Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Pou @ 2022 08 18, 15:56)
<p>Luety, aš šiek tiek ilgesnio megztuko norėčiau 🌷</p>

Aga,man irgi norisi trupiti.

Padirbejau sode,MB bulves kase,dar liko galiukas,as gelyna isvaliau,nupjausciau nudziuvusius lapus hostu,varbena,kraujazoles isgenejau.Ciklamenai jau apsipyle lapeliais.Pribiro matyt is seklu,pridyge daug aplink ropeles.
Pripjoviau i deze krapu galvu pribrendusiu,bus seklai kt.metam,o kas liko,lai byra i zeme,gal isdygs patys kt.met.
Sparagines apskabiau,nedaug beradau,bet nors krumelius sutvarkiau.Padirbejau is peties.Zeme ne kazka,sausa,grumsteta,nors ant keliuko,sode balos,stovi vanduo,bet darzui dar reikia daug daug lietaus.
Nusiskyniau avietes,pomidorus ir namo.Dabar megsiu,kojines "Namibija".Viena jau baigiau,liko dar viena kulna idet ir pabaigt,bet toks sunkus oras,atrodo lis,bet tik kabo tas slegis danguj,kad net sunku judet.
Pas mus Airboarne aviacijos shou virs juros 4 dienas,tai skraido lektuvai virs namo su tokiu triuksmu,net nesmagu.
Atsakyti

Aš tiesiog mėgstu, kad megztinukas būtų žemiau plačiausios vietos, taip vizualiai ištempia siluetą. Esu spirgis, tik 1.61, tai man aktualu 😁

Labai tvanku namuose, o dar vakar prikaitinau su agurkais ir pomidorais bei stiklainių paruošimu. 

Atsikėliau, viena akis užtinus, pritryniau, matyt. Ot.

Sode, kai buvau, užmačiau, kad šalavijo padygusio yr. Tik neaišku, kokios spalvos. Galėsiu rudeniop perkelt į daržą, kai perkasim po agurkų. Jei prigis, kitais metais bus dalybos, jei bus norinčių. Nuo rausvų šakelių sėklų parinkau taip pat.

Dar tamsiai mėlynas pentinius pas mane, palikau nenukirptus žiedynus, jei kuri norėsit, parinksiu sėklų.

Ir melisa, jei per karščius nenusigalabys, Ate ir Muka po mažulytį vazoniuką esu pasodinus. Tik šiltnamį palikus esu  tikiuos, kad neišdžius negyvai, ryt važiuosiu, pažiūrėsiu.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Labos smile.gif

Čiut galo enadidaviau beravėdama rožyna neįstengiau pabaigti moviau triobon ir visa diena pramaklinėjau joje čia vėsiau unsure.gif bet šiandien truk plyšk reikia pabaigti ir pavėsį vieną gėlyyna paravėti ale tingisi ax.gif o aoskui kaip įsisiūbuoju jau reikia slėptis trioboje nuo karščio tinginėir tiek....
Luety megztukas man gražus ilgio na mano manymu na gal per du pirštus ilgesnis:4u:
Keptų pomidorų padažas su graikiniais riešutais MB užskaitė reiks dar padaryti 4u.gif
Rauginimas viskas puiku, bet kur laikyti žiemą, rūsiukas šiltas Kaune o sode peršals. Tiesa gavau kibiriukų kur deda šašlykus, nauji... tai agurksu in juos raugiu pernai pasiteisino sakiua ir sode paliksiu ... eksperimentas bus ax.gif Į vienus agurkus būsiu pamiršusi česnako įdėti kaži labai blogai... nesilaikys unsure.gif
Pou visko noriu blink.gif o pentinų labiausiai 4u.gif Ir nieko čia ne špingaletė aš va 1,6 su svoriu virš jau š.... o aš tai sviedinys blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 19 rugpjūčio 2022 - 07:23

Labas rytas,

Muka, pentinių sėklas vėliau surinksiu. Skelt dar saviškio nenorėčiau, dar per mažas, bet gal sudygs ir sėklos.

O viso kito parinksiu 🌷

Mane karštis labai išvargina...

Atsakyti

Labos, 

Aš pagal save apie megztinį sprendžiu... mano sudėjimas geriau kai yra parodytas liemuo. Bo viršus M/S , o apačia tai neklauskit... bobutė grumstams daužyti :D 

Muka rauginti ir kaitinti agurkai puikiai stovi Kaune rūsyje. Kai atsidarau, dedu šaldytuvan. O stiklą labiau mėgstu negu celopaną... paprasto fioletinio šalavijo aš Tau atvešiu kitą savaitę. Va rūžavo tai lauksim Pou...

Kokie ravėjimai kai žemė dulka. Kažin braškės darže  liks gyvos? 

Neiškepkit :4u:​ 

Atsakyti

Šalavijo tai kur įsivaizduoju, kad rožinis, persodinsiu į dirvą, kitais metais bus jau gražūs daigiukai - patikrinsim ar bus rožiniai. Arba galėsiu prikast ir šįmet- dabar dar mizeriukai. Sėklos jau nurinktos.

Melisa vazonėly, jei atsiimsit, tai šiemet reik sodint, jei ne, tai pati į dirvą įsodinsiu, kad iki šalčių įsišaknytų, kitais metais iškasiu. Bet gal kaip nors susimatysim 🌷

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 08 19, 06:53)
<p>Labos, </p><p>Aš pagal save apie megztinį sprendžiu... mano sudėjimas geriau kai yra parodytas liemuo. Bo viršus M/S , o apačia tai neklauskit... bobutė grumstams daužyti biggrin.gif </p><p>Muka rauginti ir kaitinti agurkai puikiai stovi Kaune rūsyje. Kai atsidarau, dedu šaldytuvan. O stiklą labiau mėgstu negu celopaną... paprasto fioletinio šalavijo aš Tau atvešiu kitą savaitę. Va rūžavo tai lauksim Pou...</p><p>Kokie ravėjimai kai žemė dulka. Kažin braškės darže  liks gyvos? </p><p>Neiškepkit 4u.gif​ </p>

Tai kiek to karscio Lietuvoj yr??
Pas mus vos 20 si ryta,bet ir tai daug.Visa nakti lasnojo.Ne lijo,bet lasnojo.
Megztini pamegzt i ilgi nera beda ir gerai nuardyt bus,jei netiks,nes megzta reglanu nuo virsaus.
iandien avietas virt,ir sviesta ghi issivirt.Dar nezinau ka daryt su pomidorais,sunaus neprisisaukiu,brolis su broliene iskrite kovidu.Buvo Londone koncerete,dabar abu serga.
Atsakyti
Luety,kršta pas mus be proto.Pranešė šiandien iki 34 karščio.Ryte paskyniau šparagines,šlapia jau.Kitą savaitę pas mus nuo trečiadienio iki sekmadienio vėl 31. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 19 rugpjūčio 2022 - 08:47

Iki pat rugsėjo 2 rodo apie 30. Vasaros nebuvo, tai atkaitins rudenį. Savaitgalis vėsiau, tik 25....

Atsakyti
Oho,gerai pakankins. biggrin.gif
As noreciau dar vesiau,kad butu pas mus,vis dar naktimis slogu,be vejelio,niekas nesivedina.

Va mano dvi piliarozes kokios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 19 rugpjūčio 2022 - 09:26
Kai pripranti ,tai tas +30 tai jau visai normali temperatura.Virs tai jau silta.
Luety ,pomidorai gi daug vertingiau nei kokios uogienes.Tesiog i stiklainius .
Atsakyti