


Vyšnių uogienės ir aš išviriau, du litrus... su uogienių cukrumi. Nežinau kas valgys? Gal pusžentis?
Luety, lieknas nereiškia sveikas. Cukraus ir kviečių dėl sveikatos reikia vengti... tokia mano nuomonė. Neperšu.
Pou esu virusi čiatnį iš žalių pomidorų. Žiauriai skanus buvo...
Aš visokių patrovų per gyvenimą prigaminusi . Nebėra valgytojų, nebegaminu. Ir atsirinkinėju, jei jau gaminti tai sveikiau. Kuo mažiau cukraus ir tt.
Šios vasaros sriuba, keptų pomidorų. Su grietinėle ir sūriu. Skanu, sotu ir pomidorų bele kiek sueina.
Skystesnius pomidorus, pjaustytą svogūna, cesnako galvą ( paskui išspaudi iškepusį) žoles kurios tinka meti į blėką, aliejaus , druskos, balzamiko acto ir kepi. Kai iškepa sublenderiuoju, dedu daug paprikos miltelių, pipirų, kažkiek sultinio... bet nedaug. Užverdu puode, supilstau į lėkštes, pabalinu grietinėle lėkštėje. Kol karšta įmetu tarkuoto Džiugo. Pasilydo. Niam. Mums tinka...