Pou - tai tik imi virbalus ir pradedi ! Ir spintoje turėsi vietos ( naujiems siūlams ), ir meditacijos kelias valandas !
Luety apie dabartinį karą aišku vienas dalykas - kas ką užpuolė .
O kodėl - 1 000 versijų .
Paskutinė mano girdėta ir labai gražiai išdėliota versija buvo Kinijos linija. Įdomi ...
QUOTE(Dusia37 @ 2022 09 22, 10:51)
Saintlina, Suvalkų koridorius yra geografija... Nieko čia nepakeisi . NATO pajėgumai smarkiai didinami ir Lietuvoje .
Kartais labai gerai pavyksta, kartais nelabai ... Jei žymėta tai bėdos nėra.
Kartais labai gerai pavyksta, kartais nelabai ... Jei žymėta tai bėdos nėra.
tai geografija, žinia. Bet kažkaip gal jį saugoti galima? Na, nežinau - jeigu jį fiziškai užimti galima, tai gal fiziškai ir ginti galima? Na, yr gudresnių galvų už mano. Tik norėjau pasakyti, kad jei anksčiau tikrai taip ir būtų buvę - gal sureaguos per kelis mėn, gal bandys atsiimt, o greičiausiai ir ne, nes ką čia dėl tokios mažos šalies rizikuosi dideliu karu. Tai dabar situacija vis dėlto pasileitė ir turėtų jau elgtis kitaip.
O kaip pažymima bitė?
QUOTE(Dusia37 @ 2022 09 22, 11:17)
Paskutinė mano girdėta ir labai gražiai išdėliota versija buvo Kinijos linija. Įdomi ...
šitą versija ir aš trumpai girdėjau. Bet nežinau ar tikiu. Kinija išloš, be abejo. Bet ji ir taip ten gauna ką nori, ir be karo.
Bet tai ar reik čia to tūkstančio versijų? Ne Ukrainą pirmą gi puola. Buvo prieš tai Gruzija, Čečėnija ir t.t. Galų gale mes patys gi dar nepamiršom prosenelių Sibire. Tai kam tų sąmokslo teorijų ieškot..
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2022 09 22, 11:02)
Saintlina, mano vyras blynus kas antrą dieną galėtų valgyt. Bet kas iš to, jei suvalgęs jų 20 vnt., po valandos jau neršia vėl ko nors valgyt.
ir - net neabejoju - kūdas kaip šakalys
Na va, susidarėm kelionės maršrutą pagaliau Šiaurės Lietuva vis dėlto liko kitam kartui, nes mergos pasiilgo jūūūūros Važiuosim per Šiaulius (Burbiškio dvarą) ir Plungę (Plungės dvarą) į Palangą, tuomet per Pamario kraštą (Šilutė, Mingė, Rusnė ir kiek spėsim) į Tauragę, tuomet per kairiąją nematytąją Nemuno pusę (Zyplių, Gelgaudiškių, Jurbarko, Panemunės dvarus ir pilis) iki Birštono. Maždaug taip.
Bitės nežymimos , tik mamos. Markeriu. Spalva nuo metų priklauso - yra susitarimai .
Pamatai tokią mamką ir žinai kad 2022 metų . Ilgiau 5 metų negyvena. Pačios bitės pakeičia seną motinėlę .
Kiek aš žinau apie armiją , tai Baltijos šalyse nėra dislokuojami puolamieji ginklai . Tik visokie tankiukai ir tt gynybai .
Šiaip tai NATO išdūrė Rusiją, buvo susitarimas kad Baltijos šalys nebus NATO ... Pasinaudojo silpnumu, buvo toks laikas, kai Rusija neturėjo balso .
Pamatai tokią mamką ir žinai kad 2022 metų . Ilgiau 5 metų negyvena. Pačios bitės pakeičia seną motinėlę .
Kiek aš žinau apie armiją , tai Baltijos šalyse nėra dislokuojami puolamieji ginklai . Tik visokie tankiukai ir tt gynybai .
Šiaip tai NATO išdūrė Rusiją, buvo susitarimas kad Baltijos šalys nebus NATO ... Pasinaudojo silpnumu, buvo toks laikas, kai Rusija neturėjo balso .
Jei lektuvai is musu kyla,kaz\kas buvo laivais atvez\ta is ukrainos,reiskia ir ne vien pigus grudai(vietiniai fermeriai jau protestavo)tai kaz\kur leisis.Jeigu ju turinys nusileis Lietuvoje ,tai ir gins jus tas nato.O jei ne ,gins ten kur nusileis.
Jus emocijom vadovaujates, o is tiesu nieko asmenisko,tik verslas
Tai ir nera ta lietuva joks nato.Kursiu nerijoje sienos nera,gali visi vaiksciot kiek sirdis geidz\ia,o kad nato nuo baltarusijos jokios fiz\ines ir saugomos sienos neturi ,tik pradejus eit negrams paaiskejo.Sakau ,tik be bangavimu ir susukimu
Jus emocijom vadovaujates, o is tiesu nieko asmenisko,tik verslas
Tai ir nera ta lietuva joks nato.Kursiu nerijoje sienos nera,gali visi vaiksciot kiek sirdis geidz\ia,o kad nato nuo baltarusijos jokios fiz\ines ir saugomos sienos neturi ,tik pradejus eit negrams paaiskejo.Sakau ,tik be bangavimu ir susukimu
Laba
Gyva dar šiaip kažkaip neturiu ką ir parašyti... aha aš ir neturiu matyk toks etapas labai noriu kur šilta atsibodo iki pat panagių daržai, sodai ir t.t. noriu į turkus ... Sveikata po tyrimų paliko stebėti ... liepė laukti kol kas išlys nes CRB vistiek padidintas... et viskas gerai
Niu mergai jūs duodate su tais mezgimais bet jeigu aš paimsiu kada virbalus ... jaučiu rimtai būsiu nušokusi nors žinau nesakyk op... taip pat kaip katės gyvenime neturėsiu o dabar ir ne tik namie bet ir sode... o tiesa kaip Dusia tavo kaimietukas? kelias dienas turėjome 4 kačiukus matyt katė buvo atvedusi o grožis o mielybė ... bet negavę ėdesio išbėgo ir ačiū die
QUOTE(Dusia37 @ 2022 09 22, 11:17)
Muka kuo gyva ? Kaip sveikatos ?
Gyva dar šiaip kažkaip neturiu ką ir parašyti... aha aš ir neturiu matyk toks etapas labai noriu kur šilta atsibodo iki pat panagių daržai, sodai ir t.t. noriu į turkus ... Sveikata po tyrimų paliko stebėti ... liepė laukti kol kas išlys nes CRB vistiek padidintas... et viskas gerai
Niu mergai jūs duodate su tais mezgimais bet jeigu aš paimsiu kada virbalus ... jaučiu rimtai būsiu nušokusi nors žinau nesakyk op... taip pat kaip katės gyvenime neturėsiu o dabar ir ne tik namie bet ir sode... o tiesa kaip Dusia tavo kaimietukas? kelias dienas turėjome 4 kačiukus matyt katė buvo atvedusi o grožis o mielybė ... bet negavę ėdesio išbėgo ir ačiū die
QUOTE(Dusia37 @ 2022 09 22, 12:07)
Bitės nežymimos , tik mamos. Markeriu. Spalva nuo metų priklauso - yra susitarimai .
Kaip įdomu ir laikosi tas markeris tiek metų.. O tai kažkas veisia būtent motinėles?
Tai puolamųjų ir nereik gi. Gynybinių reik, priešraketinių turbūt jau, pavyzdį matant. O šiaip ana šalis tikrai ne ta, kuri būtų išdurta nabagė Na, mums dabartinėje situacijoje tikrai geriau priklausyti kitai pusei, manyčiau.
Saintlina, kažkaip tos pilys prie Nemuno keistai pas tave išdėliotos. Ir iš vienos pusės, ir iš kitos.
AA bus kaip bus , yra kaip yra...
Emocijos tada kai stovi šalia galingos karinės technikos. Toks juodc ir mažiutis jautiesi .
Na**tokia techika kuri tik žudo ? Mano moteriška prigimtis nesupranta...
Saitlina - markeris akrilinis. Negidėjusi kad nusitrintų .
Apie mamas : taip jas veisia. Yra mamų augintojai .
Kažkur kalnuose arba saloj išgrynina linija, lietuvai brangiai nusiperka tokią gryną motinėlę ir jos dukras pardavinėja . Dar kitas varinatas dirbtinis apvaisinimas . Tokia grynaveislė motinėlė kainuoja nuo kelių šimtų ir daugiau .
Kaip augina mamos Lietuvoje ? Tos brangios mamos 3 dienų kiaušinėliai yra perkeliami į motinines akeles ir jos atiduodamos šeimai " auklei " ty be mamos.
Kažkas tokio :
Išsiritusias kuo skubiau įduoda į šeimeles. Nes kažkelintą ten dieną po gimimo jos turi išskristi iš avilio ir apsivaisinti su krūva tranų 20-50? Skridamos ore. Tranas PoTo miršta.
Po kelių savaičių patikrina šeimelę, jei perai geri - tokią mamą galima parduoti .
Darbo yra...
Lietuvoj yra kelios bičių rasės:
karnika ,
italės,
kaukazo ,
Vietinės.
Buckfast (bakfasto) - yra ne rūšis , kryžminimo rezultatas. Labai geros, darbščios, nepiktos . Tik jei nesužiūrėsi kažkelintoj dukroj gali išlysti piktumo genas ( afrikinė bitė )
Nesu turėjusi kaukazinių bičių . Joms reikia gulstinio avilio ... specifika.
Italės nepatiko , buckfast geros ... karnika biški deficitas mamos. Rudeniop kai aš sugalvoju keisti sunku gauti . Italių bele kiek visi turi jau antri metai .
Emocijos tada kai stovi šalia galingos karinės technikos. Toks juodc ir mažiutis jautiesi .
Na**tokia techika kuri tik žudo ? Mano moteriška prigimtis nesupranta...
Saitlina - markeris akrilinis. Negidėjusi kad nusitrintų .
Apie mamas : taip jas veisia. Yra mamų augintojai .
Kažkur kalnuose arba saloj išgrynina linija, lietuvai brangiai nusiperka tokią gryną motinėlę ir jos dukras pardavinėja . Dar kitas varinatas dirbtinis apvaisinimas . Tokia grynaveislė motinėlė kainuoja nuo kelių šimtų ir daugiau .
Kaip augina mamos Lietuvoje ? Tos brangios mamos 3 dienų kiaušinėliai yra perkeliami į motinines akeles ir jos atiduodamos šeimai " auklei " ty be mamos.
Kažkas tokio :
Išsiritusias kuo skubiau įduoda į šeimeles. Nes kažkelintą ten dieną po gimimo jos turi išskristi iš avilio ir apsivaisinti su krūva tranų 20-50? Skridamos ore. Tranas PoTo miršta.
Po kelių savaičių patikrina šeimelę, jei perai geri - tokią mamą galima parduoti .
Darbo yra...
Lietuvoj yra kelios bičių rasės:
karnika ,
italės,
kaukazo ,
Vietinės.
Buckfast (bakfasto) - yra ne rūšis , kryžminimo rezultatas. Labai geros, darbščios, nepiktos . Tik jei nesužiūrėsi kažkelintoj dukroj gali išlysti piktumo genas ( afrikinė bitė )
Nesu turėjusi kaukazinių bičių . Joms reikia gulstinio avilio ... specifika.
Italės nepatiko , buckfast geros ... karnika biški deficitas mamos. Rudeniop kai aš sugalvoju keisti sunku gauti . Italių bele kiek visi turi jau antri metai .
Oho, kokia aukštoji matematika.
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 09 22, 14:14)
Bandau isivaiz\duot ,kaip vyksta biciu dirbtinis apvaisinimas ore su keletu tranu
AA yra žmonės nufilmavę. Jei rasiu būtinai įdėsiu . Skrenda mamka ir būrys tranų iš paskos. Tranai mama užuodžia už 8 km ir tiek skrenda jos ieškodami ... PS natūrali atranka , tik stiprūs paveja mamą . Reikia skristi greitai , jei nori savo genus perduoti