Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Luety, tau idėja nertinei katei biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Luety ,gi inkstai yra filtrai ir jie uzsikisha,reikia pravalyt .Sita organizmo sistema yra tesiog sandechnika,hardas.Paprasta paremontuot.Su softu sunkiau. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Dusia,nuostabios kojinės. wub.gif wub.gif
Pagaliau pagaliau galiu paimti virbalus į rankas. mirksiukas.gif
Turiu lininių siūlų ir aš babiną.Laukiu geresnių laikų.Mokyklos baigimo proga ėjau į išleistuves ilga linine megzta mašina suknele. ax.gif
Mamaitei šiandien 82-dveji.Na bistri ta mano mamaitė dar. wub.gif Tikiuosi šiemet dar kartu važiuoti miškan,gi ji mano geriausia draugė miške. wub.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Pilnatis na kas man darosi per ją kaip vilkolakis blink.gif jau stalinas čerčelis ir hitleris manyje prabunda blink.gif nepapulk man po ranka ax.gif
Aqua na matai aš skaičiukas tai man labai norisi susidelioti tvarką ir todėl nepagaunu menių ... gal išmušė iš vėžių anglių ribojimas bet paskui supratau, kad čia dėl saulės pliūpsnių... Vakar užbaigiau kotletukai ale galkutės su daržovėmis bet ir vinciaus kelios taurės... negamalia ale ta pilnatis mane baigia priklati...
Suprantu mergai reikia judėti ir t.t. gal sode išsijudinsiu... ale ką pastebėjau... tik jeigu ką paneįti dviem rankom tiek kalą per strėnas ir iškart per kojas... kiba tikrai imtis kokių bodiflekso unsure.gif Mislinu pas pona Š nueiti ką jis pasakys na ir masažų reikia jau... žodžiu gal pilnatis prašviesins smegendėže ax.gif
Ingrida tikiuosi su gibsu? Ir tavo mamaitei sveikinimai smagu kaip jas dar turime 4u.gif
Aqua o tu augini sau ar ir pardavimui? o kaip tą santechniką valyti?
Jamu kavos 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Ingrida, sveikinimai Tavo Mamai 4u.gif
Ir dėkui už prabangią kavą ir pagyrimus mano kojinėms 4u.gif

Jei rodys. Kas jautriu nervų nežiūrėkit!!!! Ramybės tai nepriduoda.
https://www.facebook...650657462814995

Aš už šunų , kačių sterilizavimą ir kastravimą . Dėl jų pačių sveikatos . Žiauriai žmonės elgdavosi tarybiniais laikais ... Visos žinot ką darydavo ? Jei turi gyvūna esi už jį atsakingas. Noro turėti palikuonių pas gyvūnus nėra, yra instinktai . Nesužmoginkim ...

Luety - tu maišai norą gerti ir norą valgyti. Labai dažnai kai norisi kažko , dažniausiai padeda stiklinė vandens. Kam stiklinė per daug galima gerti pusę ax.gif Einant į keto rekomenduoja padidinti druskos kiekį iki 5 gr. Noriu matyti žmogų kuris suvartojęs tiek druskos nenorėtų gerti biggrin.gif
Tiems kuriems prastai su artmetika laikykitės EX dietos biggrin.gif TO-BU-LA.
Labaiusiai norisi valgyti kai nuobodu ax.gif Jei turi mezginį "smagų " tai net pamiršti , kad reikia pavalgyti . Ar darbe darbo tiek , kad nėra kada kvėpuoti - ryte įkvėpi vakare iškvepi ... Nėr kada galvoti apie maistą tongue.gif

Vakar dienos meniu - pusryčiams šaldyti juodieji serbentai , pusę dėžutės. Nes valgyti visai nenorėjau. Pietums jautienos kotletukai su pastarnokais , šparaginėm ir raugintais agurkais ... vis dar negaliu ištrūkti iš paleo , nes ten daug dažovių . Popiet gera treniruotė sporto klube , apie 1,5 val . Kalorijų sunaudota apie 2500 , suvalgyta neskaičiavau ir nesvėriau. Miegojau kaip kūdikis , tik anksti pabudau:) Dabar geriu antra puodą skanios kavos , jokio maisto dar nenoriu ax.gif
Mano organizmui geriausia nevalgyt vakarienės. Tada miegu gerai . Atsikeliu pailsėjusi . Ir svoris pamažu byra... Pamažu. Sveriuosi labai labai retai .
Muka , Tau ponas Š netinka taigi ...Aš juo tikiu ir pasitikiu , tai man ir padeda . Juo senyn , juo daugiau po vizito pas jį palieku vaistinėje ... Jaunystėje pačiupindavo ir jau sveika būdavau biggrin.gif Jei nėra pasitikėjimo ir kažką darydama galvoji - tai tikrai nepadės - tai ir nepadės... PS kas nustebino - per 20 metų jis man visai nepasenęs smile.gif Toks pat kai jį pamenu. O aš tai pasenau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 17 kovo 2022 - 08:24
Vakar nuejau miegot 7 ,siryt 6 atsikeliau.
Ryta vel avizos su bananu.Gal jau paskutinis poliarinis sukurys ,bo paskutini angliu maisa atsitempiau.Tempiau zeme 20 kg ,pakelti jau sunku.Zodziu tiek antsvorio jau nebeislaikytu karkasas.Cia luety beda,numetus svori sciatica atsistato.
O skaiciuotojoms ,tai jums kunas skaiciu rinkinys , o man sudetinis tirpalas biggrin.gif Ir dar elektra pakrautas ,kaip akumuliatorius biggrin.gif Taigi tikrinam elektrolitus ir itampa.Cia jau labai matrixa skamba ane? Bet ir jusu exelio kalkuliacijos skamba ne ka geriau bio ausiai biggrin.gif Ir atsikeliau anksciau ir paskaiciau apie ta lipotrim pagaliau.Taiva ,kas jus invalidem paverte.Ko jus taip saves nemylit? Tie miltukai pakeite jusu organizmo modus operandi labiau nei visokios abejotinos vakcinos.Organizmas aptingo iprato gaut gaut gatavas amino rugstis,peptidai isvis yra dalykai,kurie buvo pries dnr,jie gerai pries rauksles,patenka per oda.Bet zmogaus kunas yra sukurtas deginti,o tie dalykai is lipotrimo uzgesina ta degima,sutrikdo metabolizma,organizmas issiderina,aptingsta ir lieka ne deganciu , o dumijanciu dyzeliu,su blogu akumuliatorium.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 17 kovo 2022 - 09:04
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 17, 10:02)
Vakar nuejau miegot 7 ,siryt 6 atsikeliau.
Ryta vel avizos su bananu.Gal jau paskutinis poliarinis sukurys ,bo paskutini angliu maisa atsitempiau.Tempiau zeme 20 kg ,pakelti jau sunku.Zodziu tiek antsvorio jau nebeislaikytu karkasas.Cia luety beda,numetus svori sciatica atsistato.
O skaiciuotojoms ,tai jums kunas skaiciu rinkinys , o man sudetinis tirpalas biggrin.gif Ir dar elektra pakrautas ,kaip akumuliatorius biggrin.gif Taigi tikrinam elektrolitus ir itampa.Cia jau labai matrixa skamba ane? Bet ir jusu exelio kalkuliacijos skamba ne ka geriau bio ausiai biggrin.gif Ir atsikeliau anksciau ir paskaiciau apie ta lipotrim pagaliau.Taiva ,kas jus invalidem paverte.Ko jus taip saves nemylit? Tie miltukai pakeite jusu organizmo modus operandi labiau nei visokios abejotinos vakcinos.Organizmas aptingo iprato gaut gaut gatavas amino rugstis,peptidai isvis yra dalykai,kurie buvo pries dnr,jie gerai pries rauksles,patenka per oda.Bet zmogaus kunas yra sukurtas deginti,o tie dalykai is lipotrimo uzgesina ta degima,sutrikdo metabolizma,organizmas issiderina,aptingsta ir lieka ne deganciu , o dumijanciu dyzeliu,su blogu akumuliatorium.

paguodei verysad.gif tai ką dabar daryti.....
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 17, 09:20)
Labas rytas,
Ingrida, sveikinimai Tavo Mamai  4u.gif
Ir dėkui už prabangią kavą ir pagyrimus mano  kojinėms  4u.gif

Jei rodys. Kas jautriu nervų nežiūrėkit!!!! Ramybės tai nepriduoda.
https://www.facebook...650657462814995

Aš už šunų , kačių sterilizavimą ir kastravimą . Dėl jų pačių sveikatos .  Žiauriai žmonės elgdavosi tarybiniais laikais ... Visos žinot ką darydavo ?  Jei turi gyvūna esi už jį atsakingas.  Noro turėti palikuonių pas gyvūnus nėra, yra instinktai . Nesužmoginkim ...

Luety - tu maišai norą gerti ir norą valgyti. Labai dažnai kai norisi kažko , dažniausiai padeda stiklinė vandens. Kam stiklinė per daug galima gerti pusę ax.gif Einant į keto rekomenduoja padidinti druskos kiekį  iki 5 gr. Noriu matyti žmogų kuris suvartojęs tiek druskos nenorėtų gerti  biggrin.gif
Tiems kuriems prastai su artmetika laikykitės EX dietos  biggrin.gif  TO-BU-LA.
Labaiusiai norisi valgyti kai nuobodu  ax.gif  Jei turi mezginį "smagų " tai net pamiršti , kad reikia pavalgyti . Ar darbe darbo tiek , kad  nėra kada kvėpuoti  - ryte įkvėpi vakare iškvepi ... Nėr kada  galvoti apie maistą  tongue.gif

Vakar dienos meniu  - pusryčiams šaldyti juodieji serbentai  , pusę dėžutės.  Nes valgyti visai nenorėjau. Pietums jautienos kotletukai su pastarnokais , šparaginėm ir raugintais agurkais ... vis dar negaliu ištrūkti iš paleo , nes ten daug dažovių . Popiet gera treniruotė sporto klube , apie 1,5 val . Kalorijų sunaudota apie 2500 , suvalgyta neskaičiavau ir nesvėriau. Miegojau kaip kūdikis , tik anksti pabudau:) Dabar geriu antra puodą skanios kavos , jokio maisto dar nenoriu  ax.gif
Mano organizmui geriausia  nevalgyt vakarienės. Tada miegu gerai . Atsikeliu pailsėjusi . Ir svoris pamažu byra... Pamažu. Sveriuosi labai labai retai .
Muka , Tau ponas Š netinka taigi ...Aš juo tikiu ir pasitikiu , tai man ir padeda .  Juo senyn , juo daugiau  po vizito pas jį palieku vaistinėje ... Jaunystėje pačiupindavo ir jau sveika būdavau  biggrin.gif Jei nėra pasitikėjimo ir  kažką darydama galvoji  - tai tikrai nepadės - tai ir nepadės... PS kas nustebino - per 20 metų jis man visai nepasenęs smile.gif Toks pat kai jį pamenu. O aš tai pasenau  biggrin.gif

Man garliavinis nepatiko kur tik atidarė stalčiuką ir pirk papildus, nes jo ten patys patys o tie patys patys iš iherb tik už pliusinę kainą. Ponas Š na ką jis nuėmė cepiu nuo krūtinės liepė nenešioti ax.gif
Atsakyti
Ka daryt ,akumuliatoriu pasikraut ,minejai kad gyveni kazkur su liftu is kur sunio nenutempei.Tai kasdien po kelis kart uzlipk iki kazkelinto ten paskutinio auksto.Kad atstatyt degima,tai reikia ,kad pirmiausia kuras bake uzsibaigtu ir tam yra pasninkas iskrova arba nevalgymas kelias dienas.Galima ir koki katalizatoriu panaudot.As irgi galiu stebuklingu daktaru but ,kaip paimciau jum botaga ir vaikyciau po minkstas upiu pakrantes.Ne trinkeliuotais takais ,as ne ES ,nesu tokia ziauri biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 17 kovo 2022 - 09:42
Muka , dėl Garliavos - man jokio papildo nepasiūlė. Pasiūlė masažus pas savo masažistę jei noriu . Parodė pratimus ... Ir pasikalbėjo apie priežastis - ty davė peno pamąstymas. Gal tau ir reikėjo tų papildų ? Gal būtų padėję? Tai tik pinigai ...

Apie Šereivą pamenu , kad sakei - NETIKIU ...
PS turiu draugę kuri vis laiks nuo laiko pas jį nueina... Paskui padaro savaip , ne taip kaip jis liepia ir pyksta , kad nepadeda. Po kelių metų ir vėl eina...
AA labai jau gražiai viską surašei 4u.gif
PS mano vaikas ( ale botanikas ) irgi visada juokiasi iš kalorijų skaičiavimo, dėl duomenų nustatymo tikslumo . Ale pieno riebumas, žmonių saviapgaulei . Bet aš myliu matematiką ir paskaičiuoti kartais biggrin.gif Gyvenant gamtoje judesys yra natūralus dalykas . Gyvenent miesto džiunglėse dažnai tampi nejudriu betono įkaitu ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 17 kovo 2022 - 09:48
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 17, 10:39)
Ka daryt ,akumuliatoriu pasikraut ,minejai kad gyveni kazkur su liftu is kur sunio nenutempei.Tai kasdien po kelis kart uzlipk iki kazkelinto ten paskutinio auksto.Kad atstatyt degima,tai reikia ,kad pirmiausia kuras bake uzsibaigtu ir tam yra pasninkas iskrova arba nevalgymas kelias dienas.Galima ir koki katalizatoriu panaudot.As irgi galiu stebuklingu daktaru but ,kaip paimciau jum botaga ir vaikyciau po minkstas upiu pakrantes.Ne trinkeliuotais takais ,as ne ES ,nesu tokia ziauri biggrin.gif

ten tėvai gyvena o aš irigi su liftu ale ten kur laiptai tai užrakinta... o va dėl pasininko sauso įdėja. Katalizatorius kas galėtų būti?
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 17, 10:47)
Muka , dėl Garliavos - man jokio papildo nepasiūlė. Pasiūlė masažus pas savo masažistę jei noriu . Parodė pratimus ... Ir  pasikalbėjo apie priežastis - ty davė peno pamąstymas. Gal tau ir reikėjo tų papildų ? Gal būtų padėję? Tai tik pinigai ...

Apie Šereivą pamenu , kad sakei - NETIKIU ...
PS turiu draugę kuri vis laiks nuo laiko pas jį nueina... Paskui padaro savaip , ne taip kaip jis liepia ir pyksta , kad nepadeda. Po kelių metų ir vėl eina...
AA labai jau gražiai viską surašei  4u.gif
PS mano vaikas ( ale botanikas )  irgi visada juokiasi iš kalorijų skaičiavimo, dėl duomenų nustatymo tikslumo . Ale pieno riebumas, žmonių saviapgaulei . Bet aš myliu matematiką ir paskaičiuoti kartais biggrin.gif Gyvenant gamtoje  judesys yra natūralus dalykas .  Gyvenent miesto džiunglėse dažnai tampi nejudriu betono įkaitu ...

aha netikiu bet šansas antras gali būti suteikiamas. nuėmęs cepiu nuo krūtinės nepagydė ....
Garliavinis pasiūlė Blanck Valnut .... o aš tik sugėrusi buvau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 17 kovo 2022 - 09:52
Negali pakeist padeties ,keisk poziuri.Prisikabint po trinkele prie koju ir tampyt ,labai efektyvu.
Nei luety nei mukai nepasidarys geriau ,kol viena nevaikscios i darba ,kita i soda pesciom.Prasom ,nera uz ka,du litai :DKatalizatorius gali but bloody mary ,tabasco,saliero tik nepamazint ,ir as rimtai.KA? KAIP LAIPTAI UZRAKINTI? o JEIGU GAISRAS ,O JEIGU KARAS ,JUS ISVIS TEN ISDURNEJOT ZMONES ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 17 kovo 2022 - 09:57
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 17, 10:52)
Negali pakeist padeties ,keisk poziuri.Prisikabint po trinkele prie koju ir tampyt ,labai efektyvu.
Nei luety nei mukai nepasidarys geriau ,kol viena nevaikscios i darba ,kita i soda pesciom.Prasom ,nera uz ka,du litai :DKatalizatorius gali but bloody mary ,tabasco,saliero tik nepamazint ,ir as rimtai.KA? KAIP LAIPTAI UZRAKINTI? o JEIGU GAISRAS ,O JEIGU KARAS ,JUS ISVIS TEN ISDURNEJOT ZMONES ?

na užrakinti .... į darbą tai nenueisiu pėstute o jeigu iš sodo ... kol ateisu jau reiks grįžti atgal blink.gif bloody mary... hm ....
Atsakyti