Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 16, 08:46)
Mezgėjos , kas esate mezgusios ( ne nėrusios ) iš lino ? Turiu lino žydro  noriu bliūzelės pavasariui ar vasarai ( lietuviškai ) 3/4 rankovėmis . Kokius virbalus bandau su  tokiais  nedailiai gaunasi ? Vis išardau mėginuką  ax.gif  Gal yra kokia paslaptis ? Gal nekreipti dėmesio išskalbus pasileis ?
Labai žemiškas klausimas  ax.gif

Labas rytas,

turiu ir as tokiu,dukra nori bliuskutes,dar nepradejau.Bet esu bandzius ,sunku rasta pritaikyt,suka mezgini kai kurie siulai,tiesiog skersuoja.Patarimas det minksta koki plona siuliuka kartu ir bendyt megzt,antra ,numegzt pavyzdeli/bandymeli norimu rastu,isskalbt,islygint ir pasimatys visi jo privalumai.Siaip linas,jei plonas,labai grazu vaseliu.Deda plona minksta kotona salia lino.Daugiau nezinau ka patart.
Labos, 4u.gif
Vakar su koja visai prastai buvo,si ryta dariau pratimus tris pagrindinius prie sios ligos,tai tuoj po pratimu labai gerai,nueinu iki virtuves ir atgal be slubciavimo ir skausmo,pasedziu ir vel viskas is pradziu,na teks ir man is pradziu vel pratimus daryt kokius gal 5 kartus dienoj.Dgn,Sciatica/ishialgija vercia transleitas,as ti sh parasiau vietoj lietuviskos,nes neturiu lietuviu kalbos kompe.Galima pasidaryt virtualia,bet mazai naudoju,baksnot su pele ilgai truktu.
Del 1200 kaloriju man nera mazai.Bet reiskia suvalgau dar daugiau.bandysiu kazka daryt,bet turi praeit mano visos kitos bedos,nes jos mane siemet kazkaip atakuoja be perstojo.Man poriniai metai visada prasti kazkodel,as pati gimus poriniais. ax.gif Na,bet ateis ir baltas bruksnys kazkada.
Ex,sirdele,rasyk,kai gali,kaip katule,kaip pati laikais,ka dirbi,prasiblaskyk truputi,pajuokauk,smagu tave skaityt. 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
Kodel kencia mano inkstai prie keto?Ogi todel.kad neprisiverciu isgert 3ltr vandens per para.Turiu save prievartaut ir tai nepadeda.Turiu gert ziauksciodama.Nu nenori mano organizmas to vandens,neziurint i tai,kad visi trimituoja,kad jo reikia kibirais.Jei nelenda,reiskia nereikia,gal. ax.gif Ka as zinau,tik zinau,kad negaliu saves priverst net su dirzu.Kol musi,tol gersiu,nes skausmo bijau,o kai nustosi ir nebegersiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 03 16, 11:43)

mano bus balandžio pabaigoje  ax.gif

Man irgi turbūt balandį priklausytų, jei lygiai po metų, bet patarė kiek paankstint, nes šiuo metu pats erkių bjaurumas. Logikos yra smile.gif.
QUOTE(Luety @ 2022 03 16, 11:51)

Kodel kencia mano inkstai prie keto?Ogi todel.kad neprisiverciu isgert 3ltr vandens per para.Turiu save prievartaut  ir tai nepadeda.Turiu gert ziauksciodama.Nu nenori mano organizmas to vandens,neziurint i tai,kad visi trimituoja,kad jo reikia kibirais.Jei nelenda,reiskia nereikia,gal. ax.gif Ka as zinau,tik zinau,kad negaliu saves priverst net su dirzu.Kol musi,tol gersiu,nes skausmo bijau,o kai nustosi ir nebegersiu. biggrin.gif

o tai ne su keto tu išgeri 3 litrus? Šiaip aš jo irgi gal 0,5 litro išgeriu, bet prie keto norisi daugiau. Tik tikrai ne 3 litrų biggrin.gif Tai jei ir be keto tiek neišgeri, tai kodėl tik su keto inkstams blogai?
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 03 16, 10:01)

o tai ne su keto tu išgeri 3 litrus? Šiaip aš jo irgi gal 0,5 litro išgeriu, bet prie keto norisi daugiau. Tik tikrai ne 3 litrų biggrin.gif Tai jei ir be keto tiek neišgeri, tai kodėl tik su keto inkstams blogai?

As neisgeriu vandens beveik visai,gal 1-2 stiklines per para tiek kasdien,tiek prie keto.Zinau,kad blogai,bet ...
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 03 16, 11:32)
saintlina, aūūūū...
Užsiregistravau erkinio encefalito skiepui 21 d. smile.gif

aūūūū ))
ačiū smile.gif kaži, kur čia man registruotis. O ne per anksti, jei aš skiepijausi gal gegužį ar birželį antrąkart?
Atsakyti
Muka, aš tikrai neseku kaip tu maitiniesi. Kiek kalorijų labai individualu , vienas sunaudoja 2000 + ( čia aš kokias 5 dienas per savaitę ) kitas žmogus1300. Man būna dienų kai aptingstu . Tada kalorijijų sunaudojimas sminga iki 1200 -1300 . Kuo mažiau raumenyno - tuo prasčiau deginamos kalorijos. Užburtas ratas ... Imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
AA meniu seku , nes man įdomu mirksiukas.gif
Ciekava Zosė esu .
Luety jokių inkstų keto negadina. Jei su protu viską darai ... Teigiu , nes esu išbandžiusi viską - paleo , keto , carnivore. O kad tos dietos sureguliuoja kepenų , kasos , skrandžio ir žanyno darbą irgi tiesa .
Luety kad linas skersuos nemanau , storesnis ir nesukrus siūlas . Noriu lygaus mezgimo ax.gif ax.gif Toks mano stiliukas dabar ax.gif
Ir mano kojinės - pagrindinis siūlas toks pats . Atnaros skirtingų spalvų ir vaizdas skiriasi .

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 16, 12:30)

Ir mano kojinės - pagrindinis siūlas toks pats . Atnaros skirtingų spalvų ir vaizdas skiriasi .

oho, kaip gražu bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 03 16, 12:34)
oho, kaip gražu  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Dėkui Saintlina 4u.gif Prasta aš fotografe smile.gif Gyvai gražiausios man su fioletiniu . Jau padovanotos . Siūlų turiu , gal kartosiu sau ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 16 kovo 2022 - 12:38
Nuo dūšios man AA meniu kosmosas nesugaudau aš jo verysad.gif bet gal ne man duota smile.gif
Kojinės laaabai gražios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 03 16, 13:29)
Nuo dūšios man AA meniu kosmosas nesugaudau aš jo verysad.gif bet gal ne man duota smile.gif

Kojinės laaabai gražios  4u.gif

Muka man AA meniu panašus į lietuvaitės dietologės VK ( jau minėjau ) . Teisinga košė ryte , teisingi miltai ir tt. Aš ne vieną jos seminarą klausiau , kuris nemokamas. TAIP kol kas nesimaitinsiu , bet principiniai dalykai kas liečia dietas geri . Matau aš ją ir FB . Jei mažiaangliavandenės dietos aiškios tai ten dar daug klaustukų man ... Todėl ir įdomu 4u.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 16, 15:03)
Muka man AA meniu panašus į lietuvaitės dietologės VK ( jau minėjau ) . Teisinga košė ryte , teisingi miltai ir tt.  Aš ne vieną jos seminarą klausiau , kuris nemokamas. TAIP kol kas nesimaitinsiu , bet principiniai dalykai kas liečia dietas geri . Matau aš ją  ir FB . Jei  mažiaangliavandenės dietos aiškios tai ten dar daug klaustukų man ... Todėl ir įdomu  4u.gif

Dėkui 4u.gif

Dar yra Ugnė Radzevičienė čia ji naujokė biggrin.gif bet jos menių panašus irgi rytas angliai, pietūs baltymai/angliai, vakaras baltyminis. Ir etiketes etiketes etiketes skaityti.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 03 16, 12:14)
As neisgeriu vandens beveik visai,gal 1-2 stiklines per para tiek kasdien,tiek prie keto.Zinau,kad blogai,bet ...

Nu tai ar su keto, ar be keto tau inkstams turi būt vienodai unsure.gif

QUOTE(saintlina @ 2022 03 16, 12:24)
aūūūū ))
ačiū smile.gif kaži, kur čia man registruotis. O ne per anksti, jei aš skiepijausi gal gegužį ar birželį antrąkart?

Net susiradau tą skiepų pasą. Bliamba... Galvojau, kad balandį skiepijausi, o pasirodo - gegužės 28 blink.gif. Ir pieštuku skiepintojos parašyta 2022.03. Kai aš tokia tikėtoja, o tiksliau netikėtoja mokslu biggrin.gif, tai dabar net nežinau, ar atsiregistruoti, ar skiepytis. Pagalvosiu, gal kokios info pasieškosiu, nors šiuo metu labai neturiu laiko.
Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2022 03 16, 14:10)
Dar yra Ugnė Radzevičienė čia ji naujokė  biggrin.gif bet jos menių panašus irgi rytas angliai, pietūs baltymai/angliai, vakaras baltyminis. Ir etiketes etiketes etiketes skaityti.

O kas čia per spesialistė? Kaip rodo guglas, tai irgi dietistė, kaip Kurpienė biggrin.gif. Net ne dietologė. Ot dabar laikai - kas tik sugalvoja, tas ir eGZpertas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 03 16, 15:21)
Nu tai ar su keto, ar be keto tau inkstams turi būt vienodai unsure.gif
Net susiradau tą skiepų pasą. Bliamba... Galvojau, kad balandį skiepijausi, o pasirodo - gegužės 28 blink.gif. Ir pieštuku skiepintojos parašyta 2022.03. Kai aš tokia tikėtoja, o tiksliau netikėtoja mokslu biggrin.gif, tai dabar net nežinau, ar atsiregistruoti, ar skiepytis. Pagalvosiu, gal kokios info pasieškosiu, nors šiuo metu labai neturiu laiko.

kiek žinau nuo 6 iki 12 mėn. tame tarpe reikia revakcinuotis. Vakcina pardeda veikti 14 dienų laikotarpyje.
jo čia nauja numetusi virš 40 kg tik žiūrėdama etiketes ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 16 kovo 2022 - 14:25