Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Telefonu kėliau tai man gražus puslapis atrodė. Bet čia būna skirtumai tarp supermamų versijų. Telefone nauja...

Pou pas mane labai derlinga slyva. O ukrainiečiai šiemet ne kažką ir pas mane rodo. Ne jų metai? Pernai be proto derėjo...

Katuką pašėriau, pasikalbėjome ryte... nesivešiu į Kauną, teks ieškotis kitų namų. Rankas kapočiau tokiems žmonėms. Negali laikyti, migdyk  klinikoje. O ne kančiai ir badui pasmerk gyvulį.

Nemyliu miesto balandžių.  Ligų nešiotojai, kaip žiurkės... 

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 08 15, 10:59)
<p>Telefonu kėliau tai man gražus puslapis atrodė. Bet čia būna skirtumai tarp supermamų Nemyliu miesto balandžių.  Ligų nešiotojai, kaip žiurkės... </p>

Nemyliu ir aš miesto balandžių.Bet pažiūrėkite gamtoje kokie gražūs keršuliai.Didesni nei balandžii.Pas mus balandžiai kasmet peri kažkur ant balkonų.Nervina rytais,kai burkuoja. ax.gif Čiurliu ačiū dievui atsikratėme iš po stogo. ax.gif
Geltoni svogūnai pas mane irgi kažin kaip stovės?Va raudoni tai dar žali,dar auga,kol kas neblogi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Vargšelis katulis.. pas mus kaimynai atseit priglaudė pernai katę kaime. Sakiau sterlizuot, na kur tau. Žiemą išvažiavo į miestą, paliko. Mama šėrė. Pavasarį keturis kačiukus atsivedė. Kaimynai vėl atažiavę, maitina kol kas. Sako - nėr kur dėt, reik išvežt kur ir paleist. Sakiau - tik pabandykit. Priveisėt, ieškokit namų. Dėkit fb skelbimus, per pažįstamus. Ir, blyn, sterlizuokit!!! Tie kačiuai rudenį jau savo kačiukų turės, jei nieko nedarysit.
Atsakyti
oi kiek gerybiu radom:avieciu kasute,pomidoru 2 kibirai,sparaginiu kibirelis ir mase kalafijoru,kuriuos buvau uzdengus zaliu tinkleliu nuo drugeliu ir pamirsus.Lapai didziausi,aplauziau,atidaviau kaimyno vistom ir nebeziurejau.paliedavau ir viskas.Siandien sakiau nuimu tinkleli ir raunu lauk.Visas kibiras galvu baltu,graziu.Atsilyginau MB,vis trauke mane per danti,kad lapus auginu,zuikiam paliksim per ziema. biggrin.gif Atrades tiek gerio pats nuvale,nuplove issisiepes.
Jau yra darbo sode,reiks pradet vazinet kasdien kaip prie juros,kai atves.Siandien jau ne karsta,bet dusna.
Atsakyti
Luety,raugink kalfiorus.Man skaniausia raugta daržovė. wub.gif wub.gif Pati nauginu,bet pažystama vis aprūpina,augina daug. ax.gif
Pas kaimynus irgi jau veislynas,pasiliko vieną katę ,ta jau šešis atsivedė ir vėl prisiveis iki dvylikos,kol sūnus atvažiuos su maišu vėl išveš į mišką.Garantuoju niekur kitur nevežė. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 15 rugpjūčio 2022 - 15:27
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Miestas gaudžia,net galva plyšta,pagaliau pagaliau šiandien sodybon.
Vakar pasiėmiau mamaitę,vis verkė,kad į mišką nenuvežu.Pavakary jau nuvažiavome į mišką kur du metus nebuvau.Aš jį vadinu raudomikinu.Vadinasi dar draustinis,sumaltas visas miškas,mama rado vieną raudonikį ir du baravykus aš du baravykus ir šilbaravykį.Nebėra miško visas suveltas.Bent vietą suradau kur riešutaudavau,nors irgi jauni lazdynai jau suaugę.Bet pasiriešutavome bent. ax.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Na va statusas pakeistas dabar oficialiai galiu vadintis uošvienė ax.gif
Plaukuosena,makiažas buvo perdaryta nikeo nuostabaus ax.gif nemoka jos mano plaukų tvarkyti ištiesina ir bando garbanoti rezultatas lygiai 3 valandom, makiažas sovsem ... bet ano pusę palikau kur tu išbūsi toks karštis ir tiek špakliaus uždėjus o kaip balkstienos pradėjo byrėti na žodžiu pasitaisiau ir net MB sesė sakė ko aš čia einu kirpyklon pati geriausiai susitvarkau ax.gif Dabar apie sukenkas visos 4 buvo panaudotos ir tuom labai džiaugiuosi mano mama net gyrė tai čia ohoho koks įvertinimas 4u.gif žodžiu džiaugiuosi paklausiusi savo širdies balso ir vilkėjau ilgą suknelę ax.gif paskui po židinio įteikimo persirengiau trumpesnę ax.gif Taip buvo pastabų iš anos giminės kodėl juoda ačiū Dusia už įdėja pasakiau kad tai tradicija ax.gif Labai gražus akcentas buvo mėtinės spalvos puokštė ant rankos ax.gif Tai tiek apie mane ax.gif
Nuotaka wub.gif ai ką čia berašyti wub.gif Vestuvės labai gražios nesigirinat labai viskas išlaikyta, sodyba, vieta, dekoratorė, maistas, virtuvės šefas, padavėjai, vedėjas ir t.t. viskas 10 iš 10 tikrai galima visiems rekomenduoti 4u.gif
Ačiū, ačiū, ačiū vioms už palaikymą friends.gif aciuks.gif flirt.gif tongue.gif
Atsakyti

Labas rytas,

oi,kaip dziugu ,Muka,kad viskas pavyko ir,kad atrodei gerai,na,o makijazai ir plaukuosenos,siais laikais,tai pinigu metymas bent man.Kad ir koki bepadarytu,murza atrodo marmurine,netikra,o plaukai,jei geras kirpimas,nieko daugiau ir nereikia.Nebedarom tortu ant galvu,nebeveliam varnu lizdu.Smagu,smagu uosvienele. bigsmile.gif bigsmile.gif biggrin.gif
O mes laukiam lietaus,rodo,kad turetu krapint,bet tik apsiniauke,ir aciu Die,po tiekos kaitinimo,sutinimo,yra kuom kvepuot.
Mano svoris irgi pajudejo pagaliau. biggrin.gif
Atsakyti
As su savo abejotina reputacija ir titulu trukumu ,dristu pareikst ,kad ausinimo skystis jau salinasi is kuno ,luety.Kai karsta ,kune susikaupia daugiau vandens,kad ausintu audinius.Na cia kaip automobilyje,kai neuz\tenka ausinimo oru ,tai ausinama vandeniu biggrin.gif
Pas mus tas ausinimas vandeniu trunka apie du men.O paskui kunas staigiai skyscio atsikrato biggrin.gif
As va atradima padariau ,nez\inau ar cia kam aktualu,chili padaz\ui pas mane pipiriukai eina kibirais.Nuseklinti juos sifiz\o darbas.Tai siemet supjausciau su kombainu ripkutem ,paskui ploviau pjaustytus.Su kiaurasamciu kur seklos per skylutes islenda isgraibiau ir voila,didelis palengvinimas.Ideja gime nuo baklazanu mirkymo,pastebejau kad daug seklu vandenyje lieka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 08 16, 08:00)
As su savo abejotina reputacija ir titulu trukumu ,dristu pareikst ,kad ausinimo skystis jau salinasi is kuno ,luety.Kai karsta ,kune susikaupia daugiau vandens,kad ausintu audinius.Na cia kaip automobilyje,kai neuz\tenka ausinimo oru ,tai ausinama vandeniu biggrin.gif
Pas mus tas ausinimas vandeniu trunka apie du men.O paskui kunas staigiai skyscio atsikrato  biggrin.gif
As va atradima padariau ,nez\inau ar cia kam aktualu,chili padaz\ui pas mane pipiriukai eina kibirais.Nuseklinti juos sifiz\o darbas.Tai siemet supjausciau su kombainu ripkutem ,paskui ploviau pjaustytus.Su kiaurasamciu kur seklos per skylutes islenda isgraibiau ir voila,didelis palengvinimas.Ideja gime nuo baklazanu mirkymo,pastebejau kad daug seklu vandenyje lieka biggrin.gif

Aciu,Alta,tikriausiai taip ir atsitiko. 4u.gif
Atsakyti

Muka :4u:  Palinkėsiu kuo greičiau tapti Baba :4u:  :4u:  :4u: . Vienintelė gyvenimo prasmė vaikai ir anūkai  :4u: čia aš pagal savo mąstymą.  Mudu su MB vis pasiguodžiam , kad pensija ir anūkai vis tolsta kaip miražas. Atsitiko derlius... agurkai, pomidorai, medus. Ir viskas man vienai.  Pavasarį visko sėsiu  trečdalį, tik Bičių nemažinsiu.  Avilius pakeisiu tai tikrai. Iki Bičių sutvarkymo dar toli, dar jų daug... dadanuose lizdo greitai nesusiaurinsi. Vaikas sustojo vakar, tai krepšį agurkų, krepšį pomidorų ir šilauoges suskyniau... Visa kita liko man. Ingrida riešutus labai kėkštai mėgsta.  Jie prisiryja riešutų, ir tada vaikus dirba. Kėkštukai išsirita lapkritį.  Dauginimuisi reikia baltymų... Pas mane prie namų labai daug lazdynų  prisodinta.  Tikiuosi  kėkštai neras... girdėjau miške rėkavo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 16 rugpjūčio 2022 - 10:40

Muka, nuostabu, kaip gerai, kad tokia graži šventė buvo ❤️ Labai už jus džiaugiuosi 😘

Dėl makiažo- vyras sako, kad man bent 5 metus prideda, kai profesionaliai padaro. Ir tikrai. Bet tokiai šventei jau norisi.

Pas mane jau taip pat ponidorai pradėjo judėt. Jau kibirą priskyniau  šiandien taip pat. Ir dabar jau taip ir bus, nebent liga.

Dusia, kaip tau tie dotnuviečiai? Kur pernai sėklų pasidarei- ar skanūs? Iš geltonų man vieni skanesnių. Bet skonis mūsų visų skirtingas.

Gurmaniškos slyvos sėklom galėsiu pasidalint, šiandien, jei nepamiršiu nufotkinsiu, kokia realybėj.

Beje, išties pasiteisino hibridų pirmos kartos sėklos. Pamenat, sakiau, kad Taifūno pasidariau. Tokie patys derlingi, pilnos kekės ir nei išvaizda, nei savybėm nesiskiria. Pabandysiu išhibridinti. Anytos mylimiausi.

Atsakyti