Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Daug karinės technikos judėjimo ...
Šiandien ryte vėl okupantai su savo tankiukais pro mus prasinešė . Arčiau Batkos? Didelės pratybos numatomos?
O važiuodama pro Prienus ( bičių reikalai ) į Kauna sutikau daug Lietuvos kariuomenės judėjimo.
Kokius du mėnesius buvo ramu.
Gal medaus nebepardavinėti ? Sode po trečia obelim užkasti ?
Taigi negenda ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 09 21, 13:27)
Daug karinės technikos judėjimo ...
Šiandien  ryte vėl  okupantai su savo tankiukais pro mus prasinešė . Arčiau Batkos? Didelės pratybos numatomos?
O važiuodama pro Prienus ( bičių reikalai ) į Kauna sutikau daug Lietuvos kariuomenės judėjimo.
Kokius du mėnesius buvo ramu.
Gal medaus nebepardavinėti ? Sode po trečia obelim užkasti ?
Taigi negenda ...

Dusia,uzsisakiau Hiya Hiya firmos virbalus 2,25.Radau daug pagyru jiems,bet ir Knit Pro visi gyre,bet man nepatinks.Jei patiks,nusipirksiu gal rinkini,gal kelis numerius kitokius.Viskas priklausys,kai pamegsiu.Ebay perkant niekas garantiju neduoda.Mezgu tikrai daug.Dyla.
Jo pasaulis eina i destrukcija.Rusai paskelbe daline mobilizacija.Rimta,neramu labai.

Atsakyti
https://talpix.lt/u/VFVbdig
Dusiuk,įdedu kojines.Jokių stebuklų,dar vienas matkelis yra,bet galvoju gal pereiti ant vilnonių storų siūlų.Reikia pabandyti Luety įdėtas tapkes? mirksiukas.gif
Atsakyti

Nuostabiai mezgat visos mezgėjos.

Nusipirkau pusantro kg slyvų, verdu slyvienę paskanavimui. Tik kaži ko rūgštokos. Cukraus nedaug dedu, uogienių, nenoriu užsaldinti.

Atsakyti
Supratau, kad slyvų ir toliau nepurkšiu. Kaip ir kasmet - pradžioj kirmėlėtos, o dabar jau beveik visos geros. Užtenka ir kirmėlėms, ir mums. Prikroviau šaldiklį chaliavos žaliavos gamybai. Slyvienės niekas nevalgo.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotraukaLabas rytas.
Pagal nuotaiką ir kava. ax.gif
Kažkaip miegota 4 valandas ir filmo serija pažiūrėta ir šviesos laukta.Nežinau kaip šiandien seksis pelkėje miške,kai tiek ilsėtasi? ax.gif
AA o man atrodo vaisiai,uogos labiau apsimoka pardavinėti nei daržoves.PVZ. dabar avietės pusę kg,du eurai,pradžioje buvo ir trys ir 2.5.O ką sunku avietes užauginti?Suskinti tik ir kaina kita.Aplamai kaina uogų,vaisių kita kaina,nei kapeikauti už daržoves?
Galima dažoves imti iš didžiųkų augintojų,kaip daugelis daro ir parduoti dvigubai brangiau,nei pirko. ax.gif Ai nu vienu žodžiu man smagiau vaisius parduoti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 09 21, 14:27)
Šiandien  ryte vėl  okupantai su savo tankiukais pro mus prasinešė . Arčiau Batkos? Didelės pratybos numatomos?

kokie okupantai? blink.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Ingrida labai gražios tavo kojinės 4u.gif
Ir spalvos ir raštai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aš aš viena mezgu paprastas lygias ax.gif Dabar kankinu pusženčiui 2 Nr virbalais , plonų siūlų.
Luety apie tokius virbalus aš irgi svajoju ... Ko gero geriausi iš esamų ? O siūlų parduotuvės pas jus nepardavinėja virbalų ? Kiek skaičiau LT būna su garantija. O kaina bent jau LT nežymiai siriasi. Vienintelis nusiskundimas kurį apie juos girdėjau - smailūs labai . Kai kam tai nepatinka Hiya Hiya dėl "aštrumo".
Aš turiu Lyke virbalus kojinėms ( ty 5) , visai nepatinka , sunkūs ir slysta iš mezginio .
Ir turiu rinkinį CHIAOGOO su valu ... geri , valas nesisuka, smagūs .
Hiya Hiya norėčiau išbandyti ax.gif
O aš pardavinėju tik medų ... Daržoves išdalinu ( jei ima) arba išmetu ko man nereikia ir per daug užauga.

Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2022 09 22, 08:08)
kokie okupantai?  blink.gif

Čia truputėlis sarkazmo ... Kaip vadinasi svetima kariuomenė mano šalyje ? okupanatai...Gerai , kad jie yra, vis šioks toks atgąsymas. Pas mus kiek žinau NATO pajėgos yra vokiečiai. Estams pasisekė labiau , juos saugo britai .
Vakar daug info klausiau vakare, tai minėjo Lietuvą, dėl padidintos karinės parengties... Ne Lietuvos žiniasklaida apie tai kalbėjo, nežinau ką jie šneka, neklausau lietuvių .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 22 rugsėjo 2022 - 07:47
Man tai jau idomu ,kaip visi begantys is visu krastu tilps turkijoje.Is ukrainos bega i turkija,is rusijos,is vokietijos ,net is osterreicho ir italijos.Neskaitant irako ,sirijos ir kitu senu konfliktu dalyviu.Kas nuo salcio ,kas nuo karo.Ir cia is asmeniniu pazinciu kalbu. biggrin.gif
Dusia , o kaip tos kelios tanketes jus apsaugos? Kai nebera ka saugoti,uostas dirba puse pajegumo,gelez\inkelis,puse,kedainiu trasu gamykla ,kuri miesta silde ,nedirba,jonava ,nedirba.Ka cia saugot,kelias bobeles turguje su kojinem.Jus rimtai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 22 rugsėjo 2022 - 08:04
QUOTE(Dusia37 @ 2022 09 22, 07:46)

Čia truputėlis sarkazmo ... Kaip vadinasi svetima kariuomenė mano šalyje ? okupanatai...Gerai , kad jie yra, vis šioks toks atgąsymas. Pas mus kiek žinau NATO pajėgos yra vokiečiai. Estams pasisekė labiau , juos saugo britai .
Vakar daug info klausiau vakare, tai minėjo  Lietuvą, dėl  padidintos karinės parengties... Ne Lietuvos žiniasklaida apie tai kalbėjo, nežinau ką jie šneka, neklausau lietuvių .

aš jau nusigandau, kad gal kur netoli sienos buvai, matei padidintą judėjimą.
Tai va, gerai, kad yra. Galėtų jau ir daugiau būt. Taip, vokieičiai pas mus. Ale rinktis negalim. Klausiau ir aš vakar daug ir visko. Nieko linksmesnio neišgirdau.. taip, pas mus padidins karinę parengtį, nes Kaliningrade mobilizacija irgi paskelbta kaip ir didžiojoje Ru. O kaip jie savo kareivius iš Kaliningrado pasiims? Laivais? Nes tranzitu turbūt neturi praleisti per mus. Oro erdvė ir uždaryta.
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 09 22, 08:01)
Man tai jau idomu ,kaip visi begantys is visu krastu tilps turkijoje.Is ukrainos bega i turkija,is rusijos,is vokietijos ,net is osterreicho ir italijos.Neskaitant irako ,sirijos ir kitu senu konfliktu dalyviu.Kas nuo salcio ,kas nuo karo.Ir cia is asmeniniu pazinciu kalbu. biggrin.gif
Dusia , o kaip tos kelios tanketes jus apsaugos? Kai nebera ka saugoti,uostas dirba puse pajegumo,gelez\inkelis,puse,kedainiu trasu gamykla ,kuri miesta silde ,nedirba,jonava ,nedirba.Ka cia saugot,kelias bobeles turguje su kojinem.Jus rimtai?

šiaip turėtų saugot ne kelias bobeles ar Lifosą, o rytinę Nato sieną.

Ai, Erdoganas susitvarkys su visais atbėgėliais, nieko baisaus. Be to, šitie atbėgėliai išlaikymo nereikalauja, patys pinigus atveža. Kai reikalaus, tada nebeužsibus.
Atsakyti
AA , visa Okupantų Armija pas mus yra dėl ATGRĄSYMO .
Aukso kasyklos būtų , vis tiek Suvalkų koridorius yra neapginamas. Tik išvaduojamas? Po dviejų mėnesių pagal oficialų planą . Aš tokias ataskaitas skaičiau, visos jos parašytos buvo mus priimant į NATO ... Kai prasidėjo Ukrainoje karas ėmiau domėtis biggrin.gif
Saintlina, pro mano sodybą eina kelias kuriuos važiuoja armija iš Gaižiūnų poligono į Pabradės poligoną. Mes taip galvojam . Kelias geras, asfaltuotas prižiūrimas, ir be riboženklių ( šviečiančių pakelėse) .
Visą 10 metų buvo ramu, nelabai mačiau . Šį pavasarį prasidėjo marširavimai ... O dabar tai labai didelės pajėgos važiavo , tiek nemačiusi . Antradienį, Vilniaus link... Vakar ryte tai kai visada, matyt likučiai tankiukų . Garsas, technikos dydis ir tt man saugumo nesuteikia . Nors turėtų ?
Kol iš arti nepamatai nesupranti kaip tai baisu ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 22 rugsėjo 2022 - 08:36

Dusia, o kodėl okupantų? Žodis "sąjungininkų" netinka?

Saintlina, pritariu tau.

Skani slyvienė gavosi. Ilgiau pakaitinau, nugarinau, tai tokia tirštoka gavosi.

Atsakyti