Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 15, 11:46)
Miltukai Tau išaukė kai kuriuos pasikeitimus .
500 kalorijų tai badas.
O moters organizmui badas   ax.gif  ax.gif  ax.gif

640 smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2022 03 15, 11:53)
<p>Sveikos, mergicos.</p><p></p><p>Muka, aš paprastai į kitų meniu nesikišu, bet kai tu pasakoji apie majonezą ir riešutus vakarais, pamintyju, kad turi dar gerą skrandį. Arba tavęs skausmai neišmoko nieko. Kai mane raitė skausmai, nori nenori sėdau ant tos rekomendacinės dietos. Negali nevalgyt ilgą laiką, reiškia tavo organizmui reik dažno valgymo su minimaliu kiekiu. 5 kartai dienoje. Aš po operacijos net rytas pradėjau valgyt, ko nedariau niekad gyvenime. Nes kitaip pykina. Įmetu nedidelį kąsniuką ir nustoja pykint.</p><p>Čia tik mano pamąstymai.</p>

Pou anksčiau nebuvo nieko tokio nuo valgymo tokiu laiku:(... Turbūt per mažai skauda dar .....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 15 kovo 2022 - 11:01
Pou mane supranti 4u.gif Tavo bėdos biški kitos nebu pas mane ... Man badavimas tinka , nes duodu poilsio skrandžiui . Tau negali tikti , nes nebeturi saugyklos ... ir gaunasi pastovus skrandžio dirginimas.
Jei pavalgau sunkiau ir vėliau vienintelis vaistas geras ilgas pasivaikčiojimas . Arba menzimas ir svorio auginimas biggrin.gif

Muka, gal ne laikas svarbus , o ką valgai ? Tai kas tikdavo 30 metų ax.gif nebūtinai tiks 50. Aš labai daug ką iš meniu išmetusi ... Gaminu tik kai vaikai parvažiuoja. O mums senukams geriau mažiau , paprasčiau ir lengvesnio maisto .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 15 kovo 2022 - 11:24
Lanas rytas,

as kiek atsimenu,tai lipotrimo net 500 kcal nesieke lyg tais.Ar ne po 137 kcal vienas valgymas/gerimas ir viso 3 kartai.
Nu efektyvu labai,bet po to jauciuosi labai silpnai,ypac po antro.Kazkaip daugiau netraukia,nors jokios kitos iseities nematau,bet gaila inkstu labai,nes jie pas mane nera labai geri.
Tos visos dietos niekada neveiks,jei nebus supermotyvacijos.Kai per CH bijodavai net lychno gramo suvalgyt.O dabar ,mano amziuj nezinau nei ko imtis.ai,tiek to.
Koja emesi MB masazuoti tris kartus dienoj,visai gerai jauciuosi jau.
Siandien antro kampo valymas,popieriu rusiavimas brrr,jei nesugalvosiu pabegt nuo to biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Siūliau eiti su manim ant paleo ... Atsisakėt, bo save labai mylit , kaip čia ko atsisakysi... Kai sutvarkai žanyną labai gerai svoris byra.
Šiandiena sužinojau kad turiu ne dvejus su pusę džinsus, o kokius 5 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 15 kovo 2022 - 11:36

Pou mane supranti 4u.gifTavo bėdos biški kitos nebu pas mane ... Man badavimas tinka , nes duodu poilsio skrandžiui . Tau negali tikti , nes nebeturi saugyklos ... ir gaunasi pastovus skrandžio dirginimas.
Jei pavalgau sunkiau ir vėliau vienintelis vaistas geras ilgas pasivaikčiojimas . Arba menzimas ir svorio auginimas biggrin.gif

Muka, gal ne laikas svarbus , o ką valgai ? Tai kas tikdavo 30 metų ax.gifnebūtinai tiks 50. Aš labai daug ką iš meniu išmetusi ... Gaminu tik kai vaikai parvažiuoja. O mums senukams geriau mažiau , paprasčiau ir lengvesnio maisto .

Dusia, tikrai suprantu, kad pas mane kitaip, nes anksčiau tulžis buvo išmetama, tada, kuomet reikdavo emulguoti riebalus, dabar gi ana pastoviai išmetama. Ir tai, organizmas jaučia užsakymus. Čia kaip su mamos pienu.

Tiesiog manau, kad Muka turėtų peržiūrėt savo racioną. Aš po operacijos, nors ir sėdau ant "dietos", bet kg nusikratė tik iš pradžių, bet pašalinus tam tikrus produktus, tiesiog savijauta kita. Cukraus ir riebalų aš ir taip mažai valgiau.

Muka, na koks gėris gali būti iš majonezo? Suprantu, kad skanu, na bet kam? Yra juk ir kitų skanių produktų. Kam valgyt tą, kuris mums nieko naudingo neatneša. Ypač, jei dar ir diegliai kankina. Turi palengvint savo čiurnoms apkrovą, nes patekai į uždarą ratą. Judėjimas reikalingas sąnariams, nes kitu atveju, jie negamina savo "tepalų". O nesutepus, judėjimas bus skausmingas ir ilgainiui jį natūraliai ribosi.

Dėl Mortono neuromos dėk įdėklus į tarpupirščius ir pamiršk nepatogią avalynę. Elegancija šiuo atveju netinkama. 

Pernai buvo nemažai svorio nukritę man, bet jėga ir energija atsirado tik po kasdienio spartaus vaikščiojimo. Pasivaikščiojimas gerai, bet stangrumui reikia spartaus ėjimo. Ilgi kilometražai kartais gali sąnariams ir nepadėti...

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 03 15, 12:56)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Dusia37" data-cid="72943655" data-time="1647336203"><div><p>Pou mane supranti vartotojo įkelta nuotraukaTavo bėdos biški kitos nebu pas mane ... Man badavimas tinka , nes duodu poilsio skrandžiui . Tau negali tikti , nes nebeturi saugyklos ... ir gaunasi pastovus skrandžio dirginimas.
Jei pavalgau sunkiau ir vėliau vienintelis vaistas geras ilgas pasivaikčiojimas . Arba menzimas ir svorio auginimas vartotojo įkelta nuotrauka

Muka, gal ne laikas svarbus , o ką valgai ? Tai kas tikdavo 30 metų vartotojo įkelta nuotraukanebūtinai tiks 50. Aš labai daug ką iš meniu išmetusi ... Gaminu tik kai vaikai parvažiuoja. O mums senukams geriau mažiau , paprasčiau ir lengvesnio maisto .</p></div></blockquote><p>Dusia, tikrai suprantu, kad pas mane kitaip, nes anksčiau tulžis buvo išmetama, tada, kuomet reikdavo emulguoti riebalus, dabar gi ana pastoviai išmetama. Ir tai, organizmas jaučia užsakymus. Čia kaip su mamos pienu.</p><p>Tiesiog manau, kad Muka turėtų peržiūrėt savo racioną. Aš po operacijos, nors ir sėdau ant "dietos", bet kg nusikratė tik iš pradžių, bet pašalinus tam tikrus produktus, tiesiog savijauta kita. Cukraus ir riebalų aš ir taip mažai valgiau.</p><p></p><p>Muka, na koks gėris gali būti iš majonezo? Suprantu, kad skanu, na bet kam? Yra juk ir kitų skanių produktų. Kam valgyt tą, kuris mums nieko naudingo neatneša. Ypač, jei dar ir diegliai kankina. Turi palengvint savo čiurnoms apkrovą, nes patekai į uždarą ratą. Judėjimas reikalingas sąnariams, nes kitu atveju, jie negamina savo "tepalų". O nesutepus, judėjimas bus skausmingas ir ilgainiui jį natūraliai ribosi.</p><p>Dėl Mortono neuromos dėk įdėklus į tarpupirščius ir pamiršk nepatogią avalynę. Elegancija šiuo atveju netinkama. </p><p></p><p>Pernai buvo nemažai svorio nukritę man, bet jėga ir energija atsirado tik po kasdienio spartaus vaikščiojimo. Pasivaikščiojimas gerai, bet stangrumui reikia spartaus ėjimo. Ilgi kilometražai kartais gali sąnariams ir nepadėti...</p>

Majonezas tik savos gamybos 4u.gif Žinau ką dedu 4u.gif Tiesiog tuomet prie burokų jis man dera, kitur nekraunu mirksiukas.gif Kiap ir riešutų nevalgau apart šiose salotose arba alyvuogės įdarytos .... pastarųjų valgau jeigu neturiu savų mėgstamų kalamata tongue.gif Man keista mortono neuromos bėdos atsirado kaip svėriau žyyyymiai mažiau, tai svoris nelabai įtakoja, avalynė... jai daug dėmesio skiriu, aukšakulniai ir nelabai jau labutinai buvo... ai mergai per daug čia man dėmesio ax.gif tiesa pietūs skanūs buvo 4u.gif mėgaujuosi kava 4u.gif
Atsakyti
Muka, kokį aliejų majonezui naudoji?
Pou, ir kuo gi taip labai majonezas nusikalto? Taip, aliejus pirktiniuose ne aukščiausios kokybės, aš naudoju su rapsų aliejumi - nu blogis, bet kad retai, tai gamintis su alyvuogių aliejumi neapsimoka, sugenda.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 03 15, 13:58)
Pou, ir kuo gi taip labai majonezas nusikalto? Taip, aliejus pirktiniuose ne aukščiausios kokybės, aš naudoju su rapsų aliejumi - nu blogis, bet kad retai, tai gamintis su alyvuogių aliejumi neapsimoka, sugenda.

man nesugenda alyvuogių extra virgin, garstyčios be cukraus, citrina ir druska
Dienos raciono ABR-17.54/71.42/78.68 kalorijų 1212. Mano akiai baltymo daugoka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 15 kovo 2022 - 13:06
QUOTE(Muka @ 2022 03 15, 13:01)
man nesugenda alyvuogių extra virgin, garstyčios be cukraus, citrina ir druska

Eik tu unsure.gif Kiek laiko išstovi?
Aš jau seniai dariau, nepamenu, kiek stovėjo, gal laikas vėl pabandyt unsure.gif
Ai, o kiek vienu kartu pagamini, kokį kiekį?
Be kiaušo? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 15 kovo 2022 - 13:05

Na o kas ten baisiai gero vakariniam valgymui? Aliejus, trynys, garstyčios, jei dedamos. Čia jei pati gamini, o jei pirktinis, tai visos krūvos tirštiklių, stabilizatorių, kvapiklių. Aš nedemonizuoju maisto, tačiau jei man mielas žmogiukas guodžiasi, kad varsto diegliai, tai nenorom gaunasi, kad pasižiūri į lėkštę.

Mortonui labiau aktualu suspausta pėda. Bet jei yra antsvoris, yra apkrova ir spaudimas iš viršaus. Tas taip pat turi įtakos.

Dabar tiesiog turi žiūrėti, kad būtų patogi avalynė, kas svorio taškai pasiskirstytų per visą pėdą, nekoncentruojant priekio. Praktiškai, kai elegantiškas batelis su smaila nosimi, pirštai suspausti natūraliai gaunasi, o jei pakeli ant pakulnės, svorio centras perbėga į pirštus. Va čia ir yra bėda. O kuo didesnis kūno svoris, tuo didesnis spaudimas priekyje. Na čia taip vaizdžiai.

Beje, patogi avalynė yra nebūtinai lygiapadė. Vadinami prezidentiniai bateliai,  taip pat labai tolygiai paskirsto atramą.

Man tos Chaznovo dietos su majonezinėmis mišrainėm baisiau nei baisu.

Atsakyti

Vėl dublis  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 15 kovo 2022 - 13:13
Apspjoviau arbata monitoriu nuo jusu kalkuliaciju.Ir is kur tokiu optimistu ,negi is to lipotrim?Ten yra triptofanas,jo reiktu isigyt tesiog kaip triptofano.Gal pigiau bus.
Majonezas su alyvuogiu aliejum yra slykstus bei kartus.Darausi ispaniska versija ,pienas,aliejus,garstycios,actas ,druska.
Bulves sodinam.Dabar pailsesiu ,popiet vel eisim.Salta , ojau ir menesiu per velai.
Atsakyti