Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Lidlinės paprikos ūgio maždaug iki standartinio polikarb.šiltnamio vidurinio metalinio rėmo.
Aš jas sukišau prie pat krašto, dabar pomidorai tokie, kad ir prieit nufotkint sunku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 18 rugpjūčio 2022 - 08:47
QUOTE(saintlina @ 2022 08 18, 09:46)
Lidlinės paprikos  ūgio maždaug iki standartinio polikarb.šiltnamio vidurinio metalinio rėmo. 
Aš jas sukišau prie pat krašto, dabar pomidorai tokie, kad ir prieit nufotkint sunku.

Supratau , dėkui 4u.gif

Lakštingalas vėl apie Lietuvą čiulba ....
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif 4u.gif

vakar taip graziai pralijo,beveik visa diena,stipriai ir leciau ir vel stipriai,zodziu skaniai.BBc prognozes pasitvirtino. biggrin.gif
Siandien jau leksim i soda,bus ka veikt.
Anadien sode kalbejau su zmogum is Kosovo,sake jis paprikas irgi sejo is tu lidliniu dideliu papriku seklu ir uzaugo labai dideles ir grazios.Reiskia ir cia zino jau,tik as nezinau.Ziopla.
Numezgiau sau dzemperi iki klubu ir nezinau ar dar ilgint ar ne.Nera kas pataria.Lyg ilgesnio noretusi,zem ruros,bet jis storas,kaip atrodys,zodziu atidejau pamastymams.Man turi mintys susigulet visada.
Siandien geras rytas,toks sviezias,sauletas.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 08 18, 09:36)

Ugu, mačiau. Ne tik apie mus, draskosi ir dėl kaimynų. Bet kokios šlykščios kalbos.. visose normaliose šalyse viešai taip kalbėt nusikaltimas būtų. O ten normaliai, pritaria ir katučių ploja. Mačiau, ką rašo ES gyvenantys išeiviai iš ten. Naikinčiau vizas visiems, tegu važiuoja namo į brangią tėvynę iš supuvusio kapitalizmo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 18 rugpjūčio 2022 - 09:50
QUOTE(Dusia37 @ 2022 08 18, 08:36)
Supratau , dėkui  4u.gif

Kas ta lakstingala? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 08 18, 09:58)

Netinka šiam kontekste šitas smailikas )) tai Solovjovas, kremliaus ruporas. Savo autorinėse laidose springdamas aiškina, kaip Europoj branduoliniais ginklais rusai turi pasitaškyti. Pirmiausia Baltijos šalyse, nes čia vieni neonaciai, jų tautiečius skriaudžia.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 08 18, 10:58)

Solavjov.

Megztinį galėtumei parodyti vabalams ax.gif Patartume. Mačiau tik spavą ir kad mezgamas raštais gražiausiais ...
Atsakyti
Smailikas,is nezinojimo,sorry.O tokio as neklausau ir isvis neklausau nei vieno,kas seja agresija.
Megztini pabandysiu ikelt ant manes.
vartotojo įkelta nuotrauka
Turiu vilties, kad dar sukusiu,.Dabartiniam storumui ilgis geras,bet ant dzinsu nesiojant man atrodo bus trumpokas. Nezinau ar apnareli megzt ilga ar dar pamegzt,zodziu apmastymuose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 18 rugpjūčio 2022 - 10:24
Z\iurekit ,ponas Kreivys jau pripaz\ino algoritminius paradoxus energetikoje, o dabar tie algoritmai visur,ypac sveikatos nepriez\iuroje ,mez\gu vilti ,kad tuoj pripaz\ins paradoxus ir ten wub.gif
Saintlina,bulgarijoje jau nei rusu ,nei viz\u ,nei duju,nei pinigu nei pajamu is turiz\mo.Tiek kad cia tokiais atvejais naujus rinkimus skelbia.Jums tas nesviecia.Bet jus gi visos ten lietuvoje milijardieres biggrin.gif
Atsakyti
Aš neilginčiau ... Ant suknelės tai trupesnio norėtusi , iki juosmens. Vadinasi ant džinsu pats tas. Mano tokia nuomonė .
Gražu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Šaunuolė Tu pas mus 4u.gif

Vakar netyčia girdėjau kai energetikos ministras kalbėjo ... Šudmalystė ir tiek. Nieko aš nesupratau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Pasirodo galima buvo kažką sužinoti bigsmile.gif
Atsakyti
Taigi ,kaip visada kaltas kaz\kas kitas.Dabar europiniai algoritmai.
Dusia,algoritmas apsimest kvailu mielu kaciuku eina is mados biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 18 rugpjūčio 2022 - 11:01
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 08 18, 10:28)
Saintlina,bulgarijoje jau nei rusu ,nei viz\u ,nei duju,nei pinigu nei pajamu is turiz\mo.Tiek kad cia tokiais atvejais naujus rinkimus skelbia.Jums tas nesviecia.Bet jus gi visos ten lietuvoje milijardieres biggrin.gif

o Bulgarijoj nauji rinkimai kažką pakeičia? Pas mus tai ne. Prieš rinkimus kalba daug, po rinkimų viskas tas pats. Jei ne blogiau.
Atsakyti