QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 16, 08:46)
Mezgėjos , kas esate mezgusios ( ne nėrusios ) iš lino ? Turiu lino žydro noriu bliūzelės pavasariui ar vasarai ( lietuviškai ) 3/4 rankovėmis . Kokius virbalus bandau su tokiais nedailiai gaunasi ? Vis išardau mėginuką Gal yra kokia paslaptis ? Gal nekreipti dėmesio išskalbus pasileis ?
Labai žemiškas klausimas
Labai žemiškas klausimas
Labas rytas,
turiu ir as tokiu,dukra nori bliuskutes,dar nepradejau.Bet esu bandzius ,sunku rasta pritaikyt,suka mezgini kai kurie siulai,tiesiog skersuoja.Patarimas det minksta koki plona siuliuka kartu ir bendyt megzt,antra ,numegzt pavyzdeli/bandymeli norimu rastu,isskalbt,islygint ir pasimatys visi jo privalumai.Siaip linas,jei plonas,labai grazu vaseliu.Deda plona minksta kotona salia lino.Daugiau nezinau ka patart.
Labos,
Vakar su koja visai prastai buvo,si ryta dariau pratimus tris pagrindinius prie sios ligos,tai tuoj po pratimu labai gerai,nueinu iki virtuves ir atgal be slubciavimo ir skausmo,pasedziu ir vel viskas is pradziu,na teks ir man is pradziu vel pratimus daryt kokius gal 5 kartus dienoj.Dgn,Sciatica/ishialgija vercia transleitas,as ti sh parasiau vietoj lietuviskos,nes neturiu lietuviu kalbos kompe.Galima pasidaryt virtualia,bet mazai naudoju,baksnot su pele ilgai truktu.
Del 1200 kaloriju man nera mazai.Bet reiskia suvalgau dar daugiau.bandysiu kazka daryt,bet turi praeit mano visos kitos bedos,nes jos mane siemet kazkaip atakuoja be perstojo.Man poriniai metai visada prasti kazkodel,as pati gimus poriniais. Na,bet ateis ir baltas bruksnys kazkada.
Ex,sirdele,rasyk,kai gali,kaip katule,kaip pati laikais,ka dirbi,prasiblaskyk truputi,pajuokauk,smagu tave skaityt.
Papildyta:
Kodel kencia mano inkstai prie keto?Ogi todel.kad neprisiverciu isgert 3ltr vandens per para.Turiu save prievartaut ir tai nepadeda.Turiu gert ziauksciodama.Nu nenori mano organizmas to vandens,neziurint i tai,kad visi trimituoja,kad jo reikia kibirais.Jei nelenda,reiskia nereikia,gal. Ka as zinau,tik zinau,kad negaliu saves priverst net su dirzu.Kol musi,tol gersiu,nes skausmo bijau,o kai nustosi ir nebegersiu.