Gamyboje idėjų netrūksta, reikia save stabdyt. Ir gal ne tik šūdukai gaunasi, jei yra paklausa . O jei paklausos kas neturi, vadinasi yr šūdukas ir iš gamybos išimu. O ir be gamybos naujos veiklos sugalvoju, žiūrėsiu, kaip seksis.
Kiek vargau, kol radau kur parašyt prancūzams. Ir ką - 10 min. po formos užpildymo skambina kurjeris - atvežu siuntą. Nei pranešimo, nieko... Ir vėl rašau, pildau kitą formą - soriukas, jau gavau. Kaip durnė...
Pou, aš emocinga tik kai kuriais atvejais. Tokiais durnais ir visai nebūtinais atvejais. Nu jo, nepakeisiu...
Gamyboje idėjų netrūksta, reikia save stabdyt. Ir gal ne tik šūdukai gaunasi, jei yra paklausa . O jei paklausos kas neturi, vadinasi yr šūdukas ir iš gamybos išimu. O ir be gamybos naujos veiklos sugalvoju, žiūrėsiu, kaip seksis.
Kiek vargau, kol radau kur parašyt prancūzams. Ir ką - 10 min. po formos užpildymo skambina kurjeris - atvežu siuntą. Nei pranešimo, nieko... Ir vėl rašau, pildau kitą formą - soriukas, jau gavau. Kaip durnė...
Oi, aš ne apie gamybą, gamyba yra gėris. Šūdukai, kažkokie gyvenimo mažmožiai, kurie trumpam užteršia negatyvu.
Nu svarbu sveika,gyva O reakciju modeliavimo reikia mokintis ir tikrai ismokstaama,net mano amziuje.Tikrai tikrai.
Kada iseini i pensija,ir buni su MB24/7 man buvo issukis.As megstu turet sau erdves,ipratau per gyvenima but savarankiska,o bunant kartu 24/7 ta erdve sumazeja,savarankiskumas kazkiek apslopsta.Mudu be galo skirtingi ir teko is naujo ieskot salycio tasku,kad dviem drakonams ugnys nesproginetu is nasru.Mokemes,atradom,ne iskart,bet atradom,dabar kiekvienas turim savo hobius,savo kampus,savo erdve.Ir nereaguot i nesamones vienas kito ismokom.Tikejausi blogesnio bendravimo besitrinant uzpakaliais.Atsirado bendri darbai,kuriuos reikia atlikt,atsirado ir erdves sau.
I svetimu zmoniu spylkas stengiuos nereaguot,ignoruot ir ypac i tas,kuriu as pakeist negaliu .I teisingus pasispilkavimus atkreipiu demesi,mokinuos,ieskau salycio tasku.Nelengva zinoma,bet ijungi jumora ir puiku.Beje,gyvenant dviese ir ypac siemet pastebejau,kad atsirado daugiau jumoro tarp musu,daugiau sypsenos.Siemet vasara labai daug sypsausi,juokiuosi,net susiguziu kartais,su manim tai budavo retai,visi laikydavo mane mokytojos grieztumo zmogum.
O i situacijas visokias stengiuosi reaguot kuo lengviau.Yra dalyku ko as nenoriu,o reikia daryt,tai einu sukandus dantis ir nieko,atlieki ir vaziuoji toliau.
Linkiu but paprastesnei,linksmesnei,versk viska i jumora.Esi lbai protinga,puiki motera,ir tau pavyks.Po savo ligos as labai pasikeiciau,net kiti pastebi,kovidas daug ko ismoke,atvere placiau akis ir dave stebejima kitoki.Gal ne tiksliai parasiau,bet kazkas panasaus,nenoriu daug rasyt.Buckis,viskas bus gerai.
Luety, ačiū tau. Į humorą aš daug ką verčiu, moku ir iš savęs pasišaipyti, tik kartais ne iki humoro būna. O į protingas aš nepretenduoju Kaip ir į gražias
Nesulaukiu siuntinio iš prancūziškos parduotuvės. Ir niekaip nesuprantu, kaip ten su jais sukontaktuoti. Parašiau vienu, kitu adresu, kur man info apie užsakymą, apmokėjimą siųsta grįžta automatiniai atsakymai, kad šiuo adresu laiškai negaunami ir siunčia kokią tai formą pildyt. Nu ką reikės eit mokytis prancūziškai skaityt ir ieškot,
Daugiausia taip bet turiu ir sausiako maišą, kartais duodu. Kai mėsos nebėr ar kai iš šaldiklio pamirštu iš anksto ištraukt.
Yra funkcija kompe atidarytą puslapį pageidaujama kalba rodyt. Gal lengviau būtų?
O, jau nebereik svarbu atėjo siunta ;)
Papildyta:
As net burokeliu nekasu,ateinu ziema issiraunu kiek reikia,issiverdu,morku irgi ne,bet jos paskui tampa neskanios,tad daug ir nesodinu,tik,kad uztekt savu iki Nauju.Poru nekasu,irgi ateinu,issiraunu.Smagu yra ziema atvaziuot i soda ir kazka parsinest sviezio.
Jatau, koks gerumas sodininkams
Senatvė jau du pilnus kibirus pririnkti per sunku.O būdavo laikai pašvilpaudama rinkdavau ir tris ir keturis. Dar ir žalokos kai kurios,bet gi baigia išrinkti.Toliau paėjus gal ir gražesnių būtų.Nes čia priekyje vos ne iš žolių reikėjo traukti.Ir šlapia jau seniai pelkėje nebuvo taip šlapia,girdisi kaip sunkiasi vanduo padėjųs koją.
Pirmiausia neradau pagrindinio tako įeiti į pelkę,ėjau ant bobūnės ,na ir aišku klaidžiojau. Bijojau nueiti toli,o jau buvo ,kai negirdėjau mašinų nuo kelio.Mama skambinėja išsigandųsi,kad nenuklyščiau,spaudimas sukilo. O mano galvoję,svarbu nepanikutoi.Ir kaip tyčia nei vieno žmogaus nei vienos mašinos pakelėje. Na bet yra kaip yra.Dar ir voveraičių pasirinkau šviežių po uogavimo,senas vietas aplankiau.
Sūnui Novaturas pasiūlė į Antaliją,viskas įsikaičiuota savaitei-235 žmogui.Rugsėjis,visiems mokyklos,sezonas pasibaigęs.Ai pasakiau atidedame pavasriui,reikia iki šildymo pabaigti butą.Na ir aišku grybai. Vėlynėms pradėti ruošti,purkšti gėles.
Dusiuk,labai gražios spalvos,dieviškos.O kaklai kaip gražiai išbaigti. Keliu kepurę žemėn.
Ingrida, mauk į Turkiją. Atvažiuosi kaip tik ant grybų. Nu. Nusipelnėt abu poilsio!
Spanguolės superinės, kaip ir kantrybė. Nemėgstu uogaut.
Pavasarį,jei būsime gyvi,nusipelnysime. Kas žmones namuke priiminės,vaikai užsiėmę,čia gi mūsų darbas. Noriu,NORIU,senojo namo antrą galą pradėti tvarkyti per žiemą.Nebus turbūt kada ir numirti su mano planais?
Burokėliai Pou sutvarkyti?Pasirodo šiek tiek užaugo ir pas mane burokėlių.Nieko nedarysiu,bandysiu bent iki Naujų išlaikyti.
Šiandien Prome užsipirkome miltų,bent kalėdoms kažką išsikepti.Tuoj prie orkaitės baisu bus prisiliesti.
Nors mes kasdien prasikūriame arba pečių,arba židinį.
Mukute dukriukas povestuvinėje kelionėje?
Luety,mes ištisai kartu,nors dar ne pensija ir darbas kartu buvo beveik visą laiką.
Labas rytas.
Auksio obuoliai dar ne laikas skinti?Mama stradalina pas save sode,tai nežinau ir aš ar jau laikas?Žieminių tai neliečiu dar,bet Auksis juk rudeninė veislė? Grapštainiai tai seniai jau krenta,na jų neišskinsiu senos aukštos obelys.
Labas rytas,
Ingrida, taip, vakar greit su vyru padarėm. Pusę 8 grįžo, čiut po 9 jau 24 stiklainiukai užsukti buvo, mažiau šįkart. Negavo tos tarkos, tai užsisakėm iš Senukų kitokią, šiandien jau gal gausim. Tescoma gamintojo, aš jos paprasta keturšonę tarką turiu (burokinę, sūrinę ir bulvėms tarkuot), tai tikrai gera - 6 metus naudoju, kaip nauja, aštri. Jau viskas, darysiu burokėlius saviškiams, sau jau pasidarėm.
Dideli planai jūsų, bet gerai, vis prigalvoji, kad liūdna nebūtų. Tik va rankas savo patausok kiek.
Dėl obuolių - mes dar nerenkam, Auksio nedidukę turim, didesnė prieš porą metų pabaigė savo gyvenimą. Vyras sakė, kad vakar anyta susinervino, nes paukščiai iškapojo obuolius. Nemažai. Pas mus trys obelys derančios, dvi mažiukės visai. Viena Bogatyrius, antra tokie nedidukai tamsiai raudoni obuoliukai (šįmet visai pirskiukai), o trečia maišyta (a. a. uošvis tris įskiepyjo). Trečiąją ir užpuolė, o ši šiemet pirmąkart tokį derlių duos didelį, net šakos nulinkusios. Vieni ananasiniai, o kitų dviejų nežinom (senovinės veislės kažkokios), bet labai jau saugom obelį.
Bogatyriaus šiemet labai gražūs dideli obuoliai, bet pūna. Nematyti kenkėjai užpuolė medžius - ant lapų toks kaip voratinklis buvo, o viduj kirmėlių raizgalynė, nuėsdavo plikai toj vietoj. Ir žaliu muilu purškiau, galiausiai tiesiog rankom nurinkinėdavom užmatę.
Ingrida aha povestuvinėje I dalis Islandija o antra dalis Turkai Gera kaina mauk greičiau per savaite ar jau atsiras klientų o jeigu ką bookinge parodyk, kad užimta....
Pou tescoma girdėjau, kad geros tarkos nes jazau rankomis pjaustyti taigi bezbožnas darbas...
Man tokios reikia ale nėra, užsimaniau nors tu ką:
O buolių neturime 7 obelys ir visos tuščios, tik viena žemaūgė na turi gal bus krepšiukas, bet taip čystai tai pirmi metai per 20 kiek turime sodą
Kavasucitrina
Luety širdis dainuoja už tave