Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Taigi grietinele galima pakeist kokiom juros gerybem,o tas puodas tinka ir pomidorams kepti.Turetu paprikos skaniai apsikepti tame gruz\dintuve.Pas mus dabar keptu papriku sezonas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 08 19, 12:44)
Taigi grietinele galima pakeist kokiom juros gerybem,o tas puodas tinka ir pomidorams kepti.Turetu paprikos skaniai apsikepti tame gruz\dintuve.Pas mus dabar keptu papriku sezonas. biggrin.gif

Čia gerą mintį davei.Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 08 19, 13:44)

Reikia tu paprikų tureti verysad.gif 50 daigu šalin ir 14 euriku plius….. paprikų lygiai nulis verysad.gif zyzykle pilnu pajėgumu antra para blink.gif vis galvoju apie saules jėgainė ant stogo …MB nepasiduoda tipo stogas netinka….. beeeet aš paieskosiu mažu ax.gif
Atsakyti

Labai mėgstu keptas paprikas. Šiemet prastos...

Aš sriubą namie gaminu naktį... atidarau virtuvės langą ir liepiu kepti kol aš miegu. Neprikaitina. Kaime nėra orkaitės. 

Pou ar ragavai medaus? Buvo reakcija? To šviesaus... 

Ingrida miške nieko gero, sausa ir karšta  :unsure:  :4u: 

Grietinėlę galima pakeisti kokoso grietinėle. Vasarą valgau pilna burna ir dar medaus užkandu. Bet labai daug lakstau... svėriausi nepiaugus. Reikia energijos sukaupti....

Atsakyti
Dusiuk,mes ko gero šiemet neimsime medaus.Kaip rapsinį išėmėme ,viskas.Pireš savaitę žiūrėjo mb dar buvo prinešta,jaučiu dabar per karštį neskiria nektaro augalai.Vakar pažiūrėjo,pusę suvalgyta.Atrodo ir skraido dirba,bet tuščiai turbūt?Vakare ant vieno avilio gražu,mažos bitutės susėdę visą laką kabo.Dairosi pasaulio. wub.gif Aš einu į šiltnamius šalia,taip gražu žiūrėti,mb klausiu jos neuždus,laka juk užklijuota,sako per dugną oras ventiliuojasi.
Atrodo avietėse,gėlėse,mėtose,raudonėlyje zuja,bet..Ryte rodė Niderlanduose dėl karščio irgi nebus pakankamai medaus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 08 19, 11:27)
Dusiuk,mes ko gero šiemet neimsime medaus.Kaip rapsinį išėmėme ,viskas.Pireš savaitę žiūrėjo mb dar buvo prinešta,jaučiu dabar per karštį neskiria nektaro augalai.Vakar pažiūrėjo,pusę suvalgyta.Atrodo ir skraido dirba,bet tuščiai turbūt?Vakare ant vieno avilio gražu,mažos bitutės susėdę visą laką kabo.Dairosi pasaulio. wub.gif Aš einu į šiltnamius šalia,taip gražu žiūrėti,mb klausiu jos neuždus,laka juk užklijuota,sako per dugną oras ventiliuojasi.
Atrodo avietėse,gėlėse,mėtose,raudonėlyje zuja,bet..Ryte rodė Niderlanduose dėl karščio irgi nebus pakankamai medaus. ax.gif

Pas mane vakar piliarozese vos ne kiekvienam ziede po bite,tik uodegytes matosi,ziedai tai pilnaviduriai. biggrin.gif biggrin.gif Lenda giliai,kad surast nektara,net gaila pasidare,pagalvojau,ka jos ten mato tamsoj tame ziede.
Kokoso nekenciu.Man pomidorai skaniausi zali.
Atsakyti
Na pas mane vasarinio irgi ne prūdai . Dabar ką parsineša tą suvalgo . Luety , avilyje irgi visai tamsu smile.gif O kokia tvarka .
Aš negaliu palikti tiek medaus kiek yra. Reikia siaurinti lizdus ir tt.

Mano kaime dar elektra nepabrango .
Kitiem metams dėl džiovinimo ieškau kas pagamins iš šaldytuvo . Deda keramikinį 0,4 kilovatų šildytuvą , termostatą ir ventiliatorių atskirai ...

https://www.youtube....
Kažkas tokio . Vilara tokių prisigaminusi duonelės džiovinimui. Bent jau oro nešildai. Kaip man aiškino tai menkos elektros sąnaudos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 19 rugpjūčio 2022 - 13:16
QUOTE(Luety @ 2022 08 19, 12:15)
Labai apetitnai skaitosi,bet as isuo metu negaliu grietineliu.as turiu tiksla. biggrin.gif

Laba,
Skaniai sriuba susiskaitė.
Vietoj grietinėlės yra sutirštintas nesaldintas pienas. Jis iki 8%. Visur naudoju.
Rekomenduoju.
Atsakyti

Dusiuk, dar neragavau. Turiu eit pas alergologę brėžinius dėl plėviasparnių daryt, dvi savaites reik saugotis maisto, kuris gali sualergizuot- turėčiau gert nuo alergijos, o dvi savaites negalima būt gėrus antialerginių.

Atsakyti

Ate42 kaip kelionė? Lenkija ? Gal apsirikau? Pou man tik įdomu ir tiek...  pasidalink patirtimi. Gal turiu medaus alergiškiems žmonėms :D Tiek darbų padirbtau kaime. Kompas pavėsinėje... biški darbo, biški ūkio darbo.  Reikia kitai vasarai kraustytis kaiman.  Pirmas žingsnis,  t.y. gręžinys, šią vasarą padarytas. NePrūdai tame krašte su vandeniu...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 19 rugpjūčio 2022 - 15:03

Būtinai prisiduosiu!

Balkone mano gėles baltasparniai apsėdo. Ir iš kur anie atsirado. Ot. Viską lauk trenkt reiks, galvojau pelargonijų prifliansuosiu sesei.

Atsakyti
Lidlinė paprika. Vaisių gerokai daugiau, bet nesigauna užfiksuot kol spalva su lapais susilieja ir prieit pomidorai trukdo smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 19 rugpjūčio 2022 - 15:28