Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Pou @ 2022 09 22, 09:57)
<p>Dusia, o kodėl okupantų? Žodis "sąjungininkų" netinka?</p><p></p><p>Saintlina, pritariu tau.</p><p></p><p>Skani slyvienė gavosi. Ilgiau pakaitinau, nugarinau, tai tokia tirštoka gavosi.</p>

Sąjunginkų kariuomenė svetimoj šaly ? Iš principo tas pats... Svetima kariuomenė mano šalyje. Truputėlis šypsenos 4u.gif
Muka kuo gyva ? Kaip sveikatos ?
Atsakyti
Labas rytas,

kava ruke ,ne man,iskart dregme lenda i kaulus,paziurejus.
Ingrida,kojines labai grazios,o spalvos kokios ryskios. thumbup.gif
Pagal mane tos visos kariuomenes tik del akiu.Valdzios zaidimai.WWIII didziausia gresme paskelbus mobilizacija ir Putino kalba,kad mes nejuokaujam nemaloni labai.Bet...
Dusia,kai gausiu Hiya Hiya,pasakysiu ar smagus,nors as mezgu gana tampriai,tai man smailas galas patinka.
Einu paziuret,kurie geresni CHIAOGOO ar HIYA HIYA.APsiniauke 9.Miegojau,kaip kudikis iki 4,50.Po to nejo uzmigt ilgai,o ryte atsikelt nejo,kazkoksm oras ,traukiantis i lova,toks,kaip Ingridos foto miske.

Dusia,yra pas mus pardese virbalu,bet labai mazai ir PONI firmos,su paprasta zilka,kokiu as nekenciu.Kitokiu nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 22 rugsėjo 2022 - 09:21
Luety supratau apie virbalus . Aš pirkau LT , nes kaina skyrėsi gal 2 EUR . Viena lietuvaitė , kurios mezginai man gražūs ir kurios pamokas pirkau jais mezga.
Labai laukiu Tavo atsiliepimų.
Norėčiau megzti tampriai ... Pavyksta , kai save kontroliuoju. Pagal mano mezgimą tai reiktų megzti tik kašmyrą ir mocherą . Ten reikia laisvumo .
Apie armija tai negalvoju , bet tai mano nuomonė ax.gif
Vieta kur mamų vaikai gali patapti žudikais arba patys žūti . Viskas baisu ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 09 22, 08:43)
Luety supratau apie virbalus . Aš pirkau LT , nes kaina skyrėsi gal 2 EUR .  Viena lietuvaitė , kurios mezginai man gražūs ir kurios pamokas pirkau jais mezga.
Labai laukiu Tavo atsiliepimų.
Norėčiau megzti tampriai ... Pavyksta , kai save kontroliuoju.  Pagal mano mezgimą tai reiktų megzti tik kašmyrą ir mocherą . Ten reikia laisvumo .
Apie armija tai negalvoju , bet tai mano nuomonė  ax.gif 
Vieta kur mamų vaikai gali patapti žudikais arba patys žūti . Viskas baisu ...

Perziurejau internetines pardes,ebay,tai ChiaoGo labai brangus.Pagrinde siuntimas is Germany arba Australija,dar uz siuntima.Vieni virbalai su valu man reikiamo ilgio ir storio £13 su kapeikom.Palauksiu kol praturtesiu.Brangu.
Svajone turet musu mieste analogiska siulu ir mezgimo reikmenu parde,kur butu ne tik UK gamybos isulu,bet ir italisku,turkisku.Neisileidzia jie i savo rinka,o ir paklausa manau nera didele,mazai angliokiu bemoka megzt.
Atsakyti

Sąjunginkų kariuomenė svetimoj šaly ? Iš principo tas pats... Svetima kariuomenė mano šalyje. Truputėlis šypsenos 4u.gif
Muka kuo gyva ? Kaip sveikatos ?

Dėl to ji ir sąjungininkų. Jei būtų savoj šaly, tai būtų tiesiog tos šalies karinės pajėgos. Tad visai ne tas pats. 

Va rusų kariuomenė Luhanske, save vadino gynėjais, sąjungininkais, kai buvo okupantai. Man patinka vadinti tikrais vardais  :4u:  Napyk  :wub: 

Galvoju, lygiai gražiai šalio nenusimegsiu, atpratusios rankos. Kaži koks lengvas kiauraraštis tiktų? 

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 09 22, 08:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Dusia37" data-cid="72994670" data-time="1663831062"><div><p>Sąjunginkų kariuomenė svetimoj šaly ? Iš principo tas pats... Svetima kariuomenė mano šalyje. Truputėlis šypsenos vartotojo įkelta nuotrauka
Muka kuo gyva ? Kaip sveikatos ?</p></div></blockquote><p>Dėl to ji ir sąjungininkų. Jei būtų savoj šaly, tai būtų tiesiog tos šalies karinės pajėgos. Tad visai ne tas pats. </p><p>Va rusų kariuomenė Luhanske, save vadino gynėjais, sąjungininkais, kai buvo okupantai. Man patinka vadinti tikrais vardais  4u.gif  Napyk  wub.gif </p><p></p><p>Galvoju, lygiai gražiai šalio nenusimegsiu, atpratusios rankos. Kaži koks lengvas kiauraraštis tiktų? </p><p></p>

Pou,o tu galvoji,kad tu 100% viska supranti apie si kara?Siap sau,retorinis klausimas?
Atsakyti
Pou suvesk Шарф с ажуром YouTube.gal kažką išsirinksi ... sugundėm mezgimu mirksiukas.gif
Elementarus ...
https://www.youtube....nel=SvetlanaTim
Jei platus gal ir gražu ?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 09 22, 08:28)
Aukso kasyklos būtų , vis tiek Suvalkų koridorius yra neapginamas. Tik išvaduojamas? Po dviejų mėnesių  pagal oficialų planą . Aš tokias ataskaitas skaičiau, visos jos parašytos buvo mus priimant į NATO ...

Garsas, technikos dydis ir tt man saugumo nesuteikia . Nors turėtų ?
Kol iš arti nepamatai nesupranti kaip tai baisu ...

gal dabartinėje situacijoje rimčiau į tai žiūrėtų? Gal ir pakoreguos ką nors. Iki šio laiko vis dėlto dideli pasikeitimai geopolitinėj situacijoj įvyko.

Ne, ir man nesuteikia. Man labai baisu pasidaro.
Į Vilniaus pusę jei važiavo, tai gal į Rūdininkų poligoną? Turim netoliese tokį.
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2022 09 22, 08:57)
Skani slyvienė gavosi. Ilgiau pakaitinau, nugarinau, tai tokia tirštoka gavosi.

man slyvienė irgi skani. Bet kol verdu )) Man gal visos uogienės skanios kai verda. O paskui aš jų nenoriu smile.gif na, arba kaip tu sakai - kokį kartą į metus su blynais smile.gif
Atsakyti
Luety - na 13 pinigų gal nėra brangu jei tirkai geri ir patogūs. Kiek kojinių reikia numegzti , kad tiek uždirbtumei ?
Aš pvz bitėms keičiu motinas ...18 pinigų - kaip ir brangu . Skaičiuojant medumi - 3 kg medaus. Jei viskas gerai - man atsipirks kitais metais ir iš avilio gausiu ne 20 kg medaus, o 60?
Visada yra brangiau pirkti kokybišką daiktą, bet... dažnai sutaupai . Nes ilgiau tarnauja ax.gif

Pou aš esu visai antikarinė ... Svetima kariuomenė yra svetima. Norėčiau gyventi toakiame pasaulyje kur jos nereiktų . Jei tie pinigai būtų atiduodami mokslui, tyrinėjimams gydymui ... o ne vyrų žaidimams.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 09 22, 10:09)
Pou,o tu galvoji,kad tu 100% viska supranti apie si kara?Siap sau,retorinis klausimas?

o ko čia nesuprast? Yra šalis agresorė ir yra šalis, kurią puola.
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2022 09 22, 10:25)
Aš pvz bitėms keičiu motinas ...

Svetima kariuomenė yra svetima. Norėčiau gyventi toakiame pasaulyje kur jos nereiktų . Jei tie pinigai būtų atiduodami mokslui, tyrinėjimams gydymui ...  o ne vyrų žaidimams.

o kaip tu jas ten randi?

net neutralioji Šveicarija savo kariuomenę turi smile.gif Gerai būtų, kad jos nereiktų. Bet va vis iškyla kas nors, kuriam vis ko nors mažai..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 09 22, 11:23)
gal dabartinėje situacijoje rimčiau į tai žiūrėtų? Gal ir pakoreguos ką nors. Iki šio laiko vis dėlto dideli pasikeitimai geopolitinėj situacijoj įvyko.

Saintlina, Suvalkų koridorius yra geografija... Nieko čia nepakeisi . NATO pajėgumai smarkiai didinami ir Lietuvoje . Tiek žinau Per paskutinį Ramštainą padidino finansavimą ir Lietuvai ... Girdėjau taip , Bačiulis džiaugėsi .

Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2022 09 22, 11:30)

o kaip tu jas ten randi?

Kartais labai gerai pavyksta, kartais nelabai ... Jei žymėta tai bėdos nėra.
Jei nežymėta, ir nesiseka rasti, o reikia pakeisti elgiuosi žiauriai - imu korius, kratau ir ieškau. Už keliu metrų pasikloju paklodę. Vizualiai tai labai skiriasi nuo paprastų bičių . Reikėtų įsitaisyti koštuvą ... Arba nerandu arba kaina koštuvo kosminė .

Atsakyti

100 proc. niekas nežino niekada.

Bet esminiai dalykai daugeliui suvokiami.

Dusia, nusipirkau pilką striukytę/ paltuką. Ir gražius siūlus turiu jau penkmetį. Reiktų juos gal paverst nešiojama nauda, o ne stalčiuj gulinčiais.

Ačiū 😘

Daugumoj visi mes pacifistai, bet kaip istorija rodo, karo metu netralumą išlaikyt dažniausiai sunku.

Čia žinai, kaip išplauni laiptinę, vienas kaimynas pasidžiaugs, pasisiūlys kitąkart pats išplauti, kitas praeidamas nusispjaus ironiškai.

Saintlina, mano vyras blynus kas antrą dieną galėtų valgyt. Bet kas iš to, jei suvalgęs jų 20 vnt., po valandos jau neršia vėl ko nors valgyt.

Močiutė darydavo labai skanius sūrius, su jais slyvienė būdavo labai skanus užkandis. Arba su namine varške.

Atsakyti