Labas rytas,
Ingrida, sveikinimai Tavo Mamai
Ir dėkui už prabangią kavą ir pagyrimus mano kojinėms
Jei rodys. Kas jautriu nervų nežiūrėkit!!!! Ramybės tai nepriduoda.
https://www.facebook...650657462814995Aš už šunų , kačių sterilizavimą ir kastravimą . Dėl jų pačių sveikatos . Žiauriai žmonės elgdavosi tarybiniais laikais ... Visos žinot ką darydavo ? Jei turi gyvūna esi už jį atsakingas. Noro turėti palikuonių pas gyvūnus nėra, yra instinktai . Nesužmoginkim ...
Luety - tu maišai norą gerti ir norą valgyti. Labai dažnai kai norisi kažko , dažniausiai padeda stiklinė vandens. Kam stiklinė per daug galima gerti pusę

Einant į keto rekomenduoja padidinti druskos kiekį iki 5 gr. Noriu matyti žmogų kuris suvartojęs tiek druskos nenorėtų gerti
Tiems kuriems prastai su artmetika laikykitės EX dietos

TO-BU-LA.
Labaiusiai norisi valgyti kai nuobodu

Jei turi mezginį "smagų " tai net pamiršti , kad reikia pavalgyti . Ar darbe darbo tiek , kad nėra kada kvėpuoti - ryte įkvėpi vakare iškvepi ... Nėr kada galvoti apie maistą
Vakar dienos meniu - pusryčiams šaldyti juodieji serbentai , pusę dėžutės. Nes valgyti visai nenorėjau. Pietums jautienos kotletukai su pastarnokais , šparaginėm ir raugintais agurkais ... vis dar negaliu ištrūkti iš paleo , nes ten daug dažovių . Popiet gera treniruotė sporto klube , apie 1,5 val . Kalorijų sunaudota apie 2500 , suvalgyta neskaičiavau ir nesvėriau. Miegojau kaip kūdikis , tik anksti pabudau:) Dabar geriu antra puodą skanios kavos , jokio maisto dar nenoriu

Mano organizmui geriausia nevalgyt vakarienės. Tada miegu gerai . Atsikeliu pailsėjusi . Ir svoris pamažu byra... Pamažu. Sveriuosi labai labai retai .
Muka , Tau ponas Š netinka taigi ...Aš juo tikiu ir pasitikiu , tai man ir padeda . Juo senyn , juo daugiau po vizito pas jį palieku vaistinėje ... Jaunystėje pačiupindavo ir jau sveika būdavau

Jei nėra pasitikėjimo ir kažką darydama galvoji - tai tikrai nepadės - tai ir nepadės... PS kas nustebino - per 20 metų jis man visai nepasenęs

Toks pat kai jį pamenu. O aš tai pasenau