Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Muka @ 2022 08 17, 09:56)
Dusia aciu  tongue.gif nebūsiu Kaune tik kita savaite ar labai skubu? Tuomet organizuociau kažką  ax.gif

Neskubu visai ... aš pati daug kaime būsiu šią savaitę.
Šiandien 27 metai kai aš ištekėjus . Kodėl taip greitai ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 17 rugpjūčio 2022 - 09:00
QUOTE(Dusia37 @ 2022 08 17, 10:58)
Neskubu visai ... aš pati daug kaime būsiu šią savaitę.
Šiandien 27 metai  kai aš ištekėjus . Kodėl taip greitai ?

Sveikinimai tongue.gif o aš 28 prieš 11 dienų ax.gif per dukters veseile vis prisimine mūsų vestuves biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif 4u.gif
vesu,tik 17 silumos,be saules,o pas jus kaitina.Sakiau,kad mes esam priesinguose poliuose,kai pas mus kaitino,pas jus buvo siaip sau,o dabar atvirksciai.Laukiam siandien stipraus pazadeto lietaus su perkunija.Vakar pakrapino ir tuoj isdziuvo viskas
Jau reikia dali surfiniju raut ar apkirpt,nezinau,nes pasakes geltonos,nebegrazios.Visos geles laukia lietaus issizioje.
Muka,Dusia,su vestuviu metinem.Laikas po 50 ne bega o skrenda ,kaip raketa. biggrin.gif Mums pora metu ir bus auksines.Siaubas,kokia as iskasena darausi.
Ka pastebejau del pomidoru sodinimo savo sugalvoto,o gal ne,budo.Nu as taip dariau,nes kojos skaudejo,neturejau pavasari jegu.O sodinau taip,viena eile pasodinau,po dvieju savaiciu antra,po to gal po 3 sav,trecia.Tai pomidoru yra ant visu,bet ne taip smarkiai,kad nesudorotumem visi trys ir nepasibaigs taip anksti,kaip pernai.Pasirodo gana neblogas budas,nors pomidoru tik 7 krumais maziau nei pernai.Dar daug yra,tik tiek,kad sirpsta labai ne klasikiniai.Turetu sirpt kekemis nuo apacios,o pas mane ir apacioj ir virsuj,per visa ugi yra issirpusiu.Dar yra ant apaciu,o virsuj irgi randi,skinant turi tikrint per visa ugi.
Siandien galesiu pamegzt daugiau jei lis,jei ne,vaziuosim i soda,yra jau darbo.,kazko jurginai isgule siemet,reik parist.
Pirkau pavasari du daigus piliaroziu,man reikejo nuo keliuko palei tvora kazka auksto uzsodint ir labai pasiseke,abi pilnavidures ir viena graziai bordo,o kitaa graziai ruzava.Nu pasaka,kokio grozio jos man.Senoviskos kaimiskos geles,pas mociute augo prie medinio namo sienos.Man jos pacios paciausios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 17 rugpjūčio 2022 - 09:42
QUOTE(Luety @ 2022 08 17, 10:38)
Pirkau pavasari du daigus piliaroziu,man reikejo nuo keliuko palei tvora kazka auksto uzsodint ir labai pasiseke,abi pilnavidures ir viena graziai bordo,o kitaa graziai ruzava.Nu pasaka,kokio grozio jos man.Senoviskos kaimiskos geles,pas mociute augo prie medinio namo sienos.Man jos pacios paciausios.

Piliarožės buvo mano svajonė, bet svajonėms dažnai nelemta išsipildyt biggrin.gif. Užpuolė rūdys, dar kažkuo bandžiau purkšti, ką ž.stotelėj davė, bet nepadėjo. Dar kitais metais iš pribirusių sėklų dygo, bet iš karto rūdys puolė, tai išroviau ir su svajone atsisveikinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 08 17, 10:49)
Piliarožės buvo mano svajonė, bet svajonėms dažnai nelemta išsipildyt biggrin.gif. Užpuolė rūdys, dar kažkuo bandžiau purkšti, ką ž.stotelėj davė, bet nepadėjo. Dar kitais metais iš pribirusių sėklų dygo, bet iš karto rūdys puolė, tai išroviau ir su svajone atsisveikinau smile.gif

Mano dvi puolė rūdys,bet kažkaip nužydėjo,išskyniau,dabar ataugino šakas vėl iš naujo žydi ir rūdžių nebėra. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 08 17, 08:49)

Puola ir maniskes kazkas,demeti lapai is apacios,tai as juos vis isskabiau,dabar jau nieko i rudeni.Daug liejau,daug tresiau jas,nes auga nederlingoj zemej,tai ziedai sprogsta butonuose nuo dydzio.
Zadeto lietaus nebeliko,is zadetu 50-60% tikimybes liko 12-18%,reiskia lietaus nebus.Reiks vaziuot i soda,bus smagu dirbt,ne karsta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 17 rugpjūčio 2022 - 10:27
QUOTE(Muka @ 2022 08 17, 06:36)

Aš irgi su agurkais vakar daviausi  blink.gif ne bombas raugiau o ką darote su bombom...

vištoms atiduodu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 08 17, 12:44)
vištoms atiduodu smile.gif

Neturiu verysad.gif
Atsakyti
Nebe suvagome melionų.Jie tip durnai vienu metu pradeda nokti.Pernai ir šaldžiau,šiandien į kriaušienę sudėjau. ax.gif
Peruvinės dumplūnės irgi noksta,jau ir pavalgiau ir suskyniau į indelį pusės kg ir pilna dar auga.Kai augnau tas didžiuosius dumplainius tai marinuodavau su gvazdikėliais,labai skanu.Dabar nei uogienę virti nei šaldyti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 08 17, 12:54)
Nebe suvagome melionų.Jie tip durnai vienu metu pradeda nokti.Pernai ir šaldžiau,šiandien į kriaušienę sudėjau. ax.gif
Peruvinės dumplūnės irgi noksta,jau ir pavalgiau ir suskyniau į indelį pusės kg ir pilna dar auga.Kai augnau tas didžiuosius dumplainius tai marinuodavau su gvazdikėliais,labai skanu.Dabar nei uogienę virti nei šaldyti. ax.gif

Va ko tai nei melionų nei arbūzų negaliu valgyti man jie smirda …. Aha keistoka esu ax.gif dumplunes kelis kart auginau ale nepastebėdavau kada sunoksta ir …. na nelabai kiek ir valgydavo
Atsakyti

Sveikos!

Dusia, sveikinu Jūsų šeimyną su vestuvių metinėm,- ilgai ir laimingai 😘

O tai tau. Iš geltonų pas mane Lemon boy ir Dotnuviniai. Lemin boy tik vieną daigą iš paskutinės sėklos išperėjau. Negi su Dotnuviniu sumaišiau... Bet atskirt turėtum, jis nėra iki pakubės.  Milda panaši į Skarius, nelaimingas daigas.

Pirmąkart taip. Ot. Kitiems metams būtinai sėklų padarysiu.

Vakar parsivežiau 5 kibirus agurkų ir 2 kibirus pomidorų. 

Raugiu, marinuoju, bombas nulupu, supjaustau ir darau su garstyčių marinatu. Labai talpiai trombuoju, tai to marinato- sirupo nedaug užsipila, nes ten tai cukraus  acto ohoho.

Vakar iki 12 val. Šiandien dar pusantro kibiro supjausčiau- Sesutei darau. Popiet pomidorus savo sultyse darysiu. Cukraus aš dedu arbatinio šaukštelio galiuką. Ir žiūriu kokios veislės - jei geltoni, Skariai, Mildos- jie saldūs iš savęs.

Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 08 17, 10:54)

man šaldyti melionai visai patiko smile.gif
Atsakyti