Sąjunginkų kariuomenė svetimoj šaly ? Iš principo tas pats... Svetima kariuomenė mano šalyje. Truputėlis šypsenos
Muka kuo gyva ? Kaip sveikatos ?
Sąjunginkų kariuomenė svetimoj šaly ? Iš principo tas pats... Svetima kariuomenė mano šalyje. Truputėlis šypsenos
Muka kuo gyva ? Kaip sveikatos ?
Dėl to ji ir sąjungininkų. Jei būtų savoj šaly, tai būtų tiesiog tos šalies karinės pajėgos. Tad visai ne tas pats.
Va rusų kariuomenė Luhanske, save vadino gynėjais, sąjungininkais, kai buvo okupantai. Man patinka vadinti tikrais vardais Napyk
Galvoju, lygiai gražiai šalio nenusimegsiu, atpratusios rankos. Kaži koks lengvas kiauraraštis tiktų?
Pou,o tu galvoji,kad tu 100% viska supranti apie si kara?Siap sau,retorinis klausimas?
100 proc. niekas nežino niekada.
Bet esminiai dalykai daugeliui suvokiami.
Dusia, nusipirkau pilką striukytę/ paltuką. Ir gražius siūlus turiu jau penkmetį. Reiktų juos gal paverst nešiojama nauda, o ne stalčiuj gulinčiais.
Ačiū 😘
Daugumoj visi mes pacifistai, bet kaip istorija rodo, karo metu netralumą išlaikyt dažniausiai sunku.
Čia žinai, kaip išplauni laiptinę, vienas kaimynas pasidžiaugs, pasisiūlys kitąkart pats išplauti, kitas praeidamas nusispjaus ironiškai.
Saintlina, mano vyras blynus kas antrą dieną galėtų valgyt. Bet kas iš to, jei suvalgęs jų 20 vnt., po valandos jau neršia vėl ko nors valgyt.
Močiutė darydavo labai skanius sūrius, su jais slyvienė būdavo labai skanus užkandis. Arba su namine varške.