Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Alta,vasara isejo su trenksmu.Dabar HAARP-as padarys audras ten kur reiks.Nebenaujiena ju manipuliacijos.Dabar pietine Japonija nusiaubs.
Mes vistik islekem i soda,palaisciau viska,ka vakar sodinau,ir dar pasisejau ridikeliu,Po to pamezgiau sode,oras geras,vejas uzstotas mano miskiuko,sedek ir norek.
Alta,kad ir ruduo,bet dar noretusi,kad daugiau raustu pomidorai,nes zaliu nemazai dar,tai ir galvoju,kaip jiems naktim suteikt silumos ir neprisisaukt maro.Sianakt bus jau 9,tai ir vel palikau tik virsu adara.
Dusia kepures puikios,tik paveiksliuke atrodo siaurokos,bet jaunimo gal nera dideles galvos.
Man reiktu permegzt dvi kelpures,bet neturiu joms dar laiko.
Tvo brangiausiam 4u.gif 4u.gif su gimimo diena!Mano dukra 23d.sves.Jau bus 46! rolleyes.gif rolleyes.gif Siabas,kokie vaikai dideli,pora metu ir sunui pedisokas sueis.
Atsakyti
Siaip tai ta tropine audra labai gerai mano organiz\mui kaz\kodel.Siandien visa diena darz\e knisomes.Faina kai nekarsta pagaliau.
Luety ,pomidorai yra ilgos dienos ir saules augalas.
Visa kiz\yla beveik ta audra nubarste, o siaip tai mano toks fainas,ant medz\io isdz\iunantis ir skanus,kaip ne keista.Reiks susirinkt ryt nuo z\emes jau.
Atsakyti
AA ,aš kizylui paklodes patiesiau. ax.gif Grįžome po dviejų parų pilną prikritę. bigsmile.gif Ukrainoje vyną gamina iš jo.Gaila,kad mažokai turime. ax.gif Pas mane nevienodai krenta,po truuti,daug žalių,kiti krenta. bigsmile.gif
Reikės auksį susiskinti,nes penktadieį toks vėjas buvo,bijojau,kad nelūžtų medis,dėžę suskyniau ,jau lengvai skynėsi,tieiog palietus kotelis pats atšokdavo nuo šakos. mirksiukas.gif
Specialystė apžiūrėjo mano vynuoges,sakė jau laikas skinti,pradės sproginėti,nežinau tik kada suskinti vynui.Butelį reikia nusipirkti nes dviejuose slyvučių burbuliuoja juk. bigsmile.gif Svečiai po truputi pienių vyną įsigyja vistiktai,gerai,gl ir medų išparduosime kaip pernai.
Spanguoles išprekiavau,sau neliko.Reikės kažkaip į pelkę?Antradienį atvažiuoja svečiai,mb pas gydytoją,teks man vienai likti.Tai net nežinau kaip susiplanuoti į pelkę?
Dusiuk,Dusiną su švente. 4u.gif 4u.gif
Galėtum ant galvos pafotkinti kepurę,sunku įsivaizduoti paklotą. ax.gif
Po turgaus taip gerai papietavome su vaikiu viešoje vietoje,mano mamą pasiėmėme,šeimos pietūs užskaityti. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ingrida, būtum arčiau, nupirkčiau spanguolių kokį 10 litrų tikrai smile.gif.

saintlina, kaip tu ten sakei išsiversti į LT kalbą kokį tai puslapį? Aš tai guglėj iš karto spaudžiu "išversti šį puslapį", bet tai kad giliau į meniu įlindus jau neverčia verysad.gif

Pomidorų eilinį kibirą sudžioviau, aviečių žiauriai daug - šakos išvirtusios, bet jos dar tik įsibėgėja nokti. Reikia tikėtis, kad suspės iki šalnų.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labos smile.gif

Svečiai iš sodo išlydėti tongue.gif Tiesa vaikam atrakcija buvo kasti bulves(palikau vieną vagute), rinkti moliūgos, sriubai parauti burokų, morkų... žodžiu buvo veiklos. Tiesa abu susirgo tai pirtis tetos ar arbatos avienčių/šalavijų lapų labai padėjo 4u.gif ale va ką pajutau pasenau o tiksliau pavargau vaikai smarkūs reikia daug veiklos biggrin.gif o ir mamukas mano trept trept virtuvėje tai ir jai kitos veiklos sugalvojau, pati greičiau viską pasidarydavau 4u.gif šiandien reiks MB prašyti pirties nes ko tais ranka skaudena ....Va taip ir būna parlekia dienos kaip viena akimirka...ir vėl nežinia kada susbėgsime....Tiesa su oru labai pasisekė, nebuvo labai šalta nei miegoti, nei kiem būti beveik visą laiką kieme prabuvome 4u.gif Na ką dabar lauksiu turkiukų tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Imu kavos , grožis neišpasakytas...
Apie kepures ... Tikrai ne siauros , megztos pagal pamoką. Galvos apimtis minus 10 pr. Žinau , kad jos paguldytos visai nesižiūri . Bet neturėjau stiklainio 3 litrų visi dar pilni agurkų biggrin.gif
Dėkui už sveikinimus Dusinui 4u.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif
Taip smagiai pasibuvom pusdienį su vaikais . Kepurės tiko ir patiko, dryžius irgi , dar iš podėliuko susirinko kelias poras kojinių... Nėra kada mamukui tinginiauti biggrin.gif
Kai kažkam kažko reikia smagu darbuotis mirksiukas.gif
Nes dar gavau užsakymų , tik spėk suktis ...
Gražios dienos 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 09 19, 07:04)
Labas rytas,
Imu kavos ,  grožis neišpasakytas...
Apie kepures ...  Tikrai ne siauros , megztos pagal  pamoką. Galvos apimtis minus 10 pr. Žinau , kad jos paguldytos visai nesižiūri . Bet neturėjau stiklainio 3 litrų  visi dar pilni agurkų  biggrin.gif
Dėkui už sveikinimus Dusinui  4u.gif  4u.gif  4u.gif  biggrin.gif
Taip smagiai pasibuvom pusdienį su vaikais . Kepurės  tiko ir patiko, dryžius irgi , dar iš podėliuko  susirinko kelias  poras kojinių... Nėra kada mamukui tinginiauti  biggrin.gif
Kai kažkam kažko reikia smagu darbuotis  mirksiukas.gif
Nes dar gavau užsakymų , tik spėk suktis ...
Gražios dienos 4u.gif

Labas rytas,Dusia,man taip prasidejo kojiniu maratonas.pradzioj vaikama,anukams,MB,po to ju draugams,giminei,po to gal pabandyt parduot,ir emiau megzt vien kojines,bet man tai pats maloniausias uzsiemimas.O buvo laikai,kai labai nuobodu buvo megzt kojines.Dabar bandau isisavint pirstuotas pirstines,bet ne tas.Numegsiu trecias ir uzteks.Liemenes priekis baigtas,perejau i nugara.
Salta,vos 9 silumos.Nezinau,kiek moket reiks uz sildyma,bet jau but gerai pasisildyt.
Ingrida isvare prie juros ant valdiskos kavos,as jau ne nepasirasau. bigsmile.gif
Muka,smagu su susitikt su artimaisiais ,pavargsti,bet buna taip gera.Daug saules tau turkiukuose.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 09 19, 10:46)
Labas rytas,Dusia,man taip prasidejo kojiniu maratonas.pradzioj vaikama,anukams,MB,po to ju draugams,giminei,po to gal pabandyt parduot,ir emiau megzt vien kojines,bet man tai pats maloniausias uzsiemimas.O buvo laikai,kai labai nuobodu buvo megzt kojines.Dabar bandau isisavint pirstuotas pirstines,bet ne tas.Numegsiu trecias ir uzteks.Liemenes priekis baigtas,perejau i nugara.
Salta,vos 9 silumos.Nezinau,kiek moket reiks uz sildyma,bet jau but gerai pasisildyt.
Ingrida isvare prie juros ant valdiskos kavos,as jau ne nepasirasau. bigsmile.gif
Muka,smagu su susitikt su artimaisiais ,pavargsti,bet buna taip gera.Daug saules tau turkiukuose.

ačiū Luety 4u.gif bet dar 10 dienų iki turkiukų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 09 18, 19:37)
saintlina, kaip tu ten sakei išsiversti į LT kalbą kokį tai puslapį? Aš tai guglėj iš karto spaudžiu "išversti šį puslapį", bet tai kad giliau į meniu įlindus jau neverčia verysad.gif

aš neverčiu. Žinau, kad MB sau verčiasi šitaip. Paklausiu smile.gif kad tik nepamirščiau smile.gif
Atsakyti
Mukute, kas tas 10 dienų . PVM prisiduosi, galus susidėliosi ir kelionė tongue.gif
Luety tavo lygio kojinių mezgimo aš nepasieksiu ax.gif
Džiaugiuosi apmezgusi šeimyną ...

Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 09 19, 06:49)
Labas rytas.

kaip gražu wub.gif
Atsakyti