Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Ačiū D, rado tą pasiklydusią moteriškę.

Dusia, kokie faini planai.

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 09 16, 11:40)
Na toks kapitalizmas jau teko,ka padarysi dabar. biggrin.gif Pasalpinis.
Bet

Dusia,planai faini,bet jau zinau seniai,kad zmogus planuoja,o Dievas juokiasi. biggrin.gif biggrin.gif
Pas mus isskyre pirma puse pasalpos (650-342),kol Borka buvo,o Liza atejus uzdejo gaubta visoms energijos pardavimo firmom,kad nekeltu kainu ir ko gero antros dalies tos pasalpos nebeperves.Ji nebuvo prasoma,bent as neprasiau,ir korteliu ar saskaitu niekas neprase,pervede ir viskas.Dar vis gaunu emailus is savo pasirinkto energijos tiekejo,kad ji nuo saves kiekvienam vartotojui skirs po 400 pinigu,bet ne i saskaita,o i energetine saskaita,isdalinti pinigai bus i 6 menesius kazkur po 60 ir truputi pinigu.Irgi neprasomai.Kaip kiti tiekejai/pardavejai,nezinau,as esu British gas,jie didele kompanija .Nesivedziau jokio smart skaitiklio,kai visi tai dare,o firmos smauge primygtinai,ir labai dziaugiuosi,nes tai sekimas,kad nevirsytum nustatytos silumos limito.O as neturiu ir nematyt,kiek as pasikelsiu siluma.Viskas globalistu numatyta jau pries 10 metu.O pasalpu negaila,nes pinigu masina sukasi be sustojimo didindama infliacija,protingos salys bando stabdyt,kovot,bet jauciu tik del akiu.Man atrodo,kad cia ne tik sistema griuva,o ateina tai komunistinis fasizmas pagal mane,bent kai kuriose salyser.Tik blogis ilgai neissilaiko.Sako visas virsmas i viena ar i kita puse jau pasirodys rugsejo gale.Pagyvensim,pamatysim.
Sode smagu,siaures vejas buvo,bet nedidelis,o dar miskelis uzstoja ji.Kasute avieciu,pomidoru puskibiris,bet dar yra nemazai zaliu.Palikau uzdaryta siltnami iki rytojaus,nezinau ar gerai padariau,prisisauksiu mara ko gero,bet nakti rodo 6-7 siumos tik,tai kas besirps.Isroviau tokius pomidorinius krumus,kurie veda labai saldzius uoginius pomidorus,ir pasiseja patys,bet as juos labai megstu,bet isbujojo baisus krumai.MB vis zyzia,kad neina praeit,tai siandien daviau leidima israut.Su malonumu iskirto.O man visko gaila.Kopustus pasodinau rasodai siltnami dezutej uzdengiamoj,jokiu zenklu kad dygtu,gal dygs dabar,pakeliau ant lentynos i saules sviesa ir siluma ir siltnamis uzdarytas.
Ryt dar pirksim komposto,turiu ilgu giliu loveliu,sodinsiu dar braskiu ankstyvesniam valgymui.
Greit namo,pietu valgyt,baigt pirstine ir pradet liemene.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 16 rugsėjo 2022 - 15:29

Luety, bet yra ir kita medalio pusė, gali prisikalbėt... tik kalbėti reikia smagius dalykus. Svarbu dievas duotų sveikatos ir proto neatimtų  :4u: 

Baisus vėjas ant Lietuvos. Bŕrr....

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytras.
Vakar gismeteo pamačiau prognozę ateinančios savaitės,kad naktimis tik+1,šiandien jau pasikeitė prognozę.Puoliau vakar surinkau arbūzus,beveik visus melionus. ax.gif
Vakar suskyniau 4 kibirus slyvų,net nesimato,kad apmažėjo. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

o jau pusryciu grazumas,o geliu puikumas,tokiu net macius turbut nesu.
Gerai,kad uzdariau siltnami aklinai,sianakt tik 6 silumos.Susalau nakti,koldra vasarine dar,net adijalas mazai padejo uzsitemptas ant virsaus,o taip dar nesinori zieminiu koldru traukt.Turiu vilties,kad dar atsils.
Atsakyti
Labos,
O pas mus jokios vilties, kad atšils...
Vakar parvažiavau namo , tai visą vakarą su kate mezgiau. Toks poilsis rolleyes.gif Liko paskutinės penkios dienos su vaistais . Kaip nepriduoda man sveikatos ... Antrą kepurę prie megztinių baigiu. Dar turiu vintažinės žalios spalvos kašmyro su merinu , būtų labai puiki kepurė . Dar kojinių reikia į Vilnių. Vienžo užsakymų smulkiems mezginiams labai daug. Dukros draugui mano megzti dalykai kažkoks kosmosas... Labai jį džiugina . Kai kažką džiugina tai ir man smagu smile.gif
Šiandien po truputi tvarkau namus, apsiprekinti reiks ir tikėtis , kad ryt vaikai užsuks ax.gif
Tikiuosi pavakariukais ir MB parsiras iš kaimo.
Aš gal nenormali , bet taip smagu kartiais pasibūti namie visai vienai ...

Ingrida tiek slyvų nepavydžiu. Norėčiau kokių 10 vnt. suvalgyti nuo medžio . Pirktos ir plautos ne tas.
Atsakyti
Labas rytas
Dusiuk,gera pasibūti ir vieni namie. wub.gif
Pas mus Rūkas didelis,tai gal ger diena bus?Pomidorams jau amen toks oras turbūt bus?Išvažiuodama neglėjau uždaryti šiltnamius dviems paroms palikau po vienas atidarytas duris. ax.gif Gaila daug žalių.
Atsakyti
Labas rytas,
kavos,matau yra,kadangi adijalas uzsiklot yra,galiu ir rudeniniam sode isgert kava,aciu.
Pas mus kiek silciau si ryta 12 silumos,palikau po vienas dureles atdaras,is abieju galu,nes nezinau,ar siandien vaziuosim i soda dar.Vakar tai stipriai padirbejomPasisejau salotu ir padariau experimenta,pasejau pastarnokus,gal nesusals.Jie ilgai dygsta,gal bus,kaip morkos,islys pavasari.Jei ne,seklu dar turiu,pasesiu pavasari.Siltnamyje pasodinau dar kelis daigus kaliaropiu,radau isdygusiu ,matyt nukrite seklos buvo.Dar i 6 lovelius pasodinau braskiu,dabar galesiu jau nuraut senikes.Atrodo nedaug padaryta,norejosi dar,bet gryzus jau pajutau,kad buvo gana.Nebe tie metai.Gerai,kad MB vis pasiziuri i pasa i liepia man baigt,vaziuot namo.Jam ir ne kas,tvarke priekine tvora,kazkokia perlinkus pasidare,pakale kuola,visa nakti ranka gele,o jau buvo nurimus.Amzius diktuoja savo.
Ingrida,pas mane irgi dar daug zaliu.
Atsakyti
Vasaros sez\ono uz\darymas ivyko su tikru uraganu ir siandien labai nieko but pasikurt peciu biggrin.gif Vakar ryta buvo +30 ,siryt plius 13C .Nonsensas.
Pajuryje nunese visas budas,gultus ir net polistereno plokstes nuo atseit renovuotu namu nuplese.Apgriove grand hoteli,o viska vainikavo girtas kurortinio traukinuko vairuotojas ivaz\iaves i prekybos centra.Kaip kokiuose karibuose dabar.Asmeniniai nuostoliai ,nuplese viena lapa stogo dangos ir lietvamsz\di.O obuolius vistiek jau reikejo susirinkt.
Buvo pirmas sez\onas su oro kondicionierium,na lengviau buvo istvert karscius ,lengviau.
Atsakyti

Ingrida, kokį gražų vaizdelį įkėlei 🌷

AA, atleisk, bet man juokingai tie nuotykiai susiskaitė 🌞

Rūkas ir pas mus.

Atsakyti
Labos,
Apie stogus ir vėjus šiek tiek žinau smile.gif Mes senukui namukui gavom perdengti stogą , nes tik stipresnis vėjas ir keli šyferio lapai ant žemės ... Netgi man yra teke ant stogo užsikarti , kad MB padėti šiferį prikalti . O aš taigi aukščio bijau ... Užlipti baika, va nulipti buvo reikalų ir adrenalino biggrin.gif
MB paseno šiandien , papietausim su vaikais ir tiek to šventimo.
Tris mėnesius miegojau su jaunu , dabar vėl vienmečiai tongue.gif
Kepurytės ir katės nugara... Būtinai reikia kadrą gadinti biggrin.gif . Nors pozuotų gražiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 18 rugsėjo 2022 - 11:29
As irgi turi akrofobija.Bet teko irgi padet stoga dengt.Net idomu visai biggrin.gif
Po paskutiniu z\emes drebejimu stogas vanduo nebeteka biggrin.gif Bet cia ne rodiklis,sudrebes i kita puse ir vel gali teket biggrin.gif
Taigi ruduo jau pas jus,gali tie siltnamiai uz\daryti pabut.
Saturnas nesupranta,ko namu durys uz\darytos,laksto nabagas ,pirma salta diena jo samoningam gyvenime biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 18 rugsėjo 2022 - 11:39