Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Šiemet jaučiu auksiniai prieskoniai bus blink.gif na bet ką padarysi reikia susidziovinti …. Aciu Pou už augaliukus 4u.gif karstokoka bet vistiek reik slinkti iki rozyno :unsure:Luety bais gražios o pas mane neauga jos o gaila labai gražu man jis. Patagonine verbena užsiauginau labai gražu gal kita met į vazonus didelius sodinsiu….. dar derlius nesudorotas o aš jau planuoju kitus metus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 19 rugpjūčio 2022 - 09:30
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 08 19, 08:23)
Kai pripranti ,tai tas +30 tai jau visai normali temperatura.Virs tai jau silta.
Luety ,pomidorai gi daug vertingiau nei kokios uogienes.Tesiog i stiklainius .

Turiu tik mazutukus stiklainiukus,pomidoram niekai netinka. ax.gif
Padazu dar yra is pernai,ne megejai mes.
Atsakyti

Luety, daryk savo sultyse pomidorus. Ir tai suvalgyt, ir į sriubą, troškinius tinka. Man tai liuks.

Atsakyti
Pas mus tai uogienes nelabai .O pomidorus as galiu valgyt bet kokius kaip deserta.Ypac su trupuciu chiliu ir cesnaku.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 08 19, 08:41)
Pas mus tai uogienes nelabai .O pomidorus as galiu valgyt bet kokius kaip deserta.Ypac su trupuciu chiliu ir cesnaku.

Uogienes MB valgo,jis lieknas.Tu uogieniu pas mus ne kazkas,po kelis stiklainiukus kas auga ta verdu.Pomidorai mums abiems tik zali lenda,taip ir gyvenam,sodinam per daug ale va,vis galvoji,sunaus seimai,brolio seimai,mums,jauciu,kai sumazinsim,tai visi leks ir sakys,ko tiek mazai sodinai. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Aš tik vyšnių uogienę viriau su uogienių cukrum - jo perpus mažiau reik dėt. Retai, bet vyras mėgsta blynus su kefyru.

Reik išmokt dar pagardą virti- čatnį.

Atsakyti

Vyšnių uogienės ir aš išviriau, du litrus... su uogienių cukrumi. Nežinau kas valgys? Gal pusžentis?

Luety, lieknas nereiškia sveikas. Cukraus ir kviečių dėl sveikatos reikia vengti... tokia mano nuomonė. Neperšu. 

Pou esu virusi čiatnį iš žalių pomidorų. Žiauriai skanus buvo... 

Aš visokių patrovų per gyvenimą prigaminusi  :D. Nebėra valgytojų, nebegaminu.  Ir atsirinkinėju, jei jau gaminti tai sveikiau. Kuo mažiau cukraus ir tt.

Šios vasaros sriuba, keptų pomidorų. Su grietinėle ir sūriu. Skanu, sotu ir pomidorų bele kiek sueina. 

Atsakyti

Dusia, kaip verdi sriubą? Skaniai susiskaitė 🤩

Mam vyšnių uogėnė su uogienių cukrum, tai skani, nes ji ne per saldi.

Atsakyti

Skystesnius pomidorus, pjaustytą svogūna, cesnako galvą ( paskui išspaudi iškepusį) žoles kurios tinka meti į blėką,  aliejaus , druskos, balzamiko acto ir kepi. Kai iškepa sublenderiuoju, dedu daug paprikos miltelių, pipirų, kažkiek sultinio... bet nedaug. Užverdu puode, supilstau į lėkštes, pabalinu grietinėle lėkštėje. Kol karšta įmetu tarkuoto Džiugo. Pasilydo. Niam. Mums tinka...

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 08 19, 09:53)
<p>Skystesnius pomidorus, pjaustytą svogūna, cesnako galvą ( paskui išspaudi iškepusį) žoles kurios tinka meti į blėką,  aliejaus , druskos, balzamiko acto ir kepi. Kai iškepa sublenderiuoju, dedu daug paprikos miltelių, pipirų, kažkiek sultinio... bet nedaug. Užverdu puode, supilstau į lėkštes, pabalinu grietinėle lėkštėje. Kol karšta įmetu tarkuoto Džiugo. Pasilydo. Niam. Mums tinka...</p>

Labai apetitnai skaitosi,bet as isuo metu negaliu grietineliu.as turiu tiksla. biggrin.gif
Atsakyti

Ačiū, Dusia, skaniai. Reiks kada pabandyt, kai atvės kiek oras. 

Atsakyti
Labai skaniai skaitosi. wub.gif Bet tokiu oru bijau pagalvoti apie orkaitę.Net pietus kepu karšto oro gruzdintuvėje. ax.gif Net šimtametė troba įkaito,laikau langą,duris atidarytus.Geriau vakare išpurkšti muses,uodus. ax.gif Kai atvės reikės išbandyti. mirksiukas.gif Noriu į mišką. ax.gif
Atsakyti