Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Muka @ 2022 03 16, 14:10)
Dar yra Ugnė Radzevičienė čia ji naujokė  biggrin.gif bet jos menių panašus irgi rytas angliai, pietūs baltymai/angliai, vakaras baltyminis. Ir etiketes etiketes etiketes skaityti.

Kuo geriau gyvenam tuo jų daugėja ax.gif Mokytojų valgyti...
Šiuo gavėnios metu net neturiu kur tas etiketes skaityti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Nei duonos , nei sūrio namie nėra tongue.gif Kopūsto galva be sudėties .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 16, 15:24)
Kuo geriau gyvenam tuo  jų daugėja  ax.gif Mokytojų valgyti...
Šiuo gavėnios metu net neturiu kur tas etiketes skaityti  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Nei duonos , nei sūrio namie nėra tongue.gif  Kopūsto galva be sudėties .

na ir aš neskaitau nes panašei ant salotos lapo ir kiaušinio nėra etiketės. tiesa dar šiukštu karvės pieno proiduktai, jos dietoje tik ožkos ....
Atsakyti
O jau kojinyčių grooožis. Spalva man tai violetinė gražiausia.

Nu, jei vis dar apie dietas, tai aš manau, kiek dirbi, tiek ir ėst gauni. Va tep. Susikasei darže lysvę - gauni lašinių 2cm bryzelį, svogūno 2 laiškus ir duonos kampuką. Sėdi subinę prie fotelio prisegusi ir mezgi - gauni 1 šaukštą makaronų ir 1/4 kotleto. Visą dieną guli ir nieko neveiki - vakare gauni stiklinę vandens su džiūvėsėliu.. Žodž, kiek užsidirbi, tiek kalorijų ir gauni savo skrandžiui. Ir pabandykit pasakyt kad tai netiesa.
Aš va, šiandien pasėjau krapus, salotas, palaisčiau ridikėlius, nuvaziavau pas kaimynę už kelių km, pasėjau jai irgi krapų, nes ji traumuota, pati negali, grįžau namo, atsinešiau malkų savaitei, ir, manau, užsitarnavau obuolį ir apelsiną. Tikrai ant daugiau neužsidirbau. Dieta? Ne. Darbas=atlygis.

Katė mano gerai. Vakar vakare maivėsi ir nėjo namo. Ir gražiai prašiau, ir piktuoju, neklauso, nulėkė uodegą kabliu surietusi tai į medį, tai ant stogo.. Trenkiau durimis ir palikau nakvot lauke. Tesižino. Ryte vos pravėriau duris, tai kaip kulka įsmuko namo. Miegojo miegojo.. net neėdė nieko, nei kakojo.. Va, perpiet akis tik prasikrapštė. Vėl laukan išrūko, ant stogo sėdi. Pauksčius gano.

Atsakyti
Ex biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Vos nuo kėdės nenukritau žvengdama biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Tobula dieta 4u.gif Visos kaip gazelės pas Tave būtume biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 16 kovo 2022 - 15:10
QUOTE(Muka @ 2022 03 16, 14:24)
kiek žinau nuo 6 iki 12 mėn. tame tarpe reikia revakcinuotis. Vakcina pardeda veikti 14 dienų laikotarpyje.
jo čia nauja numetusi virš 40 kg tik žiūrėdama etiketes ....

Ai, jei yra "nuo" tai tada viskas ok. Varysiu dėl med. knygelės, tai čia tuo pačiu. Dar gal būčiau laukus kiek, bet vėl važiuot...

Kątę tas etiketes žiūrėt, jei praktiškai nieko iš normalaus maisto su etiketėm nei perku, nei valgau biggrin.gif O jei jau saldainius ryju, tai irgi nėra prasmės jes žiūrėt, nes ir taip aišku, kad tik E ir Š.... biggrin.gif Ir begalybė kcal smile.gif

QUOTE(Ex @ 2022 03 16, 14:28)
Susikasei darže lysvę - gauni lašinių 2cm bryzelį, svogūno 2 laiškus ir duonos kampuką. Sėdi subinę prie fotelio prisegusi ir mezgi - gauni 1 šaukštą makaronų ir 1/4 kotleto. Visą dieną guli ir nieko neveiki - vakare gauni stiklinę vandens su džiūvėsėliu.. Žodž, kiek užsidirbi, tiek kalorijų ir gauni savo skrandžiui. Ir pabandykit pasakyt kad tai netiesa.

O aš skaitau, kad ar kasi, ar sėdi - valgyt vis tiek norisi biggrin.gif. Tai jei kasi - 2 cm lašinių bryzelis, jei mezgi - 1 cm lašinių bryzelis biggrin.gif. Tik jau jokie ten ne makaronai - kalorijų daug, naudos ir sotumo mažai smile.gif
O šiaip tai sako, kad apie 700–800 kcal reikia tik būtinos gyvybinėms funkcijoms palaikyti, tai net ir gulint koks 0,5 cm lašinių gal galima biggrin.gif Ir nė jokio ten džiūvėsio mirksiukas.gif
Atsakyti
Nesuprantu ,kas mano meniu kosminio.Kaip tik labai paprasti ir zinomi valgiai.Pietums buvo vel morku kopustu obuoliu salotos su gabalu mesos ir pora bulviu.
Siandien jau maziau darbo.Is ryto nusipurskiau fungicidais ir herbicidais,pakrapsciau tvarte siaudus,kiek valiojau apklojau darza,padeginau biski krumu,suvaiksciojau i parduotuve.Po pietu bus kelione pasivaiksciot ,jau pasiilgau ,per tuos darzus.
As tai tu poniu ir ponu dietistu nepazistu ,kur cia minit ir jokiose feisbuko mitybos grupese nesu.
Taip etiketes reikia skaityt.Daug daiktu panasiu i maista parduodama.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 16, 15:02)
Daug daiktu panasiu i maista parduodama.

Kad beveik visi smile.gif. Bandžiau kažkada normalesnės sudėties vytintų dešrelių ieškot. Be šansų. Padoriausias riesutaijums.lt radau.
Atsakyti

Ex, klystu ar ne, bet gi Nykštuką mėgai? Tai jauč kad Nykštuko užsitarnaut ar tos sasyskos su agurku, reik pėstute į Kauną atžygiuot.

Bet principas aiškus. Kaip ir AA. Su tokiu judesiu, galima ir tą bulvę valgyt. Va kai aš su kompo per dienas tarškinu, tai man ta bulvė juosmenį ir apjuosia.

Atsakyti
Beje, iš kažkur turiu gavusi Ex raudona citrina pomidorų sėklų. Ex, tai čia su tavim kažkaip susijusios? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 03 16, 16:35)
<p>Ex, klystu ar ne, bet gi Nykštuką mėgai? Tai jauč kad Nykštuko užsitarnaut ar tos sasyskos su agurku, reik pėstute į Kauną atžygiuot.</p><p></p><p>Bet principas aiškus. Kaip ir AA. Su tokiu judesiu, galima ir tą bulvę valgyt. Va kai aš su kompo per dienas tarškinu, tai man ta bulvė juosmenį ir apjuosia.</p>

Jo jo, Pou, Nykstuką tebemėgstu. Bet tik vasarą. Jaučiu gi kiek nykštukų nusipelniau dirbdama biggrin.gif Teisingai supratai, čia tuos 2cm lašinių, džiūvėsėlį ir kt paminėjau kaip pavyzdį. Jei dirbsit daugiau, pvz iki pietu spėsit hektarą žolės su dalgiu nudrožt, tai ir alaus ar vynelio buteliuką negriekas biggrin.gif Nu, žo, išsiaiškinom.

Grįžau iš pardės, neatsispyriau avokadams, prisipirkau. Nusipelniau jų ar ne, pfk, kemšu kiek lenda.

Niekaip nesulaukiu kada pradės pardavinėt braškių daigus, jau nervas ima. Kuri auginot veislę Darselect? Aš auginau, bet jau neprisimenu nei jų skonio, nei transportabilumo.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 16, 10:30)

Luety jokių inkstų keto negadina. Jei su protu viską darai ... Teigiu , nes esu išbandžiusi viską  - paleo , keto , carnivore. O kad tos dietos sureguliuoja kepenų , kasos , skrandžio ir žanyno darbą  irgi tiesa .
Luety kad linas skersuos nemanau , storesnis ir nesukrus siūlas .  Noriu lygaus mezgimo  ax.gif  ax.gif Toks mano stiliukas dabar  ax.gif 
Ir mano kojinės - pagrindinis siūlas toks pats . Atnaros skirtingų spalvų ir vaizdas skiriasi .

Kai normaliai maitinuosi inkstai dirba normaliai,pagal diureze,kai pabunu keto keleta savaiciu,nustoja dirbt,nera diurezes arba vos 2x dienoj,ima skaudet inkstu srityje,Ka as zinau,nuo keto arnr nuo ko,bet taip yra,dar nuo lipotrimo laiku palikimas.

Kojines man pacios paciausios heliksiukai ir paskutiniu metu ypatingai dar perkamos.Rastuotos stovi,o helixai baigiasi jau.
Graziausios su violetiniu ir isvis,violetine visais atspalviais mano mylimiausia spalva,o jau kartu su geltona,tai nuostabu net man.Bet cia man.
Issivaliau paskutini kampa,aciu Die ir man paciai,vistik iveikiau.Liko perrinkt visus zaislus,kiek turiu ir galvot,kur juos det. ax.gif leles graziasiais zadu pasilikt kaip prisiminima,o kitka kazkur realizuot reiks.
Padariau vakariene,galiu atsipus.Kojai padeda mankstos labai net,trys paprasti pratimukai ir galiu vaiksciot.
Ex,man siandien tada 1cm lasiniu,o kt.dienom tik dziuvesio kampas tada.Gerai tu cia parasei,bet kur det ta amzinai atidariusi zabtus drakona pilve?Uzmuzt nepasiekiu per gelbejimo rata ant pilvo,o kitaip niekaip.Taip ir maitinu ji ,o jis apsiltinimo medziagas deda ant manes.Beda,per sena mokytis,bet verkiant reikia pasinaudot tavo metodu.
Kaciu dabar morciavones,kur gi ji nesibraus laukan,Dukters be kiausiuku ir tai dabar lekia naktimis laukais,neislaiko,sako,gal veterinoriai paliko ,nezinau.Tai sakau jei katinas,kam pjovet,sako prancuzai tokius istatymus gyvuliskus susikure,jei namie augini ,turi kastruot.Luosinimas gyvunu,kesinimasis i gamta.Man nepatinka,bet as ne Prancuzijoj gyvenu.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 03 16, 17:15)
Kuri auginot veislę Darselect? Aš auginau, bet jau neprisimenu nei jų skonio, nei transportabilumo.

Auginau, bet ir man neįsiminė )) turbūt ne tokios ir geros ))
Atsakyti