QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 16, 10:30)
Luety jokių inkstų keto negadina. Jei su protu viską darai ... Teigiu , nes esu išbandžiusi viską - paleo , keto , carnivore. O kad tos dietos sureguliuoja kepenų , kasos , skrandžio ir žanyno darbą irgi tiesa .
Luety kad linas skersuos nemanau , storesnis ir nesukrus siūlas . Noriu lygaus mezgimo
Toks mano stiliukas dabar
Ir mano kojinės - pagrindinis siūlas toks pats . Atnaros skirtingų spalvų ir vaizdas skiriasi .
Kai normaliai maitinuosi inkstai dirba normaliai,pagal diureze,kai pabunu keto keleta savaiciu,nustoja dirbt,nera diurezes arba vos 2x dienoj,ima skaudet inkstu srityje,Ka as zinau,nuo keto arnr nuo ko,bet taip yra,dar nuo lipotrimo laiku palikimas.
Kojines man pacios paciausios heliksiukai ir paskutiniu metu ypatingai dar perkamos.Rastuotos stovi,o helixai baigiasi jau.
Graziausios su violetiniu ir isvis,violetine visais atspalviais mano mylimiausia spalva,o jau kartu su geltona,tai nuostabu net man.Bet cia man.
Issivaliau paskutini kampa,aciu Die ir man paciai,vistik iveikiau.Liko perrinkt visus zaislus,kiek turiu ir galvot,kur juos det.
leles graziasiais zadu pasilikt kaip prisiminima,o kitka kazkur realizuot reiks.
Padariau vakariene,galiu atsipus.Kojai padeda mankstos labai net,trys paprasti pratimukai ir galiu vaiksciot.
Ex,man siandien tada 1cm lasiniu,o kt.dienom tik dziuvesio kampas tada.Gerai tu cia parasei,bet kur det ta amzinai atidariusi zabtus drakona pilve?Uzmuzt nepasiekiu per gelbejimo rata ant pilvo,o kitaip niekaip.Taip ir maitinu ji ,o jis apsiltinimo medziagas deda ant manes.Beda,per sena mokytis,bet verkiant reikia pasinaudot tavo metodu.
Kaciu dabar morciavones,kur gi ji nesibraus laukan,Dukters be kiausiuku ir tai dabar lekia naktimis laukais,neislaiko,sako,gal veterinoriai paliko ,nezinau.Tai sakau jei katinas,kam pjovet,sako prancuzai tokius istatymus gyvuliskus susikure,jei namie augini ,turi kastruot.Luosinimas gyvunu,kesinimasis i gamta.Man nepatinka,bet as ne Prancuzijoj gyvenu.