub.gif bet šalnos būta. Ir stiprios.
Atsakyti
Labas rytas,
aciu,Ingrida,uz kava.O kodel tie sausainiai porcijom suristi? biggrin.gif biggrin.gif As ir taip ju neimsiu biggrin.gif biggrin.gif
Pas mus si ryta ramu,saules ner,visa nakti lijo,bet gausiai,kuom dziaugiuosi,12 silumos.
Atskrenda brolio dukra su vyru,bus smagu paplepet.
Atsakyti

Labos, 

Gal medžioklis mano katinas  papuolė? Negirdėjau pelės graužiant namuose ir burokėliai darže visi sveiki.  Dar nuodų nedėjau pelėms. O galvojau , kad visai žioplas.  Medžioti nemoka.

Saintlina ir pratybos vyksta , kiek žinau.  Ne tik paroda...  parodai gražesnius tankiukus parenka? Nors nežinau tik taip galvoju.

O jau Tavo nuotraukos gražumas FB :4u: Tobulas šuo su laiminga šeimininke :4u:  Surinkau vakar cukinijas ir moliūgus. Jaučiau  , kad šalna ateina. Labai jau giedras vakaras buvo.

Gražus šeštadienio :4u:​ 

Atsakyti
https://talpix.lt/u/roGKZGb
Užpilsiu jus uogomis.Daržovių daug neauginu,bet jau uogomis džaiugiuosi.Užsiveisiau geltonų aviečių,džiaugiuosi saldesnės nei raudonos ir didesnės.Didinsiu jas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 09 24, 08:16)
<p>Labos, </p><p>Gal medžioklis mano katinas  papuolė? Negirdėjau pelės graužiant namuose ir burokėliai darže visi sveiki.  Dar nuodų nedėjau pelėms. O galvojau , kad visai žioplas.  Medžioti nemoka.</p><p>Saintlina ir pratybos vyksta , kiek žinau.  Ne tik paroda...  parodai gražesnius tankiukus parenka? Nors nežinau tik taip galvoju.</p><p>O jau Tavo nuotraukos gražumas FB 4u.gif Tobulas šuo su laiminga šeimininke 4u.gif  Surinkau vakar cukinijas ir moliūgus. Jaučiau  , kad šalna ateina. Labai jau giedras vakaras buvo.</p><p>Gražus šeštadienio 4u.gif​ </p><p></p>

As irgi grozejausi Saintlinos nuotrauka su Lesiu Fb.Tobula.Kokie judu abu laimingi. 4u.gif 4u.gif
Ingrida turejau geltonu viena kupsta,bet isnyko.Sakau,gal jos lepesnes?Brolis buvo atvezes isiveisimui.Neber. unsure.gif
Atsakyti