Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Muka @ 2022 03 17, 09:51)

aha netikiu bet šansas antras gali būti suteikiamas. nuėmęs cepiu nuo krūtinės nepagydė ....
Garliavinis pasiūlė Blanck Valnut .... o aš tik sugėrusi buvau....

O gal antraip ? Šansas suteikiamas Tau ?
O tas TIK SUGĖRIAU buvo suveikęs 100 pr ?

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 17, 11:11)
O gal antraip ? Šansas suteikiamas Tau ?
O tas TIK SUGĖRIAU  buvo suveikęs 100 pr ?

na pagal visas taisykles faktas šansas ir man.
Sugėrusi ir dar vermox ant viršaus... ai žodžiu džiaugiuosi kad kažkam suveikia 4u.gif
Atsakyti
Vermox? Kirminu isitaiset?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 17, 08:20)
Aš už šunų , kačių sterilizavimą ir kastravimą . Dėl jų pačių sveikatos . 

Mano organizmui geriausia  nevalgyt vakarienės. Tada miegu gerai . Atsikeliu pailsėjusi . Ir svoris pamažu byra...

dabar jau pradedama kalbėti, kad ne vien pliusai ta sterilizacija. Savo kates sterilizavau. Bet šuns tikrai nekastruosiu. Na, nebent kokios medicininės priežastys iškiltų. Būtent šitai veislei kyla didelių problemų po tokių operacijų. Turbūt ne tik šitai, bet domėjausi ir skaičiau būtent apie šitą.

Aš visad miegu kaip kūdikis, galiu kiek noriu ir ko noriu priėst nors ir pusvalandį prieš einant miegot )) Vos galva ant pagalvės- manęs nebėr. Pas mane lemiamas faktorius ne maistas, o judėjimas ir tai, kad keliuosi labai anksti. Bet svoris nekrenta ))) nu ale čia tai aišku, kad būtent maistas kaltas smile.gif

AA, šunį parodyk!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 17 kovo 2022 - 10:39
QUOTE(Muka @ 2022 03 17, 10:19)
na pagal visas taisykles faktas šansas ir man.
Sugėrusi ir dar vermox ant viršaus... ai žodžiu džiaugiuosi kad kažkam suveikia  4u.gif

Brangioji, tu nori kad kažkas mosteltu stebuklinga lazdele ir būtumei sveika ... Man suveikia , nes kaip pati žinai aš pati daug darau ax.gif Šereiva padeda tiek , kad nuima skausmą , o visą kitą turiu padaryti pati . Vakar su trenere pasitarėm ir 10 min dariau tempimo pratimus kojoms po sporto . Nes tas kojos raumuo kuris buvo įtemptas labai skaudėjo jį atlaisvinus. Šiandien žymiai lengviau ... o galėjau sėdėti ant sofos ir pykti ir save įtikinėti - nepadėjo .
O gal ir nepadėjo ? Matysiu po dviejų savaičių ...
Man padeda Manualinė Terapija tiek , kad kažkiek atstato kaulų raumenų gamyklinius parametrus , kiek galima mano metuose ... Tada ir mankštos veikia . Jei kojos vienodo ilgio vaikštai teisingiau .
Viskas , baigiau ...
Neprimetu niekam savo nuomonės .
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2022 03 17, 10:35)
dabar jau pradedama kalbėti, kad ne vien pliusai ta sterilizacija. Savo kates sterilizavau. Bet šuns tikrai nekastruosiu. Na, nebent kokios medicininės priežastys iškiltų. Būtent šitai veislei kyla didelių problemų po tokių operacijų. Turbūt ne šitai, bet domėjausi ir skaičiau būtent apie šitą.

Aš visad miegu kaip kūdikis, galiu kiek noriu ir ko noriu priėst nors ir pusvalandį prieš einant miegot )) Vos galva ant pagalvės- manęs nebėr. Pas mane lemiamas faktorius ne maistas, o judėjimas ir tai, kad keliuosi labai anksti. Bet svoris nekrenta ))) nu ale čia tai aišku, kad būtent maistas kaltas smile.gif

AA, šunį parodyk!

Mano britukė kai morčiavo tai graudu žiūrėti buvo . Neėda, rėkia parom vemia ... sukūdo . 10 metų atgal sesė vaistų duoti neleido . Katėms vėžiai nuo jų būdavo . Gal dabar yra geresnių ...
Lesiaus negalima liesti!
Mano draugė savo mazgių kinių kuoduotajį kastravo po to kai jis užpuolė didelį šunį ... Ir nukentėjo . Detalių nežinau kaip taip pavyko . Tada ramus pasidarė . Tosterono perteklius , kaip pas Napaleoną matyt buvo ...
Pas mane miegas ir jautrus skrandis nuo vaikystės patologijos ... Todėl kai yra gerai džiugina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 17, 10:48)
Mano britukė  kai morčiavo tai graudu žiūrėti buvo . Neėda, rėkia parom vemia ... sukūdo . 10 metų atgal sesė vaistų duoti neleido . Katėms vėžiai nuo jų būdavo . Gal dabar yra geresnių ...

Vaistų negalima ir dabar duot. Kada čia kai buvom pas veterinarą, šalia moteriškė prašė tokių katei - nepardavė.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 03 16, 20:04)
Luety, tau idėja nertinei katei

Labas rytas,
tokio pobudzio yra daug zaislu performuota.Man ju nereikia,as nedarau taip su uzuolaidom,gimine beveik visi su zaliuzem.O man nepatinka kazko tokios konfiguracijos,bet aciu. 4u.gif

QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 17, 05:15)

Luety ,gi inkstai yra filtrai ir jie uzsikisha,reikia pravalyt .Sita organizmo sistema yra tesiog sandechnika,hardas.Paprasta paremontuot.Su softu sunkiau.

Kaip juos valyt?Vanduo atkrinta man. biggrin.gif

QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 17, 06:20)
Labas rytas,
Ingrida, sveikinimai Tavo Mamai  :
Ir dėkui už prabangią kavą ir pagyrimus mano  kojinėms

Jei rodys. Kas jautriu nervų nežiūrėkit!!!! Ramybės tai nepriduoda.
https://www.facebook...650657462814995

Aš už šunų , kačių sterilizavimą ir kastravimą . Dėl jų pačių sveikatos .  Žiauriai žmonės elgdavosi tarybiniais laikais ... Visos žinot ką darydavo ?  Jei turi gyvūna esi už jį atsakingas.  Noro turėti palikuonių pas gyvūnus nėra, yra instinktai . Nesužmoginkim ...

Luety - tu maišai norą gerti ir norą valgyti. Labai dažnai kai norisi kažko , dažniausiai padeda stiklinė vandens. Kam stiklinė per daug galima gerti pusę ax.gif Einant į keto rekomenduoja padidinti druskos kiekį  iki 5 gr. Noriu matyti žmogų kuris suvartojęs tiek druskos nenorėtų gert
Tiems kuriems prastai su artmetika laikykitės EX dietos    TO-BU-LA.
Labaiusiai norisi valgyti kai nuobodu  ax.gif  Jei turi mezginį "smagų " tai net pamiršti , kad reikia pavalgyti . Ar darbe darbo tiek , kad  nėra kada kvėpuoti  - ryte įkvėpi vakare iškvepi ... Nėr kada  galvoti apie maistą 

As pries kastravima visu isimtinai naminiu gyvunu.Man cia kvepia kitkuo.Bet...palikim,tai ne mums sprest.
Video man netikras,rusu isvaizdos perdaug vakarietiskos ir dar tas vienas besisypsantis galvazudiskos isvaizdos specialiai itupdytas gasdint,dar gali but takelis ant virsaus uzdetas,panasu,kad taip.Noreciau isgirst originalia versija.
Del sumaisymo gert ar valgyt,manau tik teorija.Nu zinoma,jei skrandis tuscias,tu ipili i ji skysciu,jis jaucia ta skysti ir duoda signala,kad jau gerai.
Laikysiuos EX dietos biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 17, 07:02)
Vakar nuejau miegot 7 ,siryt 6 atsikeliau.
Ryta vel avizos su bananu.Gal jau paskutinis poliarinis sukurys ,bo paskutini angliu maisa atsitempiau.Tempiau zeme 20 kg ,pakelti jau sunku.Zodziu tiek antsvorio jau nebeislaikytu karkasas.Cia luety beda,numetus svori sciatica atsistato.
O skaiciuotojoms ,tai jums kunas skaiciu rinkinys , o man sudetinis tirpalas biggrin.gif Ir dar elektra pakrautas ,kaip akumuliatorius biggrin.gif Taigi tikrinam elektrolitus ir itampa.Cia jau labai matrixa skamba ane? Bet ir jusu exelio kalkuliacijos skamba ne ka geriau bio ausiai biggrin.gif Ir atsikeliau anksciau ir paskaiciau apie ta lipotrim pagaliau.Taiva ,kas jus invalidem paverte.Ko jus taip saves nemylit? Tie miltukai pakeite jusu organizmo modus operandi labiau nei visokios abejotinos vakcinos.Organizmas aptingo iprato gaut gaut gatavas amino rugstis,peptidai isvis yra dalykai,kurie buvo pries dnr,jie gerai pries rauksles,patenka per oda.Bet zmogaus kunas yra sukurtas deginti,o tie dalykai is lipotrimo uzgesina ta degima,sutrikdo metabolizma,organizmas issiderina,aptingsta ir lieka ne deganciu , o dumijanciu dyzeliu,su blogu akumuliatorium.

Miegojau kaip kudikis,tik atsiguliau 22:30,uzmigau buvo pries 12 vakties,atsibudau 7:00,keliausi,dusas ir t.t.
AA zinoma numetus svori viskas dingtu,net spaudimas susinormalizuoja,bet yra vienas bet? biggrin.gif biggrin.gif Kaip????Kaip????kaip????
Del lpotrimo sutinku,bet tada buvo tokia gera stebuklinga piliule,sast menesiukas ir 20kg nebera. ax.gif O jo naudojimo pasekmemis "dziaugiuos"iki siol.Metabolizmas iskart pasijaute.

QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 17, 07:39)
Ka daryt ,akumuliatoriu pasikraut ,minejai kad gyveni kazkur su liftu is kur sunio nenutempei.Tai kasdien po kelis kart uzlipk iki kazkelinto ten paskutinio auksto.Kad atstatyt degima,tai reikia ,kad pirmiausia kuras bake uzsibaigtu ir tam yra pasninkas iskrova arba nevalgymas kelias dienas.Galima ir koki katalizatoriu panaudot.As irgi galiu stebuklingu daktaru but ,kaip paimciau jum botaga ir vaikyciau po minkstas upiu pakrantes.Ne trinkeliuotais takais ,as ne ES ,nesu tokia ziauri biggrin.gif

Na,as turiu laiptus is kiemo i savo buta ir is koridoriaus i antra auksta.Problema skaudantys sanariai,negaliu toki svori nesiot aukstyn zemen sanariu pagalba.

QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 17, 07:52)
Negali pakeist padeties ,keisk poziuri.Prisikabint po trinkele prie koju ir tampyt ,labai efektyvu.
Nei luety nei mukai nepasidarys geriau ,kol viena nevaikscios i darba ,kita i soda pesciom.Prasom ,nera uz ka,du litai :DKatalizatorius gali but bloody mary ,tabasco,saliero tik nepamazint ,ir as rimtai.KA? KAIP LAIPTAI UZRAKINTI? o JEIGU GAISRAS ,O JEIGU KARAS ,JUS ISVIS TEN ISDURNEJOT ZMONES ?

But gerai,kad galeciau peskom bent nueit i soda.Ateity planuoju,bet siuo metu tai neimanoma,esu toks garvezys,koks gyvenime nebuvau.Ir dar garvezys be kuro,ji reikia stumt visur.
Esu ejus ir parejus,ti 3,5km atrodo peskom,nebepamenu,ar pirmyn atgal ar tik pirmyn.Paskutini karta eidama vos galo negavau,sanariai atsake.Uzburtas ratas pas mane.
Audziu minty gryzt i savo sporto kluba.Kai baigsis visi rupesciai(siandien jau atsisveikinsim su tevelio kunu,vele ,manau jau beldziasi kazkur i dangaus vartus),eisiu pasiuostinet,ar jie dar reikalauja tu namorniku,ar dar tebera sudalinta i kletkeles visa sale,kokie ten vejai pucia.Pasiilgau labai labai to gero jausmo pasportavus.Bus geda nueit tokiam tankui,ale del saves,ne del kitu.
Atsakyti
Nesusilaikysiu. Mano vaikystėje kačiukus skandindavo .
Aš katę sterelizavau . Kas humaniškiau ?

O dėl visų sąmokslo teorijų - niekas labiau mums nekenkia negu mes pačios tongue.gif

Dėl miltukų vėl pasijaučiau Kasandra biggrin.gif ax.gif
Jei žinot kas tas yra smile.gif

Dėl filmuko - žmonės tai matyti , kai dar rodė Rusijos televizijas. Lakštingalo laidose ne kartą .
Kai Amerikos prezidentas nebežino kas yra pirmos ponios vyras Rusija gali daryti pasaulyje ką nori biggrin.gif Senelių namuose cigarą jam rūkyti ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 17 kovo 2022 - 11:27
Pasijauciau Picaso,cia apie cemento puodu mena.
Kales vaika jau sunku nufotkint.Bega ziurke ,netupi vietoje.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 17, 09:40)

Kaip greit auga. 4u.gif Riebulis koks.
Kale laiminga.
Atsakyti

Ka daryt ,akumuliatoriu pasikraut ,minejai kad gyveni kazkur su liftu is kur sunio nenutempei.Tai kasdien po kelis kart uzlipk iki kazkelinto ten paskutinio auksto.Kad atstatyt degima,tai reikia ,kad pirmiausia kuras bake uzsibaigtu ir tam yra pasninkas iskrova arba nevalgymas kelias dienas.Galima ir koki katalizatoriu panaudot.As irgi galiu stebuklingu daktaru but ,kaip paimciau jum botaga ir vaikyciau po minkstas upiu pakrantes.Ne trinkeliuotais takais ,as ne ES ,nesu tokia ziauri biggrin.gif

Labai geras pratimas yra į kalveles kompt ir leistis - įdarbinamos skirtingos raumenų grupės. Beje, stuburinėms liuks.

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 17, 11:40)
vartotojo įkelta nuotrauka

oho koks dičkis bigsmile.gif mielėm maitini, ar ką? )))) bet tai fainuolis koks, laukiu nesulaukiu kada lakstyt pradės wub.gif Dažniau rodyk.

Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 17, 11:14)
Nesusilaikysiu.  Mano vaikystėje kačiukus skandindavo .
Aš katę sterelizavau . Kas humaniškiau ?

pritariu. Prieglaudos perpildytos niekam nereikalingų šunų ir kačių, o kiek benamių nabagų. Dabar pavasaris, pasipils tuoj šimtai kačiukų. Šitoj vietoj aš irgi už sterilizaciją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 17 kovo 2022 - 12:25