Tai va, kad kartais geriau net nežiūrėt atsiperkamumo. Nes kitaip reiktų skaičiuot - pamačiau saulėlydį, smagiai praleidau laiką, gėlės pražydo, oho, kokie skanūs pomidorai - tas taip pat turi savo kainą
man kava ne rudenine,o kazkokia traurna,sorry,Ingrida,zvake,puodukai naminio molio,kava atrodo,kaip is cikorijos Nepatinka man ji siryt,bet cia tik man,palieku Dusiai gert. As lauksiu rytoj grazesnes.
Na nezinau,kaip tos kojines atrodo uz 2eurus,gal is kokiu ardytu megztiniu siulu megztos?Kiekvienai prekei sava kaina ir kokia noresi,tokia gausi.
Eilines kojines be jokiu vykrutasu galiu numegzt per ilga vakara,bet su rastu tai reikia dvieju.Dabar nebeskubu,pirstines mezgu jau tris vakarus,siandien gal uzbaigsiu.Bet as maisau,tai liemene,tai pirstines.Kai reikia megzt ir kazka rimto klausyt,ziuret,tai imu liemene,kai tik koki filma,tai pirstines.
Septyni tik silumos,bet saule sviecia si ryta.
Idomus kulnas
https://www.youtube....
Nusišypsom ir paskaičiuojam :
https://www.facebook...600851711743852
Ypač patiko apie sėklų pirkimą
Jei tokios kojinės 12 EUR ?
Man atrodo ir 30 pigu ...
https://www.facebook...584703201647303
Luety kulnas tikrai įdomus . Gal kada prisiruošiu ...
Muka , saulele kur dingai ?
O aš kartais geriu cikorijos kavą kavinėje, su kokoso ar migdolu pienu .. Jei vakaras , o norisi pasisėdėti .
PS nuosavas chemikas savaitgalį išaiškino , kad "riebi" kava labiau tonizuoja. Geriau pasisavinamas kofeinas . Buvau vasara pamiršus tokią kavą. Ir nereikėjo ir taip kaip uodegon įkirpta laksčiau
Nusišypsom ir paskaičiuojam :
https://www.facebook...600851711743852
Ypač patiko apie sėklų pirkimą
Jei tokios kojinės 12 EUR ?
Man atrodo ir 30 pigu ...
https://www.facebook...584703201647303
Luety kulnas tikrai įdomus . Gal kada prisiruošiu ...
Muka , saulele kur dingai ?
O aš kartais geriu cikorijos kavą kavinėje, su kokoso ar migdolu pienu .. Jei vakaras , o norisi pasisėdėti .
PS nuosavas chemikas savaitgalį išaiškino , kad "riebi" kava labiau tonizuoja. Geriau pasisavinamas kofeinas . Buvau vasara pamiršus tokią kavą. Ir nereikėjo ir taip kaip uodegon įkirpta laksčiau
Apie kainas maciau seniai ir zvengiau.Bet man ne tai svarbu,man svarbu,kad as zinau ka valgau,plius malonumas,plius manksta.
Kojines nesveria 100g,retai kurios tiek sveria,siaip daugiausia 60-80g.Skaiciuoji,kiek sumokejai uz siulus,kiek iseina uz 60g,primeti darba ir viskas.Jei mano siulai £2,3 uz 50g,tai man 14-18£(ziurint koks sudetingumas)gana.O heliksai is siulu likuciu puikiai iseina po £12 ir man atrodo adekvati kaina ir perka.Visada siulus perku vasara,kada ju didziausia nuolaida,megstu drops nord,nes ju pas mus daug ir pigiai buna vasara.Regia nemaciau pibiau nei £8uz 100g,tai perku retai.
Jokiu riebalu dabar nevartoju,tik minimuma.
Mezgimo vakaras prasideda 16val mazdaug,ryte sodas,lakstymai,kol yra energijos,o po to jau mazai kur einu,ka darau,tik vakariene,ar dar ka.
Vilkaviškio konsultacinė šiandien nustebimo gerąja prasme, kaip, beje, ir praeitą kartą. Pasiskambinau užsiregistruoti mamografijai. Klausimas: kada norėsit? Šiandien, rytoj ar kitą dieną?
Ai, beje, o kai pasiskambinau į savo kliniką ir pasakiau registratorei, kad norėsiu siuntimo, tai klausimas buvo: atvyksit ar telefonu? Sakau, kad tik ką sergančių neįsileisdavot, tai koks dar atvykimas, kai nesergu, tik siuntimo noriu. Gerai, tai sako, registruoju tada ir tada, gydytoja pasiskambins, jei kas bus neaišku. Neskambino .
Luety tai ilgi Tavo vakarai, faina . Aš nesu greitamezgė. O jei kojinės iš plonų siūlų, tai 15 ar 16 akių. Kadangi esu laisvamezgė, mezgu tik saviems , reikia pastangų sukalti mezginį mezgant kojines. Vilnonės kurios po 11, 12 akių greitai mezgasi. Ir lengviau "susikala" storesnių siūlų.
Kava,
tai visur galima rinktis paslaugą dabar, kai registruojies interenetu - taip pat. Sūnus dabar pas gydytojus dažnai lankosi, o ir mamą registruoju vis, tai matau. Kontaktinių talonus greičiau išgaudo. Bet va mamai reikėjo kontaktinio, tai užregistravau nuotolinei paslaugai, bet paskambinus į registratūrą viską sutvarkė, pakeitė statusą.
Dėl mamogramos taip pat. Kai pagal programą, tai eilė yra. Kai aš einu tikrintis kas kažkiek laiko, tai man iškart, tą pačią dieną mamogramą ir echoskopiją padaro. Ir visoms, kurioms pas tą profesorių eina - atsakingai labai ištiria. Jis operuoja sudėtingesnius atvejus, tai jau vėliau ir prižiūri. Bet tikiu, kad visi tokie. Reiktų lankytis man kas metus, bet realiai einu, kai kažkas nepatinka. Po operacijos tai sąžiningai lankiaus: iš pradžių reikėjo po 3 mėn., po to kas pusmetį, o vėliau jau kas metus. Tik va pas jį taloną, tai reik pagaut. Vieną kartą, aš prie interneto budėjau, vyras ir mama bandė prisiskambint. Aišku, nueičiau, palaukčiau prie kabineto, priimtų turbūt. Tik tiek, kad reik nusiteikt ilgesniam procesui, nes eina prieš operaciją pas jį, po operacijos perrišimams, na ir tokios kaip aš - besitikrinančios.
Pou, mano mamograma programinė. Ir praeitą kartą programinei eilės nebuvo. Bet tai gal čia tik kaimuose taip.
Kava, sakyčiau, kad gal mažesnės eilės, nes mažiau uolios programinės pacientės... Savo tėčiui visuomet velnių atrašau, bet eina jau kai reik, profilaktiškai labai retai - bijo kraujo paėmimo. Mano vyras alpsta kartais, bet šįmet susikaupė ir nuėjo pagal programą, matyt, sesutė užkniso vis kviesdama.
Nesuprantu,tu ismezgi per vakara tik 15-16 akiu,ar tavo kojines aplink yra 15-16 akiu??Tokiu as net mezgus nesu.Jei siulai 400/100g,tai dedu 60-64 akis,jei kojines is 230-280m/100g,tai 48-52. Tu gal cia kalbi,kiek ant vieno virbalo akiu renki?Siaip as mezgu su virbalais su valu beveik visas kojines,o su 5 virbalais tik helixus.
Pas mus tikrintis reikia kas du metai iki 70m.Bet ateina pakvietimas su nuoroda,kur ateit,kelinta valanda,kelinta diena,ka atsinest ir koks vyks procesas ir isakymas pranest,jei negali ateit nurodytu laiku ,kad pasikeist i ta,kur gali.Kitu atveju,daugiau nebekvies,pats turesi rupintis.
Na va,is ryto begom i pasta,paskui i soda,pagaliau isroviau sena braskyna,isravejau,iskedenau,paruosiau svogunams,tik dar meslo reiks uzvezt.
Pietus pasidariau vakar,tai dabar visas laikas man paciai,ka noriu ta darau.Einu baigt pirstine.
Luety parašiau ant virbalo kiek akių. Senoviškai. Aš mezgu abi kartu dažniausiai , virbalais su valu. Kad nereikėtų skaičiuoti . Pertraukiu valą, žinai apie ką kalbu. Taip persimokiau... siulai pas mane dvejopi,, akių būna 60-64 arba 44-48.
Atlėkiau į kaimą, reikia korius sutvarkyti.
Kolona karinės technikos pro namus pravažiavo... vėl žais vyrai karą. Iš vieno poligono į kitą ko gero ? Nesmagu man ... nors gal reiktų džiaugtis?
</p><p></p><p>Atlėkiau į kaimą, reikia korius sutvarkyti.
</p><p></p><p> Kolona karinės technikos pro namus pravažiavo... vėl žais vyrai karą. Iš vieno poligono į kitą ko gero ? Nesmagu man ... nors gal reiktų džiaugtis?</p>
Aisku dabar.
Kartu dvieju kojiniu nesu mezgus dar,bet vis ruosiuosi.Gal kada.
Jokie militaristiniai veiksmai man nera priimtini,bet kas manes klausia,jiems reikia,jie ir daro.