Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas rytas,
Ingrida spėjo blynų prikepti. Dėkui brangioji 4u.gif
Atlėkiau iki kaimo vakar, tai žinoma , kad laiko megzti neliko ax.gif Anksti temsta, o aš einu korius tvarkyti . Ir pavargstu , kaime 11 jau knapsiu . Nusilakstau . Bitutės gavo po kelis paskutinius litrus maisto. Dba tegul laukia pavasario . Dar reikėtų pagydyti lapkričio mėn, bet ar pajėgsiu nežinau... Vienas avilys man įtartinas, sunkiai ima maistą . Gali neperžiemoti . Gal dar kažką darysiu, gaila dievo kūrinio. Tikrai užteks turimų, pasidauginti lengvai galima pavasarį. Vasaros nešimo medų visą gerai išsipardaviau, liko nemažai pavasarinio . Gal per žiemą pavyks? Jau bado nebežada, tik šaltį ... Gerai kad MB zapaslyvas, nupriko normaliai kaime malkų smile.gif Ne metams, o kokiems 10 biggrin.gif Jei Kaune bus šalta gyvensiu kaime biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas,

siaubingos malkų kainos. Mes sode baiginėjam saviškes. Tik ten atsiranda, tai kokia šaka nudžiūvus, tai tvoros gabaliukas. Ne šildymui, o lauko židiniui. Bet jei reiktų šildytis, tai išties labai brangu, prapultis.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 09 16, 07:58)
Jei Kaune bus šalta gyvensiu kaime  biggrin.gif

Tik kad mokėt vis tiek reiks ir už buto šildymą.

Operos mėgėjos - labai rekomenduoju naują Rigoleto pastatymą. Labai gražu wub.gif
Atsakyti
Dabar pirkti prapultis būtų . Reikia laukti pavasario ... Jau žiemos viduryje kris kainos,matysit .
Šiaip tik rusų multikuose žiemą eina malkų į mišką . Malkos tinkamos kūrenimui po kokių poros metų ... Turi išdžiūti .
Mes dar miško turim , o ten savoms reikmėms visad galim retinimą daryti .
Butas kaune labai šiltas, vidinis Kaune... Aš basikom ir su maike visą žiemą. Tai jei reiks kojines apsimauti ir bliuzoną užsimesti ne bėda. Šals kraštinai ir aptiniai aukštai .
Atsakyti
Na mūsų viršutinis,bet šiltas butas.Dar mb visas lauko sienas apšiltino,turėjome darbo užtinkuoti.Bet tikrai būdavo šilta,kai pensininkė nereguliuodavo šilumos.Šiemet juokiamės jai atrištos rankos bus iš viso,sakys mes taupome.Tai jaučiu butuose bus +12. bigsmile.gif bigsmile.gif
Lauke siaubingas vėjas,šalta ir matyt ateina lietus,jyuodas debesys,o žadu po pietų pralėkti baravykus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,
kaip atsalo,siaubas vos 11 silumos ir jokios saulytes.O taip norisi silumeles dar.Koks kaifas buvo si vasara.
Masina atgavo,matyt buvo ikise sena generatoriu ar tas generatorius buvo kazkoks brokuotas,kad vel uzsakinejo nauja ir dejo nauja.Moket nereikejo nei kapeikos,sake garantinis dar buvo.Kol kas jokiu garsu,matysim toliau.Iki siol masina veike,kaip bitute ir tarnavo gerai.Ir zemes vezdavom i soda ir visokias lentas,buvo kaip sunkvezimis,vargsiuke.Dairausi naujos,bet kazkaip nelimpa tai tas tai sis.Kai sita pirkom,sakiau jau su ta teks apsizenyt iki grabo lentos,bet va,eme griut.Gal toliau bus gerai.
Santlina,buvai Rigoleto?Smagu but pasiteatrint,reiks paziuret koks musu teatre repertuaras,siuncia man vis emailus,bet as net neatverciu biggrin.gif kazkaip apkiautau.Nu bet jau jau issivynioju is tu savo lasiniu ir tingumo ir nenoro,jei viskas gerai,pavasari tureciau but labai geroj formoj.Baigesi uogos,uzkramtymai sode ir svoris graziai eme krist.Zinoma,dziugu.
Reik pult liemene baigtliko nugara ir puse priekio,bet nugara nuo pazastu zemyn tik,tai pasisitengus,galima greit baigt.Tik liko vienai pirstinei pirstus numegzt ir kibsiu i liemene.

Atsakyti
Kam norisi silumeles tas siltuose krastuose vietas uz\sisako.Net musu krastai jau i siltus patenka.Didis tautu kraustymasis. biggrin.gif Net lenkai kazkaip apskaiciavo ,kad jiems blogai,nors ten valdz\ia vis bando kazkaip gyvenima papigint.Bet sako nelabai sekasi.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 09 16, 09:18)
Tik kad mokėt vis tiek reiks ir už buto šildymą.

Operos mėgėjos - labai rekomenduoju naują Rigoleto pastatymą. Labai gražu  wub.gif

Bus brangi žiema.
Aš tai pamenu tarybinio komunizmo griuvimą , bo sena esu. Butai šalti , dujos kelias valandas per parą ... Ir jokių pašalpų .
Dabar ES komunizmas turi siugriūti ? O gal galutinai visus ant pašalpų nori pasodinti ? kai nieko neturi tai ir nereikia nieko dainavo Kernagis.
Išsivirsiu arbatos ir pažiūrėsiu kas darosi ax.gif Taip sako viena mano stebima protinga moteris FB...

Rigloleto jau pavydžiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 16 rugsėjo 2022 - 09:38
As irgi pamenu.Ir kaip tik tas laikas ,kai budami praktikantais butuose gyvenom.Be galimybes sildytis ir
kurenti patiems.Tai ir buvo vienintelis ir sunkus epiz\odas.Paskui jau su savo pecium.
O is ekonomines puses z\iurint tai vaiz\delis nekoks.Daug z\moniu gyvena butuose po viena,latvijjoje ir lietuvoje puse namu ukiu yra vienas zmogus,daug nenaudinto ploto tenka sildyt.O kadangi dar amerika kaip gyvent plano lietuvai neparenge tai ir sedet visos laimingos.O atsijungt bent galesit tuos butus ,jei i kaimus emigruosit? Artas krepostonoje pravo prie centraliz\uotos silumos dar galioja?
Atsakyti
Aš buvau studentė . Buvo smagu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ir gal visai nešalta biggrin.gif
Tuos prastumus butuose pamenu iš sesių gyvenimo .
...vakar jau nėra , rytojaus dar nėra...
Gyventi reikia ne rytoj, kitamet, pavasarį... gyventi reikia dabar 4u.gif

Man reikia liemenės kaklą pabaigti . Vieno vakaro darbas, stovi nuo pavasario ... Oras pats tas liemenei .
Ps dukra sakė labai džiaugiasi mano megztukais rolleyes.gif Du jau nešioja. Dryžių savaitgalį atgaus .Kadangi dabe daug vyrukų tai kompiuteristai laiko ofisą šaltai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Jiems šilta ir po trumų rankovių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 09 16, 08:37)
Bus brangi žiema.
Aš tai pamenu tarybinio komunizmo griuvimą , bo sena esu. Butai šalti , dujos kelias valandas per parą ... Ir jokių pašalpų . 
Dabar ES komunizmas turi siugriūti ? O gal galutinai visus ant pašalpų nori pasodinti ? kai nieko neturi tai ir nereikia nieko dainavo Kernagis.
Išsivirsiu arbatos ir pažiūrėsiu  kas darosi  ax.gif  Taip sako viena mano stebima protinga moteris FB... 

Rigloleto jau pavydžiu 4u.gif

Man atrodo,kad ta krize buvo tada,kai Lietuva jau buvo paskelbus nepriklausomybe ir gavo sankcijas is Rusijos.O prie rusu tokiu dalyku neprisimenu,nors esu senesne uz jus.Bet as niekada negyvenau valdiskam bute,visada nuosavam name.
Atsakyti
Bet kodel per 32 metus z\mones nepanaikino sios krepostnoje pravo? Gi sociai laiko.Ai ,pagalbos is amerikos kaip visada laukia.
Tik juokingiausia ,kad lenkija,praktiskai CIA bustine tos pagalbos nebesitiki, bando isgyventi.Bent 3 men i prieki biggrin.gif
Atsakyti