Labas rytas,
kokia graži kava... Man jūra visuomet bus kažkas tokio. Nuostabu.
Vakar buvo muziejuje, kine ir naktinį Kauną apžvelgėm iš Aleksoto apžvalgos aikštelės. Na o vėliau avietes sukišau šaldyt ir krepšinis.
Geros visiems dienos.
Koks turtingas tavo savaitgalis Puikiai pakeliavot!
Toj vietoj išties labai gražus vaizdas atsiveria.
Mes penktadienį pabaigėm burokėlius tvarkyt, Sesutei tris krepšius įkroviau dar. O šeštadienį grybaut buvom nulėkę. Labai sausa mūsų vietose dar. Radau net 8 voveraites Na ir lapė ir mane išgąsdino, ir pati išsigando Bet pasivaikščiojo, pritrepsėjom, grynu oru pakvėpavom. Nors penktadienio vakare buvau išties siaubingai pavargus, sakiau, kad vargiai ar atsikelsiu grybaut anksčiau. Oras rudeninis...
Labas rytas,
Dusia, man ir daržoves neapsimokėtų parduot. Jei paskaičiuot, kiek kainavo sėklos, žemė daigų užauginimui, dirvos atgaivinimas pirktu kompostu, trąšos, kelionės kainą, laiko, kurį praleidau ravėdama, kainą. Tik teik, kad kai nedaug augini, tai malonumas, malonumas, matyti kaip viskas auga, žinoti, kad nieko kenksmingo neįkišai.
Stuburo gaila visą dieną sėdėti ir megzti... o kojinės po du EUR? Pou o mums kaip neapsimoka sodyba . Išlaikyti reikia.... vis kas nors palūžta, padažyti, patvarkyti... Geriau neskaičiuoti . Jei vilnos siūlai, tai gal per dieną porą numegzčiau, 12 val... jei kojinių, tai niekaip. Trijų reiktų. O jei siūlai mandresni tai irgi kainuoja nemenkai. Prie namų kur būna turgelis šeštadieniais tai labai labai storų vilnonių siūlų kojinės 8 eur. Tokių gyvatės neatkąstų.... ten virbalais kokio 5 ar 6 nr.