Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Luety @ 2022 08 20, 17:29)
As,kai skaitydavau,jog kazkas gyvena be pieno produktu,baisedavaus tongue.gif aha baisedvaus,nu kaip cia be grietineles,grietines,varskytes kefyro,pieno i kava???Ogi viskas galvoj.Labai paprastai,nutrauki draugyste ir nebesinori.Ir netruksta ju man kol kas dar.Nesu askete,uzsinoresiu kada,paragausiu vel.Ir tas zinojimas labai gerai,tai mano sprendimas,ne koks draudimas,todel niekaip neveikia mano psichikos.
Tai aukle dirbi siandien?Ziurek nepraganyk  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai va - kai dyviniesi, baisiesi, tai paskui pačiai tas nutinka biggrin.gif
Ne, ne aukle - edukaciją turėjau. Gaminom mes ten... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 08 20, 17:32)
Tai va - kai dyviniesi, baisiesi, tai paskui pačiai tas nutinka biggrin.gif
Ne, ne aukle - edukaciją turėjau. Gaminom mes ten... rolleyes.gif

Nuejau i FB ir supratau,kaip tu tuos vaikus ten mustravojai.Gera ideja,sveikinu. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 08 20, 22:06)
Nuejau i FB ir supratau,kaip tu tuos vaikus ten mustravojai.Gera ideja,sveikinu. 4u.gif  4u.gif

Nemuštravojau biggrin.gif
Bet sunkus darbas... Tik gerai, kad nei vienas nesakė, kad neskanu biggrin.gif O jau vaikai tai pasakytų, nesivaržytų biggrin.gif
O idėjų ir dar yra rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 20 rugpjūčio 2022 - 22:28
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Kava už idėjas. 4u.gif 4u.gif
Negaliu be miško.Vakar ryte anksti atsikėliau,mb miega,nu ką aš į mišką prie sodybos.Po pietų atvažiavome į miestą,nervuoja mane tas buto remontas,palikau mb pasiėmiau mamą ir girion.Pasiuogavau bruknių,čiobreliai dar nežydi mano vietoje,iki gauromečio nedavažiavome,labai baisus kelias. ax.gif Aš jkau pyniau vainikus apie septynius etus,tekdavo kas savitę važiuoti eglišakių,kiaurus metus,taip įpratau negaliu be miško,bent pakvėpuoti nuvžiuoti.
Ir vakar su mama sakome,net geriau kvėpuoti,vistiktai giria,galinga. wub.gif
Jūs turite idėjų ką skanaus užkonservuoti su bruknėmis,kad tiktų prie vištienos?Su kriaušėmis be abejo,bet gal kažko slapto dadėti?
Važiuoju turgelin pabadyti,nors vakar užsukau visai žmonių nėra/Bet kelios dėžės obuolių,kriaušių,pomidorų dar šio to,matysime. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labos smile.gif

Oi koks zajoncas kytras biggrin.gif
Oi reikia kavos naktis mieste karšta, parduotuvė šalia vėl... bet reikia ... Atostogos gerai ax.gif kad ir darže pasikapstinėjau ne viena zyzyklę užsidėjau, agurkų paraugiau, marinuoti pabalo, kaži kodėl unsure.gif kiba iššaudys unsure.gif žodžiu reikėjo man tokių be lėkimo atostogų... net "smegenų plovyklos" knyga paskaičiau... na dar nesuveikė nes jaučiu reikia centrifūgos biggrin.gif
Luety vis pamirštu pagyrti tave visa šaunuolė 4u.gif labai džiaugiuosi už tave net pavydu rolleyes.gif
Ingrida apie bruknių uogienę tai žinau tik su kriaušėmis o daugiau mantresnių gal su kokio čiobrelio įbraukčiau 4u.gif
Mergai kas norite daugiaaukščių svogūnų parinkau ax.gif
Atsakyti
Jau atrodo taip atsargiai rinkau kriaušes už kotelių tik ir vistiek bitė sugebėjo caktelėti į nykštį.Vaikštau su dvigubu pirštu. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 08 22, 10:58)
Jau atrodo taip atsargiai rinkau kriaušes už kotelių tik ir vistiek bitė sugebėjo caktelėti į nykštį.Vaikštau su dvigubu pirštu. bigsmile.gif

šiam reikalui labai tinka deguto muilas, sakė man viena kuri bites laiko pačiai neteko išbandyti 4u.gif
Atsakyti
Labaryt 4u.gif 4u.gif
nudundejo musu miesto aviacijos svente su fejerverkais,skelbdama,kad poilsiautojai ruosiasi darbams,atvaziuos dabar tik pensininku grupeles,bet jie mazai kur sliauzioja,bus laisviau mieste.
Nieko nenuveikiau per savaitgali,si bei ta namie.
Muka,pagyras priimu,bet dar tolimas kelias manes laukia.Labai nera ko parodyt ir kuo pasidziaugt,buvau daug prisiauginus,sunku atsisakyt dabar to "gerio". bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 08 20, 13:35)
Šiandien naują veiklą su vaikais turėjau. Svetimais, nedičkiais. Nu sunkus tas gyvenimas, ale kartais įdomus biggrin.gif

uf, aš irgi užvakar apturėjau.. atvažiavo draugė su vaikiukais. Brandžiam amžiuj du paeiliui pasigimdžius. Ir nesėkmingai, deja. Aš pusę dienos vos ištvėriau, o kaip ji kasdien vargsta, baisu ir pagalvot..
Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2022 08 22, 07:24)
marinuoti pabalo, kaži kodėl  unsure.gif kiba iššaudys  unsure.gif

reikėjo atidaryt ir nauju marinatu užpilt. Pas mane jei pabaką ir neiššauna, tai nebeskanūs būna. O pernai pabandžiau perdaryt tuos pabalėlius - ir laikėsi, ir skanūs buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 22 rugpjūčio 2022 - 09:38
Priaugo daug mažų spalvotų pomidoriukų,juodų,geltonų,raudoniukų.Gal kažką galima pagaminti be acto?Savo sultyse daug darbo.Daugiau misija neįmanoma turbūt?Norisi stiklainiuose grožio. ax.gif
Gal ir durnas klausimas,nesu bandžiųsi.Į šulinį įleisti agurkus,reikia pirma parauginti?Ar paraugus iš karto leisti į šulinį? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 08 22, 08:58)

aš net kriaušių nerinkau, tik padžiūvusį lapą norėjau iš vazono išimt (pusę šešių ryto) - taaaip cvaktelėjo blink.gif net nemačiau kas, bet pirštas dvigubas. Bitės turbūt dar net neskraido turbūt tokiu metu?
Atsakyti