Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(kavasucitrina @ 2022 03 15, 14:04)
Eik tu unsure.gif Kiek laiko išstovi?
Aš jau seniai dariau, nepamenu, kiek stovėjo, gal laikas vėl pabandyt unsure.gif
Ai, o kiek vienu kartu pagamini, kokį kiekį?
Be kiaušo? unsure.gif

Max išeina 200 ml o gal net mažiau vienas kiaušis garstyčių šaukštas, aliejaus 150 ml citrinos sulčių šaukštas. Na išstovi šaldytuve iki 2 sav.
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 15, 14:13)
Apspjoviau arbata monitoriu nuo jusu kalkuliaciju.Ir is kur tokiu optimistu ,negi is to lipotrim?Ten yra triptofanas,jo reiktu isigyt tesiog kaip triptofano.Gal pigiau bus.
Majonezas su alyvuogiu aliejum yra slykstus bei kartus.Darausi ispaniska versija ,pienas,aliejus,garstycios,actas ,druska.
Bulves sodinam.Dabar pailsesiu ,popiet vel eisim.Salta , ojau ir menesiu per velai.

jeigu aliejų imi lengvą tikrai ne kartu ir man skanu smile.gif patikėk tikrai nevalgyčiau smile.gif
Va pienas ir aliejus soriuks gresia rimtai try.....
Lipotrimas ne tik iš triptofano.... nemanau kad jis čia pagrindas svorio kritimui ....manau visgi ketozė nes anglių ten mažai.
Atsakyti
Pou, tai galima rinktis be tirštiklių, stabilizatorių kvapiklių. Pvz.: rapsų aliejus, vanduo, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžaga - spirito actas, GARSTYČIOS, KIAUŠINIŲ TRYNIŲ milteliai, druska, joduota druska, balzaminis actais, dažiklis – augalinis karotenas.
Kaip ir sakiau - man blogiausia pagrindinė dalis - rapsų aliejus. Nenaudoju jo šiaip niekur niekada.
Muka, kad be kiaušo, tai gal užtai ilgiau išlaikai.
Oi, tai vis tik su kiaušu biggrin.gif
Alta, su Light Olive Oil (ar kaip ten jis vadinasi - kur maišyta su rafinuotu) gaunasi nekartu. Aišku, maistinė vertė jau prastesnė.
Papildyta:
Ai, dėl Chazano (ne Chazanovo) dietos, Pou. Puiki, kaip dieta. Mėsa, žuvis, varškė, daržovės - visko yra, laisvė gamintis mėsas kaip nori, o dėl mišrainių tai soriukas - ar tu matei jos kiekius? biggrin.gif Ir apskritai - niekada nesuprasiu, kuo blogai daržovės su šaukšteliu majonezu, kas praktiškai aliejus. Jei jau ir to bijot... biggrin.gif. Nu bet kas kam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 15 kovo 2022 - 13:26
sudėtis:
https://www2.lipotri...chocolate-whip/
triptofano neradau....
Atsakyti
Nu kaip dabar užsimaniau tos Chazano raudonos mišrainės... biggrin.gif Su šprotais biggrin.gif
Jei nepraeis noras iki rytojaus - darysiu biggrin.gif
Atsakyti

Pou, tai galima rinktis be tirštiklių, stabilizatorių kvapiklių. Pvz.: rapsų aliejus, vanduo, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžaga - spirito actas, GARSTYČIOS, KIAUŠINIŲ TRYNIŲ milteliai, druska, joduota druska, balzaminis actais, dažiklis – augalinis karotenas.
Kaip ir sakiau - man blogiausia pagrindinė dalis - rapsų aliejus. Nenaudoju jo šiaip niekur niekada.
Muka, kad be kiaušo, tai gal užtai ilgiau išlaikai.
Oi, tai vis tik su kiaušu biggrin.gif
Alta, su Light Olive Oil (ar kaip ten jis vadinasi - kur maišyta su rafinuotu) gaunasi nekartu. Aišku, maistinė vertė jau prastesnė.
Papildyta:
Ai, dėl Chazano (ne Chazanovo) dietos, Pou. Puiki, kaip dieta. Mėsa, žuvis, varškė, daržovės - visko yra, laisvė gamintis mėsas kaip nori, o dėl mišrainių tai soriukas - ar tu matei jos kiekius? biggrin.gifIr apskritai - niekada nesuprasiu, kuo blogai daržovės su šaukšteliu majonezu, kas praktiškai aliejus. Jei jau ir to bijot... biggrin.gif. Nu bet kas kam smile.gif

Kava, prisijuokiau iš dietos pavadinimo :) Aš tikrai ne žinovė :) Kažkada per TV kelios jos besilaikančios pasisakė, tai man pasirodė "sunki" dieta, nes monotoniškai ir labai rėmuose. Įsigilinus ir pasiėmus, kas naudinga, manau, kad galima gerų išvadų gaut.

Kievienas, matyt, per save tuos įspūdžius perleidžia. Mano organizmas nemėgsta virto kiaušinio ir majonezo. Virtą kiaušinį tik per Velykas valgau. Nevirškina.

Gal dėl to man ir majonezas nekažką, nes ten trynys ir aliejus.

Bijot, tai aš nebijau nieko, mano tas svoris nėr dar toks baisus. Tiesiog jis per didelis. Aš labai liekna buvau, o dabar solidi :) Man tai trukdo aktyviam gyvenimo būdui, apsunkstu, pavargstu. O labiausiai neramina - uždegiminiai, autoimuniniai procesai. Tad išties riboju cukrų, baltus miltus, riebalų natūraliai mažiau valgau, o dar ir išlupta tulžies p. padėjo.

Mano negerovė, kad anksčiau labai mėgau gazuotą mineralinį, vytintus, rūkytus maisto produktus.

Atsakyti
Pou, šiaip tai toj dietoj griežtas valgymas pagal valandas, griežti kiekiai. Bet tas gi nėra blogai smile.gif. O šiaip gana pilnavertiška dieta, mano supratimu.
Dėl mėsų. Nu pasakyk, kas blogai vytintoj mėsoj? Man tikrai įdomu. Mėsa su išgaravusia drėgme blogai? Na dėl rūkytų tai tiek to - kancerogenai, sako... Bet skaičiau, kad teisingai rūkinant ne kažką jų atsiranda. Aišku, aš nekalbu apie mirkytus gaminius, kuriuos PC pardavinėja. O angliarūgštė gazuotame vandenyje gal ir nėra labai gėris, bet jei nedažnai... Aš, beje, gazuotų nemėgstu. Net ir šampės biggrin.gif Užtai kiaušas su majonezu nu gėrių gėris... wub.gif Aišku, kiaušai tik naminiai. Pirktinių kažkaip nelabai eina valgyt rolleyes.gif
Atsakyti
Aš po antro vizito pas pona daktarą Š .Sakė trečio vizito nereikia , atstatė. Nepigus malonumas , bet tai tik pinigai ax.gif Užsikalbėjom , nes po manęs buvo langas. Kadangi žinau truputį teorijos (kruopą) tai įdomu buvo jo klausyti . O visas "atstatymas " tai nepasakyčiau kad neskaudžiai ar švelnus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Muka ar tu Keto , nes skaičiuoji ? Su tiek skausmų nepasidaryk blogiau ...

Pou visos senbuvės šioje temoje Chazano mokinės biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif gerai arba nieko 4u.gif Numetusi buvau gražiai su ta dieta biggrin.gif Tik veidas papilkėjo ... Nors jauna buvau smile.gif Po tos dietos nebevalgau jokių žuvies koncervų - nei tuno , nei šprotų . Brr.

Apie ligas , skausmus ir tt norėjau pasakyti dar vieną dalyką - pasikalbėkit su savimi - kodėl sergu . Atvirai . KO NENORIU DARYTI . Ko man trūksta ? gal dėmesio ir paglostymo?
Kiekviena liga, skausmas ir negalėjimas man pimiausia signalas, kad man reikia sustoti ir pasikalbėti su savimi . Nemeluoti sau sunkiausia ...
Atsakyti

Kava, greičiausiai atsakei į mano, kodėl negerai - aš produktus perku arba turgelyje, arba prekybcentry. Daržoves užsiauginu. Tad jie būna su visais pamirkymais, E ir t.t. Be to, tie produktai turi pakankamai daug druskos. Jei pagaunu vieną vyrą, perku jo parduodamus gaminius, ten fiziškai matosi, kokie prieskoniai, kaip kas - eilė nusidriekus visuomet. Angliarūgštė dirgina gleivinę, o jei ji ir taip sudirgusi - na tai nieko gero.

Gal aš kiaušais vaikystėj močiutės atmaitinta? Nors toks ir maitinimas buvo. Atvykstam penktadienį, nusisuku nuo savo barščių "bliūdo", močiutė jau pagerinus mano sriubą šaukštu grietinės. Apsiverkiau, sakiau "Močiute, aš juk antradienį valgiau". Siaubingai nevalgi buvau. Valgiau tiek, kiek reikėjo, kad gyvenčiau :)

Dusia, aš tai galiu kalbėti tiek, kiek noriu su savimi. Bet man ir psichologė sakė, kad galiu tik išklausyti ir paguosti. Na neatsisakysiu juk vaiko, nes man per sunku. O kad sunku, organizmas signalizuoja. Matyt kada nors sustosiu kaip tas rusų tankas be saliarkos.

Aš konservuotą tuną mėgstu.

Atsakyti
Na va,savo misija baigiau sios dienos. mirksiukas.gif
Reikia paprikas persodint,bet kaip reiks jas isskirstyt,jei sudygo po 2-3 i ruloneli zemiu nuo tualetinio popieriaus viduriuko.Kaip nors,peiliu bandysiu.Bet zemes sode,tai nezinau,dar pora dienu palauks gal.
As Chazana bandyciau dar karta,jei veiktu.Ir veiktu,jei laikyciausi taip drastiskai,kaip pirma karta.Bet nebeiseina,alkis buna didelis,o as to bijau ir vis padauginu porcijas,o tada ir buna stop.Man jis patiko,tik nepatiko tas trupucio misrainiu darymui pasiruosimas produktu.Praktiskai ismetimas kas liko.Laikyt ten saldiklyje mazai valgant norisi svieziu produktu.Blogai,kai tampi "gudresne "tose dietose,tada daugiau sau atlaidumo darai,o tada niekas neveikia.
As po Chazano dietos suzydejau kaip tik.Svytejau visa,jauciausi geidziama,grazi,liekna,prisipirkau graziu rubu,eidavau pakelta galva,energijos buvo prudais,begta begdavau visur.Geras laikas buvo mano gyvenime.
Atsakyti
Jei buna alkis ,reiskia lasteles ,kurios jautrios insulinui ,veikia pilnu pajegumu ir svorio kritimas yra netikras ,deja.Ilgesniu tarpu tarp valgymo gerumas yra tas ,kad galima ismokti isvengti insulino suoliu.Daznas valgymas deja tik palaiko insulino koncentracija, o tokiu atveju svoris nemazeja.
Vakarienei valgiau keptos vytintos desros su rieke duonos ir morku salotom.
Bulves pasodintos.Vienas maisas,apie 30kg
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 15, 20:09)
Jei buna alkis ,reiskia lasteles ,kurios jautrios insulinui ,veikia pilnu pajegumu ir svorio kritimas yra netikras ,deja.Ilgesniu tarpu tarp valgymo gerumas yra tas ,kad galima ismokti isvengti insulino suoliu.Daznas valgymas deja tik palaiko insulino koncentracija, o tokiu atveju svoris nemazeja.
Vakarienei valgiau keptos vytintos desros su rieke duonos ir morku salotom.
Bulves pasodintos.Vienas maisas,apie 30kg

Dar būna taip: kai mažai suvalgai, tai ir būna alkis biggrin.gif. Su Chazanu kcal neskaičiuojamos, bet jų daug nebūna, koks 1200-1300 gal, priklausomai, kaip pietus gamini. Ir valgymų ten 3 kartai - toks labai viduriukas. Ir tik nesakyk, kad dažnai valgant svoris nemažėja - lesiojančių 5 k. dienoje ir sėkmingai metančių svorį daugybė. Bet man tas netinka ir nepatinka.
O kas yra netikras svorio kritimas? Kai rūbai sumažėja 2-3 dydžiais, tai čia tikras ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
Tikras yra tada ,kai nesvajoji ,kad dietas pasibaigs , o tada jau kad pavalgysiu. biggrin.gif Esme sakau ,sumazinti riebaliniu lasteliu kieki arba jas deaktyvuoti.
Kai ismoksti pavalgyt besidietindama.Siaip ,didesnis maisto kiekis yra nebutinai blogis.As pav tai tingiu vaiksciot i virtuve ,man geriau reciau ,bet daugiau.Galiu suvalgyt tris kiausinius su majonezu ir avokadu is karto.Ir bus aisku ,kad iki 4 dienos man valgyt nesinores.Avizos beje irgi gana ilgai sotuma duoda.
Atsakyti