Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 15, 20:39)
Tikras yra tada ,kai nesvajoji ,kad dietas pasibaigs , o tada jau kad pavalgysiu. biggrin.gif Esme sakau ,sumazinti riebaliniu lasteliu kieki arba jas deaktyvuoti.
Kai ismoksti pavalgyt besidietindama.Siaip ,didesnis maisto kiekis yra nebutinai blogis.As pav tai tingiu vaiksciot i virtuve ,man geriau reciau ,bet daugiau.Galiu suvalgyt tris kiausinius su majonezu ir avokadu is karto.Ir bus aisku ,kad iki 4 dienos man valgyt nesinores.Avizos beje irgi gana ilgai sotuma duoda.

Žinok, kiekvieną kartą besidietindama galvoju, kad tai bus paskutinis kartas, kad va, jau išmokau valgyt, kad man tų saldainių, šokoladų ir ledų, ir net vyno visai nereikia. Bet... Po truputį, po truputį atsipalaiduoju ir vėl į trasą viskas verysad.gif.
3 kiaušiniai su majonezu tai visiška baika man biggrin.gif. Ir taip - man irgi patinka prisivalgyt daug ir ilgam pamiršt apie valgį. O anglius sumažinus iki min tai ir to alkio nelabai būna. Su keto pvz. tai išvis jokio alkio niekada nesijaučia.
Apie avižas tai geriau patylėsiu biggrin.gif
Atsakyti
Taip,su Chazanu kaloriju iseidavo apie 1100-1200, nu bet as jausdavau kokia vakanda iki sekancio maitinimosi alki,bet svoris krito puikiai.Bet norejau dieta test dar ilgai,bet meetas chazanikiu ismuse is veziu.Apie du metus atsilaikiau,o po to staigiai sustorejau.Zinoma ne is oro.
Kad pasisotint daug vienu metu ir iki vakaro but sociai,as taip negaliu.Kazkaip greit pajauciu sotuma,o perkraut skrandi neiseina.Ir po 4-5 val .as jau noriu valgyt.O su chazanu pg tas jo porcijas as nepasisotindavau tiek,kad iskesciau 5 val .Keto gerai,sotu ilgam,bet kerta per inkstus .Kabai reikia mineralus atidaikyt,be jy plaukai nagai ir sirdis kencia
Gal pabandyt chazana vel?Nezinau,bijau nusivilt.
Labanakt.
Atsakyti
Labas rytas.
Luety 4u.gif

Joa.. Paskaičius keletą paskutinių ir ne paskutinių psl neturiu ką pasakyt. Ne kompetencijoj aš apie maistą ir jūsų aukšto pilotažo spec dietas.
Tai va, ir nėr ką rašyt. Pas mane per daug žemiški, ūkiški reikalai, mašinos remontas, tech apžiūros, Kauno kelių duobėje sprogusi padanga ir kiti niekalai.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Ex,panašiai ir aš gyvenu. 4u.gif 4u.gif
Vakar neapsikentųsi nuėmiau gipsą,norėjosi padoriai jau nusimaudyti.Ir ką?Naktelė be miego,verčiuosi ant šono ir skausmas rankoje.Su gipsu neskaudėjo,tik vartantis gipsas kliūdavo.Gal išsimankštins dar?Šiek tiek patinę. blink.gif Bandysiu šiandien su elastiniu bintu susibandažuoti. mirksiukas.gif
Dar porą dienelių ir sedula sužydės.Medėjančio bijūno jau pumpurai išbrinkę. bigsmile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
O jau mano bulviu sodinimas tai labai dangiskas uzsiemimas. biggrin.gif
Vakar nunesiau saturna kaimynes anukei paniurkit ir voila,akis pramerke.Nakti is fotelio iskrito ,cype,kelemes traukt.Prasideda aktyvus gyvenimas biggrin.gif
Nezinau ne ka cia valgyt ,verdu mesos,o pusryciams jauciu reiks vel avizu atsiprasyt ir suvalgyt su bananu.
Atsakyti
Ingrida, dėk ranką atgal į gipsą. Nors laikinai. Pasaugok dar. Man irgi buvo lūžęs riešas, tiksliau rieše ten kažkoks kauliukas, neiškentusi nusiėmiau gipsą per anksti , gi jau lyg ir neskauda pasirodė, nors patinusi ranka buvo. Irgi į dušą užsireikėjo. Tai nusiėmus gipsą toks skausmas buvo, nei rankos pakelt negalejau. Tai greit atgal į gipsą sulindau. Su gipsu tai visus darbus dirbt galėjau, neskaudėjo.

A.Alta, bulvių sodinimas turbūt dangiškas darbas - gi nuo dangaus priklauso, kaip Dievas duos, tiek ir turėsi derliaus.
Atsakyti
Labos smile.gif
Tundra vakar raktus palikau tai į darbą nepateksiu be 9 verysad.gif o tiek darbu nuveikciau …
Dusia o kodel suvarysiu sveikata su tuo skaičiavimu ? Siaip tik dėl įdomumo sumeciau ax.gif
Bulvių tikrai dievu toks idomus darbas aš kazi šiemet ar valiosiu…. Nors kiek aš sodinu max 5 kg smile.gif
Ingrida greit gibsan nejuokauk 4u.gif
Atsakyti
Labos ,
Ex kaip tavo pomidrai ? Dar žiedų nekrauna ? Žinau , kad pas tave viskas auga tris kartus greičiau negu pas paprastus žmones mirksiukas.gif
Chazano dietos nenoriu nei už ką biggrin.gif Alkis , šaltis ir tos baisios vakarienės ... Šiandien dienai žinių turiu daugiau svorį nukratyti . O kadangi metai jau ne jaunystės man pirmoje vietoje sveikata, svoris ne rodiklis ax.gif Turiu tą geną , kad galiu užsiauginti 100+ kg . Jei savęs neprižiūrėčiau . Elementari maisto artmetika veikia ... Stebuklo nėra ax.gif
Visi pomidorai sudygo . Porai ir svogūnai nedygsta unsure.gif Įtariu reiks atsėti .
Oras pasaka , bet labai reikia lietaus. Kad žemė atsigautų ir pašalas išeitų . O miestuose dar tas užterštumas nesvietiškas. Baisu ir langus atsidaryti .Mano telefonas lietaus nežada.
Vakar važiavom pasivaikščioti į Lampėdžius . Sniego pavėsinėje pusėje dar daug .
Ingrida Tu esi drąsi blink.gif Aš bijočiau taip elgtis, ty nusimti gipsą pati ... Gal aš bailė, nes su tuo nesusidūrusi ax.gif
Gražios dienos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2022 03 16, 08:51)

Dusia o kodel suvarysiu sveikata su tuo skaičiavimu ? Siaip tik dėl įdomumo sumeciau  ax.gif

Mukute , ne su skaičiavimu, o su staigiu keto ax.gif
FB esu ne vienoje keto grupėje... kai kas ligoninėje atsiduria nuo keto dietos. Aš ne dietologė, bet visiems ligoniams patarčiau pradėti kelią nuo paleo . Kai sutvarkytas virškinimas tai organizmas puikiai susitvarko ir su keto ...
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 03 16, 00:11)
1. Taip,su Chazanu kaloriju iseidavo apie 1100-1200,

2. Keto gerai,sotu ilgam,bet kerta per inkstus .Kabai reikia mineralus atidaikyt,be jy plaukai nagai ir sirdis kencia
Gal pabandyt chazana vel?Nezinau,bijau nusivilt.
Labanakt.

1. Tiek kcal yra žiauriai mažai, jei nuolat tiek. Manau, kad bent kai kuriom dienom galėtų bent 1300-1400 būt. Su mažai kcal svorį galima mest, jei tai paskutinis kartas smile.gif. Nes jei ir vėl prireikia, tai sako, sunku labai būna...

2. O kas tiems inkstams nuo keto? Inkstams kiek žinau baltymų didelis kiekis negerai, bet keto tų baltymų nepadaugėja, tik anglius pakeičia riebalai. Tai riebalai, taip išeina, kenkia?
Atsakyti
Mezgėjos , kas esate mezgusios ( ne nėrusios ) iš lino ? Turiu lino žydro noriu bliūzelės pavasariui ar vasarai ( lietuviškai ) 3/4 rankovėmis . Kokius virbalus bandau su tokiais nedailiai gaunasi ? Vis išardau mėginuką ax.gif Gal yra kokia paslaptis ? Gal nekreipti dėmesio išskalbus pasileis ?
Labai žemiškas klausimas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 16 kovo 2022 - 10:47
saintlina, aūūūū...
Užsiregistravau erkinio encefalito skiepui 21 d. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 16, 10:00)
Labos ,
Ex kaip tavo pomidrai ? Dar žiedų nekrauna ? Žinau , kad pas tave viskas auga tris kartus greičiau negu pas paprastus žmones  mirksiukas.gif
Chazano dietos nenoriu  nei už ką  biggrin.gif  Alkis , šaltis ir tos baisios vakarienės ... Šiandien dienai žinių turiu daugiau svorį nukratyti . O kadangi metai jau ne jaunystės man pirmoje vietoje sveikata, svoris ne rodiklis  ax.gif  Turiu tą geną , kad galiu užsiauginti 100+ kg . Jei savęs neprižiūrėčiau .  Elementari maisto artmetika  veikia ... Stebuklo nėra  ax.gif
Visi pomidorai sudygo . Porai ir svogūnai nedygsta unsure.gif  Įtariu reiks atsėti .
Oras pasaka , bet labai reikia lietaus. Kad žemė atsigautų ir pašalas išeitų . O miestuose dar tas užterštumas nesvietiškas. Baisu ir langus atsidaryti .Mano telefonas lietaus nežada.
Vakar važiavom pasivaikščioti į Lampėdžius . Sniego pavėsinėje pusėje dar daug .
Ingrida Tu esi drąsi  blink.gif Aš bijočiau taip elgtis, ty nusimti gipsą pati ...  Gal aš bailė, nes su tuo nesusidūrusi   ax.gif
Gražios dienos   4u.gif
Papildyta:
Mukute , ne su skaičiavimu, o su  staigiu keto  ax.gif
FB esu ne vienoje keto grupėje... kai kas ligoninėje atsiduria nuo keto dietos.  Aš ne dietologė, bet visiems ligoniams patarčiau  pradėti kelią nuo paleo . Kai sutvarkytas virškinimas tai organizmas puikiai susitvarko ir su keto ...

kad mano mityba panaši ir buvo išskyrus tas vandutes ant kurių dvi savaites buvau užlipusi ax.gif
Aqua noriu pasiteirauti na va čia man su tuo skrandžiu ar ten su kažkuo, išgėriau silimarino ir po valandos labas tualete .... ar tai surišta nes labai dažnai po silimarino būna....
Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 03 16, 12:32)
saintlina, aūūūū...
Užsiregistravau erkinio encefalito skiepui 21 d. smile.gif

mano bus balandžio pabaigoje ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 16 kovo 2022 - 11:43