Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas rytas,

kokia graži kava... Man jūra visuomet bus kažkas tokio. Nuostabu.

Vakar buvo muziejuje, kine ir naktinį Kauną apžvelgėm iš Aleksoto apžvalgos aikštelės. Na o vėliau avietes sukišau šaldyt ir krepšinis.

Geros visiems dienos.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 09 19, 10:40)
Vakar buvo muziejuje, kine ir naktinį Kauną apžvelgėm iš Aleksoto apžvalgos aikštelės.

labai graži naktinio Kauno foto wub.gif

Pas mane aktyvus savaitgalis buvo smile.gif Penktadienį turnė po pilis, šeštadienį nuo ryto ganymo treniruotė ir pasivaikščiojimas po Birštoną, vakare tautų mugė Vilniuje, sekmadienis kaime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 19 rugsėjo 2022 - 11:44

Koks turtingas tavo savaitgalis  :4u:  Puikiai pakeliavot!

Toj vietoj išties labai gražus vaizdas atsiveria. 

Mes penktadienį pabaigėm burokėlius tvarkyt, Sesutei tris krepšius įkroviau dar. O šeštadienį grybaut buvom nulėkę. Labai sausa mūsų vietose dar. Radau net 8 voveraites :) Na ir lapė ir mane išgąsdino, ir pati išsigando :) Bet pasivaikščiojo, pritrepsėjom, grynu oru pakvėpavom. Nors penktadienio vakare buvau išties siaubingai pavargus, sakiau, kad vargiai ar atsikelsiu grybaut anksčiau. Oras rudeninis...

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 09 19, 12:06)

Mes penktadienį pabaigėm burokėlius tvarkyt, Sesutei tris krepšius įkroviau dar. O šeštadienį grybaut buvom nulėkę. Labai sausa mūsų vietose dar. Radau net 8 voveraites smile.gif

burokėliai manęs dar laukia smile.gif gal kitą savaitgalį sulauks smile.gif nes po to vėl laiko neturėsiu.
Taip, grybų nėr. Išvis nėr. Net link kaimo važiuojant pakelėj nieks neparduoda. Ėjau su šuniu sekmadienį po mišką pasivaikščiot, tai nė vieno grybuko nemačiau. Jau net voveraites bučiau paėmus )))
Atsakyti
Buvau dabar 9 baravykiukia,dideli išpjaustyti,sutikau po manęs dar moteriškė atėjo ir kelios voveraitės.Ruduokės nedrąsiai pradeda dygti.Kažkas prašlamštė pro šalį.Vakare baubia elnias miške kas vakarą.Šeštadienį kiškį išbidžiau užsiemiegojųsį ,vos neužlipau. biggrin.gif
Suskyniau ryte rudeninius obuolius,nebe laukiau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 09 19, 08:52)
aš neverčiu. Žinau, kad MB sau verčiasi šitaip. Paklausiu smile.gif kad tik nepamirščiau smile.gif

As tai verciuosi per sita
https://www.deepl.com/translator

Stebiu karalienes laidotuves per TV.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 09 19, 16:35)
As tai verciuosi per sita
https://www.deepl.com/translator

Stebiu karalienes laidotuves per TV.

Bet tai čia kopijuot tekstą reikia? Man reikia, kad tiesiog reikalingą puslapį, toks, koks jis yra, išverstų.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,
Tokia "rudeninė " kava, net puodeliai "rudeniniai " tongue.gif Dėkui Ingrida 4u.gif

Luety LT nepasmoka pardavinėti kojines ir medų biggrin.gif Pora vilnonių kojinių 7 EUR . Nesikeikiant, tai kainos yra labai mažos . Daug mezgančių ir mažai perkančių .

Man rudeninis užsikabinimas megzti , tik laiko lieka mizeris . Darbas- sportas, savaitgaliais kaimas .
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 20 rugsėjo 2022 - 07:15

Labas rytas,

Dusia, man ir daržoves neapsimokėtų parduot. Jei paskaičiuot, kiek kainavo sėklos, žemė daigų užauginimui, dirvos atgaivinimas pirktu kompostu, trąšos, kelionės kainą, laiko, kurį praleidau ravėdama, kainą. Tik teik, kad kai nedaug augini, tai malonumas, malonumas,  matyti kaip viskas auga, žinoti, kad nieko kenksmingo neįkišai.

Atsakyti
Na neiškenčiau,neįsikišųsi,kai kojines pardavinėja po 2 eurus.Suprantu bobutės(nebent dukros įdėjo skelbimą?)Jau geriau dovanotų gimdymo namams,vaikų namams,nei vargtų po 2 eurus.Ne gi žmonėms elektra nekainuoja,kojinių poros aš per dieną nenumezgu. blink.gif Siūlų gauna už dyka? blink.gif
Tik žiemą išeina normaliai pamegzti. ax.gif
Atsakyti

Stuburo gaila visą dieną sėdėti ir megzti... o kojinės po du EUR?   Pou o mums kaip neapsimoka sodyba :D. Išlaikyti reikia.... vis kas nors palūžta, padažyti,  patvarkyti...  Geriau neskaičiuoti :D . Jei vilnos siūlai, tai gal per dieną porą numegzčiau, 12 val... jei kojinių, tai niekaip.  Trijų reiktų. O jei siūlai mandresni tai irgi kainuoja nemenkai. Prie namų kur būna turgelis šeštadieniais tai labai labai storų vilnonių siūlų kojinės 8 eur.  Tokių gyvatės neatkąstų.... ten virbalais kokio 5 ar 6 nr.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 20 rugsėjo 2022 - 08:24