Blogai yra cukrus,pikliuoti miltai,auksto glikeminio indekso maistas ,bet ji galima degraduoti .
Nuo didelio svorio ir krenta greiciau.Ir ne tik vanduo isbega.
Svarbiausia neissaukt insulino.Mano maistas kuri cia rasau man jo neissaukia.
Per sia gavenia bandysiu skabaputra(latviskai cia)Kas yra raugintas avizu kisielius.Cia jau ypac aukstas mazohizmo lygis bus.Bet tas daiktas labai teigiamai veikia kasa ,netgi tulzies nutekejima ir uzdegiminius procesus.Vakarieciui sugyventiniui bandysiu ipaisyt i vaisiu kokteili.Jam labiau reikia del tulzies ,nei man
Vakar mugėj iš kaimynkos papirkau grybukų ir visus suėdžiau . Nu bet kaip nepirkt - ana iš manęs irgi pirko
Šiandien grįžtu doros kelin. Pirmas valgis vandutė be avižų, fermentinis sūris su kava be cukraus, antras - kiaulės kepsnys su burokėliais ir puse bulvės. Ot dar reiktų tą bulvę numest, bet skaniau
Ot bėda su manim - raugintų daržovių nemėgstu...
Šiandien grįžtu doros kelin. Pirmas valgis vandutė be avižų, fermentinis sūris su kava be cukraus, antras - kiaulės kepsnys su burokėliais ir puse bulvės. Ot dar reiktų tą bulvę numest, bet skaniau
Ot bėda su manim - raugintų daržovių nemėgstu...
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 03, 14:45)
Zinok turkijoje raugintu darzoviu rasala pardavineja parduotuvese ,salia kupranugariu sysiaus
O ką tas kupranugarių sysius gero daro?
Rasalą gal dar ir išgerčiau, bet kad ir gėrėja iš manęs prasta - mėgstu tik kavą ir vyną
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 03, 15:43)
Blogai yra cukrus,pikliuoti miltai,auksto glikeminio indekso maistas ,bet ji galima degraduoti .
Per sia gavenia bandysiu skabaputra(latviskai cia)Kas yra raugintas avizu kisielius.Cia jau ypac aukstas mazohizmo lygis bus.Bet tas daiktas labai teigiamai veikia kasa ,netgi tulzies nutekejima ir uzdegiminius procesus.Vakarieciui sugyventiniui bandysiu ipaisyt i vaisiu kokteili.Jam labiau reikia del tulzies ,nei man
nu nevalgau cukraus ir ano nevartoju na vincius šitas neišmestas dar....tai kaip ta isulina suvaldyti ...
Kisielius tai toks
http://onko-stop.lt/...ziniai-vaistai/
Man tai labai skanu raugintos daržovės. Bet bėda, suvalgau, pusvalandis ir viskas lauk.
Kava, na su ta putra, tai jau čia labai baisiai nuskambėjo.
QUOTE(Pou @ 2022 03 03, 14:52)
<p>Man tai labai skanu raugintos daržovės. Bet bėda, suvalgau, pusvalandis ir viskas lauk.</p><p></p><p>Kava, na su ta putra, tai jau čia labai baisiai nuskambėjo.</p>
Kokia putra?
Kokia putra?
Oi, AA putrą valgys
QUOTE(Muka @ 2022 03 03, 14:33)
Gijos klinika P.Mikučionis
https://gijoskliniko...ras-mikucionis/
Na čia kiek aš susiduriu ... kašiorus prižiūri.
Papildyta:
Bandom... bet man visų pirma reikia perversti smegenis... nes buvo kruopos blogai, duona blogai vaisiai visai blogai....plius vincius...
Dabar kiek stebiu tai iki pietų angliai tai kruopos, košės per piet baltymas su daržovėmis vakaras irgi baltyminis? ir minus pieno produktai?
Tai mano meniu pusryčiai 12 val. tunas, avokadas su vandute( ana keičiu avižų duona)
Vakaras 16-17 val. tinginio balandėlis keptas orkaitėje su raugintais kopūstais.
https://gijoskliniko...ras-mikucionis/
Na čia kiek aš susiduriu ... kašiorus prižiūri.
Papildyta:
Bandom... bet man visų pirma reikia perversti smegenis... nes buvo kruopos blogai, duona blogai vaisiai visai blogai....plius vincius...
Dabar kiek stebiu tai iki pietų angliai tai kruopos, košės per piet baltymas su daržovėmis vakaras irgi baltyminis? ir minus pieno produktai?
Tai mano meniu pusryčiai 12 val. tunas, avokadas su vandute( ana keičiu avižų duona)
Vakaras 16-17 val. tinginio balandėlis keptas orkaitėje su raugintais kopūstais.
AČIŪ. Susitariau. Pirmadienį važiuojam.
QUOTE(ate42 @ 2022 03 03, 16:06)
AČIŪ. Susitariau. Pirmadienį važiuojam.
duok die viskas būtų gerai, jis dirba su operavusiu tavo sūnų gydytoju.
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 03, 14:43)
Koks girdėtas vaikystėje žodis
Esu ragavusi tikrai .
Ja, ja aš iš palatvio . Senelio sesuo ir mamos puseserė Latvijoje gyveno ...
O uošvienės bulbos augo pasienio zonoje. Uošvienės vyrą yra pasieniečiai sustabdę, bo pasienio zona... Čia tais laikais kai siena buvo
Dabar pasakysiu keleta pastabų apei dietas:
Saintlina, AA , Ingrida juda daug...
Luety ir Muka mažai
Taigi valgant tą patį - rezultatas bus skirtingas Stebuklingo maisto nėra ...
QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 03, 16:13)
Koks girdėtas vaikystėje žodis
Esu ragavusi tikrai .
O uošvienės bulbos augo pasienio zonoje. Uošvienės vyrą yra pasieniečiai sustabdę, bo pasienio zona... Čia tais laikais kai siena buvo
Luety ir Muka mažai
Esu ragavusi tikrai .
Luety ir Muka mažai
šiai minutei visai
bet manau 80% maistas o 20% judėjimas ir plius kortizolio kiekis kraujyje.