500 kalorijų tai badas.
O moters organizmui badas
640
Papildyta:
Pou anksčiau nebuvo nieko tokio nuo valgymo tokiu laiku:(... Turbūt per mažai skauda dar .....
Pou mane supranti Tavo bėdos biški kitos nebu pas mane ... Man badavimas tinka , nes duodu poilsio skrandžiui . Tau negali tikti , nes nebeturi saugyklos ... ir gaunasi pastovus skrandžio dirginimas.
Jei pavalgau sunkiau ir vėliau vienintelis vaistas geras ilgas pasivaikčiojimas . Arba menzimas ir svorio auginimas
Muka, gal ne laikas svarbus , o ką valgai ? Tai kas tikdavo 30 metų nebūtinai tiks 50. Aš labai daug ką iš meniu išmetusi ... Gaminu tik kai vaikai parvažiuoja. O mums senukams geriau mažiau , paprasčiau ir lengvesnio maisto .
Dusia, tikrai suprantu, kad pas mane kitaip, nes anksčiau tulžis buvo išmetama, tada, kuomet reikdavo emulguoti riebalus, dabar gi ana pastoviai išmetama. Ir tai, organizmas jaučia užsakymus. Čia kaip su mamos pienu.
Tiesiog manau, kad Muka turėtų peržiūrėt savo racioną. Aš po operacijos, nors ir sėdau ant "dietos", bet kg nusikratė tik iš pradžių, bet pašalinus tam tikrus produktus, tiesiog savijauta kita. Cukraus ir riebalų aš ir taip mažai valgiau.
Muka, na koks gėris gali būti iš majonezo? Suprantu, kad skanu, na bet kam? Yra juk ir kitų skanių produktų. Kam valgyt tą, kuris mums nieko naudingo neatneša. Ypač, jei dar ir diegliai kankina. Turi palengvint savo čiurnoms apkrovą, nes patekai į uždarą ratą. Judėjimas reikalingas sąnariams, nes kitu atveju, jie negamina savo "tepalų". O nesutepus, judėjimas bus skausmingas ir ilgainiui jį natūraliai ribosi.
Dėl Mortono neuromos dėk įdėklus į tarpupirščius ir pamiršk nepatogią avalynę. Elegancija šiuo atveju netinkama.
Pernai buvo nemažai svorio nukritę man, bet jėga ir energija atsirado tik po kasdienio spartaus vaikščiojimo. Pasivaikščiojimas gerai, bet stangrumui reikia spartaus ėjimo. Ilgi kilometražai kartais gali sąnariams ir nepadėti...
Muka, kokį aliejų majonezui naudoji?
Pou, ir kuo gi taip labai majonezas nusikalto? Taip, aliejus pirktiniuose ne aukščiausios kokybės, aš naudoju su rapsų aliejumi - nu blogis, bet kad retai, tai gamintis su alyvuogių aliejumi neapsimoka, sugenda.
Na o kas ten baisiai gero vakariniam valgymui? Aliejus, trynys, garstyčios, jei dedamos. Čia jei pati gamini, o jei pirktinis, tai visos krūvos tirštiklių, stabilizatorių, kvapiklių. Aš nedemonizuoju maisto, tačiau jei man mielas žmogiukas guodžiasi, kad varsto diegliai, tai nenorom gaunasi, kad pasižiūri į lėkštę.
Mortonui labiau aktualu suspausta pėda. Bet jei yra antsvoris, yra apkrova ir spaudimas iš viršaus. Tas taip pat turi įtakos.
Dabar tiesiog turi žiūrėti, kad būtų patogi avalynė, kas svorio taškai pasiskirstytų per visą pėdą, nekoncentruojant priekio. Praktiškai, kai elegantiškas batelis su smaila nosimi, pirštai suspausti natūraliai gaunasi, o jei pakeli ant pakulnės, svorio centras perbėga į pirštus. Va čia ir yra bėda. O kuo didesnis kūno svoris, tuo didesnis spaudimas priekyje. Na čia taip vaizdžiai.
Beje, patogi avalynė yra nebūtinai lygiapadė. Vadinami prezidentiniai bateliai, taip pat labai tolygiai paskirsto atramą.
Man tos Chaznovo dietos su majonezinėmis mišrainėm baisiau nei baisu.