Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2022 08 19, 16:02)
<p>Ate42 kaip kelionė? Lenkija ? Gal apsirikau? Pou man tik įdomu ir tiek...  pasidalink patirtimi. Gal turiu medaus alergiškiems žmonėms biggrin.gif Tiek darbų padirbtau kaime. Kompas pavėsinėje... biški darbo, biški ūkio darbo.  Reikia kitai vasarai kraustytis kaiman.  Pirmas žingsnis,  t.y. gręžinys, šią vasarą padarytas. NePrūdai tame krašte su vandeniu...</p>

Kelionė puikiai, bet trumpai. Šunį tik porai naktų pasiliko.
Neapsirikai.
Karšta ir pavėsinėj. Kondicionierius ryja eurukus. blink.gif
Obettačiau, gyvenu čia ir dabar.
Jei sugalvosit kuri to pieno, antradidnį būsiu mieste. Vakare. mirksiukas.gif
Atsakyti

Jau kiek matosi laisvai,tai 8 pipirai blink.gif blink.gif Oho pas mane po viena isstena ir viskas.Na ne mano darzove pipirai,nemoku ju augint. mirksiukas.gif rolleyes.gif
Ate,anksciau lidle budavo sutirstinto be cukraus 8% riebumo,bet jus vistiek labai riebus.As siuo metu nevartoju jokiu pieno produktu dar.Pabandziau kefyra,skanu,bet eme gerkle kimstis ir nutraukiau.

Atsakyti

Labas rytas.vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Labas rytas,  Imu kavos, vaje koks grožis! Santlina dėkui už nuotrauką. Sėsiu kitais metais ir aš! Labai labai labai gražūs Tavo pomidorai, FB mačiau :4u: . Jau vienų užsimaniau kitiems metams. Kada žmogui gana. Bitės peržiūrėtos, bet nesuruoštos žiemai... ir dar motinas noriu pasikeisti, noriu nespietlių, ramių bičių. Ginkdie ne itales motinas. Ne mano kraštams, spietlios, ėdrios ir piktos. Ir dar biški tingios. Karnikos jau nėra mamų pirkti  pavėlavau. Pačios geriausios mano laukams būtų . Ir Kaukazo fainos, tik joms reikia gulstinių avilių.  Daugiaaukščiai netinka. Vienžo norų daug... Aš galiu valgyti tik riebius pieno produktus... tada gerai. Grietinė, grietinėlė, sūriai visokie. Nei varškės nei pieno nebevalgom... kartais varškinio sūrio 22 pr. riebumo. Tas sueina, skrandžio nejaučiame. Senatvė... Ryt belsimės į Biržus, Pasvalį. MB giminė. 50 metų kai kitoj dimensijoj brangiausio tėvukas. Paskutinis šios vasaros renginys...  Noriu tinginio atostogų.  Tikiuosi rugsėjo pabaigoje? Mergos sutvarkytos bus ir tt. Šiandien tik 27 žada mano kaime :D​  vėsuma.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 20 rugpjūčio 2022 - 08:35
Labas rytas,
Dusia ,geros keliones su kondicionierium,masinoj karsta.
Ingridos saulegraza,kaip sketis.
O pas mus sveika vesuma 16 silumos si ryta,o as 13 kg lengvesne per 3 men.Leciau bekrinta svoris,nu ir gerai,nes visokiu darzoviu daug,valgau neziuriu per daug,bet vistiek karbu gaunasi daugiau gl nei reiktu svoriui kratyt.Bet tuoj viskas baigsis ir pajudes gal sparciau kiek.Man gana,svarbu,kad rieda,su pastovejimais su prabuksavimais,bet lengveju.
nezinau ka siandien veiksim,lektuvai man neidomu,perdaug zmoniu pajury,tai tikrai neisiu i pajuri,uzteks is kiemelio pastebet,nebent MB uzsigeistu stebet shou,tai tada vaziuotume i kalnus,kur zmoniu mazai,o displejus tas pats.

Uzmirsau pagirt Santlinos pomidorus,groziu grozis,sveiki,nuostabus. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 20 rugpjūčio 2022 - 09:02

Bandžiau žmonėms atiduoti agurkus... pasiraugti, pasimarinuoti.  Ekologiški, nepurkšti... paprasčiau nusipirkti buvo atsakymas. Teisingas požiūris :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 20 rugpjūčio 2022 - 11:48
QUOTE(Dusia37 @ 2022 08 20, 10:39)
<p>Bandžiau žmonėms atiduoti agurkus... pasiraugri, pasimarinuoti.  Ekologiški, nepurkšti... paprasčiau nusipirkti.</p>

biggrin.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 08 20, 11:39)
<p>Bandžiau žmonėms atiduoti agurkus... pasiraugti, pasimarinuoti.  Ekologiški, nepurkšti... paprasčiau nusipirkti buvo atsakymas. Teisingas požiūris biggrin.gif</p>

Pernai identiška situacija man su braškėm buvo. Kviečiau kaimynus, pažįstamus pasirinkti, labai daug buvo. Atsakymas tas pats - ai, geriau nusipirksiu.
Dėkui už pagyras pomidorams smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2022 08 20, 09:00)
o as 13 kg lengvesne per 3 men.Leciau bekrinta svoris,nu ir gerai,nes visokiu darzoviu daug,valgau neziuriu per daug

Uzmirsau pagirt Santlinos pomidorus,groziu grozis,sveiki,nuostabus. 4u.gif  4u.gif

Super thumbup.gif šaunuolė! Lėčiau gal krinta nes skysčių daugiau suvartoji su datžovėm. Tai čia nesiskaito smile.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 20 rugpjūčio 2022 - 12:37
QUOTE(saintlina @ 2022 08 20, 11:39)
Pernai identiška situacija man su braškėm buvo. Kviečiau kaimynus, pažįstamus pasirinkti, labai daug buvo. Atsakymas tas pats - ai, geriau nusipirksiu.
Dėkui už pagyras pomidorams smile.gif
Papildyta:
Super thumbup.gif šaunuolė!  Lėčiau gal krinta nes skysčių daugiau suvartoji su datžovėm. Tai čia nesiskaito smile.gif

Ačiū smile.gif

Labai neanalizuoju ko tas svoris sokinejo visa menesi aukstyn zemyn,Altos versija yra teisinga,mano versija yra teisinga,nu ir tegul,svarbu,kad juda,as nusiteikus ilgam ax.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ir kas svarbiausia man patinka mazai valgyt,jaust lengvuma ir lengvet. bigsmile.gif
Baigiau "Namibija" kojines,ismaudziau,uzmoviau ant blokatoriu ,dziusta.Gal ryt fotkinsimes.
Atsakyti
Pienas iš mano raciono prieš kokius 7-8 metus kažkaip natūraliai dingo. Nebesinorėjo tiesiog. O pabandžius pilvą suko biggrin.gif. Visus kitus pieno produktus išpašolvoninau neseniai ir mano sąnariai dėkoja už tai. Aišku, neatsižegnojau aš jų visai, kokį kartą kitą per mėnesį šaltibarščių suvalgau, kažkurią dieną truputis sūrio sulindo, bet kad noras būtų... Nu ne. O galvojau, kaip aš čia be varškės ir be vandučių, kaip be sūrio prie vynčenso... Ogi labai paprastai biggrin.gif

Šiandien naują veiklą su vaikais turėjau. Svetimais, nedičkiais. Nu sunkus tas gyvenimas, ale kartais įdomus biggrin.gif
Atsakyti

Luety labai gražios Tavo veidrodinės kojinės... laukiu šitų pasirodymo :4u:  Dėl svorio esi didelė šaunuolė! Svarbu nepasiduoti kaip blogai bebūtų. Dėl dalinimosi tai esu mokyta,  geriau kompostinėn, negu siūlyti. Pabandžiau... Agurkai tai ne kopostinėn. Suraugiau... Kaip ir suskaičiavau medų, visai neblogas šių metų rezultatas. Kaip mėgėjai... skaičiuojant kg iš avilio.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 20 rugpjūčio 2022 - 13:44
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 08 20, 12:35)
Pienas iš mano raciono prieš kokius 7-8 metus kažkaip natūraliai dingo. Nebesinorėjo tiesiog. O pabandžius pilvą suko biggrin.gif. Visus kitus pieno produktus išpašolvoninau neseniai ir mano sąnariai dėkoja už tai. Aišku, neatsižegnojau aš jų visai, kokį kartą kitą per mėnesį šaltibarščių suvalgau, kažkurią dieną truputis sūrio sulindo, bet kad noras būtų... Nu ne. O galvojau, kaip aš čia be varškės ir be vandučių, kaip be sūrio prie vynčenso... Ogi labai paprastai biggrin.gif

Šiandien naują veiklą su vaikais turėjau. Svetimais, nedičkiais. Nu sunkus tas gyvenimas, ale kartais įdomus biggrin.gif

As,kai skaitydavau,jog kazkas gyvena be pieno produktu,baisedavaus tongue.gif aha baisedvaus,nu kaip cia be grietineles,grietines,varskytes kefyro,pieno i kava???Ogi viskas galvoj.Labai paprastai,nutrauki draugyste ir nebesinori.Ir netruksta ju man kol kas dar.Nesu askete,uzsinoresiu kada,paragausiu vel.Ir tas zinojimas labai gerai,tai mano sprendimas,ne koks draudimas,todel niekaip neveikia mano psichikos.
Tai aukle dirbi siandien?Ziurek nepraganyk biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Dusia37 @ 2022 08 20, 12:42)
<p>Luety labai gražios Tavo veidrodinės kojinės... laukiu šitų pasirodymo 4u.gif  Dėl svorio esi didelė šaunuolė! Svarbu nepasiduoti kaip blogai bebūtų. Dėl dalinimosi tai esu mokyta,  geriau kompostinėn, negu siūlyti. Pabandžiau... Agurkai tai ne kopostinėn. Suraugiau... Kaip ir suskaičiavau medų, visai neblogas šių metų rezultatas. Kaip mėgėjai... skaičiuojant kg iš avilio.</p>

Veidrodines megzt buvo labai sunku,bet smagu.Sitos jau kaip ir atkartojimas,bet yra ir kazkas naujo,nors vaizdas visiskai naujas.Cia pagrinde intarsija metodas,kada daeini iki kitos spalvos,sumezgi tos spalvos kilpa ir uzdejima,apsisuki ir gryzti isvirkscia puse iki kito susikirtimo su ta spalva,tik jau sukryziuoji siulus,o nebesumezgi ir gryzti gerosiom akim.Idomu man isbandyt kazka naujo.
Idesiu i instagrama,kai isdzius ir bus fotkes..
O man mest i kompostine darzoviu gaila,as geriau atiduodu pastininkui,kaimynui,nepazystamui,bet mest i kompostine rankos nekyla.
Nera ramybes,lektuvai skraido su tokiu garsu,kad net galva skauda.MB neistvere ,isejo pajurin,kur vyksta shou,as atsisakiau,man neidomu stebet militaristinius ginklus,man r taip baisu,o dar ziuret i juos su pasigerejimu,kokie jie galingi,kaip riaumoja galingai,man tai fetishizmas,eina sau.
Kenciu dantis sukandus,su ausinem ir muzika jose,bet vistiek permusa.Dar ryt viena diena ir vakare fejerverkai ir bus vasaros sezonas musu mieste uzdarytas.Tada jau lengviau gatvemis praeit,eiliu nebebuna pardese,lengviau kvepuojasi.Va tai su tais kurortiniais miestais vasara.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 20 rugpjūčio 2022 - 16:30